Læs den officielle beskrivelse

Det Estonian Academy of Arts , der blev grundlagt i 1914, er det eneste offentlige universitet i Estland, der tilbyder højere uddannelse inden for billedkunst, design, arkitektur, medier, visuelle studier, kunstkultur, kulturarv og bevaring. Beliggende i hovedstaden, Tallinn, er det en aktiv studie- og forskningsinstitution og det førende nationale centrum for innovation inden for visuel kultur.

Næsten 1200 studerende er i øjeblikket indskrevet på Estonian Academy of Arts og undervises af 89 professorer, lektorer, lærere og undervisere fra Estland og i udlandet. Undersøgelser foregår i små grupper af omhyggeligt udvalgte studerende, og det Estonian Academy of Arts stolt af det lave forhold mellem elev og professor.

EAA tilbyder seks kandidatuddannelser undervist på engelsk: animation, nutidig kunst, design

Vi tilbyder også en bacheloruddannelse i Media Graphics , undervist på russisk. Derudover tilbyder vi et internationalt ph.d.-program kaldet kunst og design .

EAA tilskynder til innovation og eksperimenter, og eleverne kan tage moduler og workshops uden for deres specialiseringer. Har du en ide? Prøv det! Du finder, at der er forfriskende mangel på bureaukrati her. Dem, der studerer ved EAA opdager snart et bredt spektrum af muligheder.

Vi inviterer dig til at blive med!

HISTORIE

Siden begyndelsen af ​​det 20. århundrede har det Estonian Academy of Arts været et vigtigt center for estisk kunstuddannelse. Det estiske kunstsamfund grundlagde Tallinn Applied Art School i 1914, som tilbød generel uddannelse og faglig uddannelse i kunst og kunsthåndværk.

Ved udarbejdelsen af ​​læseplanerne blev St. Petersburg kunstskole Stieglitz - som koncentrerede sig om at undervise i tekniske og praktiske færdigheder - brugt som model. I 1924 blev skolen en statskunstskole, der undervisede i alle de traditionelle discipliner inden for anvendt kunst, og billedkunst discipliner blev tilføjet til sit program i 1930'erne. I 1932 flyttede skolen til en ny flerstadiet skoletype, og det blev muligt at ansøge om et eksamensbevis hos en specialist eller anvendt kunstner.

Skolen blev omdøbt til staten Industrial Art School i 1938. I 1944 blev skolen omdøbt til Tallinn State Applied Art Institute of ESSR. Som et resultat af centraliseringen af ​​kunstuddannelsessystemet i 1951 blev alle studier overført fra Tartu til Tallinn, arkitektoniske studier blev tilføjet, og navnet blev ændret til Statens kunstinstitut for det estiske SSR (SAIE, estisk forkortelse ERKI). I 1989 blev ERKI omdøbt til Tallinn Art University, og siden 1995 har navnet været det Estonian Academy of Arts .

INTERNATIONALE FORBINDELSER

Formålet med akademiet er at være midt i livet. Det er derfor, at samfundet og erhvervslivet i vid udstrækning lægges vægt på.

EAA har tætte bånd og samarbejdsaftaler med mere end 100 internationale universiteter og mange internationale netværk, hvorigennem udveksling af studerende og fakulteter kan forhandles, og lærlinge muligheder kan udvides. EAA er medlem af CUMULUS (International Association of Universities and Colleges of Art, Design og Media); EAAE (European Association for Architectural Education); ELIA (The European League of Institutes of the Arts), og gennem NORDPLUS er medlem af mange professionelle netværk.

Siden 1999 har EAA været medlem af Europa-Kommissionens program for livslang læring for videregående uddannelse, Erasmus, hvor der er indgået mere end 100 bilaterale udvekslingsaftaler. Udover Erasmus-programmet har Estonian Academy of Arts indgået udvekslings- og samarbejdsaftaler mellem studerende og fakulteter med ti internationalt anerkendte Estonian Academy of Arts uden for EU.

Regelmæssige og intense kontakter opretholdes med verden uden for akademiet gennem udstillinger og forlagsarbejde ved at organisere mange arrangementer og i samarbejde med virksomheder og offentlige institutioner.

Udenlandske relationer, fakultet og studentudvekslinger, rådgivning om udenlandske lærlinge muligheder og give information koordineres af International Relations Office.

SAMARBEJDE OG ENTREPRENEURSKAB

EAA samarbejder med universiteter, kulturinstitutioner, kunstneriske foreninger, lokale myndigheder og virksomheder i Estland og i udlandet.

Det Estonian Academy of Arts samarbejder med mange estiske og internationale virksomheder inden for videnskab og udvikling. Partnerne varierer afhængigt af specialiseringsområdet, og akademiet er i stand til at tilbyde en række tjenester fra forskning og analyse til oprettelse af prototyper.

Institut for Udvikling er sammenhængen mellem uddannelse og erhvervsliv. De tjenester og løsninger, der understøtter EAA 's hovedaktiviteter, udarbejdes og giver juridiske og iværksætterrådgivning til medarbejdere og virksomheder for at gennemføre samarbejdsprojekter med akademiets afdelinger. Institut for Udvikling samarbejder aktivt med virksomheder i Estland og i udlandet og udfører fælles projekter. Mange studerende gennemfører designopgaver for estiske virksomheder i den offentlige og private sektor og deltager i internationale og lokale konkurrencer under deres studier.

Institut for Udvikling organiserer uddannelse inden for iværksætteri, intellektuel ejendomsret, karriereplanlægning, international lærlingeuddannelse og projektledelse. Studerende rådes til at udarbejde forretningsplaner, og der er mange ressourcer til rådighed for EAA spin-off-virksomheder (virksomheder, der er stiftet af studerende under deres studier). Afdelingen koordinerer interdepartmentelle udviklingsprojekter og gennemfører om nødvendigt videnskabs- og udviklingsprojekter. Institut for Udvikling forvalter EAA 's lokale og internationale samsponserede eller fælles projekter.

Programmer undervist i:
  • Engelsk
  • Estisk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Estonian Academy of Arts

Estonian Academy of Arts tilbyder en 2-årig kandidatuddannelse Animation program til ph.d.-studerende med interesse i animation dirigerende og film. ... [+]

Institut for Animation blev etableret i estiske kunstakademi i 2006 og siden 2007 har det tilbudt en toårig MA i Animation (undervises på engelsk). The Animation MA program er undervist af professor Priit Pärn og lektor Olga Pärn. Det vigtigste mål med programmet er at kunne uddanne skabere af tegnefilm, give dem teoretisk viden og praktiske færdigheder. Den yderligere mål er at bidrage til den globale udvikling af animation som kunstform.

Animation er en blomstrende medium og udvikle en større tempo end nogensinde før. Det er blevet en del af massekulturen, samt en af ​​dens vigtigste former. Animation kan ses i digital skærm grafik, computerspil, musikvideoer, film osv Grundlaget for enhver film - herunder animerede film - er historien. Det største problem i filmen verden er manglen på gode historier. I de fleste af verdens animation skoler, er studerende ikke undervises kunsten gode historie skriftligt. Dette er noget, der sætter vores program fra hinanden. Vi lægger vægt på historien og lære professor Pärn unikke metode til at skabe filmmanuskripter.... [-]

Estland Tallinn
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Estonian Academy of Arts

Programmet er beliggende på tværs af arkitektur, byplanlægning og design, kunsthistorie og teori, kritisk geografi, sociologi, etnografi og beslægtede discipliner. ... [+]

Som begivenheder og transformationer i de seneste årtier har kraftigt vist, gennemsyrer byspørgsmålet alle de store sociale, økonomiske og politiske udviklinger i dag. Den toårige kandidatuddannelse i bystudier beskæftiger sig kritisk med den omfattende manifestation af nutidens urbanitet. Hvilke former har urbaniseringsprocessen antaget i dag? Hvordan produceres byrum?

Programmet foregriber byens enhedsperspektiv som et fysisk rum, et socialt rum og et rum af design. Det kombinerer rigorøs akademisk forskning med intensivt feltarbejde. Programmet er beliggende på tværfaglig tværgående af bystudier, urbanisme og byplanlægning, arkitektursteori, sociologi, urban etnografi og geografi. Vores studerende har akademiske baggrunde i arkitektur, samfundsvidenskab eller humaniora. Integration af kritisk forhør og eksperimentel praksis, programmet har et tredobbelt fokus på sociale anvendelser, rumlige programmer og byformer.... [-]

Estland Tallinn
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Estonian Academy of Arts

Det Estonian Academy of Arts tilbyder et kandidatuddannelse i design og håndværk, leveret på engelsk. Eleverne indtaster et fælles program, men vælger også en disciplin: ... [+]

Den to-årige Design

Eleverne indtaster et fælles program, men vælger også en specialisering. Studerende, der studerer i Design

Design

keramikglas kunst og designsmykker og smedningtekstil designlæder kunst og designmode design

Materialebaseret design og håndværksfag har et unikt perspektiv og en filosofi, og det Estonian Academy of Arts er et af de få steder i verden, hvor det er muligt at studere i nogle af disse felter på MA niveau. Hvert MA kandidat skal være det bedste i verden i noget - hvad enten man producerer en genial produkt, har en unik kunstnerisk stilling eller demonstrerer dybtgående materialebaseret forskning. Designet

"I Design

- Maria Sidorenko, MA Design... [-]

Estland Tallinn
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Estonian Academy of Arts

MA i Interaction Design-programmet fokuserer på human-centreret design. Den igangværende udvikling af smart forbrugerteknologi har øget behovet for veldesignede intuitive ... [+]

Interaction Design (IxD) er et hurtigt voksende kreativt felt. Den igangværende udvikling af smart forbrugerteknologi har øget behovet for veldesignede intuitive brugergrænseflader og erfaringer. Det være sig en mobilapp, fronten af ​​en web-baseret tjeneste eller et komplekst system, der involverer forskellige digitale og fysiske oplevelser. Interaktionsdesign er en væsentlig del af det. Interaktionsdesignere har til formål at gøre brugernes møder med sofistikeret information og maskiner så enkle og behagelige som muligt.

Vores program fokuserer på menneskeligt centreret design. Brugerundersøgelse, analyse og afprøvning danner grundlaget for læseplanen. Teoretiske undersøgelser er bygget op omkring praktiske designprojekter baseret på virkelige briefs fra virksomheder i Estland og i udlandet. Brugerbaseret, fleksibelt design og produkt / serviceudviklingsmetoder sikrer et godt resultat af projekterne.... [-]

Estland Tallinn
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Estonian Academy of Arts

Vi uddanner fremtidige interiørarkitekter. Programmet giver evnerne til at analysere kritisk, udvikle og eksperimentere med de forskellige aspekter af rumlig miljøoprette ... [+]

Den moderne verden er præget af kompleksitet og hurtig forandring, hvilket også påvirker indretningsarkitekter og rumlige designere. Kandidatuddannelsen i interiørarkitekturen er baseret på princippet om, at et sæt designkompetencer i den snævre betydning af begrebet ikke er tilstrækkeligt til, at interiørarkitekter kan lykkes i deres erhverv. De skal også forstå den bredere kontekst og være i stand til at tilpasse deres løsninger til skiftende situationer.

Vores læseplan er opdelt i to hovedområder:

Det første (såkaldte hi-tech) segment beskæftiger sig med interaktionen mellem mellemrum og mennesker, og hvordan højteknologi og smarte materialer hjælper med at forbedre samspillet. Det andet (såkaldte "lavteknologiske") segment er baseret på forestillingen om, at hvis vi har et godt kendskab til vores omkringliggende bredere sammenhænge (som klima, natur, økonomi og kultur) og deres indbyrdes forhold, rige fantasi og primitive materialer er alt, hvad vi behøver for at skabe friske, kvalitetsrum.... [-]

Estland Tallinn
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk

MA

Estonian Academy of Arts

EKA tilbyder en velafrundet og mangesidig tilgang til læring. Moderne kunst, kritik og teori, forfatter-baseret arkitektur, innovativt og færdighedsbaseret design, animat ... [+]

Det toårige moderne kunst MA-program tilbyder:

Forfatter-fokuseret vejledning til samtidskunstnereLokale og besøgende kunstnere, kuratorer, filosoffer, teoretikere og gallerister, der arbejder med studerendeIndividuel frihed til at designe sin egen læseplan, inden for et varieret program, der tilbyder teoretiske værktøjer og praktisk træningMuligheden for at udvikle sin kunstpraksis gennem studiet af lydkunst, objektivbaseret kunst, installation og skulptur, grafik og maleriIndividuelle og gruppe tutorials, tværfaglige gruppe kritik sessionerForpligtelse til at udvikle og uddybe konceptuelle og sociale ideer i en individuel kunstpraksisEt kritisk diskursivt miljø til diskussioner om fremstilling, visning og tænkning af samtidskunst og nutidens samfundFleksible studierum og workshops i en ny bygning af akademietAdgang til tekniske workshops på tværs af akademiet med specialister til alle elevernes projekter: virtuelle prototyper og 3D trykkerier, traditionelle og digitale trykkerier, analoge og digitale mørkeværelser, fotostudio, lydoptagelser og filmstudier, træ- og metalværksteder, moderne sort boks og den monumentale skulpturstudioEt kontinuerligt program af off-site arrangementer, studieture, udstillingerMuligheder for udstillinger i gallerier, museer, studieture og samarbejde med forskellige kunstinstitutioner og universiteter og udvekslingsprogrammer (KUNO, DAMA, ERASMUS)Hvad gør Estlands kunstakademi (EKA) specielt?... [-]
Estland Tallinn
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Location address
Estonian Academy of Arts,
Põhja pst 7, Tallinn

Tallinn, Harju County, 10412 EE
Social Media