Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til Aalto University

Være et spil Changer. Ønsker du at skabe noget unikt? Skift samfund, udvikle en ny innovation - eller en helt ny industri?

Aalto UniversityVi tror på nysgerrighed og vi opfordrer vores studerende til at udforske det ukendte og gøre tingene på en helt ny måde. Vi tilbyder den højeste uddannelsesniveau i erhvervslivet, kunst og design, arkitektur og teknologi i Finland.

Frihed til at vælge

Aalto University grader får du går til en succesfuld karriere. I Helsinki og på den tilstødende Otaniemi campus, master- og ph.d.-programmer trækker dygtige akademikere fra hele verden. Studerende får heftig rabatter i transport, logi og spisning. Bortset fra de fælles programmer, Aalto University opkræver ingen studieafgifter.

Aalto University School of Business er den første business school i de nordiske lande, der har modtaget alle tre etiketter ekspertisecentre fra verdens førende business school akkrediteringsorganer: AACSB, AMBA og EQUIS. Dette Triple Crown status er en ære indehaves af kun få business schools over hele verden.

Frihed til at gøre

Fra begyndelsen af ​​studiet vil du komme til at deltage i spændende projekter og finpudse dine praktiske færdigheder. Den blomstrende opstart scene og initiativer som Aalto Design Factory hjælpe vores studerende generere reelle virksomheder ud af deres drømme og ideer. Under oplæring af flere fremtrædende lærde, kan du også indtaste realm af forskning og stræbe efter det bedste. Frihed til at flytte Aalto University har omfattende partnerskaber med over 400 universiteter over hele verden. For eksempel, School of Business har udvekslingsprogrammer med nogle af de bedste business schools i verden. International ph.d.- og post-doc forskere, lærere og sommerskoler er et stærkt vidnesbyrd om vores muligheder.

Aalto University Schools

 • School of Arts, Design og Arkitektur
 • School of Business
 • School of Chemical Technology
 • School of Electrical Engineering
 • School of Engineering
 • School of Science

Studieafgifter

Studieafgifter for bachelor- og kandidatuddannelser undervises på engelsk fra den 1. august 2017 er omfattet af årlige gebyrer for ikke-EU / EØS-borgere. Programmer undervises i finsk eller svensk er gratis for alle studerende.

De studieafgifter spænder fra 12 000 000 EUR til 15 EUR pr akademisk år afhængigt af programmet:

 • 12 000 EUR pr akademisk år for International Business BScBA uddannelsen;
 • 15 000 EUR pr akademisk år for studiemuligheder, der fører til en kandidatgrad.

Internationale fælles uddannelser har deres egen studieafgift og legat ordninger. For mere information, besøg venligst programmernes hjemmeside: http://www.aalto.fi/en/studies/education/international_double_degree_programmes/

Stipendier

Der er flere måder at finansiere dine studier på Aalto University. Potentielle ikke-EU / EØS studerende, der søger til Aalto University bachelor- og kandidatuddannelser samt Nordic Master programmer er berettiget til at ansøge om stipendier fra Aalto University Scholarship program. Visse internationale fælles uddannelser har deres egen studieafgift og legat ordninger. Der er også nogle muligheder for at ansøge om et stipendium uden Aalto University.

Aalto University Programme Scholarship

Aalto University Scholarship program søger at genkende talentfulde ikke-EU / EØS studerende over hele verden ved at tildele akademisk ekspertise. Stipendier kan dække 50% eller 100% af kursusafgiften. Antallet af stipendier er begrænset og afhænger af den til rådighed for programmets budget.

Aalto University opbygger også et incitament legat system, hvor en ekstra afkald vil blive belønnet for studerende, der har gjort gode fremskridt i deres studier.

Ansøgere ansøge om stipendier på samme tid, de anvender for deres foretrukne studiemuligheder med samme ansøgningsskema. beslutning Stipendiet gives sammen med afgørelsen optagelse. Beslutningerne om de tildelte stipendier er lavet på baggrund af de faglige fortjenester de udvalgte til at studere i programmerne studerende.

I øjeblikket har Aalto University tilbyder ikke stipendier til dækning af leveomkostninger i Finland. Studerende forventes at dække alle leveomkostninger (app. EUR 800 per måned) og andre studie omkostninger fra deres egne finansielle midler. Scholarship modtagere skal stadig være i stand til at finansiere deres leveomkostninger, som pr kravene i den finske Udlændingeservice. Studerende, der blev valgt under ansøgningsperioden 2016 til engelsksprogede bachelor- eller kandidatuddannelser vil ikke være forpligtet til at betale studieafgift og ikke kan ansøge om stipendier.

Vær sikker på at følge os på snapchat!

Programmer undervist i:
 • Engelsk
 • Finsk
 • Svensk

Denne skole tilbyder også:

MA

Aalto University

Velkommen til kandidatuddannelsen i fotografi på Aalto University ! På School of Arts, Design og Architecture kombinerer inspirerende undervisning med en dyb forståelse a ... [+]

Velkommen til kandidatuddannelsen i fotografi på Aalto University ! På School of Arts, Design og Architecture kombinerer inspirerende undervisning med en dyb forståelse af moderne fotografering.

Vores uddannelsesprogram tilbyder forskellige og inspirerende studier inden for moderne fotografering, dokumentarfotografi og kunstforskning. I vores målbevidste og ekspert samfund vil du udvikle dine ekspressive evner og teoretisk tænkning og også opnå en faglig kvalifikation til at arbejde på området. De vigtigste styrker i vores program er vores stærke kunstneriske og visuelle perspektiver kombineret med vores evne til konceptuel tænkning. I programmet støtter vi dit eget personlige udtryk og vi tilbyder et teoretisk fundament for forståelse af fotografiske fænomener. Vores brede vifte af kurser omfatter valgfrie workshops om emner som praksis i dokumentar- og konstrueret fotografi, eksperimentelt studiearbejde, det bevægende billede, nye fotograferingsplatforme og de forskellige arbejdsmetoder og temaer i moderne kunst.... [-]

Finland Helsinki
Kontakt skolen
Engelsk,Finsk,Svensk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Aalto University

Studerende lærer at tilpasse viden, færdigheder og nye tilgange til at nå samarbejdsmæssige løsninger baseret på økologisk, økonomisk og socio-kulturel bæredygtighed. ... [+]

Studerende lærer at tilpasse viden, færdigheder og nye tilgange til at nå samarbejdsmæssige løsninger baseret på økologisk, økonomisk og socio-kulturel bæredygtighed.

Studiemål

Tværfaglig tilgang: Studerende lærer at tilpasse viden, færdigheder og nye tilgange til at nå samarbejdsmæssige løsninger baseret på økologisk, økonomisk og sociokulturel bæredygtighed.

Systemtilgang: Elever lærer at anvende systemtænkning til problemløsning og skabe nye holistiske forståelser af komplekse situationer og kritiske infrastrukturer i samfundet. Der lægges vægt på global opmærksomhed inden for rammerne af lokalsamfund og samtidig ændring af forskellige aspekter af bæredygtighed.... [-]

Finland Espoo
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Aalto University

Kandidatuddannelsen i Collaborative and Industrial Design (CoID) fokuserer på designens rolle i samfundet. Det giver færdigheder til at fungere som design iværksættere og ... [+]

Kandidatuddannelsen i Collaborative and Industrial Design (CoID) fokuserer på designens rolle i samfundet. Det giver færdigheder til at fungere som design iværksættere og i en række roller inden for industri, erhvervslivet, samfund, uddannelse og regeringen.

Indholdsresultater

Kandidatuddannelsen i Collaborative and Industrial Design (CoID) fokuserer på designens rolle i samfundet. Det giver færdigheder til at fungere som design iværksættere og i en række roller inden for industri, erhvervslivet, samfund, uddannelse og regeringen. Programmet udvider det industrielle design til interaktionsdesign, service design, co-design og andre nye områder, hvor designaktiviteter kan forbedre miljøets kvalitet og folks liv. Studerende lærer empatiske, kritiske, strategiske og tekniske færdigheder, der er nødvendige i design innovationsprocesser. De opfordres også til at udforske nye roller i designbranchen.... [-]

Finland Helsinki
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Aalto University

Det moderne designprogram understøtter eleverne at opdage og fremme deres individuelle kreative processer og sammenkæde dem med problemløsningsprocesser og andre metoder. ... [+]

Studiemål

Det moderne designprogram understøtter eleverne at opdage og fremme deres individuelle kreative processer og sammenkæde dem med problemløsningsprocesser og andre metoder. Studerende arbejder i et multifaceteret læringsmiljø, der understøtter kreativitet, såvel som kritisk og analytisk tænkning. Programmet broer forskning og design, og det giver eleverne et stærkt fundament i praksisbaseret forskning. Den uddanner følsomme og visionære studerende, der har evner til at foreslå radikale løsninger og ansvarlige innovationer til fremtiden.

Efter eksamen er eleverne: • har stærke praktiske designkompetencer til materielle produktioner og eksperimenter

• kan kritisk reflektere og indovere på etablerede designtraditioner, nye fortolkninger af design og deres egen designpraksis... [-]

Finland Espoo
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Aalto University

Vil du gerne udforske de spændende muligheder, som ny digital teknologi åbner for kommunikation, interaktion og udtryk - og find en karriere hvor du kan udnytte din kreat ... [+]

Vil du gerne udforske de spændende muligheder, som ny digital teknologi åbner for kommunikation, interaktion og udtryk - og find en karriere hvor du kan udnytte din kreativitet?

Ny mediedesign og produktion er et hovedfag inden for kandidatuddannelsen i New Media, der fokuserer på kunst og design i interaktive medier. Uddannelsen er projektorienteret og kombinerer praksis med teori. Du kan fokusere på dynamisk visualisering, kunst

Studiemål

Kandidater fra programmet har

evnen til at forstå de komplekse krav fra New Media og færdighederne for kreativt samarbejde, konceptudvikling, design og realiseringen bred forståelse på tværs af discipliner, ud over en uddybet viden om sin egen særlige ekspertiseevnen til kritisk at analysere og udvikle etablerede designtraditionerevnen til at udvide deres faglige kompetenceet godt fundament for at fortsætte eksterne eller ph.d.-studierKarrieremuligheder... [-]
Finland Espoo
Kontakt skolen
Engelsk,Finsk,Svensk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Aalto University

Spildesign og produktion er et hovedemne inden for kandidatuddannelsen i nye medier med fokus på spildesign til interaktive digitale medier. Uddannelsen er projektoriente ... [+]

Er du interesseret i at lære spildesign og produktion med ledende fagfolk i en international atmosfære? Spildesign og produktion er et hovedemne inden for kandidatuddannelsen i nye medier med fokus på spildesign til interaktive digitale medier. Uddannelsen er projektorienteret og giver en unik mulighed for at udvikle spildesign-færdigheder, samtidig med at man bygger konceptuel forståelse af spil. Du vil uddybe dine færdigheder baseret på en personlig studieplan. Multidisciplinaritet understreges af de meget forskelligartede baggrunde af studerende - man kan søge med enhver bachelorgrad, og de studerende omfatter programmerere, 3D-kunstnere, animatorer, kreative forfattere, arkitekter og endda psykologer. Lærerens netværk omfatter førsteklasses branchefolk og spillelærere. Programmet er undervist på engelsk, og studerende kan skrive deres afhandling på finsk, svensk eller engelsk.... [-]

Finland Espoo
Kontakt skolen
Engelsk,Finsk,Svensk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Aalto University

Visuel kommunikation ændrer sig hurtigt. Designtænkning omfatter nu nye former som historiefortælling, erfaringer og datavisualisering. Vores program repræsenterer en udv ... [+]

Visuel kommunikation ændrer sig hurtigt. Designtænkning omfatter nu nye former som historiefortælling, erfaringer og datavisualisering. Vores program repræsenterer en udvidet transmedialdisciplin for kommunikation og udtryk. Når det kommer til historier, har mange reklamer dem: Grafiske designere, Forfattere, Animatorer, Grafiske noveller og Børns bogillustratorer. Vær en udforsker, der bruger billeder til at skabe overbevisende originalindhold i vores koncentration i Visual Narrative. På samme måde udvides efterspørgslen efter veldesignede infographics. Vores koncentration i Information Design har applikationer langt ud over de traditionelle designbrancher. Ansøg for at lave data-drevne meddelelser, der synger.... [-]

Finland Espoo
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Aalto University

Visual Cultures, Curating and Contemporary Art (ViCCA) er et toårigt tværfagligt kandidatuddannelsesprogram, der udforsker nye viden og praksis i krydset mellem visuelle ... [+]

ViCCA udforsker kunsten i nye sammenhænge. Centralt for programmet er den nye og fremvoksende professionelle praksis, som er født og udviklet i de nye rum inden for kulturproduktion. I programmet udforskes kunstværk og nye professionelle agenturer inden for det udvidede område af visuelle kulturer. I ViCCA er teori og praksis tæt sammenvævet, og der lægges vægt på at udvikle hver elevs kunstneriske, kuratoriske og teoretiske tænkning. Programmet giver gode muligheder for at udvikle forskningsevner og en følelse af kunstnerisk og kritisk tænkning. At lære af hinandens forskellige faglige baggrunde spiller også en vigtig rolle i programmet. Programmet giver chancen for at udvide sin faglige identitet og skabe nye måder at arbejde på og nye former for professionalisme.... [-]

Finland Helsinki
Kontakt skolen
Engelsk,Finsk,Svensk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk

MSc

Aalto University

Kandidatuddannelsen i Automatisering og Elektroteknologi er et bredt tværfagligt program, der giver kandidater med evnen til at arbejde inden for og mellem en bred vifte ... [+]

Studiemål

Kandidatuddannelsen i Automatisering og Elektroteknologi er et bredt tværfagligt program, der giver kandidater med evnen til at arbejde inden for og mellem en bred vifte af områder - lige fra traditionelle elektroteknologi og energisektorer til biomedicinsk, kontrolsystemer og robotik. Ud fra omfattende forskning inden for matematiske og naturvidenskabelige fag er læseplanen fleksibel og giver hver elev mulighed for at studere en unik kombination af kurser, der passer til egne interesser.

De vigtigste temaer i programmet er

vedvarende energi og bæredygtighed, fx energieffektivitet og intelligente transportsystemerdistribuerede og netværkssystemer, fx smart grid, smart leve miljø, sikkerhed og sikkerhed i distribuerede / netværk systemersensing og opfattelse af miljøet, fx mikrosensorer, maskinens opfattelseOvergang fra automatisering til autonomipersonlig sundhedspleje... [-]
Finland Espoo
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Aalto University

Masteruddannelsen i International Design Business Management (IDBM) uddanner studerende med kunst, erhvervsliv, videnskab og teknik baggrunde som T-formede fagfolk giver ... [+]

Studiemål

Kandidatuddannelsen i International Design Business Management (IDBM) er et 120 ECTS kredit joint tilbud mellem Aalto University School of Arts, Design og Arkitektur, School of Science, og School of Business. Programmet er undervist helt på engelsk. Det første studieår består af et sæt intensive obligatoriske studie moduler i alle tre skoler og kræver fuldtidsforpligtelse. Det andet studieår er mere fleksibelt for at imødekomme individuelle behov og interesser.

IDBM uddanner studerende med kunst, forretning, videnskab og teknik baggrunde som T-formede fagfolk giver dem et strategisk syn på kreativ ledelse og styring af internationale design-centreret virksomheder, drift og produkt og serviceudvikling. Målet er at få viden om flere discipliner og at lære at forbinde sin egen disciplinære ekspertise til en bredere tværfaglig, tværfaglig og tværfaglig designvirksomhed. Den globale tilgang til IDBM-programmet forbereder eleverne til at arbejde i multikulturelle rammer og samarbejder på tværs af nationale og kulturelle grænser. Kandidater fra IDBM programmet vil være i stand til at styre og lede initiativer og andre personer for at kunne gennemføre nye forretninger i globale miljøer.... [-]

Finland Espoo
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Aalto University

Skolen for Kemiteknologi kombinerer naturvidenskab og teknik på en unik måde. Dette gør det muligt at raffinere resultaterne af vores forskning langt og praktiseres som f ... [+]

Studiemål

Biomasse raffinering udgør en bæredygtig behandling af biomasse i et spektrum af omsættelige produkter og energi. Hovedets vigtigste teknologiske indhold er behandling af biomasse med skræddersyede mekaniske, kemiske, biokemiske og termokemiske processer, der fører til selektiv og effektiv fraktionering af biomassekomponenterne i funktionelle fraktioner og yderligere raffinering af fraktionerne til fibre, polymerer, kemiske forbindelser og brændstoffer eller deres reaktanter. Hovedpunktets fokuspunkt er plantens fysiologiske funktion og struktur samt reaktiviteten af ​​de kemiske komponenter i lignocellulosisk biomasse i omdannelsesprocesserne. Der lægges stor vægt på at behandle integrationsmodellering under hensyntagen til genbrug og affaldshåndtering. Dette omfatter udvikling af en integreret, rationel og gennemsigtig evalueringsramme for bæredygtige vurderinger, såsom livscyklusvurderinger (LCA).... [-]

Finland Espoo
Kontakt skolen
Engelsk,Finsk,Svensk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Aalto University

Kandidatuddannede kandidater har en stærk viden om grundlæggende kemi, der eventuelt er forbedret med kemisk ingeniørvidenskab, materialevidenskab og polymervidenskabelig ... [+]

Hvis du er interesseret i energilager, smart enhed eller medicin, tilbyder Kemi dig et stærkt videnskabeligt grundlag for at deltage i deres udvikling.

I vores store kan du vælge mellem et bredt udvalg af avancerede kemiområder, der specialiserer sig inden for beregningskemi, uorganisk materialekemi, elektrokemi eller syntetisk organisk kemi.

I løbet af dit første år vil du gøre dig bekendt med fundamentale og praktiske arbejde på disse områder, og derefter vil du have en solid base for at vælge dine præferencer for de resterende studier.

Afhængigt af dine egne interesser kan du forbedre din fremtidige viden ved at kombinere dine studier med kemiteknik, materialevidenskab eller polymerteknologi, som et eksempel. Vores kandidater er ansat som specialister inden for forskellige brancher af kemisk og beslægtet industri eller offentlige kontorer.... [-]

Finland Espoo
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Aalto University

Læringsresultaterne er baseret på de regler i EU-direktivet, der gælder for udøvelse af en arkitekts faglige aktiviteter (Europa-Parlamentets og Rådets direktiv 2005/36 / ... [+]

Mål for uddannelse

Læringsresultaterne er baseret på de regler i EU-direktivet, der gælder for udøvelse af en arkitekts faglige aktiviteter (Europa-Parlamentets og Rådets direktiv 2005/36 / EF om anerkendelse af erhvervsmæssige kvalifikationer). Ifølge direktivet opfylder en arkitektonisk grad byggeriets forventninger og muliggør også en karriere uden for Finland.

I overensstemmelse med ovennævnte direktiv er formålet med programmet at sikre, at den studerende efter afslutningen af ​​en grad har:

evnen til at skabe arkitektoniske design, der opfylder både æstetiske og tekniske kravtilstrækkelig viden om arkitekturhistorie og teorier og relaterede fagområder inden for kunst, teknologi og humanioraKendskab til kunst som en indflydelse på kvaliteten af ​​arkitektonisk designtilstrækkelig kendskab til byplanlægning og færdigheder involveret i planlægningsprocessenforståelse for forholdet mellem mennesker og bygninger og mellem bygninger og deres omgivelser og behovet for at relatere bygninger og mellemrummene imellem dem til menneskelige behov og målestokforståelse for arkitekturområdet og arkitektens rolle i samfundet, især ved udarbejdelse af trusser, der tager hensyn til sociale faktorerforståelse af metoderne til undersøgelse og forberedelse af kort til et designprojektforståelse af det strukturelle design, konstruktionsmæssige og tekniske problemer forbundet med bygning designtilstrækkelig viden om fysiske problemer, teknologier og bygningernes funktion for at give dem interne forhold til komfort og beskyttelse mod klimaet inden for bæredygtig udvikling.de nødvendige designkompetencer til at imødekomme byggernes brugernes krav inden for de begrænsninger, der pålægges af omkostningsfaktorer og bygningsreglertilstrækkelig viden om de industrier, organisationer, regler og procedurer, der er involveret i at oversætte designkoncepter til bygninger og integrere planer i overordnet planlægning... [-]
Finland Espoo
Kontakt skolen
Engelsk,Finsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Aalto University

Denne store tilbyder grundlæggende forståelse af energisystemer, de vigtigste udfordringer vores energiløsninger står overfor i dag og mulige måder hen imod en bæredygtig ... [+]

Studiemål

Et pålideligt og overkommeligt energisystem er et grundlæggende krav til et moderne samfund. I dag er energisystemerne udsat for udfordringer med den fleksible integration af forskellige energiformer (kraft, varme, brændstof) og systemernes stigende kompleksitet på grund af distribueret kraftproduktion og fremkomsten af ​​aktive producerende kunder, dvs. prosumere. Integration af intermitterende vedvarende kilder som sol, vind og bølgeenergi i energisystemet er en af ​​hovedudfordringerne i vores bæredygtige fremtid. Denne store tilbyder grundlæggende forståelse af energisystemer, de vigtigste udfordringer, som vores energiløsninger står over for i dag og mulige måder hen imod en bæredygtig fremtid.... [-]

Finland Espoo
Kontakt skolen
Engelsk,Finsk,Svensk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Aalto University

Kandidatuddannelsen i Bygningsteknologi tilbyder omfattende faglig og faglig uddannelse i en række discipliner inden for civil- og bygningsingeniør. ... [+]

Kandidatuddannelsen i Bygningsteknologi tilbyder omfattende faglig og faglig uddannelse i en række discipliner inden for civil- og bygningsingeniør.

Civilingeniører spiller en central rolle i skabelsen af ​​sikre og sunde byggemiljøer. Kombinering af de globale behov for energieffektivitet og bæredygtighed med karakteristika for et godt levende miljø kræver teoretisk forståelse, faglige færdigheder og et bredt perspektiv.

Kandidatuddannelsen i byggeteknologi beskæftiger sig med design, konstruktion, brug og vedligeholdelse af anlægsbygninger, såsom bygninger og broer. Med sine fire hovedemner - strukturteknik, byggevirksomhed, byggeledelse og mineralbaserede materialer - tilbyder programmet viden og færdigheder til fremtidige karriere inden for industri, forskning, uddannelse eller statslige organer. Baseret på dine individuelle valg kan du specialisere dig inden for emner som indendørs luftkvalitet, reparation og vedligeholdelse, brandsikkerhedsteknologi, energieffektivitet og bygningstjenester.... [-]

Finland Espoo
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Aalto University

Computing er en af ​​teknologierne, der omhyggeligt omdanner vores fremtid, med software, der gennemsyrer alle områder af menneskelig aktivitet: industri, handel, sundhed ... [+]

Studiemål

Computing er en af ​​teknologierne, der omhyggeligt omdanner vores fremtid, med software, der gennemsyrer alle områder af menneskelig aktivitet: industri, handel, sundhedspleje, medier og endda kunst. Forstyrrende computerteknologier, såsom kunstig intelligens, store data, blokke, cloud computing og internettet fører til revolutionerende innovationer og skubber grænserne for beregning giver anledning til fascinerende videnskabelige udfordringer. Undervisningen i Computer, Kommunikation og Informationsvidenskab - Computer Science-programmet bygger på en solid metodologisk basis, og computervidenskabsstuderende erhverver typisk fremragende programmeringsfærdigheder. Udover computervidenskabsstudier anbefales det at inkludere studier fra andre felter som enten valgfag eller et mindre fag. Kernekurserne i programmet giver eleverne et stærkt fundament i algoritmer, computergrafik, maskinindlæring, operativsystemer, sikkerhed, brugergrænseflader, udvikling af websoftware mv.... [-]

Finland Espoo
Kontakt skolen
Engelsk,Finsk,Svensk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Aalto University

Studier i Human-Computer Interaction (HCI) forbereder fremtidige eksperter og ledere, der bruger avancerede metoder til at designe og udvikle informationsteknologi til ga ... [+]

Studier i Human-Computer Interaction (HCI) forbereder fremtidige eksperter og ledere, der bruger avancerede metoder til at designe og udvikle informationsteknologi til gavn for mennesker.

Studiemål

Fremskridt inden for hardware, maskinlæring, robotik, software engineering og netværk har åbnet bemærkelsesværdige nye muligheder inden for informationsteknologi. Studier i Human-Computer Interaction (HCI) forbereder fremtidige eksperter og ledere, der bruger avancerede metoder til at designe og udvikle informationsteknologi til gavn for mennesker.

Programmet nærmer sig human-computer interaktion fra synspunkter inden for ingeniørvidenskab, datalogi og anvendt videnskab. Studerende vil lære en række magtfulde ingeniør- og datalogiske metoder til systematisk at udfordre udfordringer i interaktive teknologier, såsom i konceptopbygning, brugergrænsefladedesign, maskinunderretning, mekanisk og elektrisk design og dataanalyse. De lærer nødvendige menneskelige og sociale faktorer og hvordan man integrerer dem i problemløsning og modeller. Studerende vil også blive fortrolig med praktiske tværfaglige udviklings- og designprocesser og få tekniske færdigheder til at eksperimentere og prototype innovative interaktioner. Programmet udvikler også metakognitive færdigheder til at drive visioner af interaktiv teknologi, kritisk evaluere forskellige tilgang til interaktion og at udvikle kompetencer yderligere ved at følge avanceret forskningslitteratur.... [-]

Finland Espoo
Kontakt skolen
Engelsk,Finsk,Svensk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Aalto University

Kommunikationsteknologi, som er en af ​​de store kandidater under kandidatuddannelsen i computer-, kommunikations- og informationsvidenskab, giver en solid forståelse af ... [+]

Studiemål

Som et resultat af den digitale revolution, der radikalt omdanner verden, er der et konstant behov for velafrundede kommunikationsingeniører med stor viden om de grundlæggende teknologier, dybdegående programmeringsevner og en solid forståelse af forretningsdynamikken.

Kommunikationsteknologi, som er en af ​​de store kandidater under kandidatuddannelsen i computer-, kommunikations- og informationsvidenskab, giver en solid forståelse af internetteknologier, trådløse kommunikations- og kommunikationsøkosystemer - set ud fra begreber, teknologier og metoder. Desuden kan du i løbet af dine kommunikationsingeniørstudier øge din viden til f.eks. Mobilkommunikation, industrielt internet, cybersikkerhed, maskinlæringsapplikationer inden for kommunikationsteknologi og informationsteori.... [-]

Finland Espoo
Kontakt skolen
Engelsk,Finsk,Svensk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Aalto University

Spildesign og produktion er en tværfaglig hovedgruppe, der tæt integrerer elever fra forskellige baggrunde. Studerende af programmet får til at skabe og analysere spil, e ... [+]

Spildesign og produktion er en tværfaglig hovedgruppe, der tæt integrerer elever fra forskellige baggrunde. Studerende af programmet får til at skabe og analysere spil, eksperimentere med nye teknologier og designmetoder, og møde strålende mennesker med hvem at bygge fremtiden.

Studiemål

Spildesign og produktion er en tværfaglig hovedgruppe, der tæt integrerer elever fra forskellige baggrunde. Studerende af programmet får til at skabe og analysere spil, eksperimentere med nye teknologier og designmetoder, og møde strålende mennesker med hvem at bygge fremtiden. Udover en dyb forståelse af spil vil kandidater have en portefølje af færdige projekter, som hjælper med at komme ind i spilbranchen. Underviseren omfatter både spilindustriens fagfolk og spillelærere.... [-]

Finland Espoo
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Aalto University

Maskinindlæring er et af de stærke punkter i Aalto University . Denne solide uddannelse i moderne databehandlingsdataanalyse giver dig gode muligheder for karriere i fors ... [+]

Studiemål

Maskinindlæring er et af de stærke punkter i Aalto University . Denne solide uddannelse i moderne databehandlingsdataanalyse giver dig gode muligheder for karriere i forskningsinstitutioner eller i den private sektor i de hurtigt udviklede områder inden for maskinindlæring, datalogi og kunstig intelligens.

Metoderne til maskinindlæring og dataudvinding er anvendelige og nødvendige på en lang række områder lige fra procesindustrien til datalogi. Nylige spydspidsområder omfatter

bioinformatik,computational astrofysik, biologi og medicin,interaktive teknologier,information hentning,informations visualisering,neuroinformatik, ogsocialnetværk analyse.

Hovedrollen i maskinlæring, datalogi og kunstig intelligens (Macadamia) dækker en bred vifte af emner i moderne beregningsdataanalyse og modelleringsmetoder.... [-]

Finland Espoo
Kontakt skolen
Engelsk,Finsk,Svensk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Aalto University

Gennem kandidatuddannelsen i elektronik og nanoteknologi kan du blive en fremtidig trailblazer og spilveksler inden for trådløs teknologi, rumteknologi eller nanoteknolog ... [+]

Gennem kandidatuddannelsen i elektronik og nanoteknologi kan du blive en fremtidig trailblazer og spilveksler inden for trådløs teknologi, rumteknologi eller nanoteknologi.

Studiemål

Elektronik og nanoteknologi gør det muligt for mange nye ting i vores verden: livet bliver trådløst med et stigende antal mobile enheder omkring os, rumteknologi er skyrocketing i form af små satellitter, og nanoteknologi muliggør store gennembrud på mange områder, såsom solenergi høst . Gennem kandidatuddannelsen i elektronik og nanoteknologi kan du blive en fremtidig trailblazer og spilveksler på et af disse felter.

Programmet giver dig grundlæggende viden inden for et af følgende områder:... [-]

Finland Espoo
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Aalto University

Kandidatuddannelsen i Entrepreneurship and Innovation Management (EIM) giver dig enestående indsigt og en unik udfordringsbaseret læringserfaring i det mest levende, stud ... [+]

Kandidatuddannelsen i Entrepreneurship and Innovation Management (EIM) giver dig enestående indsigt og en unik udfordringsbaseret læringserfaring i det mest levende, studentledede iværksætterkreds i Europa.

Er du interesseret i at starte og udvikle nye virksomheder?Motiveret til at opfinde og designe nye produkter og tjenester?Nysgerrig om, hvordan iværksætterteorier kan anvendes til løsning af virkelige udfordringer?Lidenskabelig om at forfølge dristige ideer, der kan gøre verden til et bedre sted?

Iværksætteri og innovation er vigtige motorer til vækst for vores samfund. De spiller en central rolle i at skabe økonomisk, social og økologisk værdi. At studere i vores EIM-program vil give dig den tankegang og færdigheder, der er nødvendige for at generere nye (forretningsmæssige) ideer og gøre dem til handlinger, der kan gøre en forskel i dit liv og i andres liv.... [-]

Finland Helsinki
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Aalto University

Kandidatuddannelsen i fast ejendom økonomi tilbyder studerende en grundig uddannelse på området med fokus på teknologi, økonomi, lov og forvaltning af fast ejendom. ... [+]

Kandidatuddannelsen i fast ejendom økonomi giver en grundig forståelse af dynamikken på ejendomsmarkederne. Du vil opnå en holistisk forståelse af fænomenerne relateret til ejendomsmarkederne og lære de teknikker, der bruges til at analysere og styre fast ejendom.

Programmet kombinerer de videnskabelige discipliner inden for økonomi, ledelse, arealforvaltning og planlægning for at give dig de nøglefærdigheder, der er nødvendige for en bred vifte af karriereforløb i ejendomsbranchen.

Mange kurser kombinerer teoretisk viden med virkelige livsprojekter og forretningssager, hvilket giver dig praktisk erfaring og forståelse for fagets kompleksitet. Da de fleste job i fast ejendom handler om mennesker og interaktion, lægges der stærkt vægt på studiet på teamwork.... [-]

Finland Espoo
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Aalto University

Udvikling og styring af komplekse by- og regionalsystemer kræver nye hybridkompetencer i at integrere arealanvendelse og transport. Kandidatuddannelsen i fysisk planlægni ... [+]

Kandidatuddannelsen i fysisk planlægning og transportteknologi fokuserer på de fremtidige udfordringer ved bæredygtige byggemiljøer og tackler aktuelle globale megatrends, såsom urbanisering, klimaændringer og velbefindende.

Programmet omfatter en unik kombination af tekniske og human-centrerede tilgange inden for arealanvendelse planlægning og transportteknik, herunder en bred vifte af perspektiver, fra dagliglivet og mobiliteten til storstilet strategisk og systemisk tænkning.

Som studerende på dette program får du de færdigheder, du har brug for til at arbejde for klogere og mere levende byer og at reagere på nye udfordringer, der opstår ved konstant at ændre byggemiljøer og teknologier. Ud over et stærkt teoretisk grundlag vil du erhverve færdigheder i en række planlægnings- og analyseværktøjer til aktuelle spørgsmål i arealanvendelse og transport.... [-]

Finland Espoo
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Aalto University

Kandidatuddannelsen i Geoengineering udstyrer dig med færdighederne til at arbejde på store byggeprojekter, der involverer jord, sten og andre jordmaterialer. ... [+]

Kandidatuddannelsen i Geoengineering udstyrer dig med færdighederne til at arbejde på store byggeprojekter, der involverer jord, sten og andre jordmaterialer.

Geoengineering bygger på en bred vifte af discipliner, herunder geovidenskab og materialevidenskab, mekanik og konstruktion. Strukturer af interesse er fundamenter, veje, udgravninger og underjordiske strukturer som tunneler.

På grund af det faktum, at de fleste byggematerialer og dagligdags husholdningsartikler, energikilder samt grundvand, oprindelse fra jorden, er geoengineering den skjulte videnskab bag vores hverdag. Derudover skaber megatrendene som urbanisering, klimaændringer og øget brug af naturressourcer store samfundsmæssige udfordringer for geoengineers at løse.... [-]

Finland Espoo
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Aalto University

Masteruddannelsen i geoinformatik gør elevernes talent og hårdt arbejde til ekspertise. Efter eksamen er du i stand til at arbejde effektivt i mange roller i samfundet, a ... [+]

Masteruddannelsen i geoinformatik gør elevernes talent og hårdt arbejde til ekspertise. Efter eksamen er du i stand til at arbejde effektivt i mange roller i samfundet, anvende og udnytte den nuværende viden om geoinformatik og bidrage til den videre udvikling af feltet.

Geoinformatik ingeniører er normalt til stede, når afgørende beslutninger i vores samfund er forberedt. Analyse og visualisering af præcis geografisk information afslører typisk væsentlige oplysninger til beslutningstagning. Denne grad er et fremragende valg, hvis du vil tackle store samfundsmæssige udfordringer som klimaforandringer, sikkerhed og byudvikling, eller hvis du drømmer om at skabe avancerede mobile applikationer.... [-]

Finland Espoo
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Aalto University

Global Management programmet med CEMS Master i International Management vokser agile, reflekterende og ansvarlige beslutningstagere, der omfavner forandring. Studerende l ... [+]

Global Management programmet med CEMS Master i International Management vokser agile, reflekterende og ansvarlige beslutningstagere, der omfavner forandring. Studerende lærer at identificere og udnytte muligheder og løse udfordringer i et hurtigt omdannende globalt erhvervsmiljø.

Studiemål

GM / CEMS programmet kræver ambitiøse studerende interesseret i at vokse professionelt såvel som personligt at påtage sig etiske og ansvarlige lederroller i fremtiden. Programmet bygger på viden erhvervet af de studerende i deres respektive specialisering område i deres første GM / CEMS studier.

Efter afslutningen af ​​programmet har eleverne erhvervet følgende viden, færdigheder og kompetencer:... [-]

Finland Helsinki Pori Mikkeli
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Aalto University

Kandidatuddannelsen i Industrial Engineering and Management (IEM) uddanner ingeniører, der er i stand til at udvikle og lede teknologibaserede virksomheder med en iværksæ ... [+]

Studiemål

Kandidatuddannelsen i Industrial Engineering and Management (IEM) uddanner ingeniører, der er i stand til at udvikle og lede teknologibaserede virksomheder med en iværksætterisk tankegang. Programmet udstyrer eleverne med en systemisk, løsningsorienteret ingeniørindsats. Det karakteristiske træk ved IEM ved Aalto University er, at det kombinerer klassisk industriel ingeniørvirksomhed, som understreger forståelse og udvikling af operationelle processer og komplekse systemer med fokus på strategisk og iværksætterlig ledelse.

Under programmet udvikler eleverne en integreret forståelse af teknologi og erhvervsliv, en kombination af teoretisk forståelse og en pragmatisk holdbarhedstilstand, analytiske evner til at løse komplekse virkelige livsproblemer ved hjælp af data, menneskelige færdigheder til at bygge og lede organisationer, forskellig viden og erfaring fra startups til største virksomheder, og et globalt orienterings- og ambitionsniveau.... [-]

Finland Espoo
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Aalto University

Kandidatuddannelsen i Information og Service Management (ISM) giver dig en dybdegående ekspertise inden for udvikling og styring af informationsbaserede tjenester - et af ... [+]

Det tværfaglige program lægger stor vægt på dataanalyse og projektledelse. De færdigheder, du lærer, hjælper dig med at analysere den stadigt voksende udbud af information samt håndtere nye teknologier og elektroniske forretninger.

I kandidatuddannelsen i Information og Service Management (ISM) kan du fokusere på et af tre specialområder: Business Analytics, Informationssystemer og Logistik og Service Management.

Speciali ning felter

I kandidatuddannelsen i Information og Service Management (ISM) kan du fokusere på et af tre specialområder: Business Analytics, Informationssystemer og Logistik og Service Management.

Business AnalyticsInformationssystemerLogistik og Service ManagementKarrieremuligheder... [-]
Finland Helsinki
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Aalto University

Kandidatuddannelsen i International Design Business Management hjælper dig med at blive en fremtidig kreativ professionel inden for integration af design og teknologi med ... [+]

Kandidatuddannelsen i International Design Business Management hjælper dig med at blive en fremtidig kreativ professionel inden for integration af design og teknologi med global forretningsudvikling.

Studiemål

Det tværfaglige program for International Design Business Management (IDBM) skaber førere af forandring og innovation for at lede initiativer og påtage sig nye forretningsaktiviteter inden for globale miljøer.

