Læs den officielle beskrivelse

Frederick University er en energisk og levende privat universitet drift i Republikken Cypern, en medlemsstat i Den Europæiske Union. Frederick University blev etableret efter en afgørelse fra Ministerrådet Republikken Cypern den 12. september 2007. Selv oprettelsen af ​​universitetet er forholdsvis ny, at organisationen har en lang historie af mere end 40 år på de videregående uddannelser. Frederick University opererer fra to campusser, de vigtigste campus i Nicosia, Cyperns hovedstad, og den anden campus i Limassol, den næststørste by.

Universitetet, der nyder respekt og anerkendelse både nationalt og internationalt, tilbyder en bred vifte af akademiske uddannelser inden for videnskab, teknik, økonomi, kunst, arkitektur, medier, humaniora, sundhed og uddannelse. Universitetet har et stærkt fokus på akademisk forskning, som er en af ​​de førende forskningsorganisationer i landet.

Med sin dedikation til akademisk ekspertise, tilvejebringelse af innovative og af høj kvalitet uddannelser og aktiv forskning, Frederick University er en ideel destination for unge interesserede i at opnå den viden, færdigheder og fri tænkning er nødvendig for at løse udfordringerne i den moderne verden.

Mission og hovedmål

Mission Frederick University er levering af læringsmuligheder gennem undervisning og forskning inden for videnskab, teknologi, litteratur og kunst, samt en systematisk bidrag til den bredere sociale kontekst. Uddannelsen udbydes er af høj kvalitet og fører til anerkendte kvalifikationer, der sikrer universitetets kandidater professionelle karriere og avancement i Cypern og i udlandet.

De vigtigste mål med Frederick University er:

fremme af videnskab, viden og uddannelse gennem undervisning og forskning, der sigter på forbedring af samfundet i almindelighed, formidling, anvendelse og videnskabelig udveksling af viden, og levering af høj kvalitet, internationalt anerkendt bachelor og postgraduate uddannelse.

Skoler og afdelinger

Den øverste akademiske organ på Frederick University er Senatet, som er ansvarlig for al akademisk arbejde, herunder:

levering og udvikling af de faglige studieforløb, fremme af grundforskning og anvendt forskning, og fremme og styrkelse af akademiske relationer mellem universitetet og eksterne agenter for samfundet (regeringen, faglige organisationer, industrien, ...)

Universitetet fagligt er organiseret i skoler, hver som administrativt forvaltes af School Dean. Skolerne er selv organiseret i afdelinger, med hver afdeling administreres af Institut formanden. Både School Deans og afdelingslederne vælges fra Undervisning og Forskning fakultet af den tilsvarende krop.

Afdelinger tilbyder studieforløb, enten på bachelor- eller kandidatniveau. På universitetsområdet, tværdepartementalt og inter-School-programmer, der almindeligvis lykkedes blandt mere end én Afdelinger / Skoler, er også til stede.

I øjeblikket, Frederick University omfatter seks (6) akademiske skoler, der dækker en bred vifte af akademiske disciplin, hvilket giver til potentielle studerende en virkelig bred vifte af muligheder for at forfølge specifikke mål og ambitioner.

Programmer undervist i:
Engelsk
Græsk

Denne skole tilbyder også:

MA

Frederick University

MA i tværfaglig design program opfordrer eleverne til at udfordre og udforske konventionelle grænser af forskellige kunst og design discipliner, låne og eksperimentere kr ... [+]

MA i tværfaglig design program opfordrer eleverne til at udfordre og udforske konventionelle grænser af forskellige kunst og design discipliner, låne og eksperimentere kreativt. Tværfaglige metoder undersøges og anvendes med henblik på fremskridt og udvikling af nye og nye design diskurser. Programmet opmuntrer og respekterer kritisk teori samt dybtgående forståelse af materialet og øvelsen. Desuden har den et nært forhold til den professionelle industri og giver mulighed for samarbejde om virkelige lokale og internationale projekter.

Programmet er forankret inden for Design, så det bliver muligt for hver enkelt elev at følge de områder af ekspertise, der leveres af to større strømme, hvilket afspejler behovet for nye industrier:... [-]

Cypern Nicosia
October 2019
Fuldtid
Deltid
18 - 36 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

MSc

Frederick University

Formålet med programmet er fuldt ud at instruere eleverne ikke kun i teorierne om deontologi og metodologi vedrørende beskyttelse og restaurering af historiske bygninger, ... [+]

Formålet med instituttet At anerkende det afgørende behov for at specialisere forskere i ansvarlig og metodisk ansvarlig bevarelse, beskyttelse og fremme af Cyperns unikke monumentale rigdom, tilbyder Frederick University et Postgraduate Program, der sigter mod at uddanne forskere fra forskellige specialer på dette område. Dette er et meget koncist og praktisk program, der er rettet mod at yde de nyeste avancerede færdigheder, der er nødvendige for øjeblikkelig indtræden eller genindlæring af praksis på højeste niveau.

Formålet med programmet er fuldt ud at instruere eleverne ikke kun i teorierne om deontologi og metodologi vedrørende beskyttelse og restaurering af historiske bygninger, men også i praksis vedrørende materialer og teknologier, som i dag anvendes internationalt i restaureringsprojekter. Programmet tager også sigte på at yde yderligere teknisk viden inden for bevarelse og restaurering af historiske strukturer og monumenter, og det er hensigten at give den uddannelsesmæssige platform til at fremme udviklingen af ​​kompetente, selvsikker og nysgerrige kandidater, der kan linke restaurering og bevaringsteori med praksis.... [-]

Cypern Nicosia Limassol
October 2019
Fuldtid
Deltid
18 - 36 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Frederick University

Den fælles masteruddannelse, der udbydes af Cyperns åbne universitet og Frederick University i Sustainable Energy Systems, er et underviset tværfagligt internationalt pro ... [+]

Uanset om du er en aktuel eller en potentiel studerende, en fakultetmedlem ved Frederick University og Open University Cyprus eller andre steder eller alumni, håber vi at du finder alle de oplysninger, du har brug for om et studieprogram, der anerkender vores nuværende og fremtidige energibehov, over-afhængighed af fossile brændstoffer og bidrag til klimaændringer, og stræber efter at forsyne verden med den næste generation af videnskabsmænd til at tackle disse energi- og miljømæssige udfordringer. Vi er stolte over vores læseplan og af høj kvalitetskendskab her og er sikre på, at vi kan tilbyde dig en fremragende akademisk oplevelse.

Fjernundervisningsprogrammet for Bæredygtige Energisystemer er primært orienteret på unge ingeniører og kandidater fra videnskabelige fakulteter, der ønsker at engagere sig i energisektoren. I en æra, hvor energisektoren fremkommer som den nye søjle i Cyperns økonomiske udvikling, vælger det bestemt at vælge avanceret uddannelse inden for energisystemer og det bebyggede miljø, der kan give kandidaterne af programmet mange jobmuligheder. Programmet, som administreres af erfarne og fremtrædende forskere fra Cypern og Grækenland, er blevet evalueret og godkendt af Evalueringskomitéen for Private Universiteter (ECPU), som garanterer den faglige anerkendelse af sine kandidater fra det kompetente faglige organ på Cypern, ETEK.... [-]

Cypern Nicosia Cyprus Online
October 2019
Fuldtid
Deltid
18 - 36 måneder
Undervisning både online og på universitetet
Læs mere på dansk
Frederick University

Programmet fokuserer på fire specialiseringer inden for elektroteknisk disciplin. De fire specialiseringer er Kommunikationssystemer, Power Systems, Control Systems og Co ... [+]

specialisering

Programmet fokuserer på fire specialiseringer inden for elektroteknisk disciplin. De fire specialiseringer er:

KommunikationssystemerPower SystemsKontrolsystemerComputer Engineering

Hver specialisering kræver et andet sæt obligatoriske og tekniske valgfag.

Undervisningssproget er engelsk.

NøgleindlæringsresultaterAnvend passende matematiske, videnskabelige og tekniske metoder og brug computersoftware til at løse ingeniørvirksomhed relateret til deres specialisering.Brug state-of-the-art software til designautomatisering og hardware, samt laboratorieudstyr til at designe og evaluere elektriske systemer relateret til deres specialisering.Anvendelse af analysemetoder og modelleringsteknikker til vurdering af elektriske systemer og komponenter med hensyn til generelle kvalitetsattributter og mulige afvejninger, der præsenteres inden for det givne problem.Anvend viden og løse problemer i forkant med viden inden for deres specialisering og på de nye teknologier.Hent og analyser information fra forskellige kilder, herunder hentning af oplysninger via databaser og online-computersøgninger.Demonstrere kompetence i mundtlige og skriftlige kommunikationsfærdigheder samt ved brug af relevante computerteknologier og værktøjer.Graduates erhvervsmæssige profiler... [-]
Cypern Nicosia
October 2019
Fuldtid
Deltid
18 - 36 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Frederick University

Master of Science i Engineering Management (MEM) Program har til formål at producere kandidater, der er udstyret med en dyb forståelse af de nyeste teknologier og praksis ... [+]

Master of Science i Engineering Management (MEM) Program har til formål at producere kandidater, der er udstyret med en dyb forståelse af de nyeste teknologier og praksis inden for Engineering Management kombineret med afgørende ledelseskendskab.

MEM-programmet sigter mod at bygge bro over divisionen mellem ingeniørfag, teknisk-fokuserede kandidatuddannelser og de forretningsmæssige MBA-programmer. Ingeniør- og Erhvervsadministration eksisterer ikke isoleret, men fusionerer i branchen. Det foreslåede program, der realiserer dette forhold, er specielt designet til at løse tekniske aspekter og ledelsesproblemer, der vedrører teknologiske organisationer.

