Læs den officielle beskrivelse

DTU

Til gavn for samfundet på globalt plan

I næsten to århundreder har DTU, Danmarks Tekniske Universitet, været dedikeret til at opfylde visionen om HC Ørsted - faren til elektromagnetisme - der grundlagde universitetet i 1829 for at udvikle og skabe værdi ved hjælp af naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet.

I dag er DTU placeret som et af de førende tekniske universiteter i Europa, fortsætter med at sætte nye optegnelser i antallet af publikationer og vedvarende øge og udvikle vores partnerskaber med industrien og opgaver udført af DTUs videnskabelige rådgivning.

Antallet af studentertilmelding er højere end nogensinde, og for det ellevte år i træk har vi fået et rekordhurtigt antal ansøgninger fra studerende, der ønsker at forfølge en grad fra et teknisk elituniversitet med et globalt perspektiv.

Den internationale dimension er af afgørende betydning for DTU. I 2014 hilste vi 538 internationale studerende til vores kandidatuddannelser, halvdelen af ​​vores ph.d.-studerende rekrutteres fra udlandet, og mere end en tredjedel af vores videnskabelige medarbejdere er højt kvalificerede forskere med international baggrund. Hertil kommer, at omfanget og intensiteten af ​​vores samarbejde med andre førende tekniske universiteter rundt om i verden fortsætter med at vokse.

DTU har internationale uddannelsesprogrammer med over 200 universiteter over hele verden og har tætte forskningssamarbejder med vores partnere udover at opbygge forskning og uddannelsesprogrammer med Nordic Five Tech Alliance, Euro Tech Universities Alliance, KAIST i Sydkorea, Sino -Danish Center i Beijing, Rensselaer i USA og Nanyang i Singapore.

Om DTU's MSc-programmer

DTU tilbyder kandidatuddannelser undervist på engelsk for næsten alle forskningsområder, hvilket giver eleverne det bredest mulige valg. Strukturen og indholdet af de forskellige programmer afspejler DTU's status som et af de højeste europæiske tekniske universiteter.

Gennem anbefalede studieområder / fokusområder, Joint International MSc programmer, Erasmus Mundus MSc programmer og Honours programmer, tilbyder DTU's MSc programmer en bred vifte af læseplaner - fra den højt specialiserede til en bredere og mere alsidig uddannelsesprofil.

Du er velkommen til at kontakte International Affairs eller professoren med ansvar for det relevante MSc program for yderligere information.

Struktur af MSc programmet

MSc-programmet er et forskningsbaseret teknologisk program på elitiveau, der tager sigte på at kvalificere kandidaten til en videnintensiv position i industrien og erhvervslivet og i samfundet generelt. Kandidater opnår titlen Master of Science in Engineering inden for det givne teknikområde.

FLAGMODEL

MSc er et toårigt program med en arbejdsbyrde på 120 ECTS-point. DTU's kandidatuddannelser dækker de fleste moderne teknikområder og undervises udelukkende på engelsk. Programmerne omfatter fire kategorier af kurser: Generelle kompetencer, Teknologi specialisering, Valgfag og speciale.

Generelle kompetencer

MSc programmer omfatter en række generelle kompetence kurser. Disse er designet til at tilbyde de studerende de kompetencer, der er nødvendige for at imødekomme de komplekse udfordringer i en ingeniør karriere, herunder projektledelse, teamwork, kommunikation, problemløsning og ressourceplanlægning. Alle disse færdigheder undervises inden for den studerendes forskningsområde og falder ind i følgende kategorier:

  • Generelle ingeniørkompetencer
    Du lærer at kombinere teknologi applikation og udvikling med økonomistyring, ledelse og organisation. Vigtigst er det, at du lærer at bruge dine kvalifikationer og teknologiske know-how i en professionel og social sammenhæng.
  • Syntese kompetencer
    Du lærer at definere og levere løsninger på et åbent problem. Du kan være en del af et tværfagligt team og vil blive uddannet i kommunikation og samarbejde.
  • Normative kompetencer
    Du lærer et sæt af væsentlige discipliner fælles for alle tekniske aspekter af engineering inden for et bestemt felt.

Teknologi specialisering

Denne gruppe kurser giver dig den dybtgående faglige og tekniske viden, der er nødvendig for at opnå de nyeste kompetencer inden for et bestemt fagområde. Ved at kombinere teknologi specialiseringskursus med passende valgfrie kurser, kan du oprette dit eget inspirerende og meget individuelle studieprogram.

Valgfag

Et vigtigt aspekt ved DTU MSc programmer er det betydelige antal valgfrie kurser. Her kan du forfølge dine egne videnskabelige og faglige interesser. I princippet kan du vælge mellem mere end 400 forskellige DTU-kurser.

Afhandling

Mesterens afhandling markerer færdiggørelsen af ​​det toårige kandidatuddannelsesprogram. Forskningsprojektet udføres oftest hos DTU og i mange tilfælde i samarbejde med en af ​​vores mange industripartnere. Alle projekter omfatter elementer af grundlæggende forskning, innovation og anvendelse.

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MSc

Technical University of Denmark (DTU) Graduate Programs

Med en kandidatuddannelse i Akvatisk Videnskab og Teknologi, kan du bidrage til en bæredygtig høst og produktion af fisk og shell-fisk, vurdering og styring af menneskeli ... [+]

Med en kandidatuddannelse i Akvatisk Videnskab og Teknologi, kan du bidrage til en bæredygtig høst og produktion af fisk og shell-fisk, vurdering og styring af menneskelig påvirkning og miljømæssige forandringer samt banebrydende forskning på vandøkosystemer, træk af deres indbyggere, og deres indvirkning på det globale klima.

To tredjedele af Jordens overflade er dækket af vand, og de have, søer og vandløb har en afgørende rolle at spille i reguleringen vores planets biogeografi og klima-og bevarelsen af ​​biodiversiteten. Desuden er en stor del af verdens befolkning er afhængige af fiskeri og akvakultur som en kilde til mad eller indkomst, og "blå vækst" har højt på EU 's politiske dagsorden.... [-]

Danmark Lyngby
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Technical University of Denmark (DTU) Graduate Programs

Kandidatuddannelsen i fysik og nanoteknologi fokuserer på fysik som grundlag for moderne teknologi. Kløften mellem videnskabelig forskning og teknologiske gennembrud bliv ... [+]

Den Kandidatuddannelsen i fysik og nanoteknologi fokuserer på fysik som grundlag for moderne teknologi.

Kløften mellem videnskabelig forskning og teknologiske gennembrud bliver mindre. Derfor, i områder som nanoteknologi og bæredygtig energi, er der et stigende behov for ingeniører, der kan kombinere solid videnskabelig viden med omfattende tekniske færdigheder.

fokus Study program

Den Kandidatuddannelsen i fysik og nanoteknologi dækker en bred vifte af teknologiske, teoretiske og eksperimentelle teknikker i moderne fysik. Ansøgningerne omfatter forskellige emner, såsom udvikling af nanostrukturerede materialer med skræddersyede elektriske, magnetiske, optiske, mekaniske og kemiske egenskaber, produktion og integration af nano- og mikro-komponenter i systemer design, modellering af komplekse biologiske systemer, optisk databehandling og overførsel, samt udvikling af teknologier til sourcing, lagring og konvertering af bæredygtig energi-f.eks brændselsceller og brintteknologi.... [-]

Danmark Lyngby
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Technical University of Denmark (DTU) Graduate Programs

DTU er en af ​​de få europæiske universiteter at tilbyde en kandidatuddannelse dedikeret udelukkende til transport og logistik. Uddannelsen tager en modelbaseret tilgang ... [+]

Den Kandidatuddannelsen i Transport og Logistik er designet til at give dig alle de nødvendige kvalifikationer til at udvikle, analysere og håndtere avancerede transport og logistiksystemer.

Denne kandidatuddannelser giver dig metodiske tilgange til at løse samfundets transport- og logistiske udfordringer ved hjælp af state-of-the-art værktøjer til optimering, bæredygtige planlægning instrumenter, avancerede modelberegninger og robuste evalueringsmetoder.

Dette gør det muligt kandidater til at tage højt niveau arbejdspladser i transportsektoren, fx i transportbranchen, som konsulenter eller som ansat inden for offentlige organisationer. I betragtning af den generelle anvendelse af de analytiske redskaber, kandidater er også attraktive for sektorer uden for transportområdet, hvor analytiske færdigheder og evne til at analysere og syntetisere komplekse systemer er påkrævet.... [-]

Danmark Lyngby
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Location address
DTU
Anker Engelunds Vej 1
Building 101A

Lyngby, 2800 DK
Social Media