Frederick University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Frederick University er en energisk og levende privat universitet drift i Republikken Cypern, en medlemsstat i Den Europæiske Union. Frederick University blev etableret efter en afgørelse fra Ministerrådet Republikken Cypern den 12. september 2007. Selv oprettelsen af ​​universitetet er forholdsvis ny, at organisationen har en lang historie af mere end 40 år på de videregående uddannelser. Frederick University opererer fra to campusser, de vigtigste campus i Nicosia, Cyperns hovedstad, og den anden campus i Limassol, den næststørste by.

Universitetet, der nyder respekt og anerkendelse både nationalt og internationalt, tilbyder en bred vifte af akademiske uddannelser inden for videnskab, teknik, økonomi, kunst, arkitektur, medier, humaniora, sundhed og uddannelse. Universitetet har et stærkt fokus på akademisk forskning, som er en af ​​de førende forskningsorganisationer i landet.

Med sin dedikation til akademisk ekspertise, tilvejebringelse af innovative og af høj kvalitet uddannelser og aktiv forskning, Frederick University er en ideel destination for unge interesserede i at opnå den viden, færdigheder og fri tænkning er nødvendig for at løse udfordringerne i den moderne verden.

Mission og hovedmål

Mission Frederick University er levering af læringsmuligheder gennem undervisning og forskning inden for videnskab, teknologi, litteratur og kunst, samt en systematisk bidrag til den bredere sociale kontekst. Uddannelsen udbydes er af høj kvalitet og fører til anerkendte kvalifikationer, der sikrer universitetets kandidater professionelle karriere og avancement i Cypern og i udlandet.

De vigtigste mål med Frederick University er:

fremme af videnskab, viden og uddannelse gennem undervisning og forskning, der sigter på forbedring af samfundet i almindelighed, formidling, anvendelse og videnskabelig udveksling af viden, og levering af høj kvalitet, internationalt anerkendt bachelor og postgraduate uddannelse.

Skoler og afdelinger

Den øverste akademiske organ på Frederick University er Senatet, som er ansvarlig for al akademisk arbejde, herunder:

levering og udvikling af de faglige studieforløb, fremme af grundforskning og anvendt forskning, og fremme og styrkelse af akademiske relationer mellem universitetet og eksterne agenter for samfundet (regeringen, faglige organisationer, industrien, ...)

Universitetet fagligt er organiseret i skoler, hver som administrativt forvaltes af School Dean. Skolerne er selv organiseret i afdelinger, med hver afdeling administreres af Institut formanden. Både School Deans og afdelingslederne vælges fra Undervisning og Forskning fakultet af den tilsvarende krop.

Afdelinger tilbyder studieforløb, enten på bachelor- eller kandidatniveau. På universitetsområdet, tværdepartementalt og inter-School-programmer, der almindeligvis lykkedes blandt mere end én Afdelinger / Skoler, er også til stede.

I øjeblikket, Frederick University omfatter seks (6) akademiske skoler, der dækker en bred vifte af akademiske disciplin, hvilket giver til potentielle studerende en virkelig bred vifte af muligheder for at forfølge specifikke mål og ambitioner.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
  • Græsk

Se MA » Se MSc » Se Kandidatuddanninger » Se Postgraduate Diplomas » Se BAs » Se Naturvidenskabelige bachelorstudier » Se MBA »

Studier

Denne skole tilbyder også:

MA

MA I Tværfagligt Design

på universitet Fuldtid Deltid 3 semestre September 2018 Cypern Nicosia + 1 mere

MA i tværfaglig design program opfordrer eleverne til at udfordre og udforske konventionelle grænser af forskellige kunst og design discipliner, låne og eksperimentere kreativt. Tværfaglige metoder undersøges og anvendes med henblik på udvikling og udvikling af nye og nye design diskurser. [+]

MA i tværfaglig design program opfordrer eleverne til at udfordre og udforske konventionelle grænser af forskellige kunst og design discipliner, låne og eksperimentere kreativt. Tværfaglige metoder undersøges og anvendes med henblik på fremskridt og udvikling af nye og nye design diskurser. Programmet opmuntrer og respekterer kritisk teori samt dybtgående forståelse af materialet og øvelsen. Desuden er det tæt forbundet med den professionelle industri og giver mulighed for samarbejde om virkelige lokale og internationale projekter.

Programmet er forankret inden for Design, så det bliver muligt for hver enkelt elev at følge de områder af ekspertise, der leveres af to større strømme, hvilket afspejler behovet for nye industrier:... [-]


MSc

MSc I Bevarelse Og Restaurering Af Historiske Strukturer Og Monumenter

på universitet Fuldtid Deltid 3 semestre September 2018 Cypern Nicosia Limassol + 2 mere

Formålet med programmet er at fuldt instruere studerende ikke kun i teorier om deontologi og metode vedrørende beskyttelse og restaurering af historiske bygninger, men også i praksis med hensyn materialer og teknologier, der i dag internationalt anvendes i restaureringsprojekter. [+]

Formålet med afdelingen erkendelse det er bydende nødvendigt for speciale forskere i virksomheden ansvarligt og metodisk bevarelse, beskyttelse og fremme af den unikke monumentale rigdom af Cypern, Frederick Universitet tilbyder et Postgraduate Program, der sigter mod at uddanne forskere med forskellige specialer inden for dette område. Dette er en meget kortfattet og praktisk program gearet til at levere state-of-the-art nødvendige færdigheder til omgående indføres til eller genindtaste praksis på højeste niveau.

Formålet med programmet er at fuldt instruere studerende ikke kun i teorier om deontologi og metode vedrørende beskyttelse og restaurering af historiske bygninger, men også i praksis med hensyn materialer og teknologier, der i dag internationalt anvendes i restaureringsprojekter. Programmet sigter også mod at give yderligere teknisk viden inden for bevaring og restaurering af historiske strukturer og monumenter, og det er hensigten at give den pædagogiske platform til at fremme udviklingen af ​​kompetente, selvsikre og nysgerrige kandidater, der er i stand til at linke restaurering og bevaring teori med praksis.... [-]


MSc I Bæredygtige Energisystemer

Online på universitet Fuldtid Deltid 3 semestre September 2018 Cypern Nicosia Limassol + 3 mere

Den fælles masteruddannelse, der udbydes af Cyperns åbne universitet og Frederick University i Sustainable Energy Systems, er et underviset tværfagligt internationalt program, der er velegnet til ansøgere fra teknik, arkitektur, planlægning og andre relevante baggrunde, der ikke kun omfatter de seneste udviklinger på det internationale videnskabelige område, men også i den europæiske og nationale lovgivningsmæssige ramme. [+]

Uanset om du er en aktuel eller en potentiel studerende, en fakultetmedlem ved Frederick University og Open University Cyprus eller andre steder eller alumni, håber vi at du finder alle de oplysninger, du har brug for om et studieprogram, der anerkender vores nuværende og fremtidige energibehov, over-afhængighed af fossile brændstoffer og bidrag til klimaændringer, og stræber efter at forsyne verden med den næste generation af videnskabsmænd til at tackle disse energi- og miljømæssige udfordringer. Vi er stolte over vores læseplan og af høj kvalitetskendskab her og er sikre på, at vi kan tilbyde dig en fremragende akademisk oplevelse.

Fjernundervisningsprogrammet for Bæredygtige Energisystemer er primært orienteret på unge ingeniører og kandidater fra videnskabelige fakulteter, der ønsker at engagere sig i energisektoren. I en æra, hvor energisektoren fremkommer som den nye søjle i Cyperns økonomiske udvikling, vælger det bestemt at vælge avanceret uddannelse inden for energisystemer og det bebyggede miljø, der kan give kandidaterne af programmet mange jobmuligheder. Programmet, som administreres af erfarne og fremtrædende forskere fra Cypern og Grækenland, er blevet evalueret og godkendt af Evalueringskomitéen for Private Universiteter (ECPU), som garanterer den faglige anerkendelse af sine kandidater fra det kompetente faglige organ på Cypern, ETEK.... [-]


MSc I Elektroteknologi

på universitet Fuldtid Deltid 3 semestre September 2018 Cypern Nicosia + 1 mere

Programmet fokuserer på fire specialiseringer inden for elektroteknisk disciplin. De fire specialiseringer er Kommunikationssystemer, Power Systems, Control Systems og Computer Engineering. Hver specialisering kræver et andet sæt obligatoriske og tekniske valgfag. [+]

specialisering

Programmet fokuserer på fire specialiseringer inden for elektroteknisk disciplin. De fire specialiseringer er:

KommunikationssystemerPower SystemsKontrolsystemerComputer Engineering

Hver specialisering kræver et andet sæt obligatoriske og tekniske valgfag.

Undervisningssproget er engelsk.

NøgleindlæringsresultaterAnvend passende matematiske, videnskabelige og tekniske metoder og brug computersoftware til at løse ingeniørvirksomhed relateret til deres specialisering.Brug state-of-the-art software til designautomatisering og hardware, samt laboratorieudstyr til at designe og evaluere elektriske systemer relateret til deres specialisering.Anvendelse af analysemetoder og modelleringsteknikker til vurdering af elektriske systemer og komponenter i form af generelle kvalitetsattributter og mulige afvejninger, der præsenteres inden for det givne problem.Anvend viden og løse problemer i forkant med viden inden for deres specialisering og på de nye teknologier.Hent og analyser information fra forskellige kilder, herunder hentning af oplysninger via databaser og online-computersøgninger.Demonstrere kompetence i mundtlige og skriftlige kommunikationsfærdigheder samt ved brug af relevante computerteknologier og værktøjer.Graduates erhvervsmæssige profiler... [-]

MSc I Engineering Management

på universitet Fuldtid Deltid 3 semestre September 2018 Cypern Nicosia Limassol + 2 mere

Master of Science i Engineering Management (MEM) Program har til formål at producere kandidater, der er udstyret med en dyb forståelse af de nyeste teknologier og praksis inden for Engineering Management kombineret med afgørende ledelseskendskab. [+]

Master of Science i Engineering Management (MEM) Program har til formål at producere kandidater, der er udstyret med en dyb forståelse af de nyeste teknologier og praksis inden for Engineering Management kombineret med afgørende ledelseskendskab.

MEM-programmet sigter mod at bygge bro over divisionen mellem ingeniørfag, teknisk-fokuserede kandidatuddannelser og de forretningsmæssige MBA-programmer. Ingeniør- og Erhvervsadministration eksisterer ikke isoleret, men fusionerer i branchen. Det foreslåede program, der realiserer dette forhold, er specielt designet til at løse tekniske aspekter og ledelsesproblemer, der vedrører teknologiske organisationer.

Centralt i det foreslåede MEM-program er vægten på tekniske ledelsesudfordringer i små og mellemstore virksomheder (SMV), den dominerende sektor inden for ingeniør- og teknologiske organisationer på Cypern og i den større region.... [-]


MSc I International Handel Og Shipping Management

Online på universitet Fuldtid Deltid 3 semestre September 2018 Cypern Nicosia Limassol + 3 mere

Kurset giver en omfattende integreret overblik over de grundlæggende fag væsentlige for en grundig forståelse af international handel og transport. [+]

I århundreder har international skibsfart været afgørende for udviklingen af ​​verdenshandelen. De indbyrdes forbindelser mellem faldende transportomkostninger, økonomisk vækst og globalisering er i løbende bevægelse som supply chain netværk uophørligt udvikle sig. Disse elementer: skibsfart, handelsmønstre og organisation er de grundlæggende elementer i programmet, mens de juridiske, økonomiske og ledelsesmæssige aspekter af handel og transport udgør overbygningen.

Kurset giver en omfattende integreret overblik over de grundlæggende fag væsentlige for en grundig forståelse af international handel og transport. Konkret kurset har til formål at udvikle de generiske forretningsmæssige kompetencer, der kræves af ledere, der arbejder inden for international handel og maritim virksomhed; udvikle kritiske analytiske evner og anvende dem til de udfordringer, de hele tiden mødes.... [-]


MSc I Olie

på universitet Fuldtid Deltid 3 semestre September 2018 Cypern Nicosia Limassol + 2 mere

Det foreslåede kandidatuddannelsesprogram lægger særlig vægt på videnskabelig forskning. Det søger at fremme og omfavne helt nye ideer og nye tilgange til videnskabelig opdagelse inden for udforskning af fossile brændstoffer og offshore-konstruktioner. [+]

Det foreslåede kandidatuddannelsesprogram lægger særlig vægt på videnskabelig forskning. Det søger at fremme og omfavne helt nye ideer og nye tilgange til videnskabelig opdagelse inden for udforskning af fossile brændstoffer og offshore-konstruktioner.

Desuden sigter de forskellige vægtområder i programmet på at vejlede de studerende til studieretninger, der anses for at være nye i den østlige Middelhavsregion og tilbyde betydelige muligheder for at engagere sig i innovative forskningsaktiviteter og læring. Specifikt giver emner, der indgår i kurser som "Computational Mechanics and Applications", "System Dynamics and Control", "Processmodellering og Simulation", "Analyse og Design af Offshore Mooring Structures", vigtige muligheder for MSc-studerende at være involveret i Forskellige forskningsaktiviteter, der finder sted i Frederick University , samt i andre institutioner verden over. Gennem sådanne kursusinteraktioner vil eleverne også erhverve værdifuld erfaring ved at udvikle og implementere deres egne forskningsprojekter.... [-]


MSc I Web Og Mobile Systemer

på universitet Fuldtid Deltid 3 semestre September 2018 Cypern Nicosia Limassol + 2 mere

I løbet af det seneste årti har udviklingen i fremskridtene på internettet og World Wide Web været monumental for informationsteknologien og samfundet generelt. [+]

I løbet af det seneste årti har udviklingen i fremskridtene på internettet og World Wide Web været monumental for informationsteknologien og samfundet generelt. Derudover har vi i de seneste år oplevet en eksplosion af beregningsmæssige muligheder, ikke kun fra traditionelle computermaskiner (dvs. computere), men også fra en lang række andre enheder som mobile smartphones, tabletter og flere andre "internetaktiverede" enheder.

Alle disse udviklinger kræver tilstedeværelsen af ​​forskere og ingeniører, der er tilstrækkeligt uddannet i de relevante teknologier og har et dybt kendskab til deres indbyrdes forhold og de udfordringer, der ligger foran.

Ovennævnte realisering udgør kernemotivationen og danner grundlaget for design og udvikling af det foreslåede program.... [-]


Master

Magistergrad I Specialundervisning

Undervisning både online og på universitetet Fuldtid Deltid 18 - 36 måneder September 2018 Cypern Cypern Online Nicosia + 2 mere

The Graduate Program i specialundervisning til formål at give viden og færdigheder, både teoretiske og praktiske plan, som er nødvendige for uddannelse og støtte til elever med særlige uddannelsesmæssige behov i mainstream og specialskoler. Formålet er at give viden, bevidsthed og uddannelse Pædagogisk University kandidater og andre afdelinger i de Særlige Inclusive uddannelsesspørgsmål. [+]

centrale mål

The Graduate Program i specialundervisning til formål at give viden og færdigheder, både teoretiske og praktiske plan, som er nødvendige for uddannelse og støtte til elever med særlige uddannelsesmæssige behov i mainstream og specialskoler. Formålet er at give viden, bevidsthed og uddannelse Pædagogisk University kandidater og andre afdelinger i de Særlige Inclusive uddannelsesspørgsmål. Dette program vil give videnskabelige oplysninger om identifikation, evaluering og håndtering af børn med særlige behov i almindelige skole (generel klasse, en særlig enhed, eller individualiseret specialundervisning), men også i andre omgivelser niveau specialundervisning. Dette program vil også give mulighed for at gennemføre forskningsprojekter i et område, hvor der har været gennemført mange undersøgelser til dato, i det mindste i Cypern-området.... [-]


Videoer

Frederick University

Kontakt

Frederick University - Nicosia Campus

Adresse, linje 1 7, Y. Frederickou Str. Pallouriotisa,
1036 Nicosia, Nicosia, Cypern
Hjemmeside http://www.frederick.ac.cy/
Telefon +357 22394394

Frederick University - Limassol Campus

Adresse, linje 1 18, Mariou Agathagelou Str. Agios Georgios Havouzas,
3080 Limassol, Limassol, Cypern
Hjemmeside http://www.frederick.ac.cy//
Telefon +357 25730975