University for International Cooperation

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

For at imødekomme de udfordringer, regenererende og bæredygtig udvikling, kræver vi fagfolk med en omfattende, helhedsorienteret og cross-træning.

UCI er præget af nyt design, uddannelsesprogrammer relevante og tilgængelige fra overalt i verden.

Universitetet for internationalt samarbejde har skabt en Center for Entreprenørskab og Innovation fokus på at udvikle iværksætterfærdigheder tusinder af latinamerikanere, der kræver et laboratorium, der giver dem mulighed for at øge deres forretning eksperiment.

Forskning, Udvidelse og Outreach

University udvidelse, forskning og forbinder med undervisningen er grundpillerne i den pædagogiske model af UCI.

Entreprenørskab og Innovation Centre

Center for Entreprenørskab og Innovation UCI fokuserer på at udvikle iværksætterfærdigheder.

scenarier til at guide fremtidige planer og politikker

Projektet har udviklet klima og socioøkonomiske scenarier som et redskab til strategisk politisk planlægning.

mission

Co-skabe uddannelses- og kooperative løsninger, der bidrager til opbygningen af ​​et intelligent samfund med universelle etik, gennem participatoriske partnerskaber, ansvarlige og omsorgsfulde.

udsigt

UCI er en global organisation med pædagogisk innovation til et videnssamfund, Søger en regenerativ og evolutionær udvikling til en kompleks, forskelligartet og foranderlig verden.

Historien om universitetet for internationalt samarbejde

Universitetet for internationalt samarbejde (UCI) blev født i Costa Rica i 1994, som en reaktion på behovet for Latinamerika og Caribien for at have fagfolk med inter og tværfaglig uddannelse, for effektivt at løse de udfordringer og mangesidede dilemmaer kompleksiteten af ​​den moderne verden, under begreberne bæredygtighed, regenerering, bevaring og globalisering.

UCI har et klart ansvar for at hjælpe uddanne ledere til at fremme en intelligent, i stand til at beskæftige sig med virkeligheden, mere rummeligt holistisk syn på viden forskellige globale samfund; fakultativ akademisk og videnskabelig stringens, hvor paradigmer nuværende videnskabelige og teknologiske udvikling, men med værdier og holdninger konstruktion af socialt ansvar, harmoni med naturen og skabelsen af ​​et mere sammenhængende og inkluderende samfund er baseret på. UCI vedtaget og fremmet kombineret virtuelle og læring modeller, siden før bevægelsen blev et massefænomen.

"En institution, mange nationer". Mere end 3.500 kandidater, der stammer fra 54 verdens lande og 5 kontinenter er de mange ansigter, der gør UCI moderne studiecenter med global rækkevidde.

Kompetence uddannelse, IKT som værktøjer til uddannelse, læringsrum dynamiske former for internationale kvalifikationer, lærere eksperter kendt i deres marker, formater og innovative klasser (virtuelle, ansigt og blandede) på linje med kravene fra det pædagogiske paradigme i dag de er UCI bidrag til fremtidens uddannelse.

Universitetet for internationalt samarbejde er viden, udvikling og innovation i fremtiden.

UCI er intelligent, virtuelt, konkurrencedygtig, strategisk, tilsluttet, varieret, fleksibel, positiv og globalt.

Placeringer

San Jose

Address
Universidad para la Cooperación Internacional
Between 15th & 17th Avenues, 35th Street

San Jose, San José-provinsen, Costa Rica

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Denne skole tilbyder også: