Læs den officielle beskrivelse

Om os

Aalto University Executive Education Ltd leverer lederuddannelse, professionel udviklingsservice og træning med tre mærker, der har stærke bånd til Aalto Community. Det er vores mission at opbygge en bedre verden gennem bedre ledelse.

Hvert år drager omkring 6.000 mennesker fra 1.000 organisationer fordel af vores effektive, målorienterede og omfattende læringserfaring. Vi plejer og udvikler individers viden og færdigheder og fremmer selvtillid. Vi bygger individuelle læringsstier og meningsfulde karrierer samt arkitekturer til udvikling af kompetence i hele organisationer. Du opretter også de bedste forretningsnetværk hos os.

Aalto University Executive Education Ltd ejes 100% af Aalto University. Gennem sit samarbejde med Aalto University bringer Aalto University Executive Education Ltd en tværfaglig tilgang og nye, innovative læringsmetoder til udvikling af eksperter og ledere.

Aalto University Executive Education har to fæstninger: vores Helsinki-kontor koordinerer vores aktiviteter i Europa, mens operationer i Asien og Stillehavet ledes fra Singapore. Ud over Finland og Singapore tilbyder vi vores uddannelsesprogrammer flere steder overalt i verden.

Vision og strategi

Vi sigter mod at være den mest efterspurgte nordiske partner til støtte for transformation i både private og offentlige organisationer, især i relation til vækst og digitalisering. Vi bygger en position som en etableret tankeleder inden for udvalgte Aalto University fokusområder på udvalgte markeder. Aalto University er en globalt unik multidisciplinær institution, hvor kunst og videnskab mødes teknologi og forretning. Desuden konsoliderer vi vores position som den enestående førende institution for lederudvikling i de nordiske lande med hensyn til omdømme, skala og omfang.

Vores mission er at opbygge en bedre verden gennem bedre ledelse. Vi ønsker at være kendt for vores effektive, målorienterede og omfattende læringserfaringer gennem en enkelt persons karriere ved at være deres foretrukne platform for livslang læring. Vi guider enkeltpersoner på deres personlige udviklingsrejser gennem kurateret indhold, identifikation af nye emneområder og ved at skabe en kontekst for udvikling af professionel identitet. I forbindelse med livslang læring fokuserer vi på to strategiske hovedområder: digitalisering af læring og læring af digitalisering. Derudover er en vigtig del af vores vision at gøre en solid og bæredygtig samfundsmæssig indflydelse gennem de organisationer og enkeltpersoner, vi arbejder med.

Finansielle indikatorer

Virksomheden i Aalto University Executive Education Ltd giver en betydelig indkomst til universitetssamfundet i forskellige former såsom udbytte, studieafgift og husleje. I 2018 udgjorde det økonomiske fodaftryk af Aalto University Executive Education i Aalto-samfundet ca. 3,7 mio. EUR (3,1 mio. EUR i 2017).

119306_ScreenShot2019-08-05at10.34.13AM.png

Akkrediteringer og netværk

Aalto University Executive Education Ltd er en internationalt anerkendt organisation for lederuddannelse og lederudvikling. Som en del af Aalto University har vi 'Triple Crown' af akkrediteringer, de tre mest respekterede erhvervsuniversitetsakkrediteringer, der kun er ydet til 0,5% af verdens handelsskoler: AACSB, AMBA og EQUIS.

En af Aalto EE's styrker er et mangfoldigt internationalt netværk, hvorigennem vi holder os ajour med den nyeste internationale viden og tendenser: UNICON (Det Internationale Universitetskonsortium for Executive Education), EFMD (The European Foundation for Management Development) og PIM ( Partnerskab i International Management). Aalto University School of Business er også medlem af CEMS, et netværk forenet af de førende europæiske universiteter og større virksomheder.

Financial Times Rankings

Aalto EE rangerede 38. globalt i Financial Times Executive Education samlede placering i 2019 og ligger derfor inden for den øverste procent af verdensudbydere. Financial Times-rangeringen inkluderer kun de top 50 udbydere af lederuddannelser. Globalt tilbydes lederuddannelse og MBA-programmer af omkring 4.000 institutter.

I 2018 var Aalto Executive MBA igen det eneste finske program, der fik sin plads blandt de 100 bedste i Financial Times 'årlige globale placering. Aalto EEs EMBA-program rangerer 46. i Europa og 93. samlet . Over 3.000 EMBA-programmer tilbydes i øjeblikket over hele verdenen, hvor kun de 100 bedste er placeret på Financial Times 'placering.

Rangeringen forsikrer vores kunder om verdensklasse kvalitet af programmets indhold, metoder og fakultet.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Join Us to Make a Better World through Better Leadership

Address
3C Mechelininkatu
00100 Helsinki, Finland