Neapolis University Pafos

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hvem vi er

Neapolis Universitet på Cypern er et ungt, men alligevel dynamisk, hurtigtvoksende universitet, der har opereret siden 2010 i hjertet af den charmerende by Pafos, på vestkysten af øen Cypern, der tilbyder bacheloruddannelse, ph.d. og ph.d. programmer på både græsk og engelsk. Tilmelding ved Neapolis Universitet på Cypern indleder studerende i en høj standard, stimulerende og behageligt miljø. Den største fordel ved Neapolis er kvaliteten og dedikationen af dets fakultet, hvoraf de fleste har betydelig erfaring med at undervise og forske i europæiske og amerikanske universiteter. Baseret på et sådant fakultet og på en ambitiøs strategi er det hurtigt ved at blive et af de bedste private universiteter på Cypern.

Hvad du forventes at gøre

I løbet af din studietid på Neapolis University på Cypern, hvad enten det drejer sig om et bachelor-, kandidat- eller ph.d.-niveau (niveau), forventes du at deltage i forelæsninger og andre programrelaterede aktiviteter og til at arbejde uafhængigt, enten individuelt eller i grupper , på opgaver. Neapolis-universitetet på Cypern lægger stor vægt på at udvikle studerendes intellektuelle autonomi og har indført et tutorial-system til at hjælpe studerende med at opnå det.

128651_brooke-cagle--uHVRvDr7pg-unsplash.jpg

Evaluering og anerkendelse

Neapolis Universitet på Cypern opererer under den relevante lovgivning fra private universiteter på Cypern. Den endelige licens er modtaget fra Det Cyperns Agentur for Kvalitetssikring og Akkreditering i Videregående Uddannelse (DI.PAE), og Neapolis Universitet på Cypern fungerer som et fuldgyldigt universitet med handlingsuafhængighed.

I oktober 2007 blev universitetet registreret i undervisningsministeriets register over universiteter efter en afgørelse truffet af kabinettet. I juni 2010 tog universitetet den første operationelle licens. Beslutningen blev truffet efter en positiv anbefaling fra DI.PAE Siden 2015 har Neapolis Universitet på Cypern modtaget den endelige licens og kan fungere som et autonomt universitet.

Alle programmer på universitetet er fuldt ud anerkendt af Republikken Cypern og alle EU-lande.

Neapolis-universitetet på Cypern blev efter indgivelse af anmodningen efter den grundige evaluering anerkendt af National Academic Recognition and Information Center (NARIC) i Grækenland som en ækvivalent institution til de græske universiteter i juli 2012.

Vision

Visionen af Neapolis Universitet på Cypern er udviklingen af den folkorienterede uddannelsesorganisation med europæiske standarder, hvis medlemmer samarbejder for udviklingen af samfundet gennem undervisning, forskning og social handling.

Mission

Neapolis Universitet på Cyperns mission er at give sine studerende en uddannelse af høj kvalitet, skabe og distribuere viden gennem forskning, bidrage til udviklingen af vores økonomiske og kulturelle liv i vores samfund

Værdier

  • Integritet
  • Excellence
  • Samarbejde
  • Innovation
  • respekt
  • solidaritet

128652_rsz_javier-trueba-iqpr1xkf5f0-unsplash.jpg

Livet på University Campus

Livet på Neapolis University Campus er en unik oplevelse, som studerende har haft meget glæde af i løbet af deres studier, og det fører til en bygning af dyrebare øjeblikke og minder, der varer livet ud, efterhånden som de studerende udvikler sig akademisk og socialt. Neapolis University er forpligtet til at skabe et praktisk og sikkert miljø og har etableret et mangfoldigt, flersproget, multikulturelt universitetssamfund, der respekterer og forbedrer den frie udveksling af ideer og livsstil.

Placeringen af universitetscampus, de forskellige faciliteter og tjenester skaber det ideelle miljø for at tilskynde til viden, arbejde og studerendes liv, så hver studerende kan berige sine oplevelser i løbet af sine studier.

Campus er bekvemt beliggende i hjertet af byen med mange faciliteter inden for gåafstand, såsom busstoppesteder, banker, strande, barer og restauranter, et indkøbscenter og caféer.
Der er daglige busruter, der forbinder byen og tilbyder forbindelser til alle andre byer og lufthavne.

Hvorfor Paphos

Kombinationen af den historiske fortid med den moderne verden, det milde middelhavsklima, strande, naturlig skønhed, dets fremragende transport til det ydre samt antallet af tjenester, det tilbyder, gør Paphos til et ideelt sted at studere .

En af de største fordele ved at studere ved Neapolis University Paphos er, at uddannelsesinstituttet ligger i hjertet af en af de mest spændende badebyer i Europa. Paphos har en permanent befolkning på ca. 77.800 indbyggere.

  • Paphos er en by fuld af ungdom, der har en af de højeste antallet af unge 18-35 år gammel sammenlignet med andre cypriotiske byer.
  • Paphos er en moderne europæisk multikulturel by, der byder mennesker fra hele verden velkommen uanset etnisk, social eller religiøs oprindelse.
  • Paphos er en UNESCOs verdensarvsliste som en skillevej mellem mennesker og ideer med arkæologiske steder for at vidne om en nådeløs march på 9000 år i historie og kultur.
  • Paphos er en international turistdestination takket være den unikke kombination af natur, historie og milde middelhavsklima. Direkte fly mellem Paphos med store græske byer som Athen, Patra, Thessaloniki og Chania.

121839_cyprus-4135015_640.jpg

Placeringer

Paphos

Address
2 Danais Avenue
8042 Paphos
Cyprus

Paphos, Paphos, Cypern

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig