University of Strathclyde: Faculty of Engineering

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Vores Tekniske Fakultet er den største i Skotland. Vi er også en af ​​de største, bedst udstyrede engineering fakulteter i Storbritannien.

Vi er hjemsted for over 5.000 studerende fra 100 lande. Du kan vælge at studere i nogen af ​​vores otte verdens førende afdelinger.

Vores imponerende udvalg af over 40 bachelorstuderende, postgraduate og professionel udvikling kurser tilbyde dig en ingeniøruddannelse passer til dine behov.

Vores medarbejdere og studerende udføre forskning, der gør en reel effekt, der leverer løsninger til mange af de globale udfordringer, der er i dag står over for samfundet.

Hvis du er seriøs omkring en karriere som ingeniør, Strathclyde er stedet at være.

Hvorfor vælge Strathclyde for teknik

Du kan blive en Chartered Engineer

Alle vores bachelor Engineering programmer er fuldt akkrediteret af de relevante faglige Engineering institutioner. Dette giver vores kandidater til at blive berettiget til Chartered Engineer status. Mange af vores postgraduate grader er også akkrediteret.

Vi har en bred vifte af ingeniøruddannelser

Vi tilbyder mere end 40 bachelor-kurser, der dækker en bred vifte af discipliner. Vores postgraduate kursus portefølje har også over 40 baner og er en af ​​de største i Storbritannien. Du kan studere vores undervist i en af ​​vores otte afdelinger:

arkitektur Biomedicinsk teknik Kemiske & Process Engineering http://www.strath.ac.uk/courses/?subject=Civil og miljøteknik & level_ug = true & level_pgt = true & level_pgr = true Design, Fremstilling & Engineering Management Electronic & Electrical Engineering Mechanical & Aerospace Engineering http://www.strath.ac.uk/courses/?subject=Naval arkitektur hav og skibsteknik & level_ug = true & level_pgt = true & level_pgr = true

Vi kan hjælpe dig med at nå dine beskæftigelsesmæssige ambitioner

Vores stærke forbindelser til industrien at sikre, at næsten 90% af vores kandidater er i fuldtidsjob eller videre studier inden seks måneder efter eksamen.

Vi tilbyder et stort udvalg af stipendier

Vi har en af ​​de største porteføljer af stipendier på tilbud af enhver Engineering Fakultet i Storbritannien.

Du vil nyde godt af vores forskning ekspertise

Vi har et af de største forskningsprojekter porteføljer i Storbritannien ved £ 85.000.000 - og voksende.

Tre af vores afdelinger placeres først i Skotland på forskning magt. Syv af vores otte afdelinger rang i top 10 i England på forskning effekt (REF 2014).

Tag et kig på vores forskning.

Vi har stærke forbindelser med industrien

Vores studerende er ofte givet mulighed for at arbejde på rigtige industriens udfordringer. De kan have form af projekter tildelt af eksterne virksomheder.

Vores studerende gavn af vores unikke årlige rekruttering og networking middag, 'Gala'. Næsten 50 graduate rekruttere virksomheder deltage i middagen.

Vi er nummer et skotsk universitet for vores viden Transfer Partnership ydeevne. Vi er i top tre i Storbritannien.

Strathclyde er syvende i ligaen af ​​entrepreneurielle universiteter i Storbritannien. Vi har genereret mere end 40 spin-out virksomheder til dato. Vi har også fået mere end 160 patenter og licensaftaler. Disse har genereret mere end € 56M i royaltyindtægter.

Vi har verdensklasse faciliteter

Vi har for nylig afsluttet en £ 40.000.000 investeringsprogram i Engineering faciliteter og support infrastruktur. Som studerende har du adgang til udstyr og arbejdsområder state-of-the-art.

Læs mere om vores faciliteter.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se MSc - Master » Se Kandidatuddanninger » Se MSc - HealthcareStudies » Se Master - HealthcareStudies »

Studier

Denne skole tilbyder også:

MSc

MSC / PgDip / Pgcert Avanceret Fabrikation: Teknologi & Systemer

på universitet Fuldtid Deltid 1 - 2 år August 2018 Det Forenede Kongerige Glasgow + 1 mere

Dette kursus henvender sig til medarbejdere og kandidater, der har erfaring med produktion, fremstilling, mekanisk, produktdesign, materialer, fremstilling ledelse, eller relevant virksomhed, og som ønsker at fremme deres produktion viden og færdigheder ... [+]

MSc / PgDip / PgCert i Advanced Manufacturing: Teknologi & Systems

Dette kursus henvender sig til medarbejdere og kandidater, der har erfaring med produktion, fremstilling, mekanisk, produktdesign, materialer, fremstilling ledelse, eller relevant virksomhed, og som ønsker at fremme deres produktion viden og færdigheder.

Der er et begrænset antal finansierede pladser (mod + £ 3.000 stipendium) til rådighed for dette program for studerende med hjem status gebyrer formål (Skotland & EU). Da disse tildeles efter først til mølle, først-mølle princippet, er ansøgere opfordres til at søge så tidligt som muligt. Manufacturing er stadig en kerne industri i en global sammenhæng. Trods bekymring for, at jobmuligheder for kandidater har reduceret, har et betydeligt antal arbejdsgivere udtrykte specifikke rekrutteringsproblemer på grund af manglende kvalifikationer og kompetencer.... [-]


Msc / Pgdip / Pgcert Biofluidmekanik

på universitet Fuldtid 1 år August 2018 Det Forenede Kongerige Glasgow

Dette nyuddannede MSc-kursus er det første etårsuddannede kursus dedikeret til Biofluid Mechanics. Det dækker en bred vifte af tværfaglig uddannelse på kinematik og dynamik i væsker relateret til biologiske systemer, medicinsk videnskab, kardiovaskulære enheder, numerisk modellering og beregningsfluid dynamik. [+]

Hvorfor dette kursus?

Biofluid Mechanics anvender tekniske, matematiske og fysiske principper for væsker til at løse komplekse og mangesidede problemer, primært inden for biologi og medicin, men også inden for rumfart og robotik.

Dette nyuddannede MSc-kursus er det første etårsuddannede kursus dedikeret til Biofluid Mechanics. Det dækker en bred vifte af tværfaglig uddannelse på kinematik og dynamik i væsker relateret til biologiske systemer, medicinsk videnskab, kardiovaskulære enheder, numerisk modellering og beregningsfluid dynamik.

Det etårige fuldtidsprogram giver dig en enestående mulighed for at lede den næste generation af højtuddannede kandidater, der vil danne en ny model verden over for den akademiske verden - med verdensklasset forskningskundskab, industri - med yderst konkurrencedygtige færdigheder inden for både biomedicinsk Ingeniør- og væskedynamik, og for samfundet - med bedre træning til at arbejde med klinikere.... [-]


MSC / PgDip / Pgcert I Driftsledelse I Teknik

på universitet Fuldtid Deltid 1 - 2 år August 2018 Det Forenede Kongerige Glasgow + 1 mere

Driftsstyring er afgørende for succes at levere kundetilfredshed. Dette kursus giver dig de teorier, begreber og værktøjer til at kunne analysere og implementere løsninger på operationer ledelsesmæssige spørgsmål i en teknisk miljø. Du vil få en dybdegående forståelse i operationelle spørgsmål i tilknytning til maskinindustrien i hele verden. Kurset henvender sig til kandidater, der ønsker at udvide deres ekspertise fra en ... [+]

MSc / PgDip / PgCert i Operations Management i Engineering

Driftsstyring er afgørende for succes at levere kundetilfredshed.

Dette kursus giver dig de teorier, begreber og værktøjer til at kunne analysere og implementere løsninger på operationer ledelsesmæssige spørgsmål i en teknisk miljø.

Du vil få en dybdegående forståelse i operationelle spørgsmål i tilknytning til maskinindustrien i hele verden.

Kurset henvender sig til kandidater, der ønsker at udvide deres ekspertise fra et teknologisk bachelor-grad, eller som ønsker at arbejde inden for maskinindustrien.

Du vil studere

Kurset fokuserer på de bredere strategiske og globale problemer, som engineering organisationer. Den undersøger brug og anvendelse af teknikker, der muliggør operationer effektivitet. Den endelige fokus på operationelle områder.... [-]


MSC / PgDip / Pgcert I Mekatronik & Automation

på universitet Fuldtid Deltid 1 - 2 år August 2018 Det Forenede Kongerige Glasgow + 1 mere

Dette kursus giver dig en bred introduktion til de spørgsmål problemer og teknikker, der kræves i udvikling af avancerede mekatroniske produkter og automationssystemer. Mekatronik og automatisering bliver en stadig vigtigere disciplin i dagens digitale samfund. Nye produkter er designet anvende mekatroniske principper. Forbrugerne og samfundet har nydt voldsomt fra disse nye intelligente produkter, at ... [+]

MSc / PgDip / PgCert i Mekatronik & Automation

Dette kursus giver dig en bred introduktion til de spørgsmål problemer og teknikker, der kræves i udvikling af avancerede mekatroniske produkter og automationssystemer.

Mekatronik og automatisering bliver en stadig vigtigere disciplin i dagens digitale samfund. Nye produkter er designet anvende mekatroniske principper. Forbrugerne og samfundet har nydt voldsomt fra disse nye intelligente produkter, der indeholder:

de nyeste mobiltelefoner med mekatroniske funktioner intelligente robot støvsugere intelligente kørestole

Dette kursus træner dig til at:

bly udvikling mekatroniske og automatisering produkt bidrage som teammedlemmer til fremtidig udvikling mekatroniske produkter giver ekspertise som mekatroniske "specialister" ... [-]

MSC / PgDip / Pgcert I Urban Design

på universitet Fuldtid Deltid 1 - 2 år September 2018 Det Forenede Kongerige Glasgow + 1 mere

Dette kursus er designet til praktikere og studerende til at forbedre deres forståelse af byen som et komplekst og dynamisk system. Mens vil være dit fokus på fysisk planlægning og udformning af byrum og bygninger, vil de forskellige påvirkende faktorer, der påvirker formen også overvejes ... [+]

MSc / PgDip / PgCert i Urban Design

De seneste data og forudsigelser om den kommende sats af urbanisering gøre byerne de mest almindelige levende miljø i fremtiden.

Hvilken slags liv, vil det være for de syv milliarder mennesker, der vil leve i eksisterende eller udvikle byer? Byer holder enormt potentiale, men samtidig er kilder til stress, uligheder og forurening. Vi arbejder på at forbedre storbyer til bedre støtte opfyldelsen og forskelligartede livsstil.

Urban design har en vigtig rolle i fastlæggelsen af ​​både de nuværende og fremtidige form for byerne. Ansvaret for udvikling og forvaltning af byerne bliver mere og mere delt.

Dette kursus er designet til praktikere og studerende til at forbedre deres forståelse af byen som et komplekst og dynamisk system.... [-]


MSC / PgDip I Offshore Flydende Systemer

på universitet Fuldtid 1 år August 2018 Det Forenede Kongerige Glasgow

Dette program er for civilingeniører i Skibskonstruktion, offshore, maskinteknik og andre relaterede discipliner, der ønsker at forfølge en karriere i offshore engineering. Det giver dig praktisk viden om offshore flydende systemer. Du vil se på deres forestillinger, design og installation. Du vil også få et sundt grundlag af matematiske og ingeniørmæssige fundamentals. Med den verdensomspændende søgen efter ... [+]

MSc / PgDip i flydende offshore-Systems

Dette program er for civilingeniører i Skibskonstruktion, offshore, maskinteknik og andre relaterede discipliner, der ønsker at forfølge en karriere i offshore engineering.

Det giver dig praktisk viden om offshore flydende systemer. Du vil se på deres forestillinger, design og installation. Du vil også få et sundt grundlag af matematiske og ingeniørmæssige fundamentals.

