Unicaf University (ZM)

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

UNICAF Universitet et overblik

Unicaf University er et panafrikansk uafhængigt anerkendt universitet, der kombinerer de bedste elementer i international uddannelse og tilbyder højkvalitets internationalt anerkendte kvalifikationer.

Universitetet har filialer og læringscentre i 9 forskellige lande i Afrika og er registreret og godkendt af National Council for Higher Education (NCHE) i Malawi og Higher Education Authority of Zambia (HEA).

Unicaf University forfølger excellence i undervisning, elevers præstationer og tilfredshed i et kontinuerligt forbedret akademisk miljø. Universitetet sigter mod at blive det førende universitet i Afrika syd for Sahara, anerkendt for dets fremragende bidrag til undervisning, læring og forskning.

Unicaf Universitets campusser giver eleverne mulighed for at tjene internationalt anerkendte kvalifikationer af høj kvalitet til meget lave omkostninger. Unicaf University har som mål at tilbyde eleverne chancen for at øge deres viden og personlige evner, fremme deres karriere og bygge de liv, de drømmer om.

Unicaf University tilbyder fuldt online-programmer samt programmer, der tilbydes gennem blandet læring på en af ​​sine campuser og læringscentre. Hertil kommer, at eleverne har mulighed for at få en ansigt til ansigt og nyde godt af en række tjenester som adgang til digitale biblioteker, offentlige foredrag, seminarer og en række sociale aktiviteter.

Universitetet udnytter UNICAFs partnerskaber med internationalt anerkendte universiteter, såsom University of South Wales, University of Nicosia og Marymount California University, for at tilbyde konkurrencedygtige, internationalt akkrediterede online grader til overkommelige priser. Studerende nyder også fordel af de campuskurser, der tilbydes af Unicaf University selv.

UNICAF er et af de mest generøse stipendier til rådighed. Programmet understøtter studerende, der er hjemmehørende i Afrika og giver mulighed for studier mod forskellige fjernundervisning uddannelser udstedt af europæiske, britiske og amerikanske universiteter. I øjeblikket leverer UNICAF stipendier til de online-programmer, der tilbydes af University of South Wales i Storbritannien, Universitetet i Nicosia i EU og Marymount California University i USA.

I de sidste to årtier har vores associerede institutioner tilbudt stipendier til internationale studerende. Succesfulde studerende var i stand til at yde et væsentligt bidrag til deres hjemlige amter på højeste niveau.

UNICAF Scholarship Programmet blev grundlagt for at tilbyde begavede underprivilegerede studerende mulighed for at fremme deres uddannelse ved at studere til internationalt akkrediterede kvalifikationer til meget lavere omkostninger.

Vores vision

Unicaf University tilstræber at være en førende bidragyder til excellence inden for videregående uddannelse og forskning inden for afrikanske lande.

Vores mission

At hjælpe eleverne til at blive uddannede individer, nå deres akademiske og faglige mål og påtage sig ansvarlige roller i en forandringsverden af ​​global indbyrdes afhængighed; at fremme forskning og videnskabelse at være til tjeneste for samfundet gennem formidling og anvendelse af viden samt gennem innovative partnerskaber med virksomheder og civilsamfundets institutioner.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se MA » Se MSc » Se Kandidatuddanninger » Se Online MBA » Se Health MSc » Se BAs » Se Naturvidenskabelige bachelorstudier » Se Doctors of Education » Se PhD » Se MBA »

Studier

Denne skole tilbyder også:

MA

Ma i uddannelse

Online på universitet Fuldtid Deltid 18 - 24 måneder Åben tilmelding Cypern Larnaca USA New York Grækenland Athens Rumænien Bucharest Det Forenede Kongerige London Ægypten Cairo Ghana Accra Malawi Lilongwe Mauritius Port Louis Kenya Nairobi Nigeria Lagos Somalia Mogadishu Zambia Lusaka Jordan Irbid Cyprus Online + 29 mere

Uddannelse er en stadig forandring, dynamisk og meget krævende sektor, som kræver fagfolk og praktikere til at være meget kvalificeret til at opfylde forskellige udfordringer. Den MA i Education er velegnet til alle dem, der er interesseret i at forstå den vigtige rolle, som uddannelse i vores hverdag og især forbindelserne mellem uddannelse, samfund og elever i alle aldre. [+]

Uddannelse er en stadigt skiftende, dynamisk og meget krævende sektor, som kræver, at fagfolk og praktikere skal være meget kvalificerede for at imødekomme forskellige udfordringer. Det MA i uddannelse Er velegnet til alle, der er interesserede i at forstå den vigtige rolle uddannelsen spiller i vores hverdag og især sammenhængen mellem uddannelse, samfund og elever i alle aldre. Det er et ideelt grad for alle dem, der ønsker at indgå i uddannelsessektoren og alle nuværende udøvere, der ønsker at forbedre fremme deres viden inden for undervisning og læring.

Nødvendige færdigheder som anvendelse af IKT, problemløsning, kritisk tænkning, og kommunikation og forskning færdigheder er erhvervet gennem kurset.... [-]


MSc

MSc i webdesign og udvikling

Online på universitet Fuldtid Deltid Åben tilmelding Cypern Larnaca USA New York Grækenland Athens Rumænien Bucharest Det Forenede Kongerige London Ægypten Cairo Ghana Accra Malawi Lilongwe Mauritius Port Louis Kenya Nairobi Nigeria Lagos Somalia Mogadishu Zambia Lusaka Jordan Irbid Cyprus Online + 28 mere

Dette program studerer dybt principperne for Web Design og giver alle nødvendige færdigheder og viden til rådighed for at skabe succesfulde, professionelle webdesignere og udviklere. Studerende lærer at designe og udvikle hjemmesider af høj kvalitet, som er brugervenlige, effektive og attraktive. [+]

Dette program studerer dybt principperne for Web Design og giver alle nødvendige færdigheder og viden til rådighed for at skabe succesfulde, professionelle webdesignere og udviklere. Studerende lærer at designe og udvikle hjemmesider af høj kvalitet, som er brugervenlige, effektive og attraktive.

Leveringstilstand

Online og gennem understøttet åben læring.

AdgangskravRegelmæssig adgang til et kandidatuddannelse kræver en akkrediteret bachelorgrad.Ansøgere med en akkrediteret kandidatuddannelse vil også blive betragtet for indrejse.HND Relevante indehavere med god relevant erhvervserfaring (efteruddannelse) kan overvejes ved indrejse.Engelsk færdighed (hvis bacheloruddannelsen ikke blev undervist på engelsk).Opdateret CV.Et officielt anbefalelsesbrev (enten Academic eller Business).Personlig erklæring (minimum 500 ord).Kopi af pas eller ID.PathwayUU-FNT-203-ZM Introduktion til kandidatuddannelsenUU-Msc-IND100-ZM induktionsmodulUU-MWD-500 Design til webindholdUU-MWD-510 Content ManagementUU-MWD-520 Anvendt kunst til internettetUU-MWD-630 Brugeroplevelse DesignUU-MWD-640 Social Media og SEOUU-MWD-650 Programmering og ScriptingUU-MWD-760 Cyber ​​SecurityUU-MWD-770 Web TechnologiesUU-MWD-780 Projekt [-]

Master

M.P.A. – Master of Public Administration

Online på universitet Fuldtid Deltid Åben tilmelding Cypern Larnaca USA New York Grækenland Athens Rumænien Bucharest Det Forenede Kongerige London Ægypten Cairo Ghana Accra Malawi Lilongwe Mauritius Port Louis Kenya Nairobi Nigeria Lagos Somalia Mogadishu Zambia Lusaka Jordan Irbid Cyprus Online + 28 mere

[+]

Online og gennem Understøttet Open Learning

Adgangskrav pathway UU-MPA-7080 Forskningsprojekt [-]

Videoer

UNICAF is by your side on the road to success

UNICAF Scholarship Programme

Kontakt
Besøgsadresse
UNICAF Building 52 Famagusta Avenue
Larnaca, Larnaca, 6019 CY
Besøgsadresse
1745 Broadway
New York, New York, 10019 US
Sociale medier
Besøgsadresse
265 Mesogeion Ave,
Neo Psychico

Athens, Central Athens, GR
Besøgsadresse
31A Economu Cezarescu Street,
Sector 6

Bucharest, Bucharest, 060754 RO
Besøgsadresse
Kemp House, 152 City Road
London, England, EC1V 2NX GB
Besøgsadresse
No.39 Lebanon Street, 6th Floor
El Mohandessin

Cairo, Cairo Governorate, EG
Besøgsadresse
Ghana Christian University College
Off Dodowa Amrahia Main Road
P.O. BOX AF 919
ADENTA

Accra, Greater Accra Region, GH
Besøgsadresse
Unit 1 Shopers Mall (Opposite Fame & Shoprite), Area 4, Plot 67
Lilongwe, Central Region, MW
Besøgsadresse
5th Floor, Wing A,
Cybertower 1,
Ebene Cybercity

Port Louis, Port Louis District, MU
Besøgsadresse
West Park Suites,
7th Floor, Ojijo Road,
opp. Parklands Police Station

Nairobi, Nairobi County, KE
Besøgsadresse
Plot 10 Peace Avenue, Oshorun Heritage Estate, Off Channels TV Avenue, Isheri North
Lagos, Lagos, NG
Besøgsadresse
Km-4, Hodan Mogadishu
Mogadishu, Banaadir, SO
Besøgsadresse
Plot 20842, Off Alick Nkhata Road (Opposite United Nations HQ) Longacres,
Lusaka,

Lusaka, Lusaka Province, ZM
Besøgsadresse
Jordan-Irbid – Alabrar neighbourhood
Irbid, Irbid Governorate, JO
Besøgsadresse
Cyprus Online, CY