Technical University of Denmark (DTU) Graduate Programs

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Gavn samfund på globalt plan

I næsten to århundreder DTU, Tekniske Universitet Danmark, har været dedikeret til at opfylde visionen om HC Ørsted-far til elektromagnetisme-der grundlagde universitetet i 1829 for at udvikle og skabe værdi ved hjælp naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet.

I dag er DTU rangeret som en af ​​de fremmeste tekniske universiteter i Europa, fortsætter med at sætte nye rekorder i antallet af publikationer, og vedvarende øge og udvikle vores partnerskaber med industrien, og opgaver udført af DTU videnskabelige rådgivning.

Antallet af nye studerende er højere end nogensinde, og, for ellevte år i træk, har vi modtaget et rekordstort antal ansøgninger fra studerende, der ønsker at forfølge en grad fra et teknisk eliteuniversitet med et globalt udsyn.

Den internationale dimension er af afgørende betydning for DTU. I 2014, vi hilste 538 internationale studerende i vores kandidatuddannelser, er halvdelen af ​​vores ph.d.-studerende rekrutteres fra udlandet, og mere end en tredjedel af vores videnskabelige medarbejdere er højt kvalificerede forskere fra internationale baggrunde. Hertil kommer, at omfanget og intensiteten af ​​vores samarbejde med andre førende tekniske universiteter rundt om i verden fortsætter med at vokse.

DTU har internationale uddannelsesmæssige udvekslingsprogrammer med over 200 universiteter rundt om i verden, og har tætte forskningssamarbejder med vores partnere i over at bygge forsknings- og uddannelsesprogrammer med det nordiske Five Tech Alliance, Euro Tech Universities Alliance, KAIST i Sydkorea, den kinesisk -Dansk Center i Beijing, Rensselaer i USA, og Nanyang i Singapore.

Om DTUs kandidatuddannelser

DTU tilbyder kandidatuddannelser undervises på engelsk for næsten alle forskningsområder, hvilket giver de studerende den bredest mulige valg. Strukturen og indholdet af de forskellige programmer afspejler DTU status som en af ​​de højeste rangerende europæiske tekniske universiteter.

Gennem anbefalede studieforløb / fokusområder, fælles international MSc programmer, Erasmus Mundus kandidatuddannelser og Honours programmer, DTUs MSc programmer tilbyder en bred vifte af læseplaner-fra højt specialiserede til en bredere og mere alsidigt uddannelsesprofil.

Du er velkommen til at kontakte enten internationale anliggender eller professoren ansvarlig for det pågældende kandidatuddannelse for yderligere information.

Struktur af kandidatuddannelsen

Kandidatuddannelsen er en forskningsbaseret teknologisk program på eliteniveau til formål at kvalificere den færdiguddannede til en videnintensiv position i industrien og erhvervslivet og i samfundet generelt. Kandidater opnå titlen civilingeniør i den givne ingeniørområdet.

Kandidatuddannelsen er et to-årigt program med en arbejdsbyrde på 120 ECTS-point. DTUs kandidatuddannelser dækker mest moderne tekniske områder og bliver undervist udelukkende på engelsk. Programmerne består af fire kategorier af kurser: Generelle kompetencer, Teknologi specialisering, Valgfag og Speciale.

Generelle kompetencer

Kandidatuddannelserne omfatter en række generelle retningskompetencer. Disse er designet til at tilbyde de studerende vifte af færdigheder, der er nødvendige for at opfylde de komplekse udfordringer, en ingeniør karriere, herunder projektledelse, teamwork, kommunikation, problemløsning og ressourceplanlægning. Alle disse færdigheder bliver undervist i den studerendes inden for forskning og falder i følgende kategorier:

Generel ingeniørkompetencer Du lærer at kombinere teknologi anvendelsen og udviklingen med økonomistyring, ledelse og organisation. Vigtigst, du lærer at bruge dine kvalifikationer og teknologiske knowhow i en professionel og social kontekst. Syntese kompetencer Du lærer at definere og levere løsninger til et åbent problem. Du kan være en del af et tværfagligt team, og vil blive trænet i kommunikation og samarbejde. normative kompetencer Du lærer en række væsentlige discipliner fælles for alle tekniske aspekter af teknik inden for et specifikt område.

specialisering Teknologi

Denne gruppe af kurser giver dig dybdegående faglig og teknologisk viden nødvendig for at opnå state-of-the-art kompetencer inden for et specifikt felt af teknik. Ved at kombinere den specialisering teknologi kursus med passende valgfag, kan du oprette din egen inspirerende og meget individuelle studieprogram.

Valgfag

Et vigtigt aspekt af DTU kandidatuddannelserne er det betydelige antal valgfrie kurser. Her kan du forfølge dine egne videnskabelige og faglige interesser. I princippet kan du vælge mellem mere end 400 forskellige DTU-kurser.

Speciale

Specialet markerer afslutningen på den toårige kandidatuddannelse. Forskningsprojektet er oftest udført på DTU og i mange tilfælde i samarbejde med en af ​​vores mange industrielle partnere. Alle projekter omfatter elementer af grundlæggende forskning, innovation og anvendelse.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se MSc - Master » Se MSc - HealthcareStudies »

Studier

Denne skole tilbyder også:

MSc

Msc Akvatisk Videnskab Og Teknologi

på universitet Fuldtid 2 år September 2018 Danmark Lyngby

Med en kandidatuddannelse i Akvatisk Videnskab og Teknologi, kan du bidrage til en bæredygtig høst og produktion af fisk og shell-fisk, vurdering og styring af menneskelig påvirkning og miljømæssige forandringer samt banebrydende forskning på vandøkosystemer, træk af deres indbyggere, og deres indvirkning på det globale klima. [+]

Med en kandidatuddannelse i Akvatisk Videnskab og Teknologi, kan du bidrage til en bæredygtig høst og produktion af fisk og shell-fisk, vurdering og styring af menneskelig påvirkning og miljømæssige forandringer samt banebrydende forskning på vandøkosystemer, træk af deres indbyggere, og deres indvirkning på det globale klima. To tredjedele af Jordens overflade er dækket af vand, og de have, søer og vandløb har en afgørende rolle at spille i reguleringen vores planets biogeografi og klima-og bevarelsen af ​​biodiversiteten. Desuden er en stor del af verdens befolkning er afhængige af fiskeri og akvakultur som en kilde til mad eller indkomst, og "blå vækst" har højt på EU 's politiske dagsorden. Vi står over for store globale udfordringer i forbindelse med miljøet og fødevareforsyningen. Det bliver stadig vigtigere at udnytte de marine og ferskvand økosystemer mere bæredygtigt, og at udvikle den nødvendige teknologi til bæredygtig produktion af fisk og skaldyr. Det er også nødvendigt at vurdere og reducere miljøbelastningen fra andre menneskelige aktiviteter, fx søtransport og off-shore energiproduktion. Fastholdelse af en sund vandmiljø er en forudsætning for alt liv på vores planet, og samfundet får brug for fagfolk, der er i stand til at kombinere forskning og teknologi, for at beskytte de akvatiske økosystemer og ressourcer. fokus Study program Kandidatuddannelsen i Akvatisk Videnskab og Teknologi fokuserer på akvakultur, fiskeri, oceanografi og forvaltning af akvatiske ressourcer. Uddannelsen henvender de udfordringer, der er forbundet med bæredygtigt fiskeri og akvakultur samt vedligeholdelse af sunde økosystemer under skiftende miljø. Vores tilgang er at kombinere tværfaglig viden om,... [-]

Msc I Fysik Og Nanoteknologi

på universitet Fuldtid September 2018 Danmark Lyngby

Kandidatuddannelsen i fysik og nanoteknologi fokuserer på fysik som grundlag for moderne teknologi. Kløften mellem videnskabelig forskning og teknologiske gennembrud bliver mindre. Derfor, i områder som nanoteknologi og bæredygtig energi, er der et stigende behov for ingeniører, der kan kombinere solid videnskabelig viden med omfattende tekniske færdigheder. [+]

Den Kandidatuddannelsen i fysik og nanoteknologi fokuserer på fysik som grundlag for moderne teknologi. Kløften mellem videnskabelig forskning og teknologiske gennembrud bliver mindre. Derfor, i områder som nanoteknologi og bæredygtig energi, er der et stigende behov for ingeniører, der kan kombinere solid videnskabelig viden med omfattende tekniske færdigheder. fokus Study program Den Kandidatuddannelsen i fysik og nanoteknologi dækker en bred vifte af teknologiske, teoretiske og eksperimentelle teknikker i moderne fysik. Ansøgningerne omfatter forskellige emner, såsom udvikling af nanostrukturerede materialer med skræddersyede elektriske, magnetiske, optiske, mekaniske og kemiske egenskaber, produktion og integration af nano- og mikro-komponenter i systemer design, modellering af komplekse biologiske systemer, optisk databehandling og overførsel, samt udvikling af teknologier til sourcing, lagring og konvertering af bæredygtig energi-f.eks brændselsceller og brintteknologi. I løbet af programmet, skal du udføre en eller flere forsøgsprojekter som del af en forskergruppe på DTU. På denne måde, vil du få grundlæggende teoretiske kompetencer og erfaring med eksperimentelt arbejde. Du kan forberede din endelige speciale i samarbejde med en af ​​vores forskergrupper eller industrielle partnere, og-selvfølgelig-under opsyn af en DTU professor eller lektor. Specialiseringer Den "Fysik og Nanoteknologi" program giver dig mulighed for at specialisere sig i en af ​​de seks studielinjer: Biofysik og Komplekse Systemer Fysik og Nanoteknologi for Sustainability og Energi Nano-skala Materialer Fysik Nanosystems Engineering Optik og Fotonik Quantum Engineering Du skal være opmærksom på, at valget af kurser i de studerendes individuelle studieplan tilbyder en høj grad af fleksibilitet. Derfor har du alle muligheder for at designe din egen uddannelse og... [-]

MSc I Transport Og Logistik

på universitet Fuldtid 2 år September 2018 Danmark Lyngby

DTU er en af ​​de få europæiske universiteter at tilbyde en kandidatuddannelse dedikeret udelukkende til transport og logistik. Uddannelsen tager en modelbaseret tilgang til teknik og problemløsning, så kandidater har stærke kompetencer inden for modellering og computer-baserede løsninger af komplekse samfundsmæssige problemer. [+]

Den Kandidatuddannelsen i Transport og Logistik er designet til at give dig alle de nødvendige kvalifikationer til at udvikle, analysere og håndtere avancerede transport og logistiksystemer. Denne kandidatuddannelser giver dig metodiske tilgange til at løse samfundets transport- og logistiske udfordringer ved hjælp af state-of-the-art værktøjer til optimering, bæredygtige planlægning instrumenter, avancerede modelberegninger og robuste evalueringsmetoder. Dette gør det muligt kandidater til at tage højt niveau arbejdspladser i transportsektoren, fx i transportbranchen, som konsulenter eller som ansat inden for offentlige organisationer. I betragtning af den generelle anvendelse af de analytiske redskaber, kandidater er også attraktive for sektorer uden for transportområdet, hvor analytiske færdigheder og evne til at analysere og syntetisere komplekse systemer er påkrævet. Kandidater har omfattende viden om mobilitet og transportløsninger samt logistik kombineret med færdigheder i software-teknologi, data videnskab, planlægningsmetoder, operationer forskning, evaluering og forvaltning. Endvidere fleksibiliteten i uddannelsen tillader at kombinere de specialiserede færdigheder med bæredygtighed, maritim logistik, intelligent mobilitet, eller jernbane-teknologi. Disse er alle færdigheder og områder, der er stærkt efterspurgt af industrien globalt. * Foto kredit til René Strandbygaard Udfordringer på området transport og logistik Hver dag, når vi tager bussen, toget, eller vores bil, bruger vi et sammenkoblede system vej, jernbane eller bus infrastruktur. Vi går til butikker og købe produkter produceret, fremstillet og distribueret på tværs af alle kontinenter. De transportnet er komplekse involverer både jord, vand eller luft. Transport er overalt, hele dagen, hele året. Transport udgør en meget stor og stigende del af økonomien, og fortsatte trivsel og økonomisk vækst kræver et... [-]

Kontakt
Besøgsadresse
DTU
Anker Engelunds Vej 1
Building 101A

Lyngby, 2800 DK
Sociale medier