Læs den officielle beskrivelse

Neapolis University i Cypern er en ung endnu dynamisk, hurtigt voksende universitet drift siden 2010 i hjertet af den charmerende by Paphos, på vestkysten af ​​øen Cypern, der tilbyder bachelor, kandidat og ph.d.-programmer i både græsk og engelsk. Tilmelding på Neapolis University i Cypern indtaster studerende ind en høj standard, stimulerende og sjovt miljø. Den største fordel ved Neapolis er kvaliteten og engagement af sin fakultet, hvoraf de fleste har stor erfaring undervisning og forskning i europæiske og amerikanske universiteter. Baseret på en sådan fakultet og en ambitiøs strategi, er det hurtigt at blive en af ​​de bedste private universiteter i Cypern.

Hvad du forventes at gøre

I løbet af din tid på Neapolis University i Cypern, uanset om en bachelor-, kandidat- eller ph.d. (ph.d.), vil du blive forventes at deltage i foredrag og andre programmer aktiviteter og til at arbejde selvstændigt, enten individuelt eller i grupper, på opgaver. Den Neapolis University i Cypern lægger stor vægt på at udvikle den intellektuelle selvstændighed af de studerende og har indført en tutorial system til at hjælpe eleverne med at opnå det.

Akademisk kalender

Det akademiske år af Neapolis University i Cypern er opdelt i to semestre af 13 undervisning uger hver. Ved afslutningen af ​​hvert semester er der en vurdering periode, hvor de studerende sidder skriftlige eksamener. Nogle kurser har yderligere krav om sommeren.

Evaluering og anerkendelse

Neapolis University i Cypern opererer under den relevante lovgivning i private universiteter i Cypern. The Final License er modtaget fra bedømmelseskomitéen af ​​private universiteter i Cypern (EAIP) og Neapolis University i Cypern fungerer som et fuld udbygget universitet, der har handlefrihed.

I oktober 2007 blev universitetet registreret i registret over universiteterne i Undervisningsministeriet efter en afgørelse truffet af kabinettet. I juni 2010 tog universitetet den første licens af drift. Beslutningen blev taget efter en positiv anbefaling af EAIP Siden 2015 Neapolis University i Cypern har modtaget den endelige licens og kan fungere som en selvstændig universitet.

Alle programmer på universitetet er fuldt anerkendt af Republikken Cypern og alle EU-landene.

Den Neapolis University i Cypern, efter indgivelsen af ​​anmodningen, efter grundig evaluering blev anerkendt af National Academic Recognition og informationscenter (NARIC) i Grækenland tilsvarende institution til de græske universiteter i juli 2012.

Bemærk, at programmerne for Arkitektur og Real Estate er anerkendt af professionelle og tekniske nævn i Cypern (ETEK). Den postgraduate program af Real Estate har sikret desuden en certificering af Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS). Tilsvarende anerkendelser findes for andre kurser relateret til faglige organisationer.

Vision

Visionen for Neapolis University i Cypern er udviklingen af ​​folk-orienterede uddannelsesorganisation med europæiske standarder, hvis medlemmer arbejder sammen om udvikling af samfundet gennem undervisning, forskning og social handling.

missionen

Neapolis University i Cypern mission er at give sine studerende med uddannelse af høj kvalitet, skabe og distribuere viden gennem forskning, bidrage til udvikling af økonomiske og kulturelle liv i vores samfund

de værdier

Integritet Excellence Samarbejde Innovation Respekt Solidaritet

Programmer undervist i:
Engelsk
Græsk

Denne skole tilbyder også:

Master

Neapolis University Pafos

The Master of Banking, Investment og Finansministeriet giver specialiseret og højt vidensniveau i videnskaberne i Banking, Investering og finansiering i mennesker, der ar ... [+]

The Master of Banking, Investment og Finansministeriet giver specialiseret og højt vidensniveau i videnskaberne i Banking, Investering og finansiering i mennesker, der arbejder eller ønsker at følge en karriere i finansielle tjenesteydelser, banker, investerings- og mæglerfirma, eller virksomheder i den offentlige og private sektor.

The Master of Banking, Investment and Finance kombinerer teoretisk bestemmelse uddannelse, således at de studerende er i stand til at uddybe deres videnskabelige udvikling på området, med praktik tilgang til analysen af ​​virkelige situationer. Praktiske øvelser omfatter analysere de økonomiske resultater i virksomheder, formulere og gennemføre investeringsstrategier, måling og styring af markeds- og kreditrisici, måling af værdien af ​​aktier og virksomheder, uddannelsesstrategi og økonomisk evaluering af alternative finansielle ressourcer og investeringer. Alle studerende er forpligtet til at udarbejde en afhandling.... [-]

Cypern Cyprus Online Paphos
September 2019
Fuldtid
4 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Neapolis University Pafos

Master of Construction Management er unik i både Cypern og Grækenland. Byggesektoren var i mange år lokomotiv i økonomien, og behovet for kvalificerede forskere er høj. M ... [+]

Master of Construction Management er unik i både Cypern og Grækenland. Byggesektoren var i mange år lokomotiv i økonomien, og behovet for kvalificerede forskere er høj. Master of Construction Management tilbyder betydelige fordele for ledelsesmæssige ledere, projektingeniører, den relevante tilsyn personale og andre fagfolk, der arbejder i konstruktion og udvikling jord, der er interesseret i at udvide deres viden i forvaltningen af ​​byggeprojekter, forbedre deres lederevner og forberede avancement og muligheder for lederstillinger i byggebranchen. Den Construction Management Degree sigter mod at give uddannelse af høj kvalitet i alle aspekter af en vellykket forvaltning af byggeprojekter.... [-]

Cypern Paphos Cyprus Online
September 2019
Fuldtid
4 semestre
på universitet
Læs mere på dansk

Neapolis University Pafos