University of Tartu

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

The University of Tartu (UT) er Estlands førende center for forskning og uddannelse. Det er det eneste universitet i Baltikum rangeret i Top 1,2% af verdens bedste universiteter (QS World University Rankings 2017-18). Grundlagt i 1632 er UT det eneste klassiske universitet i Estland. Der er mere end 13 000 studerende studere på UT (inkl. 1300 internationale studerende (2016)) og UT har 3800 medarbejdere (inkl. 1800 akademiske medarbejdere (190 professorer)). Universitetet har 80 partneruniversiteter i 31 lande for at understøtte og udvikle sin faglige kompetence hos sine studerende og akademiske medarbejdere.

UT omfatter 4 fakulteter og 4 gymnasier. Det meste af UT ligger i Tartu, Den næststørste by i Estland; men dens gymnasier er beliggende i Pärnu, Viljandi og Narva. Tartu har en befolkning på 100 000, og en femtedel af dens beboere er studerende.

Tartu er en livlig student by. Hvert studieår starter med freshman dage, og højdepunkterne i hvert semester er forår og efterår Student Dage, en ugelang festival af begivenheder, især for studerende. UT har mange studerende klubber og foreninger, der spænder fra faglige organisationer til uformelle grupper. For internationale studerende ESN Tartu er den vigtigste organisation, der fokuserer sin opmærksomhed på de internationale studerendes trivsel.

UT verdensklasse forskning er grundlaget for sin uddannelse af høj kvalitet. Flere ph.d.-grader er forsvaret på UT end i alle andre estiske universiteter: 120 ph.d.-grader blev kun forsvaret ved UT i 2016 (239 på andre estiske universiteter). UT tilhører de øverste 1% af verdens mest citerede universiteter og forskningsinstitutioner inden for klinisk medicin, kemi, miljø og økologi, geovidenskab, plante- og dyre videnskab, geovidenskab, samfundsvidenskab (generel), molekylærbiologi og genetik, Biologi og biokemi, neurovidenskab og adfærd, psykiatri og psykologi (ISI Web of Science 2017). I alt 42 UT-videnskabsmænd tilhører TOP 1% af de mest citerede videnskabsmænd i verden (ISI Web of Science 2017), herunder programleder for MSc i Software Engineering Professor Marlon Dumas.

UT tilbyder et bredt udvalg af programmer og unikke discipliner for studerende. UT deltager også i flere Erasmus Mundus og andre fælles kandidatuddannelser leveret i samarbejde med verdens førende universiteter. UT følger Bologna-processen i tilrettelæggelsen af ​​sin undervisning og bachelor-Master (3 + 2) system for undersøgelse moduler. Længden af ​​ph.d.-studier er 4 år. Akademisk år starter i begyndelsen st af september hvert år.

Placeringer

Tartu

University of Tartu

Address
Ülikooli 18
50090 Tartu, Tartu County, Estland
Telefonnummer
+372 737 5100

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig