University of Central Lancashire - Cyprus

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Det bedste fra begge verdener

Universitetet i Central Lancashire, Cypern (UCLan Cypern), er etableret siden 2012 i Larnaka. Det er beliggende i Pyla, Larnaka, og det er nu i det syvende driftsår. UCLan Cypern er den første filial på universitetet i Central Lancashire og samtidig et fuldt licenseret universitet på Cypern. En unik og innovativ model af en cypriotisk og britisk universitets uddannelseserfaring, godkendt og valideret af både Cyperns Ministerium for Uddannelse og Kultur og Det Forenede Kongeriges kvalitetssikringsagentur (QAA), for videregående uddannelser.

118400_Keystone_1600x900px_MScDatacopy.jpg

Universitetet i Central Lancashire, vores moder universitet, bygger på mere end 191 års historie og betragtes blandt de øverste 3,3% af alle verdensomspændende universiteter ved Center for World University Rankings (CWUR). UCLan Cyprus opererer under UCLan UK's akademiske paraply, mens dets akademiske og funktionelle operationer ikke påvirkes på nogen måde af de seneste politiske ændringer i Det Forenede Kongeriges exit fra Den Europæiske Union (BREXIT).

Afslutningen af studier på UCLan Cypern vil resultere i en Double Degree (to certifikater) fra de to universiteter, UCLan Cypern og UCLan UK , anerkendt ikke kun i Cypern, men i hele Europa og ud over. Vores studerende vil også have den fordel af den ekstraordinære elevoplevelse i alle aspekter af deres universitetsliv, hvad enten det er læring, personlig støtte, faciliteter, indkvartering, beskæftigelsesegnethed og socialt liv samt personlig udvikling.

Ved at bringe et omdømme i verdensklasse for akademisk ekspertise og innovativ tænkning til Cypern, sigter vi på at udvikle fremtidige virksomhedsledere og internationale iværksættere med de kompetencer og forretningsmæssige beføjelser til succes i den moderne globale økonomi. Det betyder, at vi er i stand til at tilbyde en unik blanding af viden, praktisk erfaring og moderne relevans for at udstyre de studerende med kvalifikationer og færdigheder til det internationale marked for beskæftigelse. Mange af vores kurser er også akkrediteret af faglige og lovbestemte organer, der sikrer, at alle UCLan Cypern-studerende opfylder de standarder, der forventes af dagens virksomheder.

Vores engagement i denne etos er kernen i alt, hvad vi gør.118439_UCLAN001.JPG

Vores vision

Den strategiske vision for UCLan Cypern er at opbygge et førende, moderne universitet med en global rækkevidde på tværs af tre kontinenter (Europa, Asien og Afrika), der giver undergraduate og postgraduate higher education. UCLan Cyprus vil være et universitet anerkendt for sin forpligtelse til den fineste studerende Universitets erfaring, fremragende forskning, nyskabende læring og værdifuldt engagement med industri og samfund inden for Cypern, det østlige Middelhavsområde, Mellemøsten og længere væk.

Vores mission

  • Fremme adgangen til excellence, så du kan udvikle dit potentiale
  • Værdi og praksis lige muligheder, gennemsigtighed og tolerance
  • Stræbe for excellence i alt, hvad vi gør: lokalt, regionalt og internationalt
  • Arbejde i partnerskab med virksomheder, samfundet og andre lærere118440_UCLAN1051.JPG

Placeringer

Larnaca

Address
12 – 14 University Avenue Pyla, Larnaka, Cyprus
7080 Larnaca, Larnaca, Cypern

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig