Læs den officielle beskrivelse

Et verdensklasse forskningsuniversitet

Drevet af intellektuel kreativitet og kritisk tænkning siden 1479 har forskere og studerende på Københavns University of Copenhagen udvidet horisonter og bidraget til at flytte verden fremad. Universitetet har med sine 5.000 forskere og 39.000 studerende et internationalt forsknings- og studiemiljø og er højtrangeret på de førende ranglister over verdens bedste universiteter.

Universitetet giver forskere og studerende mulighed for at udvikle deres talent og lancerer ambitiøse tværfaglige initiativer til støtte for sine stærke akademiske samfund. Gennem forskningsbaseret undervisning - og involverer dem i forskning - er eleverne rustet til at løse samfundets udfordringer og behov.

University of Copenhagen arbejder på at blive et af verdens grønnere campusområder, så lidt som muligt på miljø og klima. Universitetet letter tværorganisationssamarbejde, forbindes med erhvervslivet og hjælper eleverne med at finde relevante programmer og projekter inden for bæredygtighed.

Universitetet fokuserer også på ligestilling og ser mangfoldighed som en styrke.

109623_clinic-doctor-health-hospital.jpg

Kort om

University of Copenhagen blev grundlagt i 1479 af den danske kong Christian 1, og har i dag ca. 39.000 studerende og 9.000 ansatte - hvoraf ca. 5.000 er forskere - og en omsætning på 8,6 mia.

Ni Nobelpræmier er blevet tildelt forskere ved universitetet.

Alliancer

University of Copenhagen er medlem af to internationale alliancer af højtstående universiteter:

  • International Alliance of Research Universities (IARU)

og

  • League of European Research Universities (LERU)

Alumni

Universitetet ønsker at støtte livslangt samarbejde med sine alumner. Hvis du er uddannet fra Københavns University of Copenhagen , er du mere end velkommen til at deltage i alumni-netværket. Medlemskab er gratis.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

University of Copenhagen

Master of Companion Animal Clinical Science er en universitetsbaseret efteruddannelse i anvendt og avanceret veterinærmetodik, parakliniske færdigheder og klinisk beslutn ... [+]

Evidensbaseret bedste praksis

Udvikle dine evner inden for evidensbaseret klinisk beslutningstagning, planlægning og gennemførelse af specialiseret diagnostisk oparbejdning, procedurer og terapeutiske strategier.

Master of Companion Animal Clinical Science er en universitetsbaseret efteruddannelse i anvendt og avanceret veterinærmetodik, parakliniske færdigheder og klinisk beslutningstagning.

Du modtager en tilbundsgående og opdateret viden om vores obligatoriske kurser, som du fortsætter med at bygge videre på, når du specialiserer dig i et af vores specialiseringsspor.

Kandidatuddannelsen er tæt knyttet til virkeligheden og udfordringerne ved små dyr praksis og derfor praktiske workshops og in vivo operationer er en vigtig del af programmet.... [-]

Danmark København
Oktober 2021
Engelsk
Deltid
4 - 6 år
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
University of Copenhagen

Master of Disaster Management leverer humanitære fagfolk med solid tværfaglig viden og færdigheder, der opfylder behovene i den moderne nødstyring og katastrofeberedskab. ... [+]

Bliv en professionel katastrofe risikostyring specialist

Master of Disaster Management leverer humanitære fagfolk med solid tværfaglig viden og færdigheder, der opfylder behovene i den moderne nødstyring og katastrofeberedskab.

Erfaringerne fra de seneste større katastrofer, ændringer på det humanitære område, konfliktens skiftende karakter og klimaforandringer har alle gjort det klart, at en helhedsorienteret tilgang til katastrofer og krisestyring er nødvendig for at reducere tabene væsentligt og håndtere nye udfordringer den nuværende systemet virker dårlig udstyret til at reagere på.

En sammenhængende og holistisk tilgang til katastroferisikostyring er ikke uden udfordringer. Beslutningen skal baseres på et politisk, økonomisk, socialt, kulturelt og miljømæssigt bæredygtigt fundament og være baseret på sunde udviklingspolitikker. Risikoreduktion skal understøtte og styre beslutninger i planlægning af beredskab, reaktion og genopretning og programmer. Fagfolk med et tilstrækkeligt videngrundlag og de rigtige færdigheder er uvurderlige, hvis disse udfordringer skal opfyldes.... [-]

Danmark København
August 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk