Aalto University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Velkommen til Aalto University

Være et spil Changer. Ønsker du at skabe noget unikt? Skift samfund, udvikle en ny innovation - eller en helt ny industri?

Aalto UniversityVi tror på nysgerrighed og vi opfordrer vores studerende til at udforske det ukendte og gøre tingene på en helt ny måde. Vi tilbyder den højeste uddannelsesniveau i erhvervslivet, kunst og design, arkitektur og teknologi i Finland.

Frihed til at vælge

Aalto University grader får du går til en succesfuld karriere. I Helsinki og på den tilstødende Otaniemi campus, master- og ph.d.-programmer trækker dygtige akademikere fra hele verden. Studerende får heftig rabatter i transport, logi og spisning. Bortset fra de fælles programmer, Aalto University opkræver ingen studieafgifter.

Aalto University School of Business er den første business school i de nordiske lande, der har modtaget alle tre etiketter ekspertisecentre fra verdens førende business school akkrediteringsorganer: AACSB, AMBA og EQUIS. Dette Triple Crown status er en ære indehaves af kun få business schools over hele verden.

Frihed til at gøre

Fra begyndelsen af ​​studiet vil du komme til at deltage i spændende projekter og finpudse dine praktiske færdigheder. Den blomstrende opstart scene og initiativer som Aalto Design Factory hjælpe vores studerende generere reelle virksomheder ud af deres drømme og ideer. Under oplæring af flere fremtrædende lærde, kan du også indtaste realm af forskning og stræbe efter det bedste. Frihed til at flytte Aalto University har omfattende partnerskaber med over 400 universiteter over hele verden. For eksempel, School of Business har udvekslingsprogrammer med nogle af de bedste business schools i verden. International ph.d.- og post-doc forskere, lærere og sommerskoler er et stærkt vidnesbyrd om vores muligheder.

Aalto University Schools

 • School of Arts, Design og Arkitektur
 • School of Business
 • School of Chemical Technology
 • School of Electrical Engineering
 • School of Engineering
 • School of Science

Studieafgifter

Studieafgifter for bachelor- og kandidatuddannelser undervises på engelsk fra den 1. august 2017 er omfattet af årlige gebyrer for ikke-EU / EØS-borgere. Programmer undervises i finsk eller svensk er gratis for alle studerende.

De studieafgifter spænder fra 12 000 000 EUR til 15 EUR pr akademisk år afhængigt af programmet:

 • 12 000 EUR pr akademisk år for International Business BScBA uddannelsen;
 • 15 000 EUR pr akademisk år for studiemuligheder, der fører til en kandidatgrad.

Internationale fælles uddannelser har deres egen studieafgift og legat ordninger. For mere information, besøg venligst programmernes hjemmeside: http://www.aalto.fi/en/studies/education/international_double_degree_programmes/

Stipendier

Der er flere måder at finansiere dine studier på Aalto University. Potentielle ikke-EU / EØS studerende, der søger til Aalto University bachelor- og kandidatuddannelser samt Nordic Master programmer er berettiget til at ansøge om stipendier fra Aalto University Scholarship program. Visse internationale fælles uddannelser har deres egen studieafgift og legat ordninger. Der er også nogle muligheder for at ansøge om et stipendium uden Aalto University.

Aalto University Programme Scholarship

Aalto University Scholarship program søger at genkende talentfulde ikke-EU / EØS studerende over hele verden ved at tildele akademisk ekspertise. Stipendier kan dække 50% eller 100% af kursusafgiften. Antallet af stipendier er begrænset og afhænger af den til rådighed for programmets budget.

Aalto University opbygger også et incitament legat system, hvor en ekstra afkald vil blive belønnet for studerende, der har gjort gode fremskridt i deres studier.

Ansøgere ansøge om stipendier på samme tid, de anvender for deres foretrukne studiemuligheder med samme ansøgningsskema. beslutning Stipendiet gives sammen med afgørelsen optagelse. Beslutningerne om de tildelte stipendier er lavet på baggrund af de faglige fortjenester de udvalgte til at studere i programmerne studerende.

I øjeblikket har Aalto University tilbyder ikke stipendier til dækning af leveomkostninger i Finland. Studerende forventes at dække alle leveomkostninger (app. EUR 800 per måned) og andre studie omkostninger fra deres egne finansielle midler. Scholarship modtagere skal stadig være i stand til at finansiere deres leveomkostninger, som pr kravene i den finske Udlændingeservice. Studerende, der blev valgt under ansøgningsperioden 2016 til engelsksprogede bachelor- eller kandidatuddannelser vil ikke være forpligtet til at betale studieafgift og ikke kan ansøge om stipendier.

Vær sikker på at følge os på snapchat!

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
 • Finsk
 • Svensk

Se MA » Se MSc - Master » Se MSc - HealthcareStudies » Se Naturvidenskabelige bachelorstudier » Se PhD » Se LLM »

Studier

Denne skole tilbyder også:

MA

Kandidatuddannelsen I Design For Teater, Film Og Tv - Produktion Design

på universitet Fuldtid 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mere

Hovedproduktdesignet indebærer uddannelse af kunstneriske designere, der er ansvarlige for den visuelle, operationelle og produktionsenhed i en filmproduktion. [+]

Mål for uddannelse

Hovedproduktdesignet indebærer uddannelse af kunstneriske designere, der er ansvarlige for den visuelle, operationelle og produktionsenhed i en filmproduktion.

Formålet med uddannelsen er at finde og forbedre den studerendes personlige kunstneriske vision, at udvide sin faglige kompetence og / eller specialisering og at stille de nødvendige færdigheder til rådighed for ph.d.-studier. Sammen med bred faglige færdigheder er målet at opnå evnen til at udvikle den studerendes eget felt på en kreativ og uafhængig måde. Mastergradsstudenter forventes at arbejde selvstændigt og spille en aktiv rolle i planlægningen af ​​deres studier.

Et hovedmål for kandidatuddannelsen i produktdesign er at understøtte den studerendes personlige mål og styrke kompetence hos studerende med forskellige baggrunde inden for produktdesign samt lede dem i deres valg af specialisering. Et andet mål er at opmuntre den studerende til at udvise sit perspektiv på kunstnerisk samarbejde som helhed.... [-]


Kandidatuddannelsen I Film Og Tv - Dokumentarfilm

på universitet Fuldtid 2 år August 2018 Finland Helsinki Espoo Pori Mikkeli + 3 mere

Målet med kandidatuddannelsen i film og fjernsyn, hovedrollen i dokumentarfilm, er at uddanne visionære dokumentarfilmdirektører, der skaber fremtiden for feltet. [+]

Mål for uddannelse

Målet med kandidatuddannelsen i film og fjernsyn, hovedrollen i dokumentarfilm, er at uddanne visionære dokumentarfilmdirektører, der skaber fremtiden for feltet. I kandidatuddannelsen uddyber de studerende deres syn på teori, historie og nutidige udtryk i genren og udvikler deres kompetencer i forhold til det skiftende faglige område for dokumentarfilm.

En bredere forståelse af udvikling på området og dens fremtidige muligheder er bygget på grundlag af direktørens kompetence i hans / hendes faglige rolle. MA diplomfilmens retning er en vigtig ramme, inden for hvilken eleverne styrker deres specialisering inden for genreområdet og deltager i udvikling af en tradition for udtryk.... [-]


Kandidatuddannelsen I Film Og Tv - Filmredigering

på universitet Fuldtid 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mere

Major i Filmredigering, en del af kandidatuddannelsen i film og tv, er en fortsættelse af bachelorstudiet i filmredigering. Bacheloruddannelser i denne hovedfag giver et fremragende fundament for kandidatuddannelsen. [+]

Mål for uddannelse

Major i Filmredigering, en del af kandidatuddannelsen i film og tv, er en fortsættelse af bachelorstudiet i filmredigering. Bacheloruddannelser i denne hovedfag giver et fremragende fundament for kandidatuddannelsen.

Det faglige, ekspressive og faglige grundlag for filmredigering er lagt i BA-studiet. Målet med MA-graden er at udvikle den studerende til en ekspert i at se og se, en historiefortæller og en kunstner. Mastering af strukturen og ekspressionen af ​​en dokumentlængde og en feature-fiktionfilm er kernen i undervisningen. MA-graden giver også mulighed for at specialisere sig i digital efterproduktion, animation og eksperimentel film. Formålet med uddannelsen er at give mulighed for videreuddannelse.... [-]


Kandidatuddannelsen I Film Og Tv - Film Sound Design

på universitet Fuldtid 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mere

En lyddesigner og lydingeniør får en omfattende viden om praksis, middel til kunstnerisk udtryk, teknisk udstyr og teoretiske begreber inden for sit eget område. [+]

Mål for uddannelse

Kandidatuddannelsen i film og tv, der er hovedrolle i Film Sound Design togkunstnere og fagfolk til at arbejde som lyddesignere og lydingeniører inden for alle områder af filmproduktion. Formålet med masterstudiet er at forbedre elevens evner, især inden for lyddesign. Den studerende får en større forståelse og beherskelse af det kunstneriske, produktionsmæssige og tekniske indhold i hans / hendes fagområde ved hjælp af kursusmoduler og praksisarbejde, som støt stiger i sit vanskelighedsniveau.

En lyddesigner og lydingeniør får en omfattende viden om praksis, middel til kunstnerisk udtryk, teknisk udstyr og teoretiske begreber inden for sit eget område. Et centralt mål for uddannelsen er at videreudvikle elevens talenter og personlighed, give yderligere tekniske og kunstneriske færdigheder og grundlæggende kendskab til området og dets historie og udvikle ledelseskompetencer og et forskningsarbejde.... [-]


Kandidatuddannelsen I Fotografi

på universitet Fuldtid 2 år August 2018 Finland Helsinki Espoo Pori Mikkeli + 3 mere

Velkommen til kandidatuddannelsen i fotografi på Aalto Universitet! Vores program giver en uddannelse på højt plan, og studierne muliggør udvikling af avanceret faglig kompetence, ekspressiv færdigheder og teoretisk tænkning. [+]

Velkommen til kandidatuddannelsen i fotografi på Aalto Universitet! I skolen for kunst, design og arkitektur møder teori praksis. Vores program giver en uddannelse på højt niveau, og studierne muliggør udvikling af avanceret faglig kompetence, ekspressiv færdigheder og teoretisk tænkning. En stærk kunstnerisk vision og evnen til at tænke konceptuelt er de vigtigste mål for programmet. Studerende udvikler deres kunstneriske og faglige færdigheder gennem deres egne projekter og praksis. Universitetet ligger i hovedstadsområdet i Helsinki. Vores enhed er hjemsted for Helsinki School og Helsinki Photomedia internationale forskningskonference.

Mål for uddannelseIndholdsresultater:Den studerende styrker sine ekspressionsevner, kunstnerisk vision og faglig kompetence.Den studerende får en dyb forståelse af fotografiet og evnen til at forholde sig til hans / hendes aktiviteter.Kandidater fra kandidatuddannelsen i Photography forstår de mange forskellige anvendelser og særlige karakteristika ved fotografering og arbejder med mediet på en professionel måde.Færdighedsresultater:Eleven producerer teknisk og konceptuelt højkvalitets fotografisk udtryk.Eleven kan bruge forskellige fotopublicationsprocesser og platforme.Den studerende kan netværk nationalt og internationalt og præsentere sin kompetence til andre aktører inden for fotografi og billedkunst.Akademiske færdigheder:Den studerende kender det grundlæggende i fotograferingsteori.Han / hun kan skrive akademisk tekst og bruge informationskilder.Han / hun kender trends og metoder i fotografiforskning og mere bredt i visuel kulturforskning og de relaterede teoretiske baggrunde.... [-]

Kandidatuddannelsen I International Design Business Management

på universitet Fuldtid 2 år August 2018 Finland Helsinki Espoo Pori Mikkeli + 3 mere

Kandidatuddannelsen i International Design Business Management (IDBM) er et 120 ECTS kredit joint tilbud mellem Aalto University School of Arts, Design og Arkitektur, School of Science, og School of Business. [+]

http://idbm.aalto.fi/

Mål for uddannelse

Kandidatuddannelsen i International Design Business Management (IDBM) er en fælles undervisnings- og forskningsplatform for alle Aalto-universitetsskolerne (Kunstakademi, Design og Arkitektur, Business School og Videnskab og Teknologi). Programmet er undervist helt på engelsk. Det første studieår består af et sæt intensive obligatoriske studie moduler på alle tre felter og kræver en fuldtidsforpligtelse. Det andet studieår er mere fleksibelt for at imødekomme individuelle behov og interesser.

IDBM uddanner studerende med kunst, forretning, videnskab og teknik baggrunde som T-formede fagfolk giver dem et strategisk syn på kreativ ledelse og styring af internationale design-centreret virksomheder, drift og produkt og serviceudvikling. Målet er at få viden om flere discipliner og at lære at forbinde sin egen disciplinære ekspertise til en bredere tværfaglig, tværfaglig og tværfaglig designvirksomhed. Den globale tilgang til IDBM-programmet forbereder eleverne til at arbejde i multikulturelle rammer og samarbejder på tværs af nationale og kulturelle grænser. Kandidater fra IDBM programmet vil være i stand til at styre og lede initiativer og andre personer for at kunne gennemføre nye forretninger i globale miljøer.... [-]


Kandidatuddannelsen I Kreativ Bæredygtighed

på universitet Fuldtid 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mere

Det Internationale Masters Program i Kreativ Bæredygtighed (CS) er et fælles kandidatuddannelse på Kunstakademiets Skole, Design og Arkitektur, Business School og School of Engineering. Globale og lokale udfordringer og kompleksiteten af ​​fremtidige scenarier kræver styrkelse af tværfaglig tilgang og sammenhæng mellem miljømæssige, økonomiske, socio-kulturelle aspekter af uddannelsen. [+]

Kandidatuddannelsen i Creative Sustainability kombinerer forretning, arkitektur, bygget miljø, design og fast ejendom til at hjælpe dig med at lære at skabe nye bæredygtige løsninger. http://acs.aalto.fi

Programoversigt

Creative Sustainability Program (CS) giver en tværfaglig læringsplatform inden for arkitektur, byggemiljø, forretning og design. Det giver eleverne mulighed for at studere og udvikle løsninger til globale bæredygtighedshensyn som klimaforandringer, ressourceknaphed, global fattigdom samt social og økonomisk ulighed.

Globale og lokale udfordringer kræver tværfaglige tilgange og sammenhæng mellem miljømæssige, økonomiske, socio-kulturelle aspekter af uddannelsen. CS-programmet samler studerende, der er dedikeret til at udvikle systemiske løsninger, arbejde i tværfaglige hold og udfordre sig selv med praktiske læringsopgaver. Studierne giver studerende mulighed for at samarbejde med forskningsprojekter, virksomheder, organisationer og studerende fra andre discipliner.... [-]


Kandidatuddannelsen I Mode-, Tøj- Og Tekstildesign

på universitet Fuldtid 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mere

Programmet uddyber og udvider elevernes færdigheder inden for mode-, tøj-, tekstil- og samlingsdesign på et højt kunstnerisk og fagligt niveau, strategisk tænkning samt skabelse, koordinering og ledelse af mode- og designkonceptprocesser. [+]

Holistisk tænkning, kreativitet og innovation i kernen i mode-, tøj- og tekstilstudier. Er du interesseret i at udforske mere? Besøg Fashion, Tøj og Tekstil Programmets hjemmeside http://fact.aalto.fi/ for kursushøjdepunkter, spændende visualer af vores elevernes værker og mere information om studiemulighederne og fakultetets medlemmer.

Uddannelsesmål (læringsresultater)Indholdsresultater

Programmet uddyber og udvider elevernes færdigheder inden for mode, tøj og tekstil design på et højt kunstnerisk og fagligt niveau. Studerende udvikler deres kreative vision og ledelsesfærdigheder til mode, tøj, tekstil og samling design. Designprocessen omfatter hele vejen fra koncept og indledende design til marketing og salg. Kreativitet og nye fremtidsrettet ideer lægges vægt på hvert trin i processen. Kernen i programmet er forståelsen af ​​modetsystemet og dens indvirkning på samfund og erhvervsliv. Grundlæggende og anvendt forståelse af bæredygtighedsproblemer i mode- og tekstilområdet er givet. Studerende udfordres til at undersøge mulighederne for ny teknologi, nye materialer og innovative designløsninger i både fysiske og digitale medier.... [-]


Kandidatuddannelsen I Nordisk Visual Studies Og Art Education (NoVA)

på universitet Fuldtid 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mere

Kandidatuddannelsen i Nordisk Visual Studies og Art Education (NoVA) uddanner fagfolk og forskere for at opnå en forståelse for de bedste nordiske praksis og traditioner inden for kunstuddannelse og visuel kommunikation og give relevante kompetencer. [+]

Nordisk Visual Studies og Art Education (NoVA) uddanner samtidskunst og visuelle kultur fagfolk og forskere for at opnå en forståelse for de bedste nordiske praksis og traditioner inden for kunstuddannelse og visuel kommunikation.

Gennem NoVA-uddannelsen opnår du relevante kompetencer og pædagogiske interaktionsfærdigheder til at arbejde i tværkulturelle og internationale uddannelsessituationer og miljøer. Som studerende kan du rette dig mod undervisning, produktion, design, vejledning og konsulentopgaver på forskellige niveauer af skolegang eller inden for kunst og visuel og mediekultur, sociale sektorer og virksomhedsliv. Undervisningen gives af fakultetet fra tre nordiske universiteter / universitetshøjskoler, og programmet er åbent for internationale studerende. NoVA bygger på nordiske kompetencer og ekspertise, der er relateret til aktuelle diskussioner inden for international kunstuddannelse.... [-]


Kandidatuddannelsen I Samarbejde Og Industrielt Design

på universitet Fuldtid 2 år August 2018 Finland Helsinki Espoo Pori Mikkeli + 3 mere

Kandidatuddannelsen i Collaborative and Industrial Design (CoID) fokuserer på designens rolle i samfundet. Det giver færdigheder til at arbejde med design iværksættere og i en række roller inden for industri, erhvervslivet, samfund, uddannelse og regeringen. [+]

Interesseret i at udvide industrielt design med menneskelige centre, strategisk tænkning og forskning? Besøg Collaborative og Industrial Design Programmets hjemmeside coid.aalto.fi for spændende historier om Coid-studenters innovative projekter, studentemiljøet og flere oplysninger om kurser og fakultetets medlemmer.

Uddannelsesmål (læringsresultater)Indholdsresultater

Kandidatuddannelsen i Collaborative and Industrial Design (CoID) fokuserer på designens rolle i samfundet. Det giver færdigheder til at arbejde med design iværksættere og i en række roller inden for industri, erhvervslivet, samfund, uddannelse og regeringen. Programmet udvider det industrielle design til interaktionsdesign, service design, co-design og andre nye områder, hvor designaktiviteter kan forbedre miljøets kvalitet og folks liv. Studerende lærer empatiske, kritiske, strategiske og tekniske færdigheder, der er nødvendige i design innovationsprocesser. De opfordres også til at udforske nye roller i designbranchen.... [-]


Master Of Arts I Design Til Teater, Film Og Fjernsyn - Kostume Design

på universitet Fuldtid 2 år August 2018 Finland Helsinki Espoo Pori Mikkeli + 3 mere

Costume Design Major af kandidatuddannelsen i design for teater, film og fjernsyn har til formål at skabe fremtidens fagfolk inden for kostume design, der støtter udviklingen af ​​en dynamisk kunstnerisk vision og en forskningsorienteret tilgang til scenekunst og filmen og medier kreative industrier. [+]

Vil du gerne studere Costume Design i forkant af feltet? Er du interesseret i at udforske kostume fra et praksisbaseret perspektiv, der stimulerer sindet til nye koncepter og ideer? Ønsker du at være en del af internationale arrangementer for kostumeområdet? Costume Design Major af kandidatuddannelsen i design for teater, film og fjernsyn har til formål at skabe fremtidens fagfolk inden for kostume design, der støtter udviklingen af ​​en dynamisk kunstnerisk vision og en forskningsorienteret tilgang til scenekunst og filmen og medier kreative industrier.

Mål for uddannelse

Costume Design Major af kandidatuddannelsen i design for teater, film og tv fokuserer på elevernes personlige udvikling inden for kunstnerisk praksis gennem kreativ forespørgsel og samarbejde, teoretisk og kritisk tænkning og sigter mod deres faglige kompetence som kostume designere i projekter til skærmen og scenekunst. Studierne bliver løbende beriget og opdateret med nye designpraksis, ny teknologi og avanceret forskning på området.... [-]


Master Of Arts I Film Og TV - Cinematografi

på universitet Fuldtid 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mere

I Kandidatuddannelsen i film og tv, major i cinematografi, den studerende uddyber hans / hendes faglig kompetence til at opnå en større beherskelse af den samlede kunstneriske, produktion og teknisk enhed i hans / hendes faglige område i forskellige film, tv og reklame produktioner. [+]

Mål om uddannelse

I Kandidatuddannelsen i film og tv, major i cinematografi, den studerende uddyber hans / hendes faglig kompetence til at opnå en større beherskelse af den samlede kunstneriske, produktion og teknisk enhed i hans / hendes faglige område i forskellige film, tv og reklame produktioner. En elev af cinematografi har en omfattende beherskelse af kunstneriske udtryksformer, cinematografi metoder og udfordrende tekniske begreber, udstyr og arbejdsmetoder. Hertil kommer, at studerende bliver fortrolig med både filmfotograf skiftende rolle og også brugen af ​​nye kunstneriske og tekniske arbejdsmetoder og teknologier sammen med innovativ forskning forbundet med dem.

