Læs den officielle beskrivelse

CIID Reel fra CIID på Vimeo.

Copenhagen Institute of Interaction Design vært for en række uddannelsesinitiativer

Vores uddannelsesmæssige aktiviteter præsenterer et integreret miljø for deltagere, fakulteter og medarbejdere at arbejde sammen i et multikulturelt, tværfagligt studiemiljø. Skolen tiltrækker et imponerende og varieret udvalg af internationale besøgsfakulteter, der er højt anset som eksperter inden for deres område.

Vi udvikler løbende vores definition af interaktionsdesign gennem vores læseplaners udvikling. Ledet af en 'learning by doing' filosofi og en people-centreret tilgang, opfordres eleverne til at udforske emner, før de skaber ideer. Disse koncepter prototypes derefter i det veludstyrede laboratorium og værksted.

CIID giver en ny uddannelsesmodel, der er relevant for både akademi og industri. Gennem samarbejdspartnerskabspartnerskaber og industriprojekter er eleverne udsat for en bred vifte af emner og virkelige kontekster.

113158_1.jpg

CIIDs sommerskole rundt omkring i verden giver deltagerne mulighed for at få design og innovationsfærdigheder og værktøjer gennem en række 5-dages workshops. Disse workshops ledsages af førende internationale eksperter inden for innovation, digital teknologi og kreativt lederskab. Det er en fordybende, men kompakt oplevelse, der giver mulighed for at udforske mulighederne for designtænkning, prototyping og tilpasning af nye teknologier. Det er åbent for alle og ment at gøre det muligt for studerende og fagfolk fra alle baggrunde at anvende interaktionsdesign færdigheder og processer i deres arbejde / projekter. Hidtil foregår sommerskolen i Danmark, Costa Rica og Indien, og vi er åbne for at tage det til andre regioner.

113161_2.jpeg

CIIDs professionelle programmer er intensive, flerdagsværksteder, der kommer efterspørgsel til virksomheder eller offentligheden i større byer rundt om i verden. Undervises af verdensklasse designere og felteksperter, vores kurser er bygget for at give dig eller dit team et transformativt boost i dine viden, færdigheder, netværk og karrieremuligheder inden for tre dage eller mere. Bygget på grundlag af menneskets centreret design og prototyping, understreger vores kurser real-world applikationer og håndgribelig, praktisk færdighedsopbygning. Du vil arbejde intensivt med dine jævnaldrende og instruktører gennem en kombination af forelæsninger, øvelser og accelererede projekter.

113160_3.jpg

CIIDs interaktionsdesignprogram (IDP) (1 år) lærer deltagerne, hvordan man designer

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Address
UN City
2100 Copenhagen, Danmark
Address
Omar Dengo Foundation in San José/ La Selva Research Station in the Costa Rican jungle
San José, San José Province, Costa Rica