Centralt i det foreslåede MEM-program er vægten på tekniske ledelsesudfordringer i små og mellemstore virksomheder (SMV), den dominerende sektor inden for ingeniør- og teknologiske organisationer på Cypern og i den større region.... [-]

Cypern Nicosia Limassol
October 2019
Fuldtid
Deltid
18 - 36 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Frederick University

Kurset giver et omfattende integreret overblik over de centrale fag, der er afgørende for en grundig forståelse af international handel og transport. ... [+]

I flere århundreder har international shipping været kritisk for udviklingen af ​​verdenshandelen. Sammenhængen mellem faldende transportomkostninger, økonomisk vækst og globalisering er i konstant bevægelse, da forsyningskædens netværk uophørligt udvikler sig. Disse elementer: shipping, handelsmønstre og organisation er fundamentet for programmet, mens de juridiske, finansielle og ledelsesmæssige aspekter af handel og transport danner overbygningen.

Kurset giver et omfattende integreret overblik over de centrale fag, der er afgørende for en grundig forståelse af international handel og transport. Formålet med kurset er at udvikle de generiske erhvervskompetencer, som kræves af ledere inden for international handel og søfart; udvikle kritiske analytiske færdigheder og anvende dem på de udfordringer, de løbende møder.... [-]

Cypern Nicosia Limassol
October 2019
Fuldtid
Deltid
18 - 36 måneder
på universitet
Online
Læs mere på dansk
Frederick University

Det foreslåede kandidatuddannelsesprogram lægger særlig vægt på videnskabelig forskning. Det søger at fremme og omfavne helt nye ideer og nye tilgange til videnskabelig o ... [+]

Det foreslåede kandidatuddannelsesprogram lægger særlig vægt på videnskabelig forskning. Det søger at fremme og omfavne helt nye ideer og nye tilgange til videnskabelig opdagelse inden for udforskning af fossile brændstoffer og offshore-konstruktioner.

Desuden sigter de forskellige vægtområder i programmet på at vejlede de studerende til studieretninger, der anses for at være nye i den østlige Middelhavsregion og tilbyde betydelige muligheder for at engagere sig i innovative forskningsaktiviteter og læring. Specifikt giver emner, der indgår i kurser som "Computational Mechanics and Applications", "System Dynamics and Control", "Processmodellering og Simulation", "Analyse og Design af Offshore Mooring Structures", vigtige muligheder for MSc-studerende at være involveret i Forskellige forskningsaktiviteter, der finder sted i Frederick University , samt i andre institutioner verden over. Gennem sådanne kursusinteraktioner vil eleverne også erhverve værdifuld erfaring ved at udvikle og implementere deres egne forskningsprojekter.... [-]

Cypern Nicosia Limassol
October 2019
Fuldtid
Deltid
18 - 36 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Frederick University

I løbet af det seneste årti har udviklingen i fremskridtene på internettet og World Wide Web været monumental for informationsteknologien og samfundet generelt. ... [+]

I løbet af det seneste årti har udviklingen i fremskridtene på internettet og World Wide Web været monumental for informationsteknologien og samfundet generelt. Derudover har vi i de seneste år oplevet en eksplosion af beregningsmæssige muligheder, ikke kun fra traditionelle computermaskiner (dvs. computere), men også fra en lang række andre enheder som mobile smartphones, tabletter og flere andre "internetaktiverede" enheder.

Alle disse udviklinger kræver tilstedeværelsen af ​​forskere og ingeniører, der er tilstrækkeligt uddannet i de relevante teknologier og har et dybt kendskab til deres indbyrdes forhold og de udfordringer, der ligger foran.

Ovennævnte realisering udgør kernemotivationen og danner grundlaget for design og udvikling af det foreslåede program.... [-]

Cypern Nicosia Limassol
October 2019
Fuldtid
Deltid
18 - 36 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

Master

Frederick University

Postgraduate Programmet i Specialundervisning sigter mod at give både teoretisk og praktisk viden og færdigheder, der er nødvendige for at uddanne og støtte studerende me ... [+]

Grundlæggende formål

Postgraduate Programmet i Specialundervisning sigter mod at give både teoretisk og praktisk viden og færdigheder, der er nødvendige for at uddanne og støtte studerende med særlige uddannelsesbehov generelt og specialskoler. Det sigter mod at give viden, bevidstgørelse og uddanne kandidater fra pædagogiske og andre universitetsafdelinger i specialundervisning. Dette program vil give videnskabelig information om at identificere, vurdere og adressere børn med særlige behov inden for den almene skole (generalklasse, specialenhed eller individuel specialundervisning) men også i andre specialundervisning. Dette program vil også give mulighed for at gennemføre forskningsprojekter på et område, hvor der indtil videre ikke er foretaget nogen forskning, i hvert fald i det cypriotiske område.... [-]

Cypern Cyprus Online Nicosia
October 2019
Fuldtid
Deltid
18 - 36 måneder
Undervisning både online og på universitetet
Læs mere på dansk

Frederick University

Frederick University - Nicosia Campus
Address
7, Y. Frederickou Str. Pallouriotisa,
1036 Nicosia, Nicosia, Cypern
Hjemmeside
Telefonnummer
+357 22394394
Frederick University - Limassol Campus
Address
18, Mariou Agathagelou Str. Agios Georgios Havouzas,
3080 Limassol, Limassol, Cypern
Hjemmeside
Telefonnummer
+357 25730975