Med den verdensomspændende søgen efter offshore olie og gas bevæger sig ind i stigende fjendtlige områder af havet og dyb og ultra-dybt vand, er flydende systemer bliver mere udbredt. Flydende systemer skal designet og bygget til at modstå barske miljøer med innovative metoder og teknikker, der er vedtaget for at udvikle robuste og økonomisk effektive og sikre strukturer. I møde disse udfordringer, er bekymring for miljøet af stigende betydning.... [-]


MSC / PgDip I Ship & Offshore Konstruktioner

på universitet Fuldtid 1 år August 2018 Det Forenede Kongerige Glasgow

Dette kursus blev udviklet svar på efterspørgslen efter design ingeniører, der kan designe og vurdere nye skibe og offshore konstruktioner. Dette program er designet til civilingeniører i Skibskonstruktion, offshore, maskinteknik og andre relaterede discipliner. Du vil blive introduceret til ultimativ styrke, træthed og design koncepter for strukturelle komponenter i skibe og offshore flydende systemer. Du vil også få ... [+]

MSc / PgDip i Ship & Offshore Structures

Dette kursus blev udviklet svar på efterspørgslen efter design ingeniører, der kan designe og vurdere nye skibe og offshore konstruktioner.

Dette program er designet til civilingeniører i Skibskonstruktion, offshore, maskinteknik og andre relaterede discipliner.

Du vil blive introduceret til ultimativ styrke, træthed og design koncepter for strukturelle komponenter i skibe og offshore flydende systemer. Du vil også få den viden materiale adfærd sammen med faktorer, der påvirker den dynamiske opførsel af offshore installationer.

Institut for Naval Architecture, Ocean & Marine Engineering (NaOMe), en førende institution i Skotland, tilbyder fremragende undervisnings- og forskningsfaciliteter i Naval Architecture, Ocean og Skibsteknik, der udvider dine karrieremuligheder i Skibskonstruktion, marine, offshore olie- og gasindustrien.... [-]


MSC / PgDip I Skibsteknik

på universitet Fuldtid 1 år August 2018 Det Forenede Kongerige Glasgow

Dette program giver civilingeniører eller dem fra beslægtede discipliner for at specialisere sig i, eller konvertere til, skibsteknik. Skibsteknik involverer systemer og udstyr ombord marine køretøjer, herunder ... [+]

MSc / PgDip i Marine Engineering

Dette program giver civilingeniører eller dem fra beslægtede discipliner for at specialisere sig i, eller konvertere til, skibsteknik.

Skibsteknik involverer systemer og udstyr ombord marine køretøjer, herunder:

design konstruktion installation support

Der er en særlig vægt på fremdrift og kontrolsystemer.

Høj effektivitet og lav miljøpåvirkning skibsmotorer er de vigtigste faktorer i at sikre økonomisk drift og miljøbeskyttelse inden for maritim transport. Dette har stor betydning for både økonomisk succes og miljøpåvirkning.

Institut for Naval Architecture, Ocean & Marine Engineering (NaOMe), en førende institution i Skotland, tilbyder fremragende undervisnings- og forskningsfaciliteter i Skibskonstruktion, hav og skibsteknik, der udvider dine karrieremuligheder i Skibskonstruktion, marine, offshore olie- og gasindustrien.... [-]


Msc Avanceret Mekanik

på universitet Fuldtid Deltid 12 - 36 måneder September 2018 Det Forenede Kongerige Glasgow + 1 mere

Dette kursus er akkrediteret af Institution of Mechanical Engineers (IMechE) og giver en rute for dig at opnå Chartered Engineer status. [+]

[-]

MSc Design Engineering with Product Development

på universitet Fuldtid Deltid 12 - 24 måneder September 2018 Det Forenede Kongerige Glasgow + 1 mere

[+]

Ansøgerne skal have en CEng akkrediteret Diplomingeniør / BSc (Hons) bachelor første grad at overholde fuld CEng registreringskrav.

Første eller anden klasse Honours eller tilsvarende, i en relevant teknik, teknologi eller videnskab disciplin.

[-]

Msc Forsyningskæde Og Driftsstyring / Logistik / Indkøb Ledelse

på universitet Fuldtid Deltid 12 - 24 måneder September 2018 Det Forenede Kongerige Glasgow + 1 mere

Supply chain management er bredt accepteret som en kritisk business kompetence. Supply chain management omfatter: [+]

Hvorfor dette kursus?

Supply chain management er bredt accepteret som et kritisk business kompetence. Supply chain management omfatter:

oprindelige design indkøb af materialer og ydelser forarbejdning og distribution til kunden enten direkte eller gennem et netværk af distributører

I mange virksomheder er 80% eller mere af deres omsætning brugt uden for organisationen.

Dette kursus hjælper dig med at blive effektive til at styre dette. Den er designet til dem, der arbejder eller har planer om at arbejde inden for supply chain management. Det er også velegnet til dem med en baggrund i støttefunktioner som:

salg vedligeholdelse finansiere markedsføring ... [-]

Msc I Anlægsarbejder (med Valgfri Specialiserede Streams)

på universitet Fuldtid Deltid 1 - 2 år August 2018 Det Forenede Kongerige Glasgow + 1 mere

Dette kursus er designet til at imødekomme behovene hos en bred vifte af maskinindustrien. Som Masters studerende, vil du få den specialiserede og almene kvalifikationer er nødvendige for at lede den fremtidige udvikling. Denne et-årige MSc i anlægsarbejder er velegnet til kandidater med en baggrund inden for et fag af anlægsarbejder. Ansøgere med en grad i miljøteknik, geovidenskab, matematik, fysik og mekanik kan også overvejes ... [+]

MSc i Civil Engineering (med valgfri specialiserede streams)

Engineering kandidater er i høj efterspørgsel fra rekruttere virksomheder verden over.

Dette kursus er designet til at imødekomme behovene hos en bred vifte af maskinindustrien. Som Masters studerende, vil du få den specialiserede og almene kvalifikationer er nødvendige for at lede den fremtidige udvikling.

Denne et-årige MSc i anlægsarbejder er velegnet til kandidater med en baggrund inden for et fag af anlægsarbejder. Ansøgere med en grad i miljøteknik, geovidenskab, matematik, fysik og mekanik kan også overvejes.

Du kan opgradere med en MSc i Civil Engineering eller vælge at følge en specialist ved navn strøm:... [-]


Msc I Avanceret El Teknik

på universitet Fuldtid 1 år August 2018 Det Forenede Kongerige Glasgow

Det er Storbritanniens første to år på fuld tid MSc i Advanced Electrical Power Engineering. At være en effektiv magt ingeniør, du har brug et godt kendskab til grundlæggende teknologier og bruger- og ansøgningskrav. Du skal også en fast forståelse af virksomheden og lovgivningsmæssige landskab, nationale og multinationale magt og forsyningsselskaber skal arbejde inden for. Dette kursus samler avancerede ekspertise inden for alle aspekter af elektrisk ... [+]

MSc i Advanced Electrical Power Engineering

Det er Storbritanniens første to år på fuld tid MSc i Advanced Electrical Power Engineering.

At være en effektiv magt ingeniør, du har brug et godt kendskab til grundlæggende teknologier og bruger- og ansøgningskrav. Du skal også en fast forståelse af virksomheden og lovgivningsmæssige landskab, nationale og multinationale magt og forsyningsselskaber skal arbejde inden for.

Dette kursus samler avancerede ekspertise inden for alle aspekter af elektrisk energi og kraftsystemer, suppleret med studier på el- og kraftsystemer økonomi.

Kurset er designet til at give den avancerede træning du har brug for en karriere i den dynamiske effekt og energisektoren.... [-]


Msc I El Teknik Med Erhvervslivet

på universitet Fuldtid 1 år August 2018 Det Forenede Kongerige Glasgow

Dette kursus anerkender behovet for dygtige kandidater til at løse verdens store problemer i elektriske energi- og elsystemer. Det tilbyder et integreret program med fokus på design, drift og analyse af strømsystemer, kraftværk, vedvarende energi og industrielle elektriske udstyr til et liberaliseret strømforsyning industri og globaliserede markeder og miljømæssige drivere. Kurset giver det avancerede niveau af ... [+]

Kandidatuddannelsen i Electrical Power Engineering med Business

Dette kursus anerkender behovet for dygtige kandidater til at løse verdens store problemer i elektriske energi- og elsystemer. Det tilbyder et integreret program med fokus på:

konstruktion, drift og analyse af strømforsyningssystemer kraftværk vedvarende energi og industrielle elektrisk udstyr vedrørende et liberaliseret strømforsyning industrien globaliserede markeder og miljømæssige drivere

Kurset giver det avancerede niveau af viden og forståelse er nødvendig for udfordrende, godt betalt og spændende karriere i den dynamiske og høj vækst elektrisk strøm og sektorer for vedvarende energi.

Du vil studere ... [-]

Msc I Global Management Innovation

på universitet Fuldtid 2 år August 2018 Det Forenede Kongerige Glasgow Danmark Aalborg Tyskland Hamburg + 4 mere

Programmet er opdelt i fire semestre i løbet af to år. Du vil tilbringe din første år på Strathclyde. Du vil få praktisk erfaring med at arbejde inden for globalt distribuerede teams og med en industriel kunde. I første halvår af år 2, vil du enten foretage dybtgående undersøgelse af ledelse innovation i Tyskland eller en industriel praktik i Danmark. I det sidste semester, du vil tage på en afhandling projekt. Dette overvåges af År 2 værtsinstitutionen ... [+]

MSc i Global Innovation Management

Kandidatuddannelsen i Global Innovation Management er en unik to-årigt program. Det tilbydes i fællesskab af:

University of Strathclyde Aalborg Universitet (Danmark) Hamborg Teknologiske Universitet (Tyskland)

Du får mulighed for at studere på to af universiteterne. Kurset fokuserer på nye udfordringer i innovativ global virksomhed og giver dig:

en praktisk og globalt perspektiv af innovationsledelse færdigheder, der gælder for større multinationale organisationer og mindre virksomheder

bredere synspunkter Innovation Management, herunder:

teknologiledelse forskning og udvikling produkt / service udvikling øget forskningskapacitet Du vil studere ... [-]

MSc I Kommunikation, Kontrol Og Digital Signalbehandling

på universitet Fuldtid 1 år August 2018 Det Forenede Kongerige Glasgow

Denne fuld tid Kurset dækker de teoretiske og praktiske aspekter af kommunikation teori og netværk, fundamental styringsteknologi og digital signalbehandling (DSP). Alle disse emner er afgørende for information og kommunikation alder. Du vil få en avanceret viden om principperne i kommunikation, kontrol og DSP domæner. Du vil også udvikle en forståelse af de aktuelle og fremtidige udvikling og ... [+]

MSc i kommunikation, kontrol og Digital Signal Processing

Denne fuld tid Kurset dækker de teoretiske og praktiske aspekter af kommunikation teori og netværk, fundamental styringsteknologi og digital signalbehandling (DSP). Alle disse emner er afgørende for information og kommunikation alder.

Du vil få en avanceret viden om principperne i kommunikation, kontrol og DSP domæner. Du vil også udvikle en forståelse af de nuværende og fremtidige udvikling og teknologier inden for disse tre discipliner.

Sammen med fuld akkreditering fra institutionen for Engineering og Teknologi (IET), vil dette kursus giver dig mulighed for at udnytte jobmuligheder på tværs af en række sektorer, herunder:... [-]


MSc I Miljøteknik

På universitet eller online Fuldtid Deltid 1 - 2 år August 2018 Det Forenede Kongerige Glasgow + 1 mere

Et karakteristisk træk ved dette kursus er dens meget aktuelt natur. Glasgow har været under omfattende byfornyelse. Dette omfattede bygning på land, der er blevet forurenet i fortiden. Du får udfordrende 'virkelige verden' spørgsmål til at studere tæt på universitetet. Dette Kandidatuddannelsen giver den viden og færdigheder til at udstyre dig til en karriere i enten miljøteknik eller videnskab ... [+]

Kandidatuddannelsen i Miljøteknologi

Nøje afstemt med branchens krav, dette kursus opfylder behovene for:

byfornyelse miljøbeskyttelse infrastrukturinvesteringer porteføljer i Skotland og på verdensplan

Et karakteristisk træk ved dette kursus er dens meget aktuelt natur. Glasgow har været under omfattende byfornyelse. Dette omfattede bygning på land, der er blevet forurenet i fortiden. Du får udfordrende 'virkelige verden' spørgsmål til at studere tæt på universitetet.

Dette Kandidatuddannelsen giver den viden og færdigheder til at udstyre dig til en karriere i enten miljøteknik eller videnskab.

Du vil studere

Du vil følge en læseplan på fem centrale klasser og en bred vifte af valgfrie klasser. Hver klasse undervises i to til tre timer om ugen i løbet af otte til 12 uger.... [-]


Msc I Skib Og Offshore Teknologi

på universitet Fuldtid 2 år August 2018 Det Forenede Kongerige Glasgow Tyskland Hamburg + 2 mere

Dette program er designet til civilingeniører i Skibskonstruktion, offshore, maskinteknik og andre relaterede discipliner, der ønsker at erhverve avanceret viden i en bred vifte af emner af skib og offshore teknologi. Denne to års kursus udbydes i samarbejde med Hamborg Teknologiske Universitet (TUHH) i Tyskland. År 1 er afsluttet ved Strathclyde og år 2 i Hamburg. Tildelingen sker på vegne af begge universiteter ... [+]

Hvorfor dette kursus?

Dette program er designet til civilingeniører i Skibskonstruktion, offshore, maskinteknik og andre relaterede discipliner, der ønsker at erhverve avanceret viden i en bred vifte af emner af skib og offshore teknologi.

Denne toårige Kurset udbydes i samarbejde med Hamburg University of Technology (TUHH) i Tyskland. År 1 er afsluttet ved Strathclyde og år 2 i Hamburg. Tildelingen sker på vegne af begge universiteter.

Faciliteter

Vi har gode undervisningsfaciliteter ved University of Strathclyde herunder:

Catalina - vores departementale racing yacht Kelvin Hydrodynamik Lab - det største skib-model eksperiment tank i enhver britisk universitet Bugsering / bølge tanken udelukkende til undervisningsformål Marine motor laboratorium Brint brændselscelle laboratorium Cutting-edge edb-faciliteter Industri standard software ... [-]

MSc Sustainable Engineering: Renewable Energy Systems and Environment

på universitet Fuldtid Deltid 12 - 36 måneder September 2018 Det Forenede Kongerige Glasgow + 1 mere

[+]

Større projekter Akkreditering Faciliteter Student konkurrencer [-]

Master

March I Arkitektonisk Design (international)

på universitet Fuldtid 1 år September 2018 Det Forenede Kongerige Glasgow

Denne to-årigt kursus er for internationale studerende, der er på udkig efter et udfordrende program for undersøgelse, der opfylder Royal Institute of British Architects (RIBA) Del 2 uddannelsesmæssige kriterier. Kurset løber parallelt med marts / Pg Diplom i Advanced Architectural Design. Det deler den samme pensum, så du tilmelde studerende på dette kursus i en spændende og udfordrende miljø. [+]

Marts i Arkitektonisk Design (International)

Denne to-årigt kursus er for internationale studerende, der er på udkig efter et udfordrende program for undersøgelse, der opfylder Royal Institute of British Architects (RIBA) Del 2 uddannelsesmæssige kriterier.

Kurset løber parallelt med marts / Pg Diplom i Advanced Architectural Design. Det deler den samme pensum, så du tilmelde studerende på dette kursus i en spændende og udfordrende miljø.

Du vil udvikle færdigheder i avanceret design, analyse og arkitektonisk kritik designe komplekse bygninger i en række forskellige sammenhænge og omhandler sociale, kulturelle og miljømæssige spørgsmål.

Dette kursus kræver en høj grad af design evne og selv-motivation.... [-]


Kontakt

Engineering Faculty Office, University of Strathclyde

Adresse, linje 1 Engineering Faculty Office, University of Strathclyde, Room 5.25, Royal College Building, 204 George Street
G1 1XW Glasgow, Skotland, Det Forenede Kongerige
Hjemmeside http://www.strath.ac.uk/engineering/
Telefon +44 (0)141 548 2749

Adresse, linje 1 Aalborg, Danmark
Telefon false

Adresse, linje 1 Hamburg, Tyskland
Telefon false