International Business Academy

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

International Business Academy (Schweiz, UK og Danmark) har fokus på onsite samt distance og blended learning programmer, som bringer de nyeste træningsmetoder til vores målgruppe. Vores fokus er primært internationalt.

IBAS gennemfører uddannelse på BBA, MBA og DBA niveauer. Ønsket af IBA arbejder på at sikre uddannelse af høj kvalitet til overkommelige gebyrer samtidig give international uddannelse med fleksibel, høj kvalitet grader. Vi har en stor ekstern fakultet med akademiske facilitatorer fra alle dele af verden. Vi forsøger at sikre den bedst mulige setup for vores internationale programmer.

Den globale erhvervsklima har ændret sig mere i de sidste fem år end den forudgående 50. For at gøre fremskridt og konkurrere, du har brug for en grad, det er hensigtsmæssigt at de internationale kompetencer, du har brug for.

IBA tilbyder alle disse muligheder i højtudviklede modul-baserede programmer med optioner, der kan tilpasses. IBA er dedikeret til at levere høj kvalitet viden samt topmoderne færdigheder, så nutidens studerende til at engagere sig i business management problemer med nødvendige teoretiske niveau og selvtillid. Materialet er både teoretisk og praktisk.

Vores fakultet er international med omfattende industri-specifik oplevelse.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se BAs » Se MBA »

Studier