Pontificia Universidad Católica Madre y Maestra

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Mød PUCMM

Pontificia Universidad Catolica Madre y Maestra (PUCMM) Det er en ikke-statslig, katolsk institution samfundstjeneste. Det blev skabt af den Dominikanske episkopale konference, den 9. september 1962. Det er en institution for videregående uddannelse, der lægger vægt akademisk ekspertise og er åben for alle personer, uanset race, social klasse, ideologi eller religiøs overbevisning. Den fokuserer på den videnskabelige søgen efter løsninger på sociale problemer og krav det fælles gode.

skole

Det Misio n

"Søg videnskabelige løsninger på de udfordringer, som de dominikanske folk og det globale miljø, og forbereder ledere, udstyret med etiske, humanistiske og kristne principper, der er nødvendige for den økonomiske og åndelige udvikling af samfundet, at opretholde karakteren af ​​åbne rum for fri diskussion af ideer".

udsigt

"At være en institution for videregående uddannelse knyttet til Christian humanisme, nationalt og regionalt reference for kvaliteten og relevansen af ​​deres arbejde og internationalt akkrediterede programmer."

skole

Campus de Santiago

Santiago Campus er placeret på Duarte motorvejen, 1 1/2 km fra byen Santiago de los Caballeros. Denne campus, som åbnede den 26. januar 1967, er et ikon for byen. Det dækker et areal på 950.000 kvadratmeter og er en sand økologisk lunge af regionen og en smuk have, der indbyder campus studier og forskning. Med denne vision, har arkitekten Francisco Camarena guidet design arbejde af sine bygninger. Ved denne idé søger at bevare den topografi og den oprindelige skønhed af landskabet og samtidig skabe et passende miljø for udvikling af akademiske og åndelige liv af studerende, lærere og andre medlemmer af universitetsverdenen.

Campus St. Tomás de Aquino

The St. Tomás de Aquino campus er placeret i det centrale punkt i Santo Domingo, ældste by i Amerika. Den består af et kompleks af moderne bygninger beliggende på omkredsen og området omkring det gamle pavelige Seminary St. Tomás de Aquino, en integreret del af Campus. Han begyndte at arbejde i byen Santo Domingo i 1981.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Spansk

Se Kandidatuddanninger » Se Health M.D. » Se Health Master » Se Health Bachelor »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Master

MA i høj økonomisk forvaltning (dobbelt grad)

på universitet Fuldtid 20 måneder January 2019 Dominikanske Republik Santiago De Los Caballeros Santo Domingo + 1 mere

Kandidatuddannelsen i Upper Økonomistyring er rettet mod finansielle fagfolk i industri, handel, servicesektoren og finansielle mæglerfirmaer titler. [+]

Dobbelt grad med Université Montesquieu Bordeaux IV (egen grad) ​

Presentación

Programmet Masters i høj Financial Management Det er rettet mod finansielle fagfolk i industri, handel, servicesektoren og finansielle mæglerfirmaer titler.

Ekspertise omfatter uddybe forståelsen af ​​de processer af registrering, produktionsrapporter og sammenligne forskellige regnskabssystemer.

Hertil kommer, strategisk ledelse, fusioner og opkøb er også emner, der indgår i pensum, også de regúlatenos elementer af finansielle transaktioner og finanspolitiske oprindelse er blevet overvejet i programmet.

Som i andre kandidatuddannelser PUCMM, har empiriske elementer blevet indarbejdet. Kvantitative metoder til beslutningstagning i erhvervslivet udvide det arsenal af analytiske redskaber til studiet af de finansielle markeder.... [-]


Master of Business Administration (Dual degree with Creighton University)

på universitet Fuldtid 20 måneder January 2019 Dominikanske Republik Santiago De Los Caballeros Santo Domingo + 1 mere

[+]

Derfor er Master i Business Administration, dual grad med Creighton University of the United States

[-]

MBA forsikring programmer

på universitet Fuldtid 2 år January 2019 Dominikanske Republik Santiago De Los Caballeros Santo Domingo + 1 mere

I de senere år har forsikringssektoren Dominikanske undergået store forandringer og beundringsværdigt vækst. Dette har involveret deltagelse af store virksomheder, internationale mæglere og forsikringsselskaber justeringsanordninger forfølger i vores land tilbyde service i verdensklasse. [+]

Presentación

I de senere år har forsikringssektoren Dominikanske undergået store forandringer og beundringsværdigt vækst. Dette har involveret deltagelse af store virksomheder, internationale mæglere og forsikringsselskaber justeringsanordninger forfølger i vores land tilbyde service i verdensklasse. Det er derfor, der kræves specialiseret akademisk uddannelse af menneskelige ressourcer inden for forsikring; fagfolk med færdigheder, der sætter dem i stand til effektivt at imødegå udfordringerne i sektoren.

For at uddanne eksperter på området, har Pontificia Universidad Católica Madre y Maestra designede MBA Insurance Program. Formålet er at uddanne de menneskelige ressourcer, der er nødvendige for analyse, design, implementering og effektiv programledelse ejendom og personlige forsikring, for de finansielle, corporate og husholdningsartikler sektorer; specialister, der kan behandle og løse en tværfaglig tilgang til de der er involveret i udformningen og forvaltningen forsikring programmer problemer.... [-]


Videoer

Documental Institucional PUCMM 2016

Kontakt
Besøgsadresse
Autopista Duarte Km 1 1/2
Santiago De Los Caballeros, Santiago Province, DO
Sociale medier
Besøgsadresse
Abraham Lincoln esq. Simón Bolívar
Santo Domingo, Distrito Nacional, DO