Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til University of Mediterranean Karpasia!

Grundlagt i 2012, er universitetet i Middelhavet Karpasia sat i Nicosia, hovedstaden i Den Tyrkiske Republik Nordcypern (TRNC). Med sin anden campus etableret i 2014, den UMK hensigt at forbedre kvaliteten af ​​sine uddannelser og til at uddanne tolerante, selvsikre og entrepreneurielle enkeltpersoner, der er udstyret med verdens klasse faglige viden, færdigheder og kompetencer. Vores mål er at få vores studerende lærer videnskabelig viden ved at eksperimentere, samt afprøvning og forske i over at bruge denne viden i deres dagligdag.

University of Mediterranean Karpasia bestræber sig på at høste fordelene af akademisk forskning og undersøgelser ved at foretage uddannelse indenfor produktion og ibrugtagning universitetet - samarbejde industrien. Derfor for at nå standarder for globale universiteter og sætte ud studerende at have internationalt anerkendte eksamensbeviser efter endt uddannelse, er aftaler indgået med nogle internationale universiteter, herunder BHMS Business & Hotel Management School - Schweiz, Superior Universitet og College of Tourism & Hotel Management (COTHM).

Med akademikere, der lægger vægt på videnskab og praksis, vores universitet tilbyder i alt 10 Associate Degree programmer i civil luftfart Fagskole, Fagskole for Ledelse, Culinary Arts Fagskole, turisme amerikanske og Hospitality Management, Fagskole af Bogføring; 9 bacheloruddannelser i Faculty of Business, fakultetet for Turisme og Hospitality Management, og Juridiske Fakultet; og 12 kandidatuddannelser i Institute of Social Sciences.

VORES MISSION Under fælles etiske værdier, og i lyset af videnskab, er vores universitet forpligtet til at uddanne tolerante, fordomsfri og selvstændige tillid entrepreneurielle individer, som er udstyret med verdens klasse faglige viden, færdigheder og kompetencer og lydhøre over for nationale og internationale spørgsmål. Vores vigtigste mål er at uddanne høj kvalitet arbejdsstyrken i form af viden, færdigheder, følelser og overvejelser. Gennemførelsen af ​​en uddannelsesmodel, der involverer moderne undervisningsmetoder og teknikker, samt praksis, der er nødvendige for faglig viden og færdigheder, vi uddanner godt disciplinerede personer, der har effektive eksterne kommunikationsevner, stor ansvarsfølelse og intern fokus kontrol. Med videnskabelig forskning af globale standarder, er universitetet i Middelhavet Karpasia gør værdifulde bidrag til den offentlige velfærd som et forsknings- og udviklingscenter. I denne sammenhæng programmet "Uddannelse inden for Produktion« giver de studerende mulighed for at få en hands-on praktik med en intention om at uddanne leder af menneskelige ressourcer, der er kompetente i applikationer, miljømæssigt og socialt bevidst, og som er i konstant selvstændige innovation proces.

VORES VISION Vores vision er at blive en førende uddannelsesorganisation i vores område. Som en banebrydende uddannelsesinstitution, agter vi at uddanne løsningsorienterede, selvstændige initiativ individer med gode lederegenskaber og faglige færdigheder, der tilpasser sig hurtigt skiftende videnskabelige og sociale forhold i det 21. århundrede med et højt niveau og opdateret viden, god social kommunikation dygtighed , effektiv anvendelse af teknologi, og de nødvendige kompetencer til at gennemføre hold work.stitution Administration og Inspection (engelsk)

HVORFOR UMK?

Nordcypern, fordi det giver - Nem integration i kulturelle og klimatiske forhold, - En ø er berømt for sin enestående naturskønhed og historiske rigdom, - Venlig og hjertelige mennesker, - Livsstil karakteriseret med ro og fred (meget lav kriminalitet) - multikulturelt miljø med studerende fra 80 forskellige lande - En ø af universiteter og viden - Uddannelse på globale og europæiske standarder - EngliAn fordel af uddannelse i engelsk for en international karriere, - Faciliteter og kvaliteten af ​​uddannelse, der tilbydes af universitetet.

Den UMK, fordi det giver

  • Internationalt accepterede prestigefyldte 4-årige bachelor-og kandidatuddannelser, - Engelsk uddannelsesmæssige standarder accepteret over hele verden, - Learning ved at leve, eksperimentere, observere og undersøge -Evening kurser for professionelle - Kvalitet uddannelse til overkommelige gebyrer, - Erfarne videnskabelige personale og medarbejdere.
Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MSc

University Of Mediterranean Karpasia

Programmet giver dig de nødvendige færdigheder til at designe og gennemføre en afhandling eller placering projekt om en specialist emne, herunder formulere forskningsspør ... [+]

Oversigt

Programmet er sammensat af tre veje. The International Relations vej giver en dyb forståelse af centrale spørgsmål i den moderne internationale system. Den anden vej, terrorisme og sikkerhed, fokuserer på de vigtigste nationale og internationale sikkerhedstrusler overfor stater i det 21. århundrede. Endelig den innovative International Intervention vej giver dig mulighed for at forstå og vurdere nutidige debatter i studiet af international intervention. Denne sti indeholder også en placering indstilling, så du kan bruge tid på at arbejde inden for international politik.

Programmet giver dig de nødvendige færdigheder til at designe og gennemføre en afhandling eller placering projekt om en specialist emne, herunder formulere forskningsspørgsmål, gennemføre en litteraturgennemgang, vælge passende metoder til indsamling af data, engagerende med dataanalyse til at give svar på de forskningsspørgsmål og præsentere forskning i henhold til videnskabelige konventioner.... [-]

Cypern Nicosia Tyrkiet Istanbul
September 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
University Of Mediterranean Karpasia

Dette kursus er designet til at give hver elev en grundlæggende forståelse af turismen, herunder turistorganisationer, beslægtet virksomhed og service industrien, rejsend ... [+]

Oversigt

Dette kursus er designet til at give hver elev en grundlæggende forståelse af turismen, herunder turistorganisationer, beslægtet virksomhed og service industrien, rejsende adfærd, turisme planlægning, turisme forskning og markedsføring. Desuden vil dette naturligvis også hjælpe eleverne til at udforske funktionerne i ledelsen i en verden af ​​turisme, der viser, hvordan turismen som en virksomhed har udviklet sig, hvordan turisme og rejsebranchen er struktureret, og hvordan turisme virksomheder opererer inden for deres politiske, økonomiske og socio -Kulturelle miljøer.

Læringsresultater At lære om turisme udvikling og påvirkninger i verden. Forstå hvad turisme er og dens mange definitioner. Lær komponenterne i turisme og turisme management. Undersøg de forskellige tilgange til at studere turisme. Sætter pris hvor vigtig denne industri er for økonomien i verden, og i mange lande. Kend fordele og omkostninger for turisme. Skills ... [-]
Cypern Nicosia Tyrkiet Istanbul
September 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk