Aarhus University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

72735_AUcollage.jpg

Universitetet blev grundlagt i 1928, og i dag har det adskillige verdensklasse forskningsområder.

Universitetet blev grundlagt i 1928, og i dag har det adskillige verdensklasse forskningsområder.

Aarhus University ( AU ) er et top ti universitet blandt universiteter grundlagt inden for de sidste 100 år. Det har en lang tradition for partnerskaber med nogle af verdens bedste forskningsinstitutioner og universitetsnetværk.

AU har et stærkt engagement i udviklingen af ​​et samfund, der realiseres gennem samarbejdet med offentlige myndigheder og institutioner og erhvervslivet.

Universitets mål er at bidrage til at løse de komplekse globale udfordringer verden står overfor. Universitetet bestræber sig derfor på at kombinere sine forskeres høje niveau af akademiske standarder med samarbejde på tværs af disciplinære grænser for at kombinere forskning på nye måder.

Dette foregår i tæt kontakt med verden omkring os og skaber grundlag for universitetet til at være internationalt konkurrencedygtigt inden for forskning, uddannelse, talentudvikling og vidensudveksling.

De vigtigste grunde til at vælge Aarhus University

Aarhus University er et ungt, moderne universitet etableret i 1928. Det er vokset til at blive et førende offentligt forskningsuniversitet med en international rækkevidde, der dækker hele forskningsspektret.

Top 100 University

AU er konsekvent rangeret som et af verdens største universiteter. Det blev rangeret som nummer 60 i den seneste Shanghai-placering og blandt verdens 100 bedste universiteter i 15 ud af 48 fag i den seneste QS World University Ranking efter emne. Læs mere om AU i placeringerne .

Forskningsbaseret undervisning

På AU er lærere aktive forskere, og undervisningen finder sted i en uformel sammenhæng. Alle programmer er dybt forankret i forskning og gennemgås løbende for at opfylde de højeste nationale og globale kvalitetsstandarder.

Gunstige studieafgift

Undervisning er gratis for borgere i EU, EØS og Schweiz. For andre studerende ligger undervisningsgebyret fra € 8.000 til € 14.500 årligt.

Studere på engelsk

AU tilbyder mere end 50 komplette programmer på engelsk på bachelor- og kandidatniveau. Alle ph.d.-programmer er på engelsk.

Et internationalt universitet

Cirka 12 procent af AU 's 40.000 studerende er internationale, der repræsenterer over 120 nationaliteter.

Service og vejledning

For studerende tilbyder International Center et komplet introduktions- og introduktionsprogram samt professionel support og vejledning i hele din tid på AU .

For forskere og ph.d.-studerende tilbyder Aarhus University en komplet vifte af tjenester, der gør din overgang til universitetet så glat som muligt. IAS hjælper forskere og ph.d.-studerende fra udlandet i alle praktiske spørgsmål, herunder visum, opholds- og arbejdstilladelse, boligtjenester , børnepasning osv.

Et højere uddannelsessystem i verdensklasse

I henhold til Universitas 21 Ranking 2019 rangerer Danmark femte bedste i verden med at bevise videregående uddannelse.

Det grønne kort

Green Card-opholdstilladelse for at gennemføre et videregående uddannelsesprogram i Danmark er gyldigt i yderligere seks måneder efter afsluttet grad, så kandidater har tid til at søge arbejde i Danmark.

Unikke forskningsfaciliteter

Aarhus University tilbyder avancerede faciliteter og laboratorier. Vi har en stærk tradition for tværfaglig forskning for eksempel i et af vores 42 store forskningscentre.

Attraktive arbejdsforhold

Internationalt personale på AU fremhæver gunstige arbejdsvilkår som en vigtig motivation for at arbejde på Aarhus University . Disse inkluderer en attraktiv løn, en pension og forældreorlov.

Oven på dette kan de internationale akademiske medarbejdere på visse betingelser drage fordel af en særlig skatteordning for yderligere at forbedre arbejdsvilkårene.

Stor balance mellem arbejde og liv

Danmark er stolt af at have en sund balance mellem arbejdsliv og liv. Forskere vil nyde fleksible arbejdsvilkår og sociale støttenetværk, herunder barselsorlov og børnepasningsfaciliteter til rimelige priser. Endvidere er Danmark bredt citeret som et af verdens mest beboelige steder. Det har et af verdens højeste niveauer af indkomstligestilling i henhold til OECD.

Sikker, sikker, lige

Danmark er bredt citeret som et af verdens mest beboelige steder. Det har verdens højeste niveau af indkomstligestilling i henhold til OECD.

Baseret på Korruption Transparency Index er Danmark det mindst korrupte land i verden.

Engelsk - intet problem

Danskere blev for nylig rangeret som en af de bedste ikke-indfødte engelsktalende i verden , så det er let for internationale studerende at komme sammen i Danmark, selvom de ikke taler dansk.

Placeringer

Århus

Address
Aarhus University
Nordre Ringgade 1

8000 Århus, Danmark

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig