Læs den officielle beskrivelse

Det Kongelige Danske Musikkonservatorium er den ældste musik akademi i Danmark. Det er en dynamisk og levende kunstnerisk uddannelsesinstitution, centreret om undervisning, der tæller blandt sine hovedopgaver målet om fortsat at udvikle klassisk musik og forbedre sin relevans løbende, som en central del af moderne musikalske og kulturelle liv. Akademiet har en bred musikalsk og stilistiske spændvidde, der spænder fra periode musik til klassisk romantisk, samt nyere og nye moderne musik, herunder kompositionsmusik i morgen. Størstedelen af ​​Akademiets kurser er rettet mod præstationer på højeste niveau, og mange har også pædagogisk uddannelse med henblik på en professionel musikundervisning. Udover de rent instrumentalist og sanger programmer er også tilgængelige inden for områderne musik undervisning, sammensætning, udførelse og kirkemusik specialiserede kurser, samt optagelse retning. I de senere år har en bred vifte af samarbejde og praktisk uddannelse aftaler intensiveret forbindelser til arbejdsmarkedet og har bidraget til gode beskæftigelsesmuligheder statistik for vores kandidater. The Academy grundlæggende kunstneriske aktiviteter til udtryk i en omfattende og rigt varieret udbud af koncerter, samt højt profilerede projekter inden for pædagogisk og kunstnerisk udviklingsarbejde og forskning. Et bredt netværk af internationale kontakter og samarbejdspartnere afrunder billedet skabt af Akademiets mange engagerede lærere og andet personale - og frem for alt ved den store krop af talentfulde studerende, som danner kernen i det hele. Siden sommeren 2008 har Det Kongelige Danske Musikkonservatorium haft til huse i udestående arkitektoniske omgivelser på Rosenørns Allé 22. I det foregående år, de smukke og stemningsfulde bygninger tegnet af arkitekt Vilhelm Lauritzen gennemgik en gennemgribende renovering og ombygning, der forvandlede dem fra en radio center til et moderne musikkonservatorium. Resultatet er et kompleks af top international kvalitet, med masser af plads til undervisning og øvelse, samt at tilbyde unikke koncert- og produktionsmuligheder.  

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

The Royal Danish Academy of Music

En uddannelse inden for klassisk musik, som sigter mod en karriere som professionel musiker / sanger eller faglige instrumental / voice lærer ... ... [+]

Master of Music - Instrumental / Voice

En uddannelse inden for klassisk musik, som sigter mod en karriere som professionel musiker / sanger eller faglige instrumental / voice lærer.

Navn: Master of Music - Instrumental / Voice Type: Master Længde: 2 år Europæiske merit: 120 ECTS Sprog: English

Der er 5 forskellige linjer:

Orkester Piano Harmonika Guitar Voice

Undervisningen veksler mellem solo lektioner, forelæsninger og klasseundervisning. Derudover er der masterclasses, kammermusik og andre specifikke emner for forskellige linjer.

Graduation fra Master uddannelsen giver titlen Master musik.

Adgangskrav

For at blive optaget på en masteruddannelse skal du have en bachelorgrad fra et Music Academy, Conservatory eller lignende og deltage en audition. Kontakt uddannelsesinstitution, du ønsker at søge om detaljerede oplysninger om adgangskrav og krævede engelsk færdighedsområder niveauer. For at finde ud af, hvordan du kan få din udenlandske certifikat vurderet for anerkendelse her i Danmark, se den danske Styrelsen for International Uddannelse.... [-]

Danmark København
Kontakt skolen
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk