Tallinn University of Technology

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

TalTech - flagskibet til estisk teknik og teknologi

Tallinn University of Technology (TalTech) er det eneste teknologiske universitet i Estland. Ifølge Estlands universitets omdømmeundersøgelse er TalTech Estlands mest innovative universitet og især kendt for sin innovation inden for digital teknologi og teknik. TalTech er hvor den ægte synergi mellem forskellige felter er skabt og ny levende, og banebrydende ideer er født. Vores universitet er hjemsted for den eneste selvkørende bil i Estland (ISEAUTO) - et projekt, som vores studerende og forskere har levet til livs, og testgrundlaget for det første 5G-netværk - en prototype af den fremtidige smartby.

TalTech - springbrættet til din fremtidige karriere

TalTech's grader er internationalt anerkendt og højt anset. Ifølge forskellige arbejdsmarkedsundersøgelser er flertallet af de succesfulde fagfolk i Estland TalTech-alumner. Vores kandidater har en bred vifte af positioner lige fra iværksættere, ledere, top specialister og konsulenter til højtstående embedsmænd og politikere. Mange er flyttet til at etablere sig som ledere i det hurtigt voksende felt for internationale opstart og digitalisering. TalTech lægger særlig vægt på at designe sine uddannelser i overensstemmelse med de skiftende og udviklende behov på såvel det estiske som det globale arbejdsmarked.

TalTech - hjem for de internationale studerende

TalTech er i øjeblikket det mest internationale universitet i Estland med omkring 1600 internationale studerende fra mere end 90 forskellige lande. Vi tilbyder 4 bachelor- og 15 kandidatuddannelser på engelsk og har tætte akademiske partnerskaber med ca. 500 forskellige universiteter over hele verden. TalTech er ranket 601-650 i QS World University Ranking 2019, som tæller os i de top 3% af alle universiteter verden over.

TalTech - partner for den økonomiske og teknologiske udvikling

Hos TalTech værdsætter vi samarbejde med virksomheder og virksomheder. For mange virksomheder såvel som offentlige myndigheder er vi ofte det første kontaktpunkt for at finde løsninger på en række organisatoriske og produktudviklingsspørgsmål. Vores innovations- og businesscenter Mektory samler forskere, studerende og iværksættere, der tilbyder unge inspiration, viden og ressourcer til at skabe og udvikle studiestarter og andre innovative forretningsidéer. Derudover deler Tehnopol - en videnskabs- og erhvervskampus for innovative teknologibedrifter - sin grund med TalTechs campus og er hjemsted for en opstartskuvu og mange virksomheder som Skype, Cybernetica, Starship Technologies, Ektaco og SMIT.

Praktisk information

Læs mere om TalTechs programmer og sit studieliv på TalTechs hjemmeside.

Hurtige fakta om TalTech

  • Offentlige universitet, grundlagt i 1918
  • Største universitet i hovedstaden med næsten 11.000 studerende
  • Unikke og internationalt anerkendte programmer
  • Malerisk by moderne campus
  • Det mest internationale universitet i Estland med over 90 forskellige nationaliteter
  • Dynamisk samarbejde mellem universitet og industri stærk vægt på iværksætteri
  • Mektory Innovation og Business Center
  • Nr. 601-650 i QS World University Rankings® 2019

Placeringer

Tallinn

Tallinn University of Technology

Address
Tallinn University of Technology, Ehitajate tee 5
19086 Tallinn, Harju County, Estland
Telefonnummer
+372 620 2022