Estonian Academy of Arts

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Det Estonian Academy of Arts , der blev grundlagt i 1914, er det eneste offentlige universitet i Estland, der tilbyder højere uddannelse inden for billedkunst, design, arkitektur, medier, visuelle studier, kunstkultur, kulturarv og bevaring. Beliggende i hovedstaden, Tallinn, er det en aktiv studie- og forskningsinstitution og det førende nationale centrum for innovation inden for visuel kultur.

Næsten 1200 studerende er i øjeblikket indskrevet på Estonian Academy of Arts og undervises af 89 professorer, lektorer, lærere og undervisere fra Estland og i udlandet. Undersøgelser foregår i små grupper af omhyggeligt udvalgte studerende, og det Estonian Academy of Arts stolt af det lave forhold mellem elev og professor.

EAA tilbyder seks kandidatuddannelser undervist på engelsk: animation, nutidig kunst, design

Vi tilbyder også en bacheloruddannelse i Media Graphics , undervist på russisk. Derudover tilbyder vi et internationalt ph.d.-program kaldet kunst og design .

EAA tilskynder til innovation og eksperimenter, og eleverne kan tage moduler og workshops uden for deres specialiseringer. Har du en ide? Prøv det! Du finder, at der er forfriskende mangel på bureaukrati her. Dem, der studerer ved EAA opdager snart et bredt spektrum af muligheder.

Vi inviterer dig til at blive med!

HISTORIE

Siden begyndelsen af ​​det 20. århundrede har det Estonian Academy of Arts været et vigtigt center for estisk kunstuddannelse. Det estiske kunstsamfund grundlagde Tallinn Applied Art School i 1914, som tilbød generel uddannelse og faglig uddannelse i kunst og kunsthåndværk.

Ved udarbejdelsen af ​​læseplanerne blev St. Petersburg kunstskole Stieglitz - som koncentrerede sig om at undervise i tekniske og praktiske færdigheder - brugt som model. I 1924 blev skolen en statskunstskole, der undervisede i alle de traditionelle discipliner inden for anvendt kunst, og billedkunst discipliner blev tilføjet til sit program i 1930'erne. I 1932 flyttede skolen til en ny flerstadiet skoletype, og det blev muligt at ansøge om et eksamensbevis hos en specialist eller anvendt kunstner.

Skolen blev omdøbt til staten Industrial Art School i 1938. I 1944 blev skolen omdøbt til Tallinn State Applied Art Institute of ESSR. Som et resultat af centraliseringen af ​​kunstuddannelsessystemet i 1951 blev alle studier overført fra Tartu til Tallinn, arkitektoniske studier blev tilføjet, og navnet blev ændret til Statens kunstinstitut for det estiske SSR (SAIE, estisk forkortelse ERKI). I 1989 blev ERKI omdøbt til Tallinn Art University, og siden 1995 har navnet været det Estonian Academy of Arts .

INTERNATIONALE FORBINDELSER

Formålet med akademiet er at være midt i livet. Det er derfor, at samfundet og erhvervslivet i vid udstrækning lægges vægt på.

EAA har tætte bånd og samarbejdsaftaler med mere end 100 internationale universiteter og mange internationale netværk, hvorigennem udveksling af studerende og fakulteter kan forhandles, og lærlinge muligheder kan udvides. EAA er medlem af CUMULUS (International Association of Universities and Colleges of Art, Design og Media); EAAE (European Association for Architectural Education); ELIA (The European League of Institutes of the Arts), og gennem NORDPLUS er medlem af mange professionelle netværk.

Siden 1999 har EAA været medlem af Europa-Kommissionens program for livslang læring for videregående uddannelse, Erasmus, hvor der er indgået mere end 100 bilaterale udvekslingsaftaler. Udover Erasmus-programmet har Estonian Academy of Arts indgået udvekslings- og samarbejdsaftaler mellem studerende og fakulteter med ti internationalt anerkendte Estonian Academy of Arts uden for EU.

Regelmæssige og intense kontakter opretholdes med verden uden for akademiet gennem udstillinger og forlagsarbejde ved at organisere mange arrangementer og i samarbejde med virksomheder og offentlige institutioner.

Udenlandske relationer, fakultet og studentudvekslinger, rådgivning om udenlandske lærlinge muligheder og give information koordineres af International Relations Office.

SAMARBEJDE OG ENTREPRENEURSKAB

EAA samarbejder med universiteter, kulturinstitutioner, kunstneriske foreninger, lokale myndigheder og virksomheder i Estland og i udlandet.

Det Estonian Academy of Arts samarbejder med mange estiske og internationale virksomheder inden for videnskab og udvikling. Partnerne varierer afhængigt af specialiseringsområdet, og akademiet er i stand til at tilbyde en række tjenester fra forskning og analyse til oprettelse af prototyper.

Institut for Udvikling er sammenhængen mellem uddannelse og erhvervsliv. De tjenester og løsninger, der understøtter EAA 's hovedaktiviteter, udarbejdes og giver juridiske og iværksætterrådgivning til medarbejdere og virksomheder for at gennemføre samarbejdsprojekter med akademiets afdelinger. Institut for Udvikling samarbejder aktivt med virksomheder i Estland og i udlandet og udfører fælles projekter. Mange studerende gennemfører designopgaver for estiske virksomheder i den offentlige og private sektor og deltager i internationale og lokale konkurrencer under deres studier.

Institut for Udvikling organiserer uddannelse inden for iværksætteri, intellektuel ejendomsret, karriereplanlægning, international lærlingeuddannelse og projektledelse. Studerende rådes til at udarbejde forretningsplaner, og der er mange ressourcer til rådighed for EAA spin-off-virksomheder (virksomheder, der er stiftet af studerende under deres studier). Afdelingen koordinerer interdepartmentelle udviklingsprojekter og gennemfører om nødvendigt videnskabs- og udviklingsprojekter. Institut for Udvikling forvalter EAA 's lokale og internationale samsponserede eller fælles projekter.

Placeringer

Tallinn

Address
Estonian Academy of Arts,
Põhja pst 7, Tallinn

10412 Tallinn, Harju County, Estland

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig