Læs den officielle beskrivelse

Det estiske universitets biovidenskabelige mission er at sikre bæredygtig udnyttelse af naturressourcerne og forbedre landdistriktsudviklingen.

Universiteter, ligesom mennesker, adskiller sig fra hinanden. Universitetets «karakter« er først og fremmest udtrykt i sit ansvar for samfundet - i sin mission.

Estlands Universitet for Biovidenskab er det eneste universitet i Estland, hvis prioriteter inden for akademisk og forskningsaktivitet er en bæredygtig udvikling af naturressourcer, der er nødvendige for menneskets eksistens samt bevarelse af arv og levesteder.

Som svar på samfundets behov er det estiske biovidenskabelige universitet blevet mere opdateret, uddybet på de eksisterende læseplaner og åbnet nye specialiteter. Øget konkurrence om optagelse ledige stillinger afspejler populariteten af ​​disse specialiteter.

Det estiske biovidenskabelige universitet er centrum for forskning og udvikling inden for områder som landbrug, skovbrug, dyre videnskab, veterinærvidenskab, landdistriktsliv og økonomi, fødevarevidenskab og miljøvenlige teknologier.

Vores universitet gør en oprigtig indsats for at omdanne sig fra et traditionelt rent landbrugsuniversitet til et åbent europæisk universitet for biovidenskab. Det estiske biovidenskabelige universitet har til formål at sikre sine studerende en bred forskningsbaseret uddannelse.

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Master

Estonian University of Life Sciences

Landscape Architecture fokuserer på intervention i landskabet gennem planlægning, ledelse og design. International Master program i Landscape Architecture er forenet omkr ... [+]

International Master program i Landscape Architecture er forenet omkring begrebet landskab, som generelt forstås uderum, miljøer og steder og relationer mellem mennesker og disse rum, miljøer og steder, både i form af aktiviteter og opfattelser. Landscape Architecture beskæftiger sig med landskaber af alle typer, både byer og landdistrikter, og i alle skalaer fra de mindste åbne rum til regionen.

Den Formål: Det overordnede formål er at give de studerende mulighed for at blive professionelle landskabsarkitekter, primært gennem European Federation of Landscape Architecture (EFLA) akkreditering. Programmet er designet til at afspejle EU Bologna-processen og de EFLA kriterier.... [-]

Estland Tartu
September 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk

Estonian University of Life Sciences: Student Life

Estonian University of Life Sciences
Address
Estonian University of Life Sciences Kreutzwaldi 1
51014 Tartu, Tartu County, Estland
Hjemmeside
Telefonnummer
+372 731 3001