The British University in Egypt

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om BUE

BUE er Ægyptens store universitet, der leverer britisk videregående uddannelse med studerende, der graduerer med både egyptiske og britiske grader. Det er den største ansigt til ansigt bestemmelse af britisk tværnational videregående uddannelse i Mellemøsten, der fører i Uddannelseskvalitet, Student Erfaring, og Forskning og Virksomhed.

Grundlagt af britiske og egyptiske regeringsinitiativer blev The British University in Egypt (BUE) indviet den 22. marts 2006 af deres kongelige højheder, prinsen af ​​Wales og hertuginden af ​​Cornwall.

BUE-grundlæggerens mission var at skabe en kvalitet uddannelsesinstitution, der ville producere kandidater med færdigheder og viden til effektivt at bidrage til udviklingen af ​​Egypten, MENA-regionen og videre. Det britiske system for videregående uddannelse blev derfor vedtaget for at sikre sine kvalitetssikringsprocedurer og uddannelsesfilosofi med fokus på udvikling af kandidater med selvstændig læring og overførbar beskæftigelsesegnethed.

BUE hilste sin første kohorte af studerende velkommen i 2005. De begyndte deres studier på en helt ny state-of-the-art campus, der dækker ca. 40 acres (feddans) af jord. Miljøhensyn blev indarbejdet i campusens design. Det arkitektoniske koncept, der ligger til grund for planlægningen og opførelsen af ​​campusen, formidler en traditionel britisk model af bygninger, der blev brugt af britiske civile universiteter for et århundrede siden. Hovedtangens søjler, kuppel over auditoriet og behandling af vinduer overalt, fremfører temaer, der kan findes i universiteter som Manchester Metropolitan University og University of Leeds sammen med universiteter, der er en del af University of London.

Vision

BUE vil blive højtrangeret og respekteret internationalt, hvilket yder et væsentligt bidrag til udviklingen af ​​Egypten og MENA-regionen.

Mission

Drift på et pulserende 21. århundrede universitets campus, der tilbyder en moderne innovative britisk stil uddannelse, der producerer karakteristiske, højt beskæftigelige og højt kaliber kandidater bidrager til udviklingen af ​​Egypten og MENA regionen.

Hvordan man tænker ikke hvad du skal tænke

mål

  • At skabe et akademisk miljø, der tilskynder til og trækker sammen forskning, læring og undervisning og engagement med de sociale, faglige og erhvervsmæssige samfund for at understøtte akademisk af høj kvalitet.
  • At tilbyde en bred vifte af akademiske programmer og et læringsmiljø, der er attraktivt for både egyptiske og internationale studerende, og som i givet fald genkender arbejdsgivernes krav.
  • At give lydhør akademiske og eleverne, der giver eleverne den bedst mulige oplevelse af videregående uddannelse og muligheder for at lykkes.
  • At skabe en attraktiv og tilgængelig universitetscampus miljø og en række faciliteter, både uddannelsesmæssige og rekreative, i forbindelse med en langsigtet ejendom strategi.
  • At give en bred elevoplevelse, der producerer kandidater, der vil være udstyret med værktøjerne til fortsat at lære og udvikle gennem deres karriere og sociale og kulturelle oplevelser.
  • At være en eksemplarisk leverandør til erhvervslivet over et bredt emneområde, der tilbyder højkvalitetsekspertise til at stimulere og understøtte efterspørgslen efter innovative løsninger, vidensoverførsel og samarbejde til støtte for økonomisk udvikling.
  • At skabe en kultur på tværs af universitetet, der tilskynder til og støtter deltagernes deltagelse i frivillige, samfundsmæssige og beskæftigelsesbaserede muligheder, herunder arbejde og praktikophold og nye forretninger.
  • At fremme og opbygge gensidigt fordelagtige strategiske alliancer med andre nationale og internationale partnere for at tilbyde en række velunderbyggede efterspørgselsbaserede læringsmuligheder.
  • At anerkende personale som en primær ressource på universitetet og at fremme et miljø af gensidig respekt, hvor personalet er værdsat, motiveret og forsynet med faglige udviklingsmuligheder.
  • For at opnå finansiel stabilitet skal du øge antallet af indkomstkilder, der understøtter universitetets aktiviteter og drive omkostningseffektivt.

Placeringer

Kairo

Address
El Sherouk City , Suez Desert Road , Cairo 11837 - P.O. Box 43
Kairo, Cairo Governorate, Ægypten