Sqore - Student Competition

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Utrecht Universitet er et internationalt forskningsuniversitet af højeste kvalitet og alma mater af mange førende navne, akademikere og forskere, der har ydet et vigtigt bidrag til samfundets kvalitet.

Universitetet arbejder for at bidrage til en bedre verden. Vores kandidater har viden og færdigheder til at yde et væsentligt bidrag til samfundet. Vores forskning er banebrydende og fokuseret på at løse store globale problemer. Vores samarbejdskultur fremmer innovation, ny indsigt og samfundsmæssige konsekvenser. Kerneværdierne for ambitioner, inspiration, engagement og uafhængighed danner grundlaget for vores universitetssamfund.

Utrecht Universitet er et internationalt forskningsuniversitet af højeste kvalitet og alma mater af mange førende navne, akademikere og forskere, der har ydet et vigtigt bidrag til samfundets kvalitet.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Kandidatuddanninger »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Master

Schneider Electric Graduate Program

på universitet Fuldtid 18 måneder USA Silicon Valley

Bliv grøn i byen 2018 bliver vældig, bedre og mere spændende! Deltag i 8. udgave af den ultimative globale studentekonkurrence i bæredygtige byer med Schneider Electric. [+]

Bliv grøn i byen 2018 bliver vældig, bedre og mere spændende! Deltag i 8. udgave af den ultimative globale studentekonkurrence i bæredygtige byer med Schneider Electric.

Vi ønsker at løse fremtidens forretningsmæssige udfordringer med dig! Fortæl os - hvad er din dristige idé?

Ti finalisthold fra hele verden får en sponsoreret tur til finalen i USA.

Du kan forbinde med nogle af vores dristige mennesker i Schneider Electric, som leder vores indsats i digital transformation. Lær mere om, hvordan det er at være en del af løsningen for en bæredygtig fremtid med den globale leder inden for energistyring og automation.

Vind topprisen, og du kan finde dig selv at starte en meningsfuld karriere med Schneider Electric.... [-]


Kontakt
Besøgsadresse
Stockholm, SE