University of Southern Denmark

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

University of Southern Denmark

University of Southern Denmark har mere end 20.000 studerende og mere end 3.200 medarbejdere. Universitetet tilbyder undervisning og forskning på 6 campuser på Fyn, i det sydlige Jylland, vest for Sjælland og i hovedstaden - i Odense, Kolding, Esbjerg, Sønderborg, Slagelse og København.

University of Southern Denmark har oprettet en institution med højere forskning og uddannelse, der giver førsteklasses uddannelsesmuligheder og er samarbejdspartner for både offentlige og private virksomheder og organisationer for at yde kvalificeret arbejdskraft.

Organisationen

Forskning, undervisning, kommunikation og overførsel af viden ved University of Southern Denmark er grupperet i fem faglige fakulteter:

  • Det Humanistiske Fakultet
  • Det Naturvidenskabelige Fakultet
  • Det Samfundsvidenskabelige Fakultet
  • Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet
  • Det Tekniske Fakultet

Kvalitetsforbedring

Det overordnede mål for University of Southern Denmark kvalitetsforbedringssystem er at lette og støtte de løbende forbedringer af vores uddannelser som angivet i universitetsvisionen:

"Vores studerende udvikler akademiske kompetencer og personlige færdigheder i et inspirerende og innovativt læringsmiljø. Undervisningen er af højeste kvalitet både hvad angår fagligt niveau og pædagogiske metoder. Vores uddannelser revideres og opgraderes løbende for at afspejle nationale og globale krav ."

Kvalitetsforbedringsaktiviteterne understøttes af en bred vifte af opgaver, der hver især fokuserer på spottingstendenser og udviklingsindikatorer og understøtter organisationen med opdateret dokumentation, statistiske udsagn og akkreditering af programmer. Opgaver, der er centralt koordineret, men udføres til og i fælles indsats med fakulteter, afdelinger og andre universitetsenheder.

Placeringer

Odense

Address
Campusvej 55
DK-5230 Odense, Danmark

Kolding

Address
Universitetsparken 1
6000 Kolding Kolding, Danmark

Slagelse

Address
Sdr. Stationsvej 28
4200 Slagelse Slagelse, Danmark

Sønderborg

Address
Alsion 2
6400 Sønderborg Sønderborg, Danmark

Esbjerg

Address
Niels Bohrs vej 9-10
6700 Esbjerg Esbjerg, Danmark

Flensborg

Address
Flensborg, Schleswig-Holstein, Tyskland

København

Address
København, Danmark

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

MA
MSc