Eastern Mediterranean University Faculty of Business and Economics

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Den Eastern Mediterranean University er det største universitet på øen Cypern. Universitetet har sine rødder i det Højere Teknologisk Institut, en erhvervsuddannelse skole etableret i 1979. ØMU blev grundlagt i 1986 og i samme år fakultetet for Business and Economics åbnede sine døre for studerende indskrevet i de to bacheloruddannelser i Business Administration og Økonomi. I 25 år har vores antallet af studerende steget fra 40 til mere end 2000 16 Undergraduate, 6 Masters og 4 Ph.d. programmer, der tilbydes direkte af vores fakultet eller af School of Applied Discipliner opdeling af vores fakultet. Vores studerende er cirka 10% lokal, 45% fra Mellemøsten, Afrika, Centralasien og Balkan og en anden 45% fra Tyrkiet. Vi beskæftiger 45 fuldtidsansatte videnskabelige medarbejdere, 14 deltid fakultet og 22 forskningsassistenter.

Den Fakultetet for Business and Economics er den førende akademiske center i samfundsvidenskab i Nordcypern. Vi sætter en ære i de høje akademiske standarder Vi forsvarer samtidig fastholde en elev-venligt miljø. Vores kandidater meste forfølge en karriere i velrenommerede virksomheder, mens nogle videre til yderligere akademiske studier. Fakultetet medlemmer er godt kvalificeret med ph.d.-grader fra velrenommerede universiteter. De forbliver strøm i deres undervisning felter gennem forskning og publikationer i top videnskabelige tidsskrifter. Vores fakultet medlemmer regelmæssigt høres i medierne og offentlige og private organisationer som myndighederne i deres områder. Vi kører også flere samarbejdsprojekter med handelskamrene og industri og andre aktører.

Udover vores medlemskab AACSB International, vores fakultet er også medlem af Det Europæiske Institut for Management Development (EFMD), og Den Europæiske konsortium for Politisk Forskning (ECPR). Vi har været nævnt som en af ​​de bedste 1000 business schools i verden ved Eduniversal, et pædagogisk konsulentfirma med base i Frankrig. De Webometrics Ranking produceret af Cybermetrics Lab, en enhed af det spanske National Research Council (CSIC), har det vigtigste offentlige forskning krop i Spanien meddelt, at vores fakultet rangerer 3rd blandt tyrkiske business schools, 14. blandt skoler i Mellemøsten, 155. blandt skoler i Asien og 329. blandt skoler i Europa.

Beliggende i havnebyen Gazimagusa, nær nogle betagende naturlige og historiske steder, ØMU'en når ud til det globale samfund gennem internationale konferencer og forskningscentre. Vi for nylig var vært for en række meget vellykkede internationale konferencer i Entrepreneurship, Bank og Finans og Økonomi, som tiltrak et stort antal deltagere fra forskellige universiteter rundt omkring i verden. Vi har også indgået en aftale med Warwick Manufacturing Group of Warwick Universitet tilbyder Master of Engineering Management og Master of Supply Chain Management på vores campus i samarbejde med os.

Vores kurser er understøttet af en online kursus Management System, der meget meget brugt af fakultetet og de studerende og håndterer over 7.000 uploads og downloads om dagen. Vi har sluttet sig til SAP University Alliance program, og vi planlægger at integrere forskellige moduler af software i vores pensum.

Faculty Mission

Fakultetet for Business and Economics er primært engageret i at levere uddannelse af høj kvalitet for studerende i det østlige Middelhav og i sammenhængende regioner med en vægt på forskning i spørgsmålene i disse regioner suppleret med service til samfundet.

Placeringer

Den tyrkiske republik Nord Cypern

Eastern Mediterranean University Faculty of Business & Economics

Address
Eastern Mediterranean University Faculty of Business and Economics
Northern Cyprus
via Mersin 10, Turkey

Den tyrkiske republik Nord Cypern, Cypern
Telefonnummer
+90 392 630 1281

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig