University of Strathclyde: Faculty of Engineering

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Vores Tekniske Fakultet er den største i Skotland. Vi er også en af ​​de største, bedst udstyrede engineering fakulteter i Storbritannien.

Vi er hjemsted for over 5.000 studerende fra 100 lande. Du kan vælge at studere i nogen af ​​vores otte verdens førende afdelinger.

Vores imponerende udvalg af over 40 bachelorstuderende, postgraduate og professionel udvikling kurser tilbyde dig en ingeniøruddannelse passer til dine behov.

Vores medarbejdere og studerende udføre forskning, der gør en reel effekt, der leverer løsninger til mange af de globale udfordringer, der er i dag står over for samfundet.

Hvis du er seriøs omkring en karriere som ingeniør, Strathclyde er stedet at være.

Hvorfor vælge Strathclyde for teknik

Du kan blive en Chartered Engineer

Alle vores bachelor Engineering programmer er fuldt akkrediteret af de relevante faglige Engineering institutioner. Dette giver vores kandidater til at blive berettiget til Chartered Engineer status. Mange af vores postgraduate grader er også akkrediteret.

Vi har en bred vifte af ingeniøruddannelser

Vi tilbyder mere end 40 bachelor-kurser, der dækker en bred vifte af discipliner. Vores postgraduate kursus portefølje har også over 40 baner og er en af ​​de største i Storbritannien. Du kan studere vores undervist i en af ​​vores otte afdelinger:

arkitektur Biomedicinsk teknik Kemiske & Process Engineering http://www.strath.ac.uk/courses/?subject=Civil og miljøteknik & level_ug = true & level_pgt = true & level_pgr = true Design, Fremstilling & Engineering Management Electronic & Electrical Engineering Mechanical & Aerospace Engineering http://www.strath.ac.uk/courses/?subject=Naval arkitektur hav og skibsteknik & level_ug = true & level_pgt = true & level_pgr = true

Vi kan hjælpe dig med at nå dine beskæftigelsesmæssige ambitioner

Vores stærke forbindelser til industrien at sikre, at næsten 90% af vores kandidater er i fuldtidsjob eller videre studier inden seks måneder efter eksamen.

Vi tilbyder et stort udvalg af stipendier

Vi har en af ​​de største porteføljer af stipendier på tilbud af enhver Engineering Fakultet i Storbritannien.

Du vil nyde godt af vores forskning ekspertise

Vi har et af de største forskningsprojekter porteføljer i Storbritannien ved £ 85.000.000 - og voksende.

Tre af vores afdelinger placeres først i Skotland på forskning magt. Syv af vores otte afdelinger rang i top 10 i England på forskning effekt (REF 2014).

Tag et kig på vores forskning.

Vi har stærke forbindelser med industrien

Vores studerende er ofte givet mulighed for at arbejde på rigtige industriens udfordringer. De kan have form af projekter tildelt af eksterne virksomheder.

Vores studerende gavn af vores unikke årlige rekruttering og networking middag, 'Gala'. Næsten 50 graduate rekruttere virksomheder deltage i middagen.

Vi er nummer et skotsk universitet for vores viden Transfer Partnership ydeevne. Vi er i top tre i Storbritannien.

Strathclyde er syvende i ligaen af ​​entrepreneurielle universiteter i Storbritannien. Vi har genereret mere end 40 spin-out virksomheder til dato. Vi har også fået mere end 160 patenter og licensaftaler. Disse har genereret mere end € 56M i royaltyindtægter.

Vi har verdensklasse faciliteter

Vi har for nylig afsluttet en £ 40.000.000 investeringsprogram i Engineering faciliteter og support infrastruktur. Som studerende har du adgang til udstyr og arbejdsområder state-of-the-art.

Læs mere om vores faciliteter.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se MSc - Master » Se Kandidatuddanninger » Se MSc - HealthcareStudies » Se Master - HealthcareStudies »

Studier

Denne skole tilbyder også:

MSc

MSC / PgDip / Pgcert Avanceret Fabrikation: Teknologi & Systemer

på universitet Fuldtid Deltid 1 - 2 år August 2018 Det Forenede Kongerige Glasgow + 1 mere

Dette kursus henvender sig til medarbejdere og kandidater, der har erfaring med produktion, fremstilling, mekanisk, produktdesign, materialer, fremstilling ledelse, eller relevant virksomhed, og som ønsker at fremme deres produktion viden og færdigheder ... [+]

MSc / PgDip / PgCert i Advanced Manufacturing: Teknologi & Systems Dette kursus henvender sig til medarbejdere og kandidater, der har erfaring med produktion, fremstilling, mekanisk, produktdesign, materialer, fremstilling ledelse, eller relevant virksomhed, og som ønsker at fremme deres produktion viden og færdigheder. Der er et begrænset antal finansierede pladser (mod + £ 3.000 stipendium) til rådighed for dette program for studerende med hjem status gebyrer formål (Skotland & EU). Da disse tildeles efter først til mølle, først-mølle princippet, er ansøgere opfordres til at søge så tidligt som muligt. Manufacturing er stadig en kerne industri i en global sammenhæng. Trods bekymring for, at jobmuligheder for kandidater har reduceret, har et betydeligt antal arbejdsgivere udtrykte specifikke rekrutteringsproblemer på grund af manglende kvalifikationer og kompetencer. Dette kursus vil hjælpe dig til at øge dine karrieremuligheder og give dig faglige færdigheder inden for områder som: fremstillingsvirksomhed automation avancerede produktionsteknikker mikro- / nano-produktion I slutningen af ​​kurset vil du have en større forståelse for de metoder, værktøjer og teknikker vedrørende avanceret produktionsteknologi og systemer. Du vil være i stand til at anvende din viden og færdigheder ved at deltage i projekter for at løse nogle af de teknologiske problemer i øjeblikket står over industrien. Kurset køres sammen med Advanced Forming Forskningscenter (AFRC). AFRC understøtter industrien gennem anvendt forskning i formgivning og smedning. Det er sponsoreret af store internationale virksomheder, herunder Rolls-Royce og Boeing. Du vil studere Du vil tage en kombination af obligatoriske og valgfrie undervises moduler. Større projekter Du vil foretage en individuel... [-]

Msc / Pgdip / Pgcert Biofluidmekanik

på universitet Fuldtid 1 år August 2018 Det Forenede Kongerige Glasgow

Dette nyuddannede MSc-kursus er det første etårsuddannede kursus dedikeret til Biofluid Mechanics. Det dækker en bred vifte af tværfaglig uddannelse på kinematik og dynamik i væsker relateret til biologiske systemer, medicinsk videnskab, kardiovaskulære enheder, numerisk modellering og beregningsfluid dynamik. [+]

Hvorfor dette kursus? Biofluid Mechanics anvender tekniske, matematiske og fysiske principper for væsker til at løse komplekse og mangesidede problemer, primært inden for biologi og medicin, men også inden for rumfart og robotik. Dette nyuddannede MSc-kursus er det første etårsuddannede kursus dedikeret til Biofluid Mechanics. Det dækker en bred vifte af tværfaglig uddannelse på kinematik og dynamik i væsker relateret til biologiske systemer, medicinsk videnskab, kardiovaskulære enheder, numerisk modellering og beregningsfluid dynamik. Det etårige fuldtidsprogram giver dig en enestående mulighed for at lede den næste generation af højtuddannede kandidater, der vil danne en ny model verden over for den akademiske verden - med verdensklasset forskningskundskab, industri - med yderst konkurrencedygtige færdigheder inden for både biomedicinsk Ingeniør- og væskedynamik, og for samfundet - med bedre træning til at arbejde med klinikere. Kurset undervises af Institut for Biomedicinsk Teknologi, med input fra andre afdelinger på tværs af det tekniske fakultet og det bredere universitet. Du vil blive støttet gennem hele kurset af et stærkt team af akademikere med globale forbindelser. Du får glæde af en unik træning og et innovativt undervisnings- og læringsmiljø. Du vil studere I Semester 1 og 2, vil du tage obligatoriske klasser og et valg af valgfrie klasser. De resterende måneder er dedikeret til projektarbejde, indleveret som afhandling (Diplom studerende) eller som en forskningsafhandling (MSc studerende). Obligatoriske klasser Biofluidmekanik Industrial Software Medical Science for Engineering Forskning Metodologi Professionelle Studier i Biomedical Engineering Valgfrie klasser Hæmodynamik for ingeniører Numerisk Modellering i Biomedicinsk Engineeirng Kardiovaskulære Devices Reguleringsprocessen for medicinsk udstyr... [-]

MSC / PgDip / Pgcert I Driftsledelse I Teknik

på universitet Fuldtid Deltid 1 - 2 år August 2018 Det Forenede Kongerige Glasgow + 1 mere

Driftsstyring er afgørende for succes at levere kundetilfredshed. Dette kursus giver dig de teorier, begreber og værktøjer til at kunne analysere og implementere løsninger på operationer ledelsesmæssige spørgsmål i en teknisk miljø. Du vil få en dybdegående forståelse i operationelle spørgsmål i tilknytning til maskinindustrien i hele verden. Kurset henvender sig til kandidater, der ønsker at udvide deres ekspertise fra en ... [+]

MSc / PgDip / PgCert i Operations Management i Engineering Driftsstyring er afgørende for succes at levere kundetilfredshed. Dette kursus giver dig de teorier, begreber og værktøjer til at kunne analysere og implementere løsninger på operationer ledelsesmæssige spørgsmål i en teknisk miljø. Du vil få en dybdegående forståelse i operationelle spørgsmål i tilknytning til maskinindustrien i hele verden. Kurset henvender sig til kandidater, der ønsker at udvide deres ekspertise fra et teknologisk bachelor-grad, eller som ønsker at arbejde inden for maskinindustrien. Du vil studere Kurset fokuserer på de bredere strategiske og globale problemer, som engineering organisationer. Den undersøger brug og anvendelse af teknikker, der muliggør operationer effektivitet. Den endelige fokus på operationelle områder. Kursets struktur og indhold er baseret på de operationelle behov 21. århundrede engineering organisationer. Meget af indholdet gælder også visse serviceorganisationer. Større projekter Du vil foretage en forsknings-afhandling relateret til driftsstyring. Dette er en mulighed for at fremvise de færdigheder erhvervet i klasser i løbet af året, og til at anvende forskningspraksis. Overvåges af et medlem af det akademiske personale, vil du foretage en litteraturgennemgang og gennemføre en sundhedsstatus undersøgelse. Du vil også foretage en industriel hold projekt med en virksomhed. En virksomhed repræsentant er udpeget til at holde kontakt med holdet. Teams er tildelt en afdeling akademisk mentor, der giver støtte og vejledning gennem hele projektet. Det endelige projekt løsning omfatter typisk: en rapport, der skal være af strategisk fordel for kunden organisation understøttende modeller og information en præsentation ved Institut industriprojekter begivenhed Faciliteter Institut for... [-]

MSC / PgDip / Pgcert I Mekatronik & Automation

på universitet Fuldtid Deltid 1 - 2 år August 2018 Det Forenede Kongerige Glasgow + 1 mere

Dette kursus giver dig en bred introduktion til de spørgsmål problemer og teknikker, der kræves i udvikling af avancerede mekatroniske produkter og automationssystemer. Mekatronik og automatisering bliver en stadig vigtigere disciplin i dagens digitale samfund. Nye produkter er designet anvende mekatroniske principper. Forbrugerne og samfundet har nydt voldsomt fra disse nye intelligente produkter, at ... [+]

MSc / PgDip / PgCert i Mekatronik & Automation Dette kursus giver dig en bred introduktion til de spørgsmål problemer og teknikker, der kræves i udvikling af avancerede mekatroniske produkter og automationssystemer. Mekatronik og automatisering bliver en stadig vigtigere disciplin i dagens digitale samfund. Nye produkter er designet anvende mekatroniske principper. Forbrugerne og samfundet har nydt voldsomt fra disse nye intelligente produkter, der indeholder: de nyeste mobiltelefoner med mekatroniske funktioner intelligente robot støvsugere intelligente kørestole Dette kursus træner dig til at: bly udvikling mekatroniske og automatisering produkt bidrage som teammedlemmer til fremtidig udvikling mekatroniske produkter giver ekspertise som mekatroniske "specialister" Kurset henvender sig til: kandidater fra relevante kurser, der ønsker at studere mekatronik og automation som deres valgte karriere dem arbejder i øjeblikket i mekatronik og automation, der ønsker at forbedre deres teoretiske jordforbindelse og praktiske færdigheder Du vil studere Du vil tage en række obligatoriske og valgfrie moduler. Den postgraduate gruppeprojekt giver dig med industrien-relateret uddannelse. Kursets indhold Obligatoriske klasser Manufacturing Automation Product Design Techniques Produkt Modellering & Visualisering Industrial Group Project Postgraduate individuelt projekt Projektledelse Valgfrie klasser Vælg fra denne liste Systems Integration Design Metoder Kontrol Principper Control Techniques Læring og undervisning Undervisning metoder omfatter: foredrag tutorials praktiske laboratorier Vurdering Vurdering er af skriftlige opgaver og eksaminer. Adgangskrav MSc - første eller anden klasse Honours eller tilsvarende inden for et fag. PgDip - Grad, eller gode HND plus relevant erhvervserfaring, kan anses for indrejse til Postgraduate Diploma. Afhængig af tilfredsstillende fremskridt, kan eleverne overføre fra Diploma til Masters... [-]

MSC / PgDip / Pgcert I Urban Design

på universitet Fuldtid Deltid 1 - 2 år September 2018 Det Forenede Kongerige Glasgow + 1 mere

Dette kursus er designet til praktikere og studerende til at forbedre deres forståelse af byen som et komplekst og dynamisk system. Mens vil være dit fokus på fysisk planlægning og udformning af byrum og bygninger, vil de forskellige påvirkende faktorer, der påvirker formen også overvejes ... [+]

MSc / PgDip / PgCert i Urban Design De seneste data og forudsigelser om den kommende sats af urbanisering gøre byerne de mest almindelige levende miljø i fremtiden. Hvilken slags liv, vil det være for de syv milliarder mennesker, der vil leve i eksisterende eller udvikle byer? Byer holder enormt potentiale, men samtidig er kilder til stress, uligheder og forurening. Vi arbejder på at forbedre storbyer til bedre støtte opfyldelsen og forskelligartede livsstil. Urban design har en vigtig rolle i fastlæggelsen af ​​både de nuværende og fremtidige form for byerne. Ansvaret for udvikling og forvaltning af byerne bliver mere og mere delt. Dette kursus er designet til praktikere og studerende til at forbedre deres forståelse af byen som et komplekst og dynamisk system. Mens vil være dit fokus på fysisk planlægning og udformning af byrum og bygninger, vil de forskellige påvirkende faktorer, der påvirker formen også overvejes. Den store emne er De europæiske metropol, eller byen region, inden for rammerne af globaliseringen. Du vil lære at udvikle passende strategier for bæredygtig byudvikling. Dette vil omfatte sociale, politiske, økonomiske, miljømæssige, arkitektoniske, æstetiske og psykologiske aspekter. Du vil studere Dit kursus er leveret gennem studiearbejde, foredrag, seminarer og et forskningsprojekt. Studiet involverer arbejdet på udformningen af ​​en kompleks byområde. Dette omfatter niveauerne for hele byen, kvarteret og den enkelte offentlige rum defineret af byarkitektur. Kurset er stærkt knyttet til Urban Design Studies Unit forskning dagsorden. Alle, der er undervist i begge klasser og studie er baseret på vores fremragende forskning rekord og... [-]

MSC / PgDip I Offshore Flydende Systemer

på universitet Fuldtid 1 år August 2018 Det Forenede Kongerige Glasgow

Dette program er for civilingeniører i Skibskonstruktion, offshore, maskinteknik og andre relaterede discipliner, der ønsker at forfølge en karriere i offshore engineering. Det giver dig praktisk viden om offshore flydende systemer. Du vil se på deres forestillinger, design og installation. Du vil også få et sundt grundlag af matematiske og ingeniørmæssige fundamentals. Med den verdensomspændende søgen efter ... [+]

MSc / PgDip i flydende offshore-Systems Dette program er for civilingeniører i Skibskonstruktion, offshore, maskinteknik og andre relaterede discipliner, der ønsker at forfølge en karriere i offshore engineering. Det giver dig praktisk viden om offshore flydende systemer. Du vil se på deres forestillinger, design og installation. Du vil også få et sundt grundlag af matematiske og ingeniørmæssige fundamentals. Med den verdensomspændende søgen efter offshore olie og gas bevæger sig ind i stigende fjendtlige områder af havet og dyb og ultra-dybt vand, er flydende systemer bliver mere udbredt. Flydende systemer skal designet og bygget til at modstå barske miljøer med innovative metoder og teknikker, der er vedtaget for at udvikle robuste og økonomisk effektive og sikre strukturer. I møde disse udfordringer, er bekymring for miljøet af stigende betydning. Institut for Naval Architecture, Ocean & Marine Engineering (NaOMe), en førende institution i Skotland, tilbyder fremragende undervisnings- og forskningsfaciliteter i Naval Architecture, Ocean og Skibsteknik, der udvider dine karrieremuligheder i Skibskonstruktion, marine, offshore olie- og gasindustrien. Du vil studere Programmet består af tre komponenter: instruktions moduler gruppeprojekt individuelt projekt (MSc kun) Gruppeprojekt Du vil blive en del af en gruppe på tre til fem personer i 'konsulent teams «i 10 uger adressering et praktisk engineering problem. Du vil derefter have mulighed for at fremlægge rapporten til et panel af industrielle eksperter. Dette projekt vil øge dit team arbejds- og kommunikationsevner. Det giver også værdifuld adgang til industrielle kontakter. Det vil give dig en god forståelse af alle aspekter af forskning. Desuden skal den... [-]

MSC / PgDip I Ship & Offshore Konstruktioner

på universitet Fuldtid 1 år August 2018 Det Forenede Kongerige Glasgow

Dette kursus blev udviklet svar på efterspørgslen efter design ingeniører, der kan designe og vurdere nye skibe og offshore konstruktioner. Dette program er designet til civilingeniører i Skibskonstruktion, offshore, maskinteknik og andre relaterede discipliner. Du vil blive introduceret til ultimativ styrke, træthed og design koncepter for strukturelle komponenter i skibe og offshore flydende systemer. Du vil også få ... [+]

MSc / PgDip i Ship & Offshore Structures Dette kursus blev udviklet svar på efterspørgslen efter design ingeniører, der kan designe og vurdere nye skibe og offshore konstruktioner. Dette program er designet til civilingeniører i Skibskonstruktion, offshore, maskinteknik og andre relaterede discipliner. Du vil blive introduceret til ultimativ styrke, træthed og design koncepter for strukturelle komponenter i skibe og offshore flydende systemer. Du vil også få den viden materiale adfærd sammen med faktorer, der påvirker den dynamiske opførsel af offshore installationer. Institut for Naval Architecture, Ocean & Marine Engineering (NaOMe), en førende institution i Skotland, tilbyder fremragende undervisnings- og forskningsfaciliteter i Naval Architecture, Ocean og Skibsteknik, der udvider dine karrieremuligheder i Skibskonstruktion, marine, offshore olie- og gasindustrien. Du vil studere Dit kursus består af tre komponenter: instruktions moduler Projektgruppen individuelt projekt (kun MSc) Gruppe projekt Du vil blive en del af en gruppe på tre til fem personer i 'konsulent teams «i 10 uger adressering et praktisk engineering problem. Du vil derefter have mulighed for at fremlægge rapporten til et panel af industrielle eksperter. Dette projekt vil øge dit team arbejds- og kommunikationsevner. Det giver også værdifuld adgang til industrielle kontakter. Det vil give dig en god forståelse af alle aspekter af forskning. Desuden skal den teknologiske undersøgelse skal ledsages af undersøgelse af relevansen og anvendeligheden af ​​resultaterne til de maritime erhverv som helhed. Du vil lære effektive måder at indsamle oplysninger, til at distribuere arbejdsbyrden og til at uddelegere blandt gruppen, til at analysere deres resultater og til at... [-]

MSC / PgDip I Skibsteknik

på universitet Fuldtid 1 år August 2018 Det Forenede Kongerige Glasgow

Dette program giver civilingeniører eller dem fra beslægtede discipliner for at specialisere sig i, eller konvertere til, skibsteknik. Skibsteknik involverer systemer og udstyr ombord marine køretøjer, herunder ... [+]

MSc / PgDip i Marine Engineering Dette program giver civilingeniører eller dem fra beslægtede discipliner for at specialisere sig i, eller konvertere til, skibsteknik. Skibsteknik involverer systemer og udstyr ombord marine køretøjer, herunder: design konstruktion installation support Der er en særlig vægt på fremdrift og kontrolsystemer. Høj effektivitet og lav miljøpåvirkning skibsmotorer er de vigtigste faktorer i at sikre økonomisk drift og miljøbeskyttelse inden for maritim transport. Dette har stor betydning for både økonomisk succes og miljøpåvirkning. Institut for Naval Architecture, Ocean & Marine Engineering (NaOMe), en førende institution i Skotland, tilbyder fremragende undervisnings- og forskningsfaciliteter i Skibskonstruktion, hav og skibsteknik, der udvider dine karrieremuligheder i Skibskonstruktion, marine, offshore olie- og gasindustrien. Du vil studere Programmet består af tre komponenter: instruktions moduler gruppeprojekt individuelt projekt (MSc kun) Gruppeprojekt Du vil blive en del af en gruppe på tre til fem personer i 'konsulent teams «i 10 uger adressering et praktisk engineering problem. Du vil derefter have mulighed for at fremlægge rapporten til et panel af industrielle eksperter. Dette projekt vil øge dit team arbejds- og kommunikationsevner. Det giver også værdifuld adgang til industrielle kontakter. Det vil give dig en god forståelse af alle aspekter af forskning arbejde. Desuden skal den teknologiske undersøgelse skal ledsages af en undersøgelse af relevansen og anvendeligheden af ​​resultaterne til de maritime erhverv som helhed. Du vil lære effektive måder at indsamle oplysninger, til at distribuere arbejdsbyrden og til at uddelegere blandt gruppen, til at analysere deres resultater og til at værdsætte de bredere konsekvenser af... [-]

Msc Avanceret Mekanik

på universitet Fuldtid Deltid 12 - 36 måneder September 2018 Det Forenede Kongerige Glasgow + 1 mere

Dette kursus er akkrediteret af Institution of Mechanical Engineers (IMechE) og giver en rute for dig at opnå Chartered Engineer status. [+]

[-]

MSc Design Engineering with Product Development

på universitet Fuldtid Deltid 12 - 24 måneder September 2018 Det Forenede Kongerige Glasgow + 1 mere

[+]

Ansøgerne skal have en CEng akkrediteret Diplomingeniør / BSc (Hons) bachelor første grad at overholde fuld CEng registreringskrav. Første eller anden klasse Honours eller tilsvarende, i en relevant teknik, teknologi eller videnskab disciplin. [-]

Msc Forsyningskæde Og Driftsstyring / Logistik / Indkøb Ledelse

på universitet Fuldtid Deltid 12 - 24 måneder September 2018 Det Forenede Kongerige Glasgow + 1 mere

Supply chain management er bredt accepteret som en kritisk business kompetence. Supply chain management omfatter: [+]

Hvorfor dette kursus? Supply chain management er bredt accepteret som et kritisk business kompetence. Supply chain management omfatter: oprindelige design indkøb af materialer og ydelser forarbejdning og distribution til kunden enten direkte eller gennem et netværk af distributører I mange virksomheder er 80% eller mere af deres omsætning brugt uden for organisationen. Dette kursus hjælper dig med at blive effektive til at styre dette. Den er designet til dem, der arbejder eller har planer om at arbejde inden for supply chain management. Det er også velegnet til dem med en baggrund i støttefunktioner som: salg vedligeholdelse finansiere markedsføring Du vil få en forståelse af de problemstillinger, begreber, modeller, værktøjer og teknikker i forbindelse med supply chain management. Hvad du vil studere Du vil få en grundig forståelse af strategiske, taktiske og operationelle spørgsmål i forbindelse med forvaltningen af ​​forsyningskæder. Du vil blive udstyret med state-of-the-art begreber, metoder, teknikker og værktøjer til at bidrage til konkurrenceevne industrielle og kommercielle organisationer i hele verden. Kurset består af obligatoriske moduler og specialiserede moduler samt en Masters-afhandling. Specialiseringen giver dig mulighed for at vælge et område af interesse, Operations Management, Logistik Management eller Procurement Management. Du vælger dit område ved registreringen. Større projekter Du vil foretage en forsknings-afhandling relateret til supply chain management. Dette er en mulighed for at fremvise de færdigheder erhvervet i klasser i løbet af året, og til at anvende forskningspraksis. Overvåget af et medlem af det akademiske personale, vil du foretage en litteraturgennemgang og foretage en passende undersøgelse. Akkreditering Dette... [-]

Msc I Anlægsarbejder (med Valgfri Specialiserede Streams)

på universitet Fuldtid Deltid 1 - 2 år August 2018 Det Forenede Kongerige Glasgow + 1 mere

Dette kursus er designet til at imødekomme behovene hos en bred vifte af maskinindustrien. Som Masters studerende, vil du få den specialiserede og almene kvalifikationer er nødvendige for at lede den fremtidige udvikling. Denne et-årige MSc i anlægsarbejder er velegnet til kandidater med en baggrund inden for et fag af anlægsarbejder. Ansøgere med en grad i miljøteknik, geovidenskab, matematik, fysik og mekanik kan også overvejes ... [+]

MSc i Civil Engineering (med valgfri specialiserede streams) Engineering kandidater er i høj efterspørgsel fra rekruttere virksomheder verden over. Dette kursus er designet til at imødekomme behovene hos en bred vifte af maskinindustrien. Som Masters studerende, vil du få den specialiserede og almene kvalifikationer er nødvendige for at lede den fremtidige udvikling. Denne et-årige MSc i anlægsarbejder er velegnet til kandidater med en baggrund inden for et fag af anlægsarbejder. Ansøgere med en grad i miljøteknik, geovidenskab, matematik, fysik og mekanik kan også overvejes. Du kan opgradere med en MSc i Civil Engineering eller vælge at følge en specialist ved navn strøm: Civil Engineering med Structural Engineering & Project Management Civil Engineering med Geoteknik & Project Management Civil Engineering med Geoenvironmental konstruktioner og Project Management Du vil studere Du vil tage den obligatoriske modul Civil Engineering Design Projekter. Dette modul giver dig mulighed for at arbejde på rigtige projekter. Du kan vælge mellem et vedvarende projekt energi eller et industrielt projekt. Du vil udvikle omfattende og innovative designs, der involverer byggeri, geoteknik og vand teknik, ledelse, miljømæssige og økonomiske planlægning. Du vil også tage de obligatoriske modul Forskning Protokoller for Science & Engineering, som understøtter afhandlingen projektet. Du har også et bredt udvalg af valgfrie moduler. Efter en vellykket afslutning af undervises komponent, vil du foretage en afhandling. Hvis du er på en af ​​de specialiserede streams du foretage et forskningsprojekt om et emne relateret til denne strøm. Afhandlingen kan være knyttet til den industrielle placering og arbejdede på sammen... [-]

Msc I Avanceret El Teknik

på universitet Fuldtid 1 år August 2018 Det Forenede Kongerige Glasgow

Det er Storbritanniens første to år på fuld tid MSc i Advanced Electrical Power Engineering. At være en effektiv magt ingeniør, du har brug et godt kendskab til grundlæggende teknologier og bruger- og ansøgningskrav. Du skal også en fast forståelse af virksomheden og lovgivningsmæssige landskab, nationale og multinationale magt og forsyningsselskaber skal arbejde inden for. Dette kursus samler avancerede ekspertise inden for alle aspekter af elektrisk ... [+]

MSc i Advanced Electrical Power Engineering Det er Storbritanniens første to år på fuld tid MSc i Advanced Electrical Power Engineering. At være en effektiv magt ingeniør, du har brug et godt kendskab til grundlæggende teknologier og bruger- og ansøgningskrav. Du skal også en fast forståelse af virksomheden og lovgivningsmæssige landskab, nationale og multinationale magt og forsyningsselskaber skal arbejde inden for. Dette kursus samler avancerede ekspertise inden for alle aspekter af elektrisk energi og kraftsystemer, suppleret med studier på el- og kraftsystemer økonomi. Kurset er designet til at give den avancerede træning du har brug for en karriere i den dynamiske effekt og energisektoren. Du vil studere År 1 Du vil tage et udvalg af obligatoriske og valgfrie undervises klasser. Dette er kombineret med uddannelse i erhvervslivet og projektledelse færdigheder og forskning metoder og teknikker. Potentielle År 2 forskningsprojekter udforskes i løbet af dette år gennem færdiggørelse af et mini-projekt, med en endelig emne aftalt for starten af ​​år 2. År 2 Du vil foretage et større forskningsprojekt inden for de elektriske og energi discipliner. Du vil også vælge en række avancerede undervises moduler designet til at udvide din forståelse af din valgte emne. Faciliteter Du får eksklusiv adgang til vores omfattende computernetværk og formål bygget undervisning områder, herunder vores udendørs testfacilitet for solceller højspænding laboratorium, der er udstyret med de nyeste teknologier, herunder: LDS 6-digital delvis decharge test & målesystem Marx impulsgivere & GIS prøvestande £ 1M distributionsnet og beskyttelse laboratorium, der omfatter et 100kVA elsystemet, induktion maskiner og... [-]

Msc I El Teknik Med Erhvervslivet

på universitet Fuldtid 1 år August 2018 Det Forenede Kongerige Glasgow

Dette kursus anerkender behovet for dygtige kandidater til at løse verdens store problemer i elektriske energi- og elsystemer. Det tilbyder et integreret program med fokus på design, drift og analyse af strømsystemer, kraftværk, vedvarende energi og industrielle elektriske udstyr til et liberaliseret strømforsyning industri og globaliserede markeder og miljømæssige drivere. Kurset giver det avancerede niveau af ... [+]

Kandidatuddannelsen i Electrical Power Engineering med Business Dette kursus anerkender behovet for dygtige kandidater til at løse verdens store problemer i elektriske energi- og elsystemer. Det tilbyder et integreret program med fokus på: konstruktion, drift og analyse af strømforsyningssystemer kraftværk vedvarende energi og industrielle elektrisk udstyr vedrørende et liberaliseret strømforsyning industrien globaliserede markeder og miljømæssige drivere Kurset giver det avancerede niveau af viden og forståelse er nødvendig for udfordrende, godt betalt og spændende karriere i den dynamiske og høj vækst elektrisk strøm og sektorer for vedvarende energi. Du vil studere Der er to semestre af obligatoriske og valgfrie klasser, efterfulgt af en tre-måneders sommer forskningsprojekt i dit valgte område. Der er mulighed for at bære denne ud gennem afdelingens konkurrencedygtige MSc industrielle praktikophold. De praktikpladser udbydes i samarbejde med udvalgte afdeling industrielle partnere, herunder ScottishPower, SmarterGridSolutions og SSE. Du vil løse virkelige verden engineering udfordringer partner, med besøg, adgang og levering af relevante tekniske data og / eller faciliteter, der stilles, sammen med en industri mentor og vejleder. Kursets indhold Obligatoriske klasser (September-maj) Advanced Power System Analysis og Beskyttelse High Voltage Technology & elektromagnetisk kompatibilitet Power Electronics for Energi & Drive Control Opgave & Professional Studies Valgfrie klasser Vælg mindst to fra denne liste business informationssystemer Avanceret Projektledelse Power System Economics, Markets & Asset Management Vindenergi & Distributed Energy Resources Wind Turbine Kontrol Software Engineering Sommer (juni til september) MSc Research Project / Praktik Læring og undervisning Vi bruger en blanding af undervisnings- og læringsmetoder, herunder interaktive forelæsninger, problemløsning tutorials... [-]

Msc I Global Management Innovation

på universitet Fuldtid 2 år August 2018 Det Forenede Kongerige Glasgow Danmark Aalborg Tyskland Hamburg + 4 mere

Programmet er opdelt i fire semestre i løbet af to år. Du vil tilbringe din første år på Strathclyde. Du vil få praktisk erfaring med at arbejde inden for globalt distribuerede teams og med en industriel kunde. I første halvår af år 2, vil du enten foretage dybtgående undersøgelse af ledelse innovation i Tyskland eller en industriel praktik i Danmark. I det sidste semester, du vil tage på en afhandling projekt. Dette overvåges af År 2 værtsinstitutionen ... [+]

MSc i Global Innovation Management Kandidatuddannelsen i Global Innovation Management er en unik to-årigt program. Det tilbydes i fællesskab af: University of Strathclyde Aalborg Universitet (Danmark) Hamborg Teknologiske Universitet (Tyskland) Du får mulighed for at studere på to af universiteterne. Kurset fokuserer på nye udfordringer i innovativ global virksomhed og giver dig: en praktisk og globalt perspektiv af innovationsledelse færdigheder, der gælder for større multinationale organisationer og mindre virksomheder bredere synspunkter Innovation Management, herunder: teknologiledelse forskning og udvikling produkt / service udvikling øget forskningskapacitet Du vil studere Programmet er opdelt i fire semestre i løbet af to år. Du vil tilbringe din første år på Strathclyde. Du vil få praktisk erfaring med at arbejde inden for globalt distribuerede teams og med en industriel kunde. I første halvår af år 2, vil du enten foretage dybtgående undersøgelse af ledelse innovation i Tyskland eller en industriel praktik i Danmark. I det sidste semester, du vil tage på en afhandling projekt. Dette overvåges af År 2 værtsinstitutionen. År 1 Obligatoriske klasser Industrial Group Project Global Design Folk, Organisation & Technology Strategisk Technology Management Supply Chain Operations Beregningsmetoder Forvaltning af innovation Design Management Valgfrie klasser Vælg fra denne liste Product Design Techniques strategisk supply chain management Enterprise Resource Planning Viden Engineering & Management For Engineers Engineering Risk Management Forvaltning af Total Quality & Continuous Improvement Fundamentals Of Lean Six Sigma Bæredygtigt Product Design & Produktion Product Costing & Financial Management Systemer Tænkning & modeller informationsstyring År 2 Du får mulighed for at studere på... [-]

MSc I Kommunikation, Kontrol Og Digital Signalbehandling

på universitet Fuldtid 1 år August 2018 Det Forenede Kongerige Glasgow

Denne fuld tid Kurset dækker de teoretiske og praktiske aspekter af kommunikation teori og netværk, fundamental styringsteknologi og digital signalbehandling (DSP). Alle disse emner er afgørende for information og kommunikation alder. Du vil få en avanceret viden om principperne i kommunikation, kontrol og DSP domæner. Du vil også udvikle en forståelse af de aktuelle og fremtidige udvikling og ... [+]

MSc i kommunikation, kontrol og Digital Signal Processing Denne fuld tid Kurset dækker de teoretiske og praktiske aspekter af kommunikation teori og netværk, fundamental styringsteknologi og digital signalbehandling (DSP). Alle disse emner er afgørende for information og kommunikation alder. Du vil få en avanceret viden om principperne i kommunikation, kontrol og DSP domæner. Du vil også udvikle en forståelse af de nuværende og fremtidige udvikling og teknologier inden for disse tre discipliner. Sammen med fuld akkreditering fra institutionen for Engineering og Teknologi (IET), vil dette kursus giver dig mulighed for at udnytte jobmuligheder på tværs af en række sektorer, herunder: kontrol telekommunikation signalbehandling elektronik IT brugervirksomheder EDF Energy, Siemens og Texas Instruments er blot nogle af de multinationale selskaber, hvor vores kandidater har sikret positioner. Du vil studere Du vil tage to semestre af obligatoriske og valgfrie undervises klasser. Disse efterfølges af en tre-måneders forskningsprojekt i dit valgte område. Der er muligheder for at gøre projektet gennem afdelingens konkurrencedygtige MSc industrielle praktikophold. De praktikpladser udbydes i samarbejde med udvalgte afdeling industrielle partnere, herunder Selex ES, ScottishPower, SmarterGridSolutions. Du vil løse virkelige verden engineering udfordringer partner, med besøg, adgang og levering af relevante tekniske data og / eller faciliteter, der stilles, sammen med en industri mentor og vejleder. Kursets indhold Obligatoriske klasser (September-maj) Digital Signal Processing Principper Information Transmission & Security Kontrol Principper Opgave & Professional Studies Valgfrie klasser Vælg mindst to fra denne liste Kommunikationsnet Avanceret digital signalbehandling Principper Indlejrede Systemer Design Billede & Video Processing Control Techniques Sommer (juni... [-]

MSc I Miljøteknik

På universitet eller online Fuldtid Deltid 1 - 2 år August 2018 Det Forenede Kongerige Glasgow + 1 mere

Et karakteristisk træk ved dette kursus er dens meget aktuelt natur. Glasgow har været under omfattende byfornyelse. Dette omfattede bygning på land, der er blevet forurenet i fortiden. Du får udfordrende 'virkelige verden' spørgsmål til at studere tæt på universitetet. Dette Kandidatuddannelsen giver den viden og færdigheder til at udstyre dig til en karriere i enten miljøteknik eller videnskab ... [+]

Kandidatuddannelsen i Miljøteknologi Nøje afstemt med branchens krav, dette kursus opfylder behovene for: byfornyelse miljøbeskyttelse infrastrukturinvesteringer porteføljer i Skotland og på verdensplan Et karakteristisk træk ved dette kursus er dens meget aktuelt natur. Glasgow har været under omfattende byfornyelse. Dette omfattede bygning på land, der er blevet forurenet i fortiden. Du får udfordrende 'virkelige verden' spørgsmål til at studere tæt på universitetet. Dette Kandidatuddannelsen giver den viden og færdigheder til at udstyre dig til en karriere i enten miljøteknik eller videnskab. Du vil studere Du vil følge en læseplan på fem centrale klasser og en bred vifte af valgfrie klasser. Hver klasse undervises i to til tre timer om ugen i løbet af otte til 12 uger. Efter en vellykket afslutning af undervises komponent, vil du foretage en afhandling fra juni til august. Ud over de afhandling emner foreslået af kursets ledere og industrielle partnere, kan du foreslå, emner, der kan være relevant for din arbejdsgiver. For deltidsstudium modulerne kan tages over to år (deltage klasser typisk en dag om ugen) med afhandlingen færdig i år 2 eller 3. Praktikophold Som en del af klassen Independent Study i samarbejde med industrien, du kan anvende til at arbejde med branchens projekter. Faciliteter Vores laboratoriefaciliteter er godt rustet til en bred vifte af miljømæssige målinger. Højteknologisk instrumentering og plads er til rådighed til at undersøge: miljømæssige mikrobiologi og molekylærbiologi miljømæssige og analytisk kemi overvågning luftforurening geoteknik og kvalitet økotoksikologi Kursets indhold Obligatoriske klasser Miljøkemi Principper for Environmental Microbiology Research Protokoller for Science... [-]

Msc I Skib Og Offshore Teknologi

på universitet Fuldtid 2 år August 2018 Det Forenede Kongerige Glasgow Tyskland Hamburg + 2 mere

Dette program er designet til civilingeniører i Skibskonstruktion, offshore, maskinteknik og andre relaterede discipliner, der ønsker at erhverve avanceret viden i en bred vifte af emner af skib og offshore teknologi. Denne to års kursus udbydes i samarbejde med Hamborg Teknologiske Universitet (TUHH) i Tyskland. År 1 er afsluttet ved Strathclyde og år 2 i Hamburg. Tildelingen sker på vegne af begge universiteter ... [+]

Hvorfor dette kursus? Dette program er designet til civilingeniører i Skibskonstruktion, offshore, maskinteknik og andre relaterede discipliner, der ønsker at erhverve avanceret viden i en bred vifte af emner af skib og offshore teknologi. Denne toårige Kurset udbydes i samarbejde med Hamburg University of Technology (TUHH) i Tyskland. År 1 er afsluttet ved Strathclyde og år 2 i Hamburg. Tildelingen sker på vegne af begge universiteter. Faciliteter Vi har gode undervisningsfaciliteter ved University of Strathclyde herunder: Catalina - vores departementale racing yacht Kelvin Hydrodynamik Lab - det største skib-model eksperiment tank i enhver britisk universitet Bugsering / bølge tanken udelukkende til undervisningsformål Marine motor laboratorium Brint brændselscelle laboratorium Cutting-edge edb-faciliteter Industri standard software TUHH er en af ​​Tysklands nyeste og mest succesfulde universiteter. Undervisning personale Du er undervist af engagerede medarbejdere med forskellige ekspertise og forskningsaktiviteter. Akkreditering Alle vores uddannelser er, og at være (2014) professionelt af Royal Institution of Naval Architects (RINA) og Institut for Marine Engineering, Science and Technology, (IMarEST) på vegne af den britiske Engineering Council. Student konkurrencer Institut for Naval Architecture, Ocean og Marine Engineering støtter og fremmer de studerende i forskellige konkurrencer og prisuddelinger, fra cash stipendier for mest effektive studerende til den højeste af priser fra internationale organisationer. I de senere år studerende fra NaOMe har været triumferende i følgende højt profilerede konkurrencer: Science, Engineering & Technology Student of the Year (SET Awards) Bedste Maritime Technology Studerende (SET Awards) Dobbelt vinder af BP Ultimate Field Trip Konkurrence Strathclyder Årets Yderligere oplysninger Før du starter... [-]

MSc Sustainable Engineering: Renewable Energy Systems and Environment

på universitet Fuldtid Deltid 12 - 36 måneder September 2018 Det Forenede Kongerige Glasgow + 1 mere

[+]

Større projekter Akkreditering Faciliteter Student konkurrencer [-]

Master

March I Arkitektonisk Design (international)

på universitet Fuldtid 1 år September 2018 Det Forenede Kongerige Glasgow

Denne to-årigt kursus er for internationale studerende, der er på udkig efter et udfordrende program for undersøgelse, der opfylder Royal Institute of British Architects (RIBA) Del 2 uddannelsesmæssige kriterier. Kurset løber parallelt med marts / Pg Diplom i Advanced Architectural Design. Det deler den samme pensum, så du tilmelde studerende på dette kursus i en spændende og udfordrende miljø. [+]

Marts i Arkitektonisk Design (International) Denne to-årigt kursus er for internationale studerende, der er på udkig efter et udfordrende program for undersøgelse, der opfylder Royal Institute of British Architects (RIBA) Del 2 uddannelsesmæssige kriterier. Kurset løber parallelt med marts / Pg Diplom i Advanced Architectural Design. Det deler den samme pensum, så du tilmelde studerende på dette kursus i en spændende og udfordrende miljø. Du vil udvikle færdigheder i avanceret design, analyse og arkitektonisk kritik designe komplekse bygninger i en række forskellige sammenhænge og omhandler sociale, kulturelle og miljømæssige spørgsmål. Dette kursus kræver en høj grad af design evne og selv-motivation. Du vil studere År 1 Det første studieår er centreret om at konsolidere dine arkitektoniske design færdigheder. Du vil blive introduceret til tanken om arkitekturen som en lydhør løsning på grundlæggende sociale problemer. Du vil tage et emne klasse i et område af ekspertise tilpasset til forskning i afdelingen og forskning og producere en afhandling om et emne af personlig interesse relateret til design. År 2 Du vil foretage en væsentlig arkitektonisk projekt, som du er forpligtet til at tage en holdning til nutidige arkitektoniske spørgsmål. Dette er udviklet gennem et tema, der afspejler dine egne interesser og kreative ambitioner og understøttes af omfattet klasser. Du vil også deltage i et undervist kursus i professionelle studier og en række gæsteforelæsninger. Studerende forløber fra Diploma til Masters foretage en yderligere semester af undersøgelsen til at forfølge et aspekt af afhandlingen projekt til en større detaljeringsgrad. Studierejser give muligheder for intensive... [-]