Estonian Aviation Academy

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Estonian Aviation Academy blev grundlagt i 1993 med henblik på at uddanne luftfart specialister, udvikle nationale luftfartsmyndighed, kultur og fremme luftfarten videnskab og forskning i internationalt samarbejde. Siden 1996 statsfinansierede studerende er blevet uddannet på højere uddannelsesniveau.

På vores Academy er det muligt at studere i henhold til nationalt og internationalt fuldt akkrediteret læseplaner. Overensstemmelsen af ​​undersøgelsen processen med lufttransportbehovet anerkendt og accepteret af den internationale luftfart samfund er garanteret af certifikater udstedt af det estiske Luftfartsvæsen.

Vi indrømmer studerende på grundlag af ungdomsuddannelserne. Varigheden af ​​studierne er fire år, og undersøgelser er gratis. Den læseplaner er blevet opdelt i moduler for at gøre studiet processen mere fleksibel og for at gøre det muligt at ændre sin sekvens ved særlige lejligheder. Som grundlæggende teknik uddannelse gennemføres i samarbejde med estiske universiteter og speciale træningen foregår i samarbejde med luftfart institutioner, garanterer vi den bedste uddannelse til rådighed på markedet. Praktisk uddannelse er organiseret i luftfarten virksomheder, både i Estland og i udlandet.

Da vi på Akademiet mener, at livslang læring er nøglen til succes, giver vi mulighed for at fortsætte studierne på kandidatniveau samt professionelle udvikling kurser til folk engageret i luftfarten.

På nuværende tidspunkt kan det siges, at estiske Aviation Academy er den bedst udstyrede luftfart uddannelsesinstitution i de baltiske lande. Vi sætter en ære i vores nutidige laboratorier og hurtigt at udvikle simulator kompleks.

Vores studerende er i tæt kontakt med deres vordende arbejdsgivere fra begyndelsen af ​​deres studier. Den læseplaner er blevet udviklet i samarbejde med forskellige estiske luftfart institutioner, hvis repræsentanter også have en indflydelse på Academy Board of byrådsmedlemmer.

Princippet har vi altid fulgt "kvalitet første!" Derfor er der lagt stor vægt på at udvikle kvaliteten systemet, stræber efter at tilbyde vores studerende den bedste uddannelse i den bedste læringsmiljø muligt.

Placeringer

Ülenurme

Address
Lennu 40, Reola küla,
Ülenurme vald

61707 Ülenurme, Tartu County, Estland

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Denne skole tilbyder også: