Open UIDE

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

OpenUIDE blev oprettet med det formål at være referenceuniversitet i Andesområdet. Støttet og godkendt af International University of Ecuador, et ungt, innovativt, positivt, proaktivt og visionært universitet.

UIDE har på mindre end to årtier bygget en af de smukkeste campusser i Latinamerika, har etableret kontorer i forskellige byer i Ecuador og har befæstet vigtige internationale forbindelser med verdenskendte uddannelsesinstitutioner.

Nu foreslås det, gennem nye teknologier, at tilbyde et tilbud om fjernundervisning i høj kvalitet i samarbejde med en af de mest prestigefyldte online handelsskoler i Europa, IMF Academic Institution.

UIDE beslutter i samarbejde med IMF Academic Institution at satse på virtuel træning, og i 2018 skaber de grundlaget for oprettelsen af OpenUIDE til dannelse af videregående uddannelse og som en referenceinstitution i virtuelle mestre i Andesområdet.

Forbundet mellem begge institutioner repræsenterer en milepæl i uddannelsessektoren, der kombinerer den teoretiske og regulerede uddannelse af et universitet med visionen og praktisk erfaring fra en handelsskole med international reference. Denne fagforening giver studerende adgang til kvalitet, virtuel og international træning.

IMF Academic Institution er en international handelsskole, der siden dens oprettelse i 2001 har valgt kvalitetsuddannelse med programmer, der har den akademiske opbakning fra universiteter tilpasset det europæiske område for videregående uddannelser (EHEA).

Skolen har et omfattende katalog over officielle og professionelle mestre og mere end 900 kurser undervist af et fakultet af læger og fagfolk med stor erfaring inden for hver af dens sektorer.

I øjeblikket har IMF Academic Institution kontorer beliggende i Latinamerika og Europa og aftaler med universiteter på fem kontinenter.together now John Schnobrich / Unsplash

vedtægter

mission

OpenUIDE's vision er at være en international reference inden for onlineuddannelse af fagfolk inden for tekniske områder i Andesområdet for et vellykket liv.

udsigt

At være et af de bedste universiteter i Latinamerika inden 2035 og bidrage til integrationen af det amerikanske kontinent.

metodologi

OpenUIDE præsenterer en fleksibel metode baseret på modulopbyggede træningsplaner. Designet til at kunne få færdighederne gradvist og gennemføre uddannelsen i det samme studieår.

Vi kom på ideen om at tilbyde en uddannelse, der er tilgængelig for enhver i enhver situation.

Online metode Live virtuelle klasser Virtuel campus Virtuel bibliotek
Få adgang til dagsordenen fra vores virtuelle campus. Tilgængelig 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen. Vi tilbyder en metodologi tæt på den studerende takket være de grundlæggende punkter i vores metodologi. Så du kan se dem med kun en internetadgang. Lyt, spørg og debatter med læreren gennem den interaktive platform. Hvis du gik glip af en klasse eller gerne vil se den igen, kan du få adgang til dem fra selve campus OpenUIDE. Få adgang til alle træningsindhold, når du vil, med muligheden for at se os gennem selve 2.0-værktøjet eller downloade dem i PDF. Samarbejd og interagér med dine klassekammerater og lærere gennem diskussions- og diskussionsgrupper, i fora og chats. Udnyt læsninger, casestudier og casestudier med mulighed for selvvurderende prøver. Nyd mere online uddannelsesindhold, mere end 9.000 referencer fra mere end 120 specialiserede udgivere relateret til erhvervslivet. Det virtuelle format giver dig mulighed for at understrege, tilføje noter eller ændre den måde, teksten vises på, med det formål at fremme læring.
Ubegrænset vejledning Masterclass og netværk Casestudie
Det har støtte fra en personlig tutor og adgangen til professionelle lærere i sektoren, som de skal udføre e-face-tutorials og kontakt gennem chats, fora, telefon eller e-mail. En væsentlig del af uddannelsesverdenen er kontaktnetværk. I IMF letter vi dig at væve dit eget netværk med kolleger og fagfolk i sektoren gennem invitationer til webinarer, rundborde og alle former for aktuelle begivenheder. Hvert modul projiceres på en case study, en reel og nuværende virksomhed, Amadeus, hvorfra de vil undersøge deres data og omstændigheder. At arbejde ud fra hvert af de fag, som den studerende studerer, giver ham mulighed for at udvikle en global vision af virksomhedens verden.

gennemsigtighed

Fra vores oprindelse er vi forpligtet til en filosofi: Alle har ret til en træning af maksimal kvalitet til en justeret pris. Vi letter denne mulighed, både for private studerende og virksomheder, ved at tilbyde programmer til overkommelige priser understøttet af de vigtigste kvalitetsgodkendelser. Af denne grund har OpenUIDE arbejdet med udarbejdelsen af et bredt katalog, der tilpasser sig markedets og kundens behov og tilbyder styring af tilskud og tilskud til læring.Laptop and notepad Nick Morrison / Unsplash

filosofi

kvalitet

OpenUIDE's vision er at være en international reference inden for onlineuddannelse af fagfolk inden for tekniske områder i Andesområdet for et vellykket liv.

teknologi

At være et af de bedste universiteter i Latinamerika inden 2035 og bidrage til integrationen af det amerikanske kontinent.

Dekalogen

 1. Kæmp for fred, frihed og demokrati
 2. Fremme udviklingen af pålidelige institutioner i Ecuador og Latinamerika
 3. Bidrag til at skabe en vision for landets og personens fremtid
 4. Træ iværksættere. Øg kreativitet, innovation og iværksætteri
 5. Respekter andres rettigheder og loven
 6. Kæmp for retssikkerhed i Ecuador og Latinamerika
 7. Fremme etik og bekæmpelse af korruption
 8. Udvikle en følelse af solidaritet
 9. Anerkend andres fordele
 10. Fremme produktivt arbejde

god praksis

Fra OpenUIDE fremmer vi den integrerede dannelse af eleven gennem god træningspraksis.

 1. Lær at lære: erhverve læsning, undersøgelse og forskningsvaner
 2. Leve med værdier
 3. Vær proaktiv, positiv
 4. Beher det spanske sprog og være dygtig til det engelske sprog eller på et andet sprog og i datalogi
 5. Vær ansvarlig for din træning: forpligtelse til at studere, punktlighed, ansvar og etik

Placeringer

Quito

Address
Calle Javier Arauz 111 y Germán Alemán
170135 Quito, Pichincha, Ecuador

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig