Estonian Business School (EBS)

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Etableret i 1988, EBS er den ældste privatejede virksomhed universitet placeret i hjertet af Tallinn, Estland og Helsinki, Finland. EBS underviser iværksætteri og business administration på en praktisk måde på bachelor-, kandidat- og ph.d.-niveauer.

International udsigter

Et stigende antal undersøgelser på EBS foregår på engelsk, der tilbyder en mulighed for at opbygge et internationalt netværk af kontakter. Med mere end 1500 studerende og internationale fakultet EBS mission er at give initiativrige mennesker med faglig viden, praktiske færdigheder og etiske værdier, som kan gennemføres med succes i international karriere. EBS har en international udsigter, hvilket betyder, at skolen har et voksende ry som leverandør af fremragende, praksisbaseret og fagligt stringent uddannelse til studerende fra alle dele af verden. EBS Studenterrådet og dets International Club arrangere forskellige programmer for internationale studerende både i og uden for klasseværelset, som gør deres ophold specielt mindeværdigt. EBS har over 70 partner universiteter i Europa, Amerika, Australien og Asien, så omfattende udveksling af studerende og undervisere. Over 30% af EBS 's studerende er internationale studerende. I 2011 åbnede EBS en campus i Helsinki. EBS har over 4500 alumner, der ifølge en undersøgelse fra Statistics Estonia tjene højere månedlig indkomst end kandidater fra andre estiske universiteter. I 2016 blev EBS engelsksprogede bachelor niveau International Business Administration uddannelsen den første i Estland til at modtage EPAS akkreditering, som er blandt de højeste niveau anerkendelse handelshøjskoler kan modtage.

historie

Da EBS blev grundlagt i 1988, var det den første institution i Estland for at indføre eksamensbevis erhvervsuddannelser. Da business administration ikke eksisterede i sovjetiske universiteter, var der ingen undervisning tradition, ingen fakultet og ingen lærebøger: en vanskelig udgangsposition. Udover universitetet, har Estonian Business School nedsat EBS High School i 1997 og Executive Training Centre i 1993. At give de studerende en international erfaring, EBS underskrevet en dobbelt diplom aftale med Lancaster University Management School i 2007. I 2010 fik EBS licenseret til ubegrænset sigt at køre uddannelser på bachelor-, master- og ph.d.-niveau inden for business administration, som gjorde os den eneste private universitet i Estland. Et år senere, 2011, EBS åbnede en campus i Helsinki, Finland. I 2016 blev EBS engelsksprogede bachelor niveau International Business Administration uddannelsen den første i Estland til at modtage EPAS akkreditering, som er blandt de højeste niveau anerkendelse business-programmer kan modtage. EPAS akkreditering uddeles af Det Europæiske Institut for Management Development (EFMD).

Hvorfor studere på EBS?

  • Meget rangeret og akkrediterede uddannelser - EBS er den første i Estland til at modtage EPAS akkreditering og er blevet tildelt af Eduniversal blandt verdens top 300 bedste business schools. Alle EBS bachelor-, kandidat- og ph.d.-programmer er blevet akkrediteret af ministeriet for undervisning og videnskab i Republikken Estland.
  • EBS udvikler viden og færdigheder i vores studerende, der er nødvendige og relevante for samfundet i et langsigtet perspektiv.
  • Med globale partnere, EBS giver konkurrencefordele for alle interessenter både, om personlig og faglig niveau.

Alumni profil

EBS er stolt af og respekterer alle sine alumner. Der er billeder af alle alumner på væggene i skolen, ikke kun for dem, der har vundet offentlig anerkendelse. Det er umuligt at skære i sten "kunstnere af livet", iværksættere eller akademikere, fordi hver person har deres uvurderlige bidrag til samfundet at gøre. Rektor for EBS, Prof Arno Almann siger, at de studerende og tidligere studerende på en business school er mere rationelle og målrettet folk, der værdsætter udsigten til fremtidige muligheder, at uddannelse vil udstyre dem med. "Ifølge nyere forskning, har EBS alumni været en af ​​de mest succesfulde dimittender i Estland. Fjerdedel af de adspurgte har modtaget et bedre jobtilbud på grund af den modtagne undervisning. Succesen med sine tidligere studerende har været den bedste anerkendelse til business school, "forsikrede Prof Arno Almann. Ud over uddannelse, EBS alumni værdsætter også de kontakter, de har modtaget, og internationaliseringen af ​​universitetet.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Akkrediteringer

1

Se MA » Se BAs » Se PhD » Se MBA »

Studier

Denne skole tilbyder også:

MA

Ma international business administration

på universitet Fuldtid 2 år September 2018 Estland Tallinn

De to-årig fuld tid kandidatuddannelse i International Business Administration er designet til studerende med Bachelor`s Degree i Business Administration, økonomi eller ledelse eller tilsvarende. Det tilbyder specialister på deres felt til at fokusere på områder, marketing management til at blive eksperter på deres felt. Forelæsninger afholdes om aftenen, som giver dig mulighed for at arbejde eller deltage til dine andre ansvarsområder i løbet af dagen tid. [+]

De to-årig fuld tid kandidatuddannelse i International Business Administration er designet til studerende med Bachelor`s Degree i Business Administration, økonomi eller ledelse eller tilsvarende. Det tilbyder specialister på deres felt til at fokusere på områder, marketing management til at blive eksperter på deres felt. Forelæsninger afholdes om aftenen, som giver dig mulighed for at arbejde eller deltage til dine andre ansvarsområder i løbet af dagen tid.

International Business Administration programmet har 3 specialiseringer:

Marketing Management (undervist kun i EBS Tallinn Campus) Finans og regnskab (kun undervist i EBS Tallinn Campus) Organisatorisk forandring og ledelse (undervist kun på EBS Helsinki Campus) ... [-]

Videoer

Estonian Business School

What do you like in Estonian Business School

Kontakt

Estonian Business School

Adresse, linje 1 Estonian Business School A. Lauteri 3
10114 Tallinn, Harju County, Estland
Hjemmeside http://www.ebs.ee/
Telefon +372 665 1340