La Salle University (Universidad La Salle)

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

HISTORIE ULASALLE

ULASALLE, som det også kaldes, blev godkendt af det nationale råd for videregående uddannelser (CONESUP) ved resolution nr 252-94, art. 2, den 14. november 1994. I januar 1995 universitetet La Salle Costa Rica åbnede, med nummeret 73 i Lasallian verden.

Tro mod intuition Saint Juan Bautista de La Salle, den ULASALLE siden grundlæggelsen etableret som en rettesnor, den leverer videregående uddannelser tjenester af høj akademisk styrke, med streng overholdelse af de menneskelige værdier, der er baseret på den ånd af service og samarbejde. Søger at fremme individets værdighed gennem uddannelse formål at forberede fagfolk i stand til at gøre rationel og kritisk, bevidst om den transcendente værdighed menneskets domme.

Tilskynder eleverne i deres dybe tekniske og humanistisk dannelse i henhold til den Lasallian nådegave, således at disse principper tjener, når de er færdiguddannede til at implementere vores universitet mottoet "Lær at tjene." At internalisere og levende Lasallian værdier er en vigtig del af vores identitet og bør få os til at opleve en stærk følelse af at høre til en institution, hvis formål i henhold til Saint Juan Bautista de La Salle er den integrerede vækst og udvikling af hver person, især de fattige , de marginaliserede, de mindst elsket, de udstødte.

Vi ønsker at bosætte sig som en learning fællesskab, hvor de studerende er i centrum af processen og vores opmærksomhed, og vivencian relationer broderskab og søsterskab er. For at opnå bør fokusere dette vores fokus på kvalitet i alle vores ydelser.

MISSION

Tog kompetente fagfolk på universitetsniveau, i stand til at tænke, handle, føle, fra et værdisystem, en vision for service og dyb demokratisk kald for omdannelsen af ​​virkeligheden.

VISION

At være et universitet med humanistisk og innovativ indstilling fra komplekset tanke og under hensyntagen til det arbejdende folk og fagfolk.

MISSION MØDER I DAG DE Lasallian pædagoger A 86,768 (religiøse, præster og lægfolk) i samarbejde ARBEJDER I 80 lande og nå 946,698 studerende.

San Juan Bautista De La Salle er grundlægger af Institut for Brødrene i den kristne, Patron Christian Educators skoler. Det var de første organiserede lærere uddannelsescentre, uddannelse skoler for forbrydere, tekniske skoler, gymnasier for moderne sprog, kunst og videnskab. Hans arbejde hurtigt spredt i Frankrig, og efter hans død, i hele verden. I 1950, på grund af hans liv og hans skrifter inspireret modtog han titlen skytshelgen for dem, der arbejder inden for uddannelse. Juan Bautista viste hvordan man underviser og omsorg for de unge, hvordan man skal håndtere de mangler og svagheder med medfølelse, hvordan man kan hjælpe, helbrede og styrke.

I alt Lasallian Instituttet har 1049 skoler i hele verden. Mangfoldigheden af ​​værker er klar: Primære skoler, gymnasier, højere uddannelse af lærere og kateketer, alfabetiseringsprogrammer, ikke-formel skolegang, pastorale centre, støttegrupper, ungdom, kostskoler, landbrugsskoler, kunstskoler og handel, tekniske skoler, børnehjem, rehabilitering hjem, radio-pædagogisk.

"Skoler og Lasallian institutioner er åbne for alle, der ønsker at drage fordel af dem. Hans elever kommer fra alle kulturer og religioner. "

Lasallian mission: menneskelig og kristen uddannelse. En fælles mission.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
  • Spansk

Studier
Øjeblikket ingen programmer til at vise

Venligst specificer søgning ovenfor, tjek vores populære kategorier nedenfor eller udføre en søgning på nøgleord.


... or simply by choosing your degree: