Read the Official Description

ADEN er et internationalt pædagogisk netværk akkrediteret af ACBSP, hvis hovedaktivitet er dens School of Business, der blev grundlagt i 1992. Det er fokuseret på den faglige udvikling af ledere og virksomhedsledere, både modalitet som e-læring; og i øjeblikket har 26 kontorer spredt over 17 lande i Latinamerika og Europa.

Hovedkvarteret ligger i Av.Abraham Licoln, en af ​​de vigtigste gader i den ecuadorianske hovedstad, betragtes som den økonomiske kapital i landet. Det er en travl by i det kommercielle område, med store godser og indkøbscentre; have et bredt og varieret økonomisk aktivitet.

Quito også er en meget travl by i det kommercielle område, fremhæver store og moderne indkøbscentre, butikker tekstiler, kunsthåndværk og souvenirs, store kæde supermarkeder, byggemarkeder, apoteker, etc. Den økonomiske aktivitet er varieret.

Vi forstår, at uddannelse i dag, er det et mellemrum mellem privatliv og arbejdsliv. Det er derfor, vi har en klar målsætning: at bringe en uddannelse erfaring i erhvervslivet, der tilføjer værdi i alle dimensioner.

internationale workshops

Som en del af den pædagogiske forslag til vores Allumni har vi udviklet en række internationale workshops, der skal afholdes i følgende byer: Miami, Panama og Bogota.

Globalisering, konkurrence og teknologi har sløret grænserne for erhvervslivet. I det akademiske ugen, ledelsesværktøjer, der giver harmoni og synkronisering mellem de forskellige variabler involveret i den internationale koncert business forudsat.

teori og praksis i geopolitiske, kommercielle, finansielle processer er integreret, og human ledelse af interkulturelle teams. Hvad bør forventes med dette kursus er visionen om retningen, det vil sige den politiske beslutning om ledelsens beslutninger og operationelle beslutninger.

Kurset løber fra et dialogued eksponering, med virkelige eksempler og "live" fra ideer, situationer og planteos genereret af studerende i det virkelige liv, og i forbindelse med de begreber rejst under de samme kursus sager.

Målet er at opnå et forum for dialog, netværk og udveksling af nye tendenser i erhvervslivet.

Værkstederne afholdes i forskellige byer og i forskellige måneder:

Panamamåned Juli

Bogotámåned OKTOBER

Miamimåned Oktober

Programs taught in:
Engelsk
Spansk