Programmet omfatter design mere bredt som en metode, tankegang og konkurrencefordel ved at fokusere på produkt-, service- og forretningsdesign, teknologi og innovationsstyring.

Karrieremuligheder

IDBM-studier forbereder dig til en karriere i den kreative industri og i virksomheder og andre organisationer, der trækker på kreativitet, design og teknologi som nøgleelementer i deres konkurrencedygtige positionering.... [-]

Finland Espoo
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Aalto University

Kandidatuddannelsen i International Design Business Management hjælper dig med at blive en fremtidig kreativ professionel med at integrere design og teknologi med global ... [+]

Kandidatuddannelsen i International Design Business Management hjælper dig med at blive en fremtidig kreativ professionel med at integrere design og teknologi med global forretningsudvikling gennem tværfaglig samarbejde og virkelige udfordringer fra vores berømte industripartnere.

Studiemål

Det tværfaglige program for International Design Business Management (IDBM) skaber førere af forandring og innovation for at lede initiativer og påtage sig nye forretningsaktiviteter inden for globale miljøer.

Programmet omfatter bredt design som en metode, tankegang og konkurrencefordel ved at fokusere på produkt-, service- og forretningsdesign, teknologi og innovationsstyring.

... [-]
Finland Espoo
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Aalto University

Bæredygtig Metals Processing kombinerer metaller og mineralbearbejdningsteknologi med økonomi og samfund. Fokus ligger i de processer, der gør metaller produktion og gena ... [+]

Kemiteknikskolen kombinerer naturvidenskab og teknik på en unik måde . Dette gør det muligt at raffinere resultaterne af vores forskning langt og praktiseres som færdige produkter og processer. Hver innovation sikrer både vores vedvarende og ikke-fornyelige naturressourcer til fremtiden.

Forestil dig en verden uden metaller. Uden metaller ville der ikke være byer, energi, transport og mange produkter, der forbedrer vores livskvalitet. Metaller har været, er og vil være en af ​​de vigtigste søjler i det moderne samfund og økonomi.

Cirkulær økonomi kræver mere bæredygtig, effektiv, miljøvenlig og økonomisk metaller. Det store undersøgelsesemne for bæredygtige metaller Behandler svar på disse krav.... [-]

Finland Espoo
Kontakt skolen
Engelsk,Finsk,Svensk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Aalto University

Kandidatuddannelsen i kreativ bæredygtighed (CS) giver dig de færdigheder og viden, der skal fremme bæredygtig udvikling gennem erhvervslivet. Forbindelserne mellem erhve ... [+]

Kandidatuddannelsen i kreativ bæredygtighed (CS) giver dig de færdigheder og viden, der skal fremme bæredygtig udvikling gennem erhvervslivet. Forbindelserne mellem erhvervsliv og bæredygtighed er meget vigtige i nutidige organisationer, uanset om du ønsker at være en bæredygtighedsspecialist i erhvervslivet eller en ledelses professionel, der opererer inden for et andet område.

Karrieremuligheder

Bæredygtighed overvejelser opstår i enhver organisation og dermed er der flere mulige karrieremuligheder for en person med ekspertise inden for bæredygtighed i erhvervslivet. Som bæredygtighedsspecialist kan du arbejde i multinationale virksomheder og andre store organisationer, som konsulent, i opstart og som iværksætter, eller du kan beskæftige sig med bæredygtighedsproblemer i erhvervslivet fra stillinger i ngo'er eller den offentlige sektor.... [-]

Finland Espoo
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Aalto University

Masteruddannelsen i Life Science Technologies tilbyder et tværfagligt studieprogram, der fokuserer på vigtige teknologier til nuværende og fremtidig biomedicinsk forsknin ... [+]

Masteruddannelsen i Life Science Technologies tilbyder et tværfagligt studieprogram, der fokuserer på vigtige teknologier til nuværende og fremtidig biomedicinsk forskning.

Studiemål

Teknologiske innovationer er blevet en væsentlig del af moderne sundhedspleje, trivsel og bioekonomi. Derfor er der både i akademisk forskning og industri et voksende behov for mennesker, der kan klare dagens mere og mere komplekse biomedicinske problemer.

Kandidatuddannelsen i Life Science Technologies tilbyder et tværfagligt studieprogram, der fokuserer på vigtige aspekter af den nuværende biomedicinske forskning, der dækker områder som bioinformatik, bioelektronik, biomaterialer, biomedicinsk teknik, biosystemer, komplekse systemer og neurovidenskab. Programmet er tæt forbundet med forskning udført i de deltagende skoler og afdelinger.... [-]

Finland Espoo
Kontakt skolen
Engelsk,Finsk,Svensk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Aalto University

Kandidatuddannelsen i Management og International Business (MIB) er et fleksibelt program, der giver dig mulighed for at skabe en unik faglig profil baseret på dine inter ... [+]

Kandidatuddannelsen i Management og International Business (MIB) er et fleksibelt program, der giver dig mulighed for at skabe en unik faglig profil baseret på dine interesser.Følg din passion, blive en spilskifter

Vil du gerne være en af ​​de fremtidige game changers som

Genererer innovative strategier for globale markeder?Skaber inspirerende arbejdspladser?Giver mennesker i multikulturelle forretningsmiljøer?Kommunikerer effektivt i ændrede organisatoriske sammenhænge?Leder vejen mod en mere bæredygtig fremtid?

Hvis ja, er kandidatuddannelsen i ledelse og international virksomhed (MIB) for dig!

MIB Programmet giver dig de nuværende ledelsesmæssige og ledelsesmæssige færdigheder kombineret med en helhedsorienteret forståelse af forretninger, der gør det muligt at tackle de udfordringer, der er forbundet med det hurtigt skiftende digitaliserede miljø. Vi tilbyder dig et internationalt og interaktivt studiemiljø, hvor du kan udvikle dig selv til en højt kvalificeret fagmand med vidt anvendelig viden. I vores udfordringsbaserede kurser arbejder vi tæt sammen med forskellige organisationer og forretningsfolk, der tilbyder dig de seneste indsigter samt levende sager at løse.... [-]

Finland Espoo
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Aalto University

Kandidatuddannelsen i maskinteknik giver eleverne mulighed for at følge deres interesser på området og blive eksperter med alsidige færdigheder. ... [+]

Kandidatuddannelsen i maskinteknik giver eleverne mulighed for at følge deres interesser på området og blive eksperter med alsidige færdigheder.

Dagens samfund er afhængig af maskinteknik for effektive og sikre løsninger overalt. Feltet dækker en bred vifte af aktiviteter og teknologisektorer, fra energi og transport til medicinsk udstyr og miljøbeskyttelse. Der er ingen mangel på opgaver, udfordringer og muligheder, hvor mekaniske ingeniører skaber innovative løsninger. Maskiningen finder anvendelse på alt fra de mindste komponenter til de største samlinger, hvilket resulterer i en vedvarende efterspørgsel efter maskinteknisk ekspertise.

Studieprogram

Aalto University Mastergradsprogram i Maskinteknik bygger på en grundig forståelse af kerneemner fag, som suppleres gennem avancerede studier. Undersøgelser giver et solidt teknisk grundlag for at arbejde i et internationalt, konkurrencedygtigt og yderst innovativt miljø.... [-]

Finland Espoo
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Aalto University

Kandidatuddannelsen i matematik og operationsforskning uddanner eksperter, der har et bredt kendskab til matematiske metoder og stærke problemløsningskompetencer til at l ... [+]

Studiemål

Målet med kandidatuddannelsen i matematik og operationsforskning er at uddanne eksperter, der har et bredt kendskab til matematiske metoder og stærke problemløsningskompetencer for at kunne klare de udfordrende problemer inden for videnskab, industri og samfund.

Under programmet, sammen med at lære at tænke matematisk, lærer eleverne at opbygge matematiske modeller og analysere dem ved at udvikle og implementere state-of-the-art metoder og algoritmer. Gennem deres valg af major, kan eleverne fokusere på matematisk teori, beregningsmetoder, statistik eller modellering og problemløsning færdigheder, der er nødvendige i praksis.

Karrieremuligheder

Kandidater fra kandidatuddannelsen i matematik og operationsforskning har en fremragende baggrund for at forfølge en akademisk karriere inden for matematik, operationsforskning og statistik; og også på flere andre områder, der kræver en solid matematisk baggrund som f.eks. computervidenskab, maskinindlæring og kvantitativ finansiering. Kandidatuddannelsen i matematik og operationsforskning har også et stærkt ry for at uddanne eksperter på topniveau med stærke analytiske færdigheder til at arbejde i forskellige special- og ledelsesstillinger i branchen og den offentlige sektor.... [-]

Finland Espoo
Kontakt skolen
Engelsk,Finsk,Svensk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Aalto University

Kandidatuddannelsen i sikkerhed og cloud computing (SECCLO) er et toårigt Erasmus Mundus dobbeltgrads program, der giver eleverne en bred forståelse af de nyeste og fremt ... [+]

Kandidatuddannelsen i sikkerhed og cloud computing (SECCLO) er et toårigt Erasmus Mundus dobbeltgrads program, der giver eleverne en bred forståelse af de nyeste og fremtidige teknologier til sikre cloud og mobile computing systemer.

Studiemål

Masterprogrammet i sikkerhed og cloud computing (SECCLO) fokuserer på to specifikke aspekter af moderne computersystemer: cloud computing , som i vid udstrækning betyder højt distribueret og skalerbar beregning og datalagring i datacentre samt fysisk tilgængelige enheder og informationer sikkerhed , hvilket betyder beskyttelse af beregning, kommunikation og data fra uautoriseret adgang. Mens cloud computing er et yderst teknisk område, der direkte muliggør implementeringen af ​​moderne ikt-tjenester, er informationssikkerhed et tværgående krav, der omfatter både tekniske og ikke-tekniske problemer.... [-]

Finland Espoo
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Aalto University

Vand- og miljøteknik handler i det væsentlige om at få verden til at arbejde! Med begrænsede naturressourcer og en stigende efterspørgsel efter vand, mad og energi søger ... [+]

Vand- og miljøteknik handler i det væsentlige om at få verden til at arbejde! Med begrænsede naturressourcer og en stigende efterspørgsel efter vand, mad og energi søger vi efter praktiske måder at udvikle vores samfund på en bæredygtig måde.

Kandidatuddannelsen i vand- og miljøteknik kombinerer et stærkt teknisk grundlag med en god forståelse af den bredere samfundsmæssige kontekst for at uddanne spilleskiftere, der er i stand til at nå dette ambitiøse mål.

Interesseret i en række emner? Vores kandidatuddannelse er tværfagligt, der bringer det bedste af vand- og miljøteknik sammen, samtidig med at man får et bredt overblik over området. Vores undervisning kombinerer teori med praksis, herunder hands-on modelleringsarbejde, casestudier og projektarbejde. Vi samarbejder med andre kandidatuddannelser på Aalto University og opfordrer dig til at gå til studentudveksling for at diversificere dine synspunkter og færdigheder.... [-]

Finland Espoo
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Aalto University

Kandidatuddannelsen i økonomi giver dig værktøjer til at forstå og ændre verden. ... [+]

Studiemål

Kandidatuddannelsen i økonomi udvikler din evne til at anvende økonomisk teori på en bred vifte af økonomiske fænomener.

Programmet kvalificerer dig både til at forstå sammenhængen mellem mikro- og makroøkonomiske spørgsmål og for at se årsagssammenhængen mellem sådanne spørgsmål.

Derudover udstyrer programmet dig med passende økonometriske og matematiske analytiske værktøjer til at løse økonomiske problemer og problemer. Du vil lære at analysere, organisere og effektivt kommunikere dine analyser.

Programoversigt

I kandidatuddannelsen i økonomi får du internationalt anerkendte kvalifikationer og viden, som er værdifulde på krævende jobmarkeder. Vores kurser dækker alle hovedområder af økonomi. Udover de kernepligtige kurser kan du vælge valgfag fra et bredt udvalg af specialiserede kurser inden for f.eks. Arbejdskraft og personalekonomi, miljø og energiøkonomi, industriel organisation, international økonomi, udviklingsøkonomi og økonomisk historie.... [-]

Finland Helsinki
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk

Aalto University has gained reputation as a mecca of Scandinavian design education. The students have succeeded well in international fashion competitions and work as designers in fashion houses around the world.

Are you interested in a career in the game industry? Then, Aalto University is the right choice for you. You will learn about game design, production, and technology using a project-oriented, hands-on with minds-on approach.

The world population is growing exponentially while the natural resources are decreasing. Therefore, sustainable material development at low cost and minimum environmental impact will be the only way to warrant human wellbeing.

What happens when students of technology, business, arts and design bang their heads together and start to collaborate? This video gives a glimpse of the energetic atmosphere at Product Design Gala 2015.

Aalto University
Address
Otakaari 1 B
02150 Espoo, Finland
Hjemmeside
Telefonnummer
+358 9 47001
Address
Helsinki, Finland