... [-]

Master Of Arts I Film Og Tv - Film Lede

på universitet Fuldtid 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mere

Kandidatuddannelsen i film og tv, major i Film Dirigere styrke den studerendes instruktørens idé generation færdigheder, idé udvikling, storybuilding og fortælling færdigheder ud over at udvikle direktørens personlige filmiske stil og instruktør identitet. [+]

Kandidatuddannelsen i film og tv, store i at lede vil ikke acceptere nye studerende for 2017-2018 akademiske år.

Mål om uddannelse Kandidatuddannelsen i film og tv, major i Film Directing styrke den studerendes instruktørens idé generation færdigheder, idé udvikling, storybuilding og fortælling færdigheder ud over at udvikle direktørens personlige filmiske stil og instruktør identitet.

Master studier i Film dirigere uddybe den studerendes produktion kompetence og give færdigheder til at lede en feature-længde film.

Mere om undervisningssproget Undervisningssproget i kandidatuddannelsen i film og tv, major i Film Directing er finsk. Dog er en del af kurserne undervises på engelsk. Graden kan være afsluttet i engelsk. ... [-]

Master Of Arts I Interiørarkitektur

på universitet Fuldtid 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mere

Interiørarkitektur retter sig mod den tætte, menneskelige rumskala og møblerne, der bruges til at skabe mening og værdi for mennesker og organisationer at forvandle og forny det daglige miljø. Håndtering af design af umiddelbare interiør- og udvendige miljøer kræver, at interiørarkitektur kræver forståelse af menneskelige ambitioner og kultur, den kropslige oplevelse og sanserne samt de rumlige, materielle og teknologiske midler til at imødekomme disse behov. [+]

Mål for uddannelsen

Interiørarkitektur retter sig mod den tætte, menneskelige rumskala og møblerne, der bruges til at skabe mening og værdi for mennesker og organisationer at forvandle og forny det daglige miljø. Håndtering af design af umiddelbare interiør- og udvendige miljøer kræver, at interiørarkitektur kræver forståelse af menneskelige ambitioner og kultur, den kropslige oplevelse og sanserne samt de rumlige, materielle og teknologiske midler til at imødekomme disse behov. En dygtig interiørarkitekt er i stand til at integrere forskellige elementer i funktionelle og eksperimentelle designløsninger, der ikke kun opfylder men overstiger brugernes og kunders forventninger og er sociale, miljømæssige og økonomiske bæredygtige.... [-]


Master Of Arts I Moderne Design

på universitet Fuldtid 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mere

Det moderne designprogram gør det muligt for designere at opfostre et kunstnerisk tankegang i et tværfagligt miljø, der brænder design innovationer såvel som personlige og forretningsmæssige engagementer. I programmet forstås designet i bred forstand, herunder eksperimentelle og konceptuelle værker fra sfærerne af kritisk og spekulativ design, eksperimentelt design, moderne håndværk og produktdesign. [+]

Beskrivelse af programmet

Det moderne designprogram gør det muligt for designere at opfostre et kunstnerisk tankegang i et tværfagligt miljø, der brænder design innovationer såvel som personlige og forretningsmæssige engagementer. I programmet forstås et design i bred forstand, herunder eksperimentelle og konceptuelle værker fra sfærerne af kritisk og spekulativ design, eksperimentelt design, moderne håndværk og produktdesign.

Uddannelsen forbereder eleverne til at udvikle deres egne kreative og eksperimentelle processer for at udforske og realisere ideer, koncepter og slutdesign. Udover deres eget kreative arbejde studerer de studerende i tværfaglige hold og udvikler deres evner til at præsentere, udstille, producere og kommercialisere deres designværker og talent.... [-]


Master Of Arts I New Media - Lyd I Nye Medier

på universitet Fuldtid 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mere

Er du passioneret for at opdage og udvide omfanget af lyddesign i den digitale tidsalder? Velkommen til at studere lyd i New Media Major Subject. Uddannelsen er projektorienteret, sammenføjning med teori. Det kombinerer kunst, design og medier-drevne aspekter af lyd, der dækker en bred vifte af discipliner fra konceptdesign til live performance og fra historiefortælling til programmering. [+]

Er du passioneret for at opdage og udvide omfanget af lyddesign i den digitale tidsalder? Velkommen til at studere lyd i New Media Major Subject. Uddannelsen er projektorienteret, sammenføjning med teori. Det kombinerer kunst, design og medier-drevne aspekter af lyd, der dækker en bred vifte af discipliner fra konceptdesign til live performance og fra historiefortælling til programmering. Undervisningen er fuldt ud på engelsk, og eleverne kan skrive deres kandidats speciale på finsk, svensk eller engelsk.

Læringsresultater

De generelle læringsmål for Sound in New Media er følgende kernekompetencer, som eleverne vil udvikle under deres studier:

projektledelse færdigheder,design færdigheder,tværfaglige og teamwork færdigheder,musikalsk kompetence ogkreativ brug af software... [-]

Master Of Arts I New Media - Ny Medie Design Og Produktion

på universitet Fuldtid 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mere

Vil du gerne udforske de spændende muligheder, som ny digital teknologi åbner for kommunikation, interaktion og udtryk - og find en karriere hvor du kan udnytte din kreativitet? Ny mediedesign og produktion er et hovedfag inden for kandidatuddannelsen i New Media, der fokuserer på kunst og design i interaktive medier. [+]

Vil du gerne udforske de spændende muligheder, som ny digital teknologi åbner for kommunikation, interaktion og udtryk - og find en karriere hvor du kan udnytte din kreativitet? Ny mediedesign og produktion er et hovedfag inden for kandidatuddannelsen i New Media, der fokuserer på kunst og design i interaktive medier. Uddannelsen er projektorienteret og kombinerer praksis med teori. Du kan fokusere på dynamisk visualisering, kunst

Læringsresultater

Kandidater fra programmet har

evnen til at forstå de komplekse krav fra New Media og færdighederne for kreativt samarbejde, konceptudvikling, design og realiseringen bred forståelse på tværs af discipliner, ud over en uddybet viden om sin egen særlige ekspertiseevnen til kritisk at analysere og udvikle etablerede designtraditionerevnen til at udvide deres faglige kompetenceet godt fundament for at fortsætte eksterne eller ph.d.-studier... [-]

Master Of Arts I New Media - Spil Design Og Produktion

på universitet Fuldtid 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mere

Er du interesseret i at lære spildesign og produktion med ledende fagfolk i en international atmosfære? Spildesign og produktion er et hovedemne inden for kandidatuddannelsen i nye medier med fokus på spildesign til interaktive digitale medier. Uddannelsen er projektorienteret og giver en unik mulighed for at udvikle spildesign-færdigheder, samtidig med at man bygger konceptuel forståelse af spil. [+]

Er du interesseret i at lære spildesign og produktion med ledende fagfolk i en international atmosfære? Spildesign og produktion er et hovedemne inden for kandidatuddannelsen i nye medier med fokus på spildesign til interaktive digitale medier. Uddannelsen er projektorienteret og giver en unik mulighed for at udvikle spildesign-færdigheder, samtidig med at man bygger konceptuel forståelse af spil. Du vil uddybe dine færdigheder baseret på en personlig studieplan. Multidisciplinaritet understreges af de meget forskelligartede baggrunde af studerende - man kan søge med enhver bachelorgrad, og de studerende omfatter programmerere, 3D-kunstnere, animatorer, kreative forfattere, arkitekter og endda psykologer. Lærerens netværk omfatter førsteklasses branchefolk og spillelærere. Programmet er undervist på engelsk, og studerende kan skrive deres afhandling på finsk, svensk eller engelsk.... [-]


Master Of Arts I Visual Communication Design

på universitet Fuldtid 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mere

Visuel kommunikation ændrer sig hurtigt. Designtænkning omfatter nu nye former som historiefortælling, erfaringer og datavisualisering. Vores programmer repræsenterer en udvidet transmedialdisciplin for kommunikation og udtryk. Når det kommer til historier, har mange reklamer dem: Grafiske designere, Forfattere, Animatorer, Grafiske noveller og Børns bogillustratorer. Vær en udforsker, der bruger billeder til at skabe overbevisende originalindhold i vores Visual Narrative major. På samme måde udvides efterspørgslen efter veldesignede infographics. Vores Information Design Major har applikationer langt ud over de traditionelle design erhverv. Ansøg for at lave data-drevne meddelelser, der synger. [+]

Visuel kommunikation ændrer sig hurtigt. Designtænkning omfatter nu nye former som historiefortælling, erfaringer og datavisualisering. Vores program repræsenterer en udvidet transmedialdisciplin for kommunikation og udtryk. Når det kommer til historier, har mange reklamer dem: Grafiske designere, Forfattere, Animatorer, Grafiske noveller og Børns bogillustratorer. Vær en udforsker, der bruger billeder til at skabe overbevisende originalindhold i vores koncentration i Visual Narrative. På samme måde udvides efterspørgslen efter veldesignede infographics. Vores koncentration i Information Design har applikationer langt ud over de traditionelle designbrancher. Ansøg for at lave data-drevne meddelelser, der synger.... [-]


Master Of Arts I Visual Cultures, Curating Og Contemporary Art

på universitet Fuldtid 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mere

Visual Cultures, Curating and Contemporary Art (ViCCA) er et toårigt tværfagligt kandidatuddannelsesprogram, der udforsker nye viden og praksis i krydset mellem visuelle kulturer, curating og samtidskunst. [+]

Visual Cultures, Curating and Contemporary Art (ViCCA) er et toårigt tværfagligt kandidatuddannelsesprogram, der udforsker nye viden og praksis i krydset mellem visuelle kulturer, curating og samtidskunst. Vi lette eleverne til at udvikle og kontekstualisere deres egen praksis inden for og imellem disse sammenhænge. Programmet er åbent for kunstnere, kuratorer, lærde og praktikere med forskellig baggrund og erfaring, som søger muligheder for at forstå, udfordre og forandre paradigmerne for samtidskunst og verden omkring os.

Uddannelsesmål (læringsresultater)

ViCCA udforsker kunsten i nye sammenhænge. Centralt i programmet er den nye og fremvoksende professionelle praksis, som er født og udviklet i de nye rum inden for kulturproduktion. I programmet udforskes kunstfremstilling og nye faglige agenturer inden for det udvidede område af visuelle kulturer.... [-]


MSc

Bystudier Og Planlægning - M.Sc. Grad I Arkitektur

på universitet Fuldtid 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mere

Urbanisering er et globalt fænomen, som bestemmer vores samfunds fremtid. De fleste af de vigtigste udfordringer i nutidige samfund er stødt på og adresseret i byer. Byerne giver enorme økonomiske, tekniske og kulturelle muligheder, men de er også steder for sociale konflikter og adskillelse samt miljø- og sundhedsproblemer. Størrelsen af ​​sådanne udfordringer indebærer, at intet enkelt forskningsområde eller erhverv kan tackle dem alene. Byudvikling kræver en integreret tilgang. [+]

Bystudier og planlægning i arkitektur

Urbanisering er et globalt fænomen, som bestemmer vores samfunds fremtid. De fleste af de vigtigste udfordringer i nutidige samfund er stødt på og adresseret i byer. Byerne giver enorme økonomiske, tekniske og kulturelle muligheder, men de er også steder for sociale konflikter og adskillelse samt miljø- og sundhedsproblemer. Størrelsen af ​​sådanne udfordringer indebærer, at intet enkelt forskningsområde eller erhverv kan tackle dem alene. Byudvikling kræver en integreret tilgang. Til dette formål har to fremtrædende finske universiteter samlet sig i dette unikke og tværfaglige kandidatuddannelse. Ansøgning gennem Aalto Universitet optagelse proces er rettet mod ansøgere med bacheloruddannelse i planlægning, arkitektur, landskabsarkitektur og by og fast ejendom økonomi.... [-]


Bystudier Og Planlægning - M.Sc. Grad I Landskabsarkitektur

på universitet Fuldtid 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mere

Urbanisering er et globalt fænomen, som bestemmer vores samfunds fremtid. De fleste af de vigtigste udfordringer i nutidige samfund er stødt på og adresseret i byer. Byerne giver enorme økonomiske, tekniske og kulturelle muligheder, men de er også steder for sociale konflikter og adskillelse samt miljø- og sundhedsproblemer. Størrelsen af ​​sådanne udfordringer indebærer, at intet enkelt forskningsområde eller erhverv kan tackle dem alene. Byudvikling kræver en integreret tilgang. [+]

Bystudier og planlægning i landskabsarkitektur

Urbanisering er et globalt fænomen, som bestemmer vores samfunds fremtid. De fleste af de vigtigste udfordringer i nutidige samfund er stødt på og adresseret i byer. Byerne giver enorme økonomiske, tekniske og kulturelle muligheder, men de er også steder for sociale konflikter og adskillelse samt miljø- og sundhedsproblemer. Størrelsen af ​​sådanne udfordringer indebærer, at intet enkelt forskningsområde eller erhverv kan tackle dem alene. Byudvikling kræver en integreret tilgang. Til dette formål har to fremtrædende finske universiteter samlet sig i dette unikke og tværfaglige kandidatuddannelse. Ansøgning gennem Aalto Universitet optagelse proces er rettet mod ansøgere med bacheloruddannelse i planlægning, arkitektur, landskabsarkitektur og by og fast ejendom økonomi.... [-]


Bystudier Og Planlægning - M.Sc. Grad I Teknologi

på universitet Fuldtid 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mere

To fremtrædende finske universiteter, Aalto Universitet og Helsingfors Universitet har slået sig sammen i dette unikke og tværfaglige kandidatuddannelse. Aalto Universitet indrømmer studerende til programmet gennem tre kanaler: for grader af Master of Science (Arkitektur), Master of Science (Landskab Arkitektur) og Master of Science (Teknologi) til ejendomsspecialisering. Ejendomsspecialiseringen er rettet mod ansøgere med en bachelorgrad i planlægning, byøkonomi, fast ejendom eller økonomi. [+]

Urbanisering er et globalt fænomen, som bestemmer vores samfunds fremtid. De fleste af de vigtigste udfordringer i nutidige samfund er stødt på og adresseret i byer. Byerne giver enorme økonomiske, tekniske og kulturelle muligheder, men de er også steder for sociale konflikter og adskillelse samt miljø- og sundhedsproblemer. Størrelsen af ​​sådanne udfordringer indebærer, at intet enkelt forskningsområde eller erhverv kan tackle dem alene. Byudvikling kræver en integreret tilgang.

To fremtrædende finske universiteter, Aalto Universitet og Helsingfors Universitet har slået sig sammen i dette unikke og tværfaglige kandidatuddannelse. Aalto Universitet indrømmer studerende til programmet gennem tre kanaler: for grader af Master of Science (Arkitektur), Master of Science (Landskab Arkitektur) og Master of Science (Teknologi) til ejendomsspecialisering. Ejendomsspecialiseringen er rettet mod ansøgere med en bachelorgrad i planlægning, byøkonomi, fast ejendom eller økonomi.... [-]


Civilingeniør Fysik

på universitet Fuldtid 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mere

Studier i Engineering Physics skabe grundlag for de teknologiske anvendelser af fysik og åbne dørene for forskellige karrierer i industri, videnskab og forskning. [+]

Find nye løsninger på fremtidens udfordringer!

Studier i Engineering Physics skabe grundlag for de teknologiske anvendelser af fysik og åbne dørene for forskellige karrierer i industri, videnskab og forskning. En dyb forståelse af fysik og matematik kan anvendes til at finde nye løsninger på både nuværende og fremtidige udfordringer.

Kandidatuddannelsen i Engineering Physics er stærkt forskningsorienteret. Næsten halvdelen af ​​kandidaten fortsætte mod en doktorgrad. Forskningen fokusområder spænder fra eksperimentelle og teoretiske materialefysik til nanofysik og nanovidenskab, og hidtil ukendte energiløsninger. Uddannelsen adskiller sig fra en mere klassisk universitet fysik i sin nærhed til beton, praktiske forskningsspørgsmål. Forbindelsen til det virkelige liv problemer er meget stærk.... [-]


Kandidatuddannelsen I Kreative Bæredygtighed - M. Sc. Grad I økonomi Og Business Administration

på universitet Fuldtid 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mere

I kandidatuddannelsen i Creative Bæredygtighed studerende lærer at skabe nye bæredygtige løsninger, der kombinerer forretning med arkitektur, design, landskabsplanlægning, fast ejendom og byplanlægning. [+]

I kandidatuddannelsen i Creative Bæredygtighed studerende lærer at skabe nye bæredygtige løsninger, der kombinerer forretning med arkitektur, design, landskabsplanlægning, fast ejendom og byplanlægning.

De væsentligste udfordringer vedrørende udviklingen af ​​bæredygtighed er forbundet med klimaforandringer, global fattigdom, social og økonomisk ulighed samt demografiske ændringer og tilpasning til hurtige globale økonomiske forandringer.

Globale og lokale udfordringer og kompleksiteten af ​​fremtidige scenarier kræver styrkelse af den tværfaglige tilgang og den indbyrdes sammenkobling af miljømæssige, økonomiske, sociale og kulturelle aspekter i undervisningen.... [-]


Master Of Science I Arkitektur

på universitet Fuldtid 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mere

Arkitektur er et teknologisk område og kunst. Arkitektur undervisning kombinerer videnbaseret professionelle materiale og kunstneriske forståelse og formuleringsevne. [+]

Arkitektur er et teknologisk område og kunst. Arkitektur undervisning kombinerer videnbaseret professionelle materiale og kunstneriske forståelse og formuleringsevne. En arkitekt skal kunne se problemerne fra mange forskellige retninger, hvilket er årsagen til den bredt funderede karakter af graden i arkitektur. Den nuværende karakter af uddannelsen udvikler den studerendes videnskabelige og kunstneriske tænkning vedrørende opførelse af en socialt ansvarlig og bæredygtig fremtid.

Mål om uddannelse

De læringsresultater er baseret på reglerne i EU-direktiv, der gælder for at forfølge de faglige virksomhed som arkitekt (Europa-Parlamentets direktiv 2005/36 / EF og Rådets direktiv om anerkendelse af erhvervsmæssige kvalifikationer). Ifølge direktivet, en arkitektonisk grad lever op til forventningerne i byggebranchen, og også gør det muligt for en karriere uden for Finland.... [-]


Master Of Science I Automatisering Og Elektroteknik

på universitet Fuldtid 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mere

Kandidatuddannelsen i Automation og Elektroteknik er en bred tværfaglig program der giver kandidater med en evne til at arbejde i og mellem en lang række forskellige områder - lige fra traditionelle Elektroteknik og energisektoren til Biomedical Engineering, Control Engineering og robotteknologi. Tegning fra omfattende forskning i matematiske og naturvidenskabelige, pensum er fleksibel og giver eleverne mulighed for at studere en unik kombination af kurser, der passer deres egne interesser. [+]

Kandidatuddannelsen i Automation og Elektroteknik er et bredt tværfagligt program der giver kandidater med en evne til at arbejde i og mellem en lang række forskellige områder - lige fra traditionelle Elektroteknik og energisektoren til Biomedical Engineering, Control Engineering og robotteknologi. Tegning fra omfattende forskning i matematiske og naturvidenskabelige, pensum er fleksibel og giver eleverne mulighed for at studere en unik kombination af kurser, der passer deres egne interesser.

De centrale temaer i programmet, er bæredygtighed, fx energieffektivitet, intelligente transportsystemer; distribueres og netværkssystemer, f.eks smart grid, intelligente omgivelser, tryghed og sikkerhed i distribuerede / netværkssystemer; sensing og opfatte miljø, f.eks mikrofølere, maskine opfattelse; overgang fra automation til autonomi og personlig sundhedspleje.... [-]


Master Of Science I Avancerede Energiløsninger - Bæredygtige Energi Omdannelsesprocesser

på universitet Fuldtid 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mere

Interesseret i karriere i energi for vores samfund? Ønsker at være involveret i udviklingen af ​​hurtigt skiftende, fremtidens energisystemer? Kandidatuddannelsen i Advanced Energy Solutions kan være den perfekte match for dig. [+]

Interesseret i karriere i energi for vores samfund? Ønsker at være involveret i udviklingen af ​​hurtigt skiftende, fremtidens energisystemer? Kandidatuddannelsen i Advanced Energy Solutions kan være den perfekte match for dig.

Der er en løbende overgang til vedvarende energi, som kombinerer smartness, fleksibilitet og miljøvenlighed med en kunde accept og engagement. Ny energi system vil være en kompleks kombination af centrale og lokale ressourcer. Det kræver nytænkning af primær kilder, produktion, afsætning, transmission, brug og kunder som producent--forbrugere (prosumers).

Programmet har fire majors. I hver af dem, vil du blive givet en solid teoretisk baggrund, komplimenteres med tværfaglige studier at udvide og uddybe forståelsen af ​​energimæssige udfordringer i vores samfund.... [-]


Master Of Science I Avancerede Energiløsninger - Bæredygtige Energisystemer Og Markeder

på universitet Fuldtid 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mere

Master Program i Advanced Energy Solutions kan være den perfekte match for dig. Der er en løbende overgang til vedvarende energi, som kombinerer smartness, fleksibilitet og miljøvenlighed med en kunde accept og engagement. Ny energi system vil være en kompleks kombination af centrale og lokale ressourcer. Det kræver nytænkning af primær kilder, produktion, afsætning, transmission, brug og kunder som producent--forbrugere (prosumers). [+]

Master Program i Advanced Energy Solutions kan være den perfekte match for dig.

Der er en løbende overgang til vedvarende energi, som kombinerer smartness, fleksibilitet og miljøvenlighed med en kunde accept og engagement. Ny energi system vil være en kompleks kombination af centrale og lokale ressourcer. Det kræver nytænkning af primær kilder, produktion, afsætning, transmission, brug og kunder som producent--forbrugere (prosumers).

Programmet har fire majors. I hver af dem, vil du blive givet en solid teoretisk baggrund, komplimenteres med tværfaglige studier at udvide og uddybe forståelsen af ​​energimæssige udfordringer i vores samfund.

Større Bæredygtige energisystemer og Markets tilbyder en fast teoretisk grundlag samt praktiske værktøjer og færdigheder af ingeniører, der arbejder på området for energisystemer. Integration intermitterende vedvarende energikilder, som sol, vind og bølgeenergi, i energisystemet er en af ​​de største udfordringer i vores bæredygtig fremtid. Denne store giver den grundlæggende forståelse af energisystemerne, de vigtigste udfordringer, som vores energiløsninger i dag og mulige veje til en bæredygtig fremtid står over for.... [-]


Master Of Science I Avancerede Energiløsninger - Bæredygtig Energi I Bygninger Og Byggede Miljø

på universitet Fuldtid 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mere

Der er en løbende overgang til vedvarende energi, som kombinerer smartness, fleksibilitet og miljøvenlighed med en kunde accept og engagement. Ny energi system vil være en kompleks kombination af centrale og lokale ressourcer. Det kræver nytænkning af primær kilder, produktion, afsætning, transmission, brug og kunder som producent--forbrugere (prosumers). [+]

Interesseret i karriere i energi for vores samfund? Ønsker at være involveret i udviklingen af ​​hurtigt skiftende, fremtidens energisystemer? Kandidatuddannelsen i Advanced Energy Solutions kan være den perfekte match for dig.

Der er en løbende overgang til vedvarende energi, som kombinerer smartness, fleksibilitet og miljøvenlighed med en kunde accept og engagement. Ny energi system vil være en kompleks kombination af centrale og lokale ressourcer. Det kræver nytænkning af primær kilder, produktion, afsætning, transmission, brug og kunder som producent--forbrugere (prosumers).

Programmet har fire majors. I hver af dem, vil du blive givet en solid teoretisk baggrund, komplimenteres med tværfaglige studier at udvide og uddybe forståelsen af ​​energimæssige udfordringer i vores samfund.... [-]


Master Of Science I Avancerede Energiløsninger - Industrielle Energiprocesser Og Bæredygtighed

på universitet Fuldtid 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mere

Interesseret i karriere i energi for vores samfund? Ønsker at være involveret i udviklingen af ​​hurtigt skiftende, fremtidens energisystemer? Master Program i Advanced Energy Solutions kan være den perfekte match for dig. [+]

Interesseret i karriere i energi for vores samfund? Ønsker at være involveret i udviklingen af ​​hurtigt skiftende, fremtidens energisystemer?

Master Program i Advanced Energy Solutions kan være den perfekte match for dig.

Der er en løbende overgang til vedvarende energi, som kombinerer smartness, fleksibilitet og miljøvenlighed med en kunde accept og engagement. Ny energi system vil være en kompleks kombination af centrale og lokale ressourcer. Det kræver nytænkning af primær kilder, produktion, afsætning, transmission, brug og kunder som producent--forbrugere (prosumers).

Programmet har fire majors. I hver af dem, vil du blive forsynet en solid teoretisk baggrund, komplimenteres med tværfaglige studier at udvide og uddybe forståelsen af ​​energimæssige udfordringer i vores samfund.... [-]


Master Of Science I Avancerede Materialer Til Innovation Og Bæredygtighed (EIT Råstoffer)

på universitet Fuldtid 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mere

Kandidatuddannelsen i Advanced Materials for Innovation og Bæredygtighed, AMIS, vil tackle temaet substitution af kritiske eller giftige materialer i produkter og for optimeret ydeevne. [+]

Opnå en forståelse af den fulde råstoffer værdikæden, og et sind-sæt til innovation og iværksætteri med fokus på bæredygtighed.

Kandidatuddannelsen i Advanced Materials for Innovation og Bæredygtighed, AMIS, vil tackle temaet substitution af kritiske eller giftige materialer i produkter og for optimeret ydeevne. Det vil også omfatte materiale chain optimering til end-of-life produkter og produkter og tjenester design for den cirkulære økonomi - som alle er centrale temaer i ETI råstoffer. Det primære fokus for tilpasning er på metal og mineralske råstoffer. Bio-base og polymer materialer er dækket i betragtning af deres substitution potentiale og andre materialer i forbindelse med genbrug multi-materiale produkt. Desuden AMIS-programmet omfatter en solid pakke af kurser og projektarbejde i innovation og iværksætteri.... [-]


Master Of Science I Byggeteknologi

på universitet Fuldtid 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mere

Kandidatuddannelsen i Byggeteknologi giver de studerende en omfattende akademisk og faglig viden om de forskellige discipliner inden for civil og Konstruktioner. [+]

Den Kandidatuddannelsen i Byggeteknologi giver de studerende en omfattende akademisk og faglig viden om de forskellige discipliner inden for civil og Konstruktioner.

Anlægsarbejder spiller en central rolle i at skabe sikre og sunde byggede miljøer, som er væsentlige elementer i hverdagen og trivsel. Ved at kombinere de globale behov for energieffektivitet og bæredygtighed med de særlige kendetegn ved en god levende miljø kræver teoretisk forståelse, faglige færdigheder, og en frisindet holdning.

Programmet beskæftiger sig med design, konstruktion, brug og vedligeholdelse af broer, såsom bygninger og broer. Med sine fire hovedemner - strukturel engineering, byggeri ydeevne, byggeledelse, og mineral-baserede materialer - programmet giver de studerende viden og færdigheder afgørende for de fremtidige karriere i industrien, forskning, uddannelse eller myndighed. Baseret på de enkelte valg, kan den studerende specialisere sig i emner som opbygning af energiforbrug, bygge tjenester teknologi, reparation og vedligeholdelse, indeklima og brandsikkerhed teknik.... [-]


Master Of Science I Computer, Kommunikation Og Information Sciences - Human-Computer Interaction

på universitet Fuldtid 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mere

Human-Computer Interaction er en ny tværfaglig hovedrolle, der bygger på succesen med vores tidligere uddannelsesmæssige indsats: Interactive Technologies track, Information Networks-programmet og Usability School af Aalto University og Interactive Systems ved Helsinki Universitet. Hovedingen har stærke forbindelser med andre majors i kandidatuddannelsen i Computer, Kommunikation og Informationsvidenskab (CCIS). [+]

Bliv ekspert i human-computer interaktion!

Hurtige fremskridt inden for hardware, algoritmer, software og netværk har åbnet enorme nye muligheder for menneskelig brug af informationsteknologi. Studier i Human-Computer Interaction (HCI) forbereder fremtidige eksperter og ledere, der bruger den avancerede metode til at designe og udvikle informationsteknologi til gavn for mennesker.

Human-Computer Interaction er en ny tværfaglig hovedrolle, der bygger på succesen med vores tidligere uddannelsesmæssige indsats: Interactive Technologies track, Information Networks-programmet og Usability School af Aalto University og Interactive Systems ved Helsinki Universitet. Hovedingen har stærke forbindelser med andre majors i kandidatuddannelsen i Computer, Kommunikation og Informationsvidenskab (CCIS).... [-]


Master Of Science I Computer, Kommunikations- Og Informationssystemer Videnskaber - Akustik Og Lydteknologi

på universitet Fuldtid 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mere

Den største i Akustik og Audio Technology giver grundlæggende viden om akustiske fænomener, menneskelige hørelse og lyd teknologier, og også letter de studerende til at anvende den viden i praksis. Akustik og Audio Technology er en af ​​de otte store selskaber tilbydes i kandidatuddannelsen i Computer, Kommunikation og Information Sciences (CCIS). [+]

Den Major i Akustik og lyd teknoloy giver grundlæggende viden om akustisk fænomener, menneskelige hørelse og lyd teknologier, og også letter de studerende til at anvende den viden i praksis. Akustik og Audio Technology er en af ​​de otte store selskaber tilbydes i kandidatuddannelsen i Computer, Kommunikation og Information Sciences (CCIS).

Målet af de store er, at de studerende kunne bruge deres læringsudbytte fleksibelt i forskellige opgaver i industrien og i den akademiske verden. For eksempel bør den studerende vide hvorfor og hvordan moderne lossy audio codecs (mp3, AAC) arbejde, eller han / hun skal være i stand til at måle, forstå de perceptuelle aspekter, og designe akustikken i en klasse værelse eller en støjskærm. Nogle eksemplariske områder, hvor de studerende er planlagt til at være kompetent er lydoptagelse og reproduktion, lyd kodning, musikteknologi, akustiske målinger, aktiv støjreduktion, audio signalbehandling, værelse og bygge akustik, og ekstern støj.... [-]


Master Of Science I Computer, Kommunikations- Og Informationssystemer Videnskaber - Datalogi

på universitet Fuldtid 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mere

Kandidatgrad i datalogi giver dig en mulighed for at ændre verden. Software er afgørende del af industri, handel, sundhedspleje, medier, og endda kunst. Nye innovationer er ofte baseret på nye teknologier, såsom cloud computing, web, og store data. [+]

Undersøgelse en all-round grad i datalogi og få mulighed for at påvirke fremtiden!

Kandidatgrad i datalogi giver dig en mulighed for at ændre verden. Software er afgørende del af industri, handel, sundhedspleje, medier, og endda kunst. Nye innovationer er ofte baseret på nye teknologier, såsom cloud computing, web, og store data.

I Institut for Datalogi alle mester kurser bliver undervist på engelsk. Vi tror på fleksibilitet: studerende kan bygge deres egne studieplaner bestående af centrale og specialiseringskurser. De centrale kurser giver dig et stærkt fundament i algoritmer, computergrafik, machine learning, operativsystemer, sikkerhed, brugergrænseflader, web softwareudvikling, etc. De specialuddannelser er inddelt i fem spor.... [-]


Master Of Science I Computer, Kommunikations- Og Informationssystemer Videnskaber - Game Design Og Produktion

på universitet Fuldtid 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mere

Game Design og Produktion er en tværfaglig stor som stramt integrerer studerende fra forskellige baggrunde. Hands on med hjerner på - at skabe og analysere spil, eksperimentere med nye teknologier og design tilgange, og møde geniale mennesker med hvem til at bygge fremtiden. [+]

Drømmer du om at blive en game-changer i en af ​​tidens hotteste industrier?

Game Design og Produktion er en tværfaglig stor som stramt integrerer studerende fra forskellige baggrunde. Hands on med hjerner på - at skabe og analysere spil, eksperimentere med nye teknologier og design tilgange, og møde geniale mennesker med hvem til at bygge fremtiden.

På School of Science, Game Design og Produktion er en af ​​de otte store selskaber tilbydes i kandidatuddannelsen i Computer, Kommunikation og Information Sciences (CCIS). Undersøgelser i programmet er baseret på både den seneste videnskabelige forskning og industriel state-of-the-art.

Læringsresultater The Game Design og Produktion større er organiseret i samarbejde med Aalto University School of Arts, Design og Arkitektur (ARTS). Ansøg via CCIS sti, hvis du ønsker at opgradere som en M.Sc. og fortegningen ARTS hvis du ønsker en MA grad. M.Sc. grad har flere tekniske kurser om emner som computergrafik og kunstig intelligens. ... [-]

Master Of Science I Computer, Kommunikations- Og Informationssystemer Videnskaber - Kommunikation Teknik

på universitet Fuldtid 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mere

Communications Engineering større fokus på kommunikation og netværksteknologi, networking business, og menneskelige centreret kommunikation. Afhængig af din interesse, kan du fokusere undersøgelserne mere i retning af Internet Technologies, Trådløs kommunikation eller kommunikation Ecosystem. [+]

Informations- og kommunikationsteknologi (IKT) er i spidsen for digitale revolution, som er radikalt forandre verden, som vi kender det. Der er et konstant behov for godt afrundede kommunikation ingeniører med stor viden om de teknologiske fundamentals, dybdegående programmering færdigheder, og solid forståelse af de forretningsmæssige dynamik. Hos Aalto kan du blive en ægte game changer i marken.

Undersøgelse program Communications Engineering større fokus på kommunikation og netværksteknologi, networking business, og menneskelige centreret kommunikation. Afhængig af din interesse, kan du fokusere undersøgelserne mere i retning af Internet Technologies, Trådløs kommunikation eller kommunikation Ecosystem. Wireless Communications: Du vil lære om moderne trådløse kommunikationssystem arkitekturer (LTE, 5G), signal forarbejdningsmetoder, kontrol ressource metoder og de relaterede spørgsmål frekvensforvaltning. Du får også hands on erfaring med state of art laboratorieudstyr og kan få involveret med software defineret radio baseret implementering og eksperimentering arbejde. Internet Technologies: Du vil lære, hvordan internettet virkelig fungerer og udvikler sig, og hvordan man kan designe og implementere nye protokoller og tjenester og sikre dit netværk. Vi dækker faste, mobile, corporate og brede netværk i området og deres anvendelse til nuværende og fremtidige applikationer. Du vil også lære, hvordan netværk kan virtualiseret. Communications Ecosystem: Du vil lære om operatørforretningen at foretage teknisk-økonomisk analyse af kommunikationssystemer og tjenesteydelser, og at forstå slutbrugernes behov og adfærd. Du kan også fokusere på brugergrænseflade design. ... [-]

Master Of Science I Computer, Kommunikations- Og Informationssystemer Videnskaber - Machine Learning Og Data Mining

på universitet Fuldtid 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mere

Machine læring er et af de stærke punkter i Aalto University. Denne solid uddannelse i moderne analyse beregningsmæssige data giver dig gode muligheder for en karriere i forskningsinstitutioner eller i den private sektor i de hurtigt udviklende områder af machine learning, data videnskab, og kunstig intelligens. [+]

Vil du ønsker at bygge fremtidens intelligente maskiner?

Machine læring er et af de stærke punkter i Aalto University. Denne solid uddannelse i moderne analyse beregningsmæssige data giver dig gode muligheder for en karriere i forskningsinstitutioner eller i den private sektor i de hurtigt udviklende områder af machine learning, data videnskab, og kunstig intelligens. Endnu vigtigere, machine learning er simpelthen udfordrende og interessant - hvad kunne være bedre end at løse spændende og vigtige problemer med hurtigt at udvikle nye kombinationer af matematik, statistik og datalogi?

Metoderne til machine learning og data mining er relevant og nødvendig i en lang række forskellige områder lige fra procesindustrien til data videnskab. Seneste spydspids anvendelsesområder omfatter... [-]


Master Of Science I Computer, Kommunikations- Og Informationssystemer Videnskaber - Sikkerhed Og Mobile Computing

på universitet Fuldtid 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mere

Studier i Sikkerhed og Mobile Computing give de studerende en bred forståelse af de nyeste og kommende teknologier til sikker mobil- og cloud computing-systemer. [+]

Anskaf en verdensklasse uddannelse i informationssikkerhed ved Aalto University!

Studier i Sikkerhed og Mobile Computing give de studerende en bred forståelse af de nyeste og kommende teknologier til sikker mobil- og cloud computing-systemer. Studerende vil få både praktisk ingeniørmæssig viden og teoretiske indsigt i

sikre systemer engineering, distribueret programudvikling, netværk og service arkitekturer, og mobile og cloud-platforme.

Vi tror på at kombinere sikkerhed ekspertise med produktudvikling færdigheder.

For nye studerende, de store mejetærskere tre tidligere undersøgelse moduler: Kandidatuddannelsen i Sikkerhed og Mobile Computing (NordSecMob), Mobile Computing - Services og sikkerhed store, såvel som de Secure Systems spor i Datalogi store.... [-]


Master Of Science I Computer, Kommunikations- Og Informationssystemer Videnskaber - Software Og Service Engineering

på universitet Fuldtid 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mere

Den software og service Engineering studier udstyre de studerende med de færdigheder, som vil være af højeste værdi til moderne organisationer. Eleverne lærer at designe, udvikle og administrere digitale produkter og tjenester. De udvikler sig til selvstændige tænkere i stand til at tackle komplekse, virkelige verdens problemer under hensyntagen til de menneskelige, samfundsmæssige og organisatoriske faktorer. [+]

Deltag Software og service Engineering og erhverve de færdigheder til at designe, udvikle og administrere digitale produkter og tjenester!

Digitale produkter og tjenester er afgørende for økonomier, samfund og menneskers velbefindende. De tillader virksomhederne at gå ud over de traditionelle grænser, indpasses i nye funktioner og nå eksponentiel vækst.

Den software og service Engineering studier udstyre de studerende med de færdigheder, som vil være af højeste værdi til moderne organisationer. Eleverne lærer at designe, udvikle og administrere digitale produkter og tjenester. De udvikler sig til selvstændige tænkere i stand til at tackle komplekse, virkelige verdens problemer under hensyntagen til de menneskelige, samfundsmæssige og organisatoriske faktorer.... [-]


Master Of Science I Elektronik Og Nanoteknologi

på universitet Fuldtid 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mere

Dette program tilbyder alt dette og meget mere. Kandidatuddannelsen i nano- og radiovidenskab giver dig grundlæggende viden inden for følgende områder: mikro- og nanovidenskab, mikro- og nanoelektronisk kredsløbsdesign. [+]

Er du nysgerrig på, hvordan moderne trådløse enheder fungerer, og hvorfor den trådløse forbindelse bliver hurtigere og hurtigere? Vil du vide, hvordan du integrerer radiofrekvenskredsløb og antenner i mindste trådløse sensorer, f.eks. For "Internet af ting", til satellitbaseret jord- eller rumobservation eller til implanterbare medicinske anordninger? Måske er du også interesseret i nanofabrikationsmetoder, solpaneler eller radioformidling og elektromagnetik i grundforskning?

Kandidatuddannelsen i elektronik og nanoteknologi besvarer alle disse spørgsmål og mere. Programmet giver dig grundlæggende viden inden for følgende områder: mikro- og nanovidenskab, mikro- og nanoelektronisk kredsløbsdesign, avancerede materialer og fotonik, radiovidenskab og rumvidenskab... [-]


Master Of Science I Environomical Veje For Bæredygtige Energisystemer (vælg)

på universitet Fuldtid 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mere

Kandidatuddannelsen i Environomical veje for Bæredygtige energisystemer (SELECT) tilbyder avanceret uddannelse inden for bæredygtige energisystemer for fremtiden. [+]

Kandidatuddannelsen i Environomical veje for Bæredygtige energisystemer (SELECT) tilbyder avanceret uddannelse inden for bæredygtige energisystemer for fremtiden. SELECT sigter mod at levere uddannelse af høj kompetence- og kvalitet tekniske færdigheder inden for området, herunder industriel interaktion i hele programmet. Studerende dimitteret fra SELECT program vil have opnået erfaring inden for følgende emner:

Træning i tværfaglig problemanalyse og opgaveløsning. Avanceret teambuilding i en multinational omgivelser, sammen med stimulerende international erfaring. En roman og flerdimensional måde at lære involverer virkelige og virtuelle klasseværelser Tæt samarbejde med industrien i specialet arbejde. En unikt netværk af medstuderende, SELECT alumner og industri specialister på området for vedvarende energi. ... [-]

Master Of Science I Europæisk Minedrift, Mineraler Og Miljøprogram (emmep)

på universitet Fuldtid 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mere

Europæiske Minedrift, Mineraler og miljøprogram (EMMEP) er en kandidatuddannelse organiseret i det internationale samarbejde mellem tre Europas førende universiteter i Minedrift og Resource Engineering. [+]

Europæisk Minedrift, Mineraler og miljøprogram (EMMEP) er en kandidatuddannelse organiseret i det internationale samarbejde mellem tre Europas førende universiteter inden for minedrift og Resource Engineering:

Delft University of Technology (Holland) Aalto University (Finland), RWTH Aachen University (Tyskland)

EMMEP bygger på de stærke og de komplementære kompetencer af de nævnte universiteter i undersøgelser og forskning Earth Science. Den europæiske Mining Course (EMC) startede i 1996, og indtil 2014 over 700 elever har deltaget i programmet, og er forenet i en velorganiseret alumnenetværk.

I løbet af to-årig kandidatuddannelse studerende studerer sammen i tre forskellige universiteter:... [-]


Master Of Science I Fast Ejendom økonomi

på universitet Fuldtid 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mere

Interesseret i økonomi? Vil du arbejde som en holistisk ekspert på et specialiseret område? Klar til at styre de mest værdifulde aktiver et land har? Hvis ja, så kan dette være programmet for dig. [+]

Er du interesseret i økonomi? Vil du arbejde som en alsidig ekspert på et specialiseret område og styre den mest værdifulde form for aktiv der er? Hvis det er tilfældet, kan dette være programmet for dig.

Kandidatuddannelsen i fast ejendom økonomi giver en grundig forståelse af dynamikken på ejendomsmarkederne. Du vil opnå en holistisk forståelse af fænomenerne relateret til ejendomsmarkederne og lære de teknikker, der bruges til at analysere og styre fast ejendom.

Programmet kombinerer de videnskabelige discipliner inden for økonomi, ledelse, arealforvaltning og planlægning for at give dig de nøglefærdigheder, der er nødvendige for en bred vifte af karriereforløb i ejendomsbranchen.... [-]


Master Of Science I Finance

på universitet Fuldtid 2 år August 2018 Finland Helsinki Espoo Pori Mikkeli + 3 mere

Kandidatuddannelsen i Finance forbereder de studerende til job i verdens mest selektive virksomheder i den finansielle sektor. [+]

Kandidatuddannelsen i Finance forbereder de studerende til job i verdens mest selektive virksomheder i den finansielle sektor.

Programmet finansloven giver en dynamisk, krævende, men støttende læring-centreret miljø, som forbereder de studerende til job i verdens mest selektive virksomheder inden for international bankvirksomhed, ledelsesrådgivning, og beslægtede områder.

Studerende udvikle en solid videnskabelig tilgang til økonomiske problemer. Programmet fremmer udviklingen af ​​de bredere kommunikation, teamwork, etiske, kvantitative og interkulturelle færdigheder, som eleverne får brug både i generelle lederstillinger og som aktive borgere i stand til at diskutere spørgsmål af dagen.... [-]


Master Of Science I Fysisk Planlægning Og Transportteknologi

på universitet Fuldtid 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mere

Dette program fokuserer på fremtidige udfordringer med bæredygtigt bygget miljø, tackling aktuelle globale megatrends, såsom urbanisering og behovet for grønnere byer. Programmets definerende karakter er dets fokus på en lang række tilgange fra folks dagligdag og mobilitet til storstilet strategisk og systemisk tænkning, der er nødvendig for at forme det byggede miljø. [+]

Byer bliver stadig mere dynamiske, komplekse og fragmenterede, mens kravene stiger for deres levedygtighed, bæredygtighed, konkurrenceevne og tiltrækningskraft.

Nye krav til byer kræver nye færdigheder inden for systemisk forståelse, problemløsning og integreret planlægning og politikudvikling ud over sektorielle grænser.

Kandidatuddannelsen i fysisk planlægning og transportteknologi fokuserer på de fremtidige udfordringer ved bæredygtige byggemiljøer og tackler aktuelle globale megatrends, såsom urbanisering og behovet for grønnere byer. Programmets definerende karakter er dets vægt på en bred vifte af perspektiver, fra menneskers dagligdag og mobilitet til den form for storstilet strategisk og systemisk tænkning, der er nødvendig for at forme det byggede miljø.... [-]


Master Of Science I Geoengineering

på universitet Fuldtid 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mere

Geoengineering er afhængig af en lang række discipliner, herunder geo- og materialevidenskab, mekanik og konstruktion. Strukturer af interesse omfatter fundamenter, veje, escavations og underjordiske strukturer som tunneler. . [+]

geoengineering bygger på en bred vifte af discipliner, herunder geo- og materialevidenskab, mekanik og konstruktion. Strukturer af interesse omfatter fundamenter, veje, escavations og underjordiske strukturer som tunneler.

De fleste byggematerialer, dagligdags husholdningsartikler, energikilder og grundvand stammer fra jorden. Megatrends som urbanisering, klimaforandringer og den stigende anvendelse af naturressourcer og energi i høj grad påvirke vores liv. De skaber både udfordringer og muligheder for Geoingeniørerne.

Kandidatuddannelsen i Geoengineering giver de studerende viden, færdigheder og kompetencer, der er nødvendige for at forstå adfærd jord til geoteknik, af sten for sten teknik og minedrift og af vej strukturer for motorvej engineering.... [-]


Master Of Science I Geoinformatik

på universitet Fuldtid 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mere

I kandidatuddannelsen i geoinformatik ved Aalto University, lærer eleverne state-of-the-art i moderne metoder til at erhverve, behandling og udnytte geografisk information. [+]

i Kandidatuddannelsen i geoinformatik ved Aalto University, lærer eleverne state-of-the-art i moderne metoder til at erhverve, behandling og udnytte geografisk information. Kandidatuddannelsen i Geoinformatik kombinerer tekniske, matematiske, beregningsmæssige og visuel viden og tilbyder de studerende mulighed for at ikke kun bruge geoinformatik teknologi, men også at udvikle og skabe nye beregningsmetoder og applikationer. Ud over at få et overordnet perspektiv, kan de studerende yderligere fokusere deres færdigheder på et af emnerne inden for geoinformatik, såsom geodæsi, fotogrammetri, laserscanning, telemåling, geografiske informationsteknologi eller kartografi.

Kandidatuddannelsen i Geoinformatik har en lang tradition som et teknisk og matematisk orienterede pensum. Det er grunden til, for eksempel programmering færdigheder, er grundlæggende kurser i matematik og statistik samt en interesse i geoIT påkrævet. Programmet giver både teoretiske og praktiske færdigheder, og udvikler faglige kapaciteter, problemløsning færdigheder og analytisk tænkning, for blot at nævne nogle få. Undervisningen er tæt forbundet til løbende banebrydende forskning. Graduation fra kandidatuddannelsen i geoinformatik forbereder dig til nøglepositioner i akademiske verden og industrien. Alle kurser på engelsk.... [-]


Master Of Science I Global Management

på universitet Fuldtid 2 år August 2018 Finland Helsinki Espoo Pori Mikkeli + 3 mere

Kandidatuddannelsen i Global Management (GM) tilbyder de studerende to meget prestigefyldte kvalifikationer: MSc i Økonomi-og Erhvervsministeriet administration ydet af Aalto University School of Business og CEMS Master i International Management (MIM) ydet af CEMS, Den Globale Alliance i Management Education. [+]

Er du interesseret i at opbygge en succesfuld international karriere? Global Management-programmet med CEMS Master i International Management udstyrer de studerende med færdigheder og viden er nødvendig for at fungere som vildt skiftere i fremtidens globale erhvervsklima.

CEMS - global kvalitet CEMS er en global alliance af 30 førende business skoler, tæt på 80 multinationale selskaber og NGO'er, der tilsammen tilbyder den top-rangerede, internationalt og praksis-orienteret CEMS Master i International Management (MIM) program. Globalt mere end 1000 studerende tilmelde sig CEMS MIM hvert år, og der er over 10 000 CEMS alumni af 81 nationaliteter, der arbejder i 75 lande.

Konsekvent rangeret blandt de øverste i verden af ​​Financial Times, CEMS MIM forener multinationale virksomheder og internationale kaliber professorer fra førende universiteter og handelshøjskoler.... [-]


Master Of Science I Ict Innovation (EIT Digital Master Skole) - Cloud Computing Og Tjenester

på universitet Fuldtid 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mere

EIT Digital Master School tilbyder en to-årig uddannelse, hvor du kan vælge to universiteter i to forskellige europæiske lande, bygge en læseplan af tekniske kurser kombineret med innovation og iværksætteri undersøgelser. [+]

EIT Digital Master School tilbyder en to-årig uddannelse, hvor du kan vælge to universiteter i to forskellige europæiske lande, bygge en læseplan af tekniske kurser kombineret med innovation og iværksætteri undersøgelser.

Den største af Cloud Computing og tjenesteydelser fokuserer på en bred vifte af applikationer, såsom elektronisk handel, mobile tjenester, online sociale netværk, peer-to-peer-systemer, og webtjenester. Hvad er fælles for alle disse programmer er, at informationskilder og kontrol er decentraliseret over netværket og flere datacentre og deres underliggende systemer bliver fordelt, rekonfigurerbare og adaptive. Alt dette gør processen med at udvikle distribuerede softwaresystemer betydeligt mere kompleks end for centralanlæg.... [-]


Master Of Science I Ict Innovation (EIT Digital Master Skole) - Indlejrede Systemer

på universitet Fuldtid 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mere

EIT Digital Master School tilbyder en toårig uddannelse, hvor du kan vælge to universiteter i to forskellige europæiske lande, bygge en læseplan af tekniske kurser kombineret med innovation og iværksætteri undersøgelser. [+]

EIT Digital Master School tilbyder en toårig uddannelse, hvor du kan vælge to universiteter i to forskellige europæiske lande, bygge en læseplan af tekniske kurser kombineret med innovation og iværksætteri undersøgelser.

Den Embedded Systems store fokus på støtteteknologier og design metoder til beregning systemer, der er indlejret som integreret del af større systemer og designet til specifikke kontrolfunktioner enheder med forskellige elektroniske og mekaniske komponenter.

De studerende på Embedded Systems store på Aalto Universitet vil tilegne sig færdigheder til at udvikle applikationer og tjenester, der er baseret på mobile cyber-fysiske systemer (CPS) teknologier. Emnerne omfatter... [-]


Master Of Science I Ict Innovation (EIT Digital Master Skole) - Menneskelig Computer Interaktion Og Design

på universitet Fuldtid 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mere

The Human Computer Interaction og Design stort fokus på undersøgelsen, design, udvikling og evaluering af nye brugergrænseflader og interaktive systemer under hensyntagen menneskelige aspekter, på de kognitive og sensoriske-motoriske niveauer, teknologiske aspekter, samt forretningsmæssige aspekter. [+]

EIT Digital Master School tilbyder en toårig uddannelse, hvor du kan vælge to universiteter i to forskellige europæiske lande, bygge en læseplan af tekniske kurser kombineret med innovation og iværksætteri undersøgelser.

Den Human Computer Interaction og Design større fokus på studiet, design, udvikling og evaluering af nye brugergrænseflader og interaktive systemer under hensyntagen menneskelige aspekter, på de kognitive og sensoriske-motoriske niveauer, teknologiske aspekter, samt forretningsmæssige aspekter.

Undersøgelserne omfatter kurser om design og evaluering af interaktive systemer med en stærk vægt på bruger-centreret design teknikker:

forstå de menneskelige evner og konsekvenserne af at anvende informationsteknologi som et redskab til at løse arbejdsrelaterede opgaver, og udvikle og evaluere systemerne ved at sætte brugeren i centrum af designprocessen. ... [-]

Master Of Science I IKT Innovation (EIT Digital Master School) - Autonome Systemer

på universitet Fuldtid 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mere

AUS er en kombination af datalogi og elektronikteknik. I løbet af programmet får eleverne nye færdigheder på begge områder. I edb-videnskab omfatter relevante færdigheder bl.a. Internet of Things (IoT), maskinindlæring, kunstig intelligens og robot vision. I elektronikteknologi er relevante felter automation, kontrol, indlejrede systemer og kommunikation. [+]

EIT Digital Master School tilbyder en toårig uddannelse, hvor du kan vælge to universiteter i to forskellige europæiske lande, opbygge en læseplan for tekniske kurser kombineret med innovation og iværksætterstudier.

For alle interesserede i en karriere relateret til selvkørende biler, robotik eller kunstig intelligens tilbyder EIT Digital Masters School et toårigt kandidatuddannelse i autonome systemer (AUS).

AUS er en kombination af datalogi og elektronikteknik. I løbet af programmet får eleverne nye færdigheder på begge områder. I edb-videnskab omfatter relevante færdigheder bl.a. Internet of Things (IoT), maskinindlæring, kunstig intelligens og robot vision. I elektronikteknologi er relevante felter automation, kontrol, indlejrede systemer og kommunikation.... [-]


Master Of Science I IKT Innovation (EIT Digital Master School) - Datalogi

på universitet Fuldtid 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mere

Data mangler: sociale medier, produktionssystemer, medicinsk udstyr, logistiske tjenester, og utallige andre genererer daglige databaser. Med et væld af tilgængelige data er vi på et tidspunkt i historien, hvor vi kan foretage analyser til at opdage, opdage og i sidste ende bedre forstå verden omkring os. [+]

EIT Digital Master School tilbyder en toårig uddannelse, hvor du kan vælge to universiteter i to forskellige europæiske lande, opbygge en læseplan for tekniske kurser kombineret med innovation og iværksætterstudier.

Data mangler: sociale medier, produktionssystemer, medicinsk udstyr, logistiske tjenester, og utallige andre genererer daglige databaser. Med et væld af tilgængelige data er vi på et tidspunkt i historien, hvor vi kan foretage analyser til at opdage, opdage og i sidste ende bedre forstå verden omkring os.

Det nyuddannede datavidenskabsprogram (DSc) giver en unik akademisk læseplan, hvorved studerende kan studere datavidenskab, innovation og iværksætteri på førende europæiske universiteter. I dette program vil eleverne lære om:... [-]


Master Of Science I IKT Innovation (EIT Digital Master School) - Visuel Computing Og Kommunikation

på universitet Fuldtid 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mere

Visual Computing og Kommunikation er en perfekt Masters uddannelse for dem, der er fascineret af algoritmer og tjenester, der håndterer visuel information i dagens digitale samfund. Studerende med fremragende færdigheder inden for data og signalbehandling, lineær algebra, sandsynlighed og programmering vil trives på dette program, hvilket giver mulighed for at løse problemer i virkeligheden og skabe nye innovative løsninger. Der er et voksende samfund af teknologer og innovatører på dette udfordrende, men alligevel givende område. Vores kandidater kombinerer teknologiske og forretningsmæssige aspekter for at skabe produkter og tjenester til vores okulær-centreret verden. [+]

EIT Digital Master School tilbyder en toårig uddannelse, hvor du kan vælge to universiteter i to forskellige europæiske lande, opbygge en læseplan for tekniske kurser kombineret med innovation og iværksætterstudier.

Hovedrollen i Visual Computing and Communication (VCC) fokuserer på erhvervelse, behandling, analyse, transmission og gengivelse af visuel information, herunder aspekter af læring og beslutningstagning. Det er et tværfagligt program i skæringspunktet mellem datalogi og informationsteknologi, hvor eleverne kan være aktive inden for områderne

billedbehandling og kommunikation,billedanalyse,computersyn,computer grafik,forstørret virkelighed,visualisering og visuel analyse, såvel somweb-baserede og netværksapplikationer.... [-]

Master Of Science I Industriteknik Og Ledelse

på universitet Fuldtid 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mere

Kandidatuddannelsen i Industrial Engineering og Management (IEM) kombinerer teknik med økonomiske og menneskelige grundlæggende at skabe værdi og effektivitet. [+]

Fokus på proaktiv problemløsning og lære at bruge din teknik tankegang i at udvikle business!

Kandidatuddannelsen i Industrial Engineering og Management (IEM) kombinerer teknik med økonomiske og menneskelige grundlæggende at skabe værdi og effektivitet. Enestående i sin tværfaglige og integrativ essens, IEM studier udforske grundlaget for forretnings- og tekniske processer og inspirere en teknisk tankegang at udvikle erhvervslivet. Det karakteristiske fokus for programmet er at uddanne kandidater med viden, færdigheder og vilje til at skabe og omdanne teknologi-baserede virksomheder i nye eller etablerede virksomheder.

Du kan vælge mellem tre store selskaber tilbydes:... [-]


Master Of Science I Information Og Service Management

på universitet Fuldtid 2 år August 2018 Finland Helsinki Espoo Pori Mikkeli + 3 mere

Kandidatuddannelsen i Information og Service Management tilbyder tre områder af specialisering: Business Analytics, Information Systems Science, og Logistik og Service Management. [+]

Kandidatuddannelsen i Information og Service Management tilbyder tre områder af specialisering: Business Analytics, Information Systems Science, og Logistik og Service Management.

Information baserede tjenester ses af EU som det primære vækstområde af avancerede økonomier. Fremtidige informationssystemer fagfolk, der er i stand til at udvikle og administrere disse tjenester Kandidatuddannelsen i Information og Service Management (ISM) uddanner.

Det tværfaglige natur og vægt på dataanalyse og projektledelse giver de studerende med færdigheder til at analysere den stadigt voksende udbud af information og ny teknologi og styring af elektroniske forretningsaktiviteter.

... [-]

Master Of Science I Informationsnetværk

på universitet Fuldtid 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mere

Kandidatuddannelsen i Information Networks er en tværfaglige uddannelse i teknik, der bygger på informations- og kommunikationsteknologi (IKT) og digitale medier. Det kombinerer områderne samfundsvidenskab, avancerede digitale teknologier og erhvervslivet. [+]

Bliv ekspert i human-centreret tilgang til digitale teknologier!

Kandidatuddannelsen i Information Networks er en tværfaglige uddannelse i teknik, der bygger på informations- og kommunikationsteknologi (IKT) og digitale medier. Det kombinerer områderne samfundsvidenskab, avancerede digitale teknologier og erhvervslivet.

Programmet giver de studerende med en bred forståelse af samspillet mellem mennesker og digitale teknologier på individ, gruppe, organisatoriske og samfundsmæssige niveau. Du vil lære om fælles udvikling af digitale teknologier og erhvervslivet i en roman menneske-centreret, samarbejdsorienteret og kreativ måde.

Undersøgelse program

Studier i Kandidatuddannelsen i Information Networks kombinerer kurser i datalogi, medieteknologi, industriel ledelse og forretning med et menneske-centreret tilgang. Programmet opfordrer de studerende til at konstruere deres personlige uddannelsesplan i et tværfagligt måde ved at tilbyde velstrukturerede undersøgelse enheder programmets centrale stof områder. Du kan fokusere på et stof område, eller vælge at bygge en bredere tværfaglig kombination af kompetencer. De fire fokusområder, spor i Information Networks vigtigste er: IKT i Business, Knowledge and Business Networks, Medier og brugercentreret design.... [-]


Master Of Science I Innovativ Bæredygtig Energiteknik (Nordic Master)

på universitet Fuldtid 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mere

Den Nordiske Master i Innovativ og Bæredygtig Energiteknik (ISEE) er en energitræning i verdensklasse, der fører til en kandidatgrad. [+]

Den Nordiske Master i Innovativ og Bæredygtig Energiteknik (ISEE) er en energitræning i verdensklasse, der fører til en kandidatgrad.

Den nordiske master i innovativ bæredygtig energiteknik (ISEE) kombinerer bæredygtig energiteknik med innovation og iværksætteri.

Udtrykket bæredygtig energiteknologi omfatter en bred vifte af praksis, politikker og teknologier (konventionelle, vedvarende og alternative) med det formål at levere energi til lavest mulige økonomiske, miljømæssige og sociale omkostninger. Der lægges vægt på at håndtere energitekniske opgaver under hensyntagen til relaterede tekniske, miljømæssige og socioøkonomiske spørgsmål.

Der lægges også stor vægt på de innovative og iværksættermæssige aspekter af energisamfundet, især med hensyn til, hvordan eksisterende og nye effektivitetsforbedrende innovationer kan bringes i markedet i forskellige lande. De innovative aspekter af programmet er relateret til både det avancerede vedvarende energikoncept i de nordiske lande samt nye virksomheder inden for energisektoren.... [-]


Master Of Science I International Design Virksomhedsledelse - M.Sc. Grad I Teknologi

på universitet Fuldtid 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mere

Formålet med IDBM programmet er at udvikle verdensklasse ekspertise inden for global design business management gennem tværfaglig forskning og læring, der skærer på tværs af forretningsområder, design og teknologi. [+]

Kandidatuddannelsen i International Design Business Management hjælper dig med at blive en fremtidig kreativ professionel med at integrere design og teknologi med global forretningsudvikling gennem tværfaglig samarbejde og virkelige udfordringer fra vores berømte industripartnere.

Det tværfaglige program for International Design Business Management (IDBM) skaber førere af forandring og innovation for at lede initiativer og påtage sig nye forretningsaktiviteter inden for globale miljøer.

Programmet omfatter bredt design som en metode, tankegang og konkurrencefordel ved at fokusere på produkt, service og business design, teknologi og innovation.... [-]


Master Of Science I International Design Virksomhedsledelse - M. Sc. Grad I økonomi Og Erhvervsøkonomi

på universitet Fuldtid 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mere

Kandidatuddannelsen i International Design Business Management gør det muligt for studerende at fungere som fremtidige professionelle i verdensklasse inden for global forretningsudvikling gennem design og teknologi. [+]

Kandidatuddannelsen i International Design Business Management hjælper dig med at blive en fremtidig kreativ professionel inden for integration af design og teknologi med global forretningsudvikling.

Det tværfaglige program for International Design Business Management (IDBM) skaber førere af forandring og innovation for at lede initiativer og påtage sig nye forretningsaktiviteter inden for globale miljøer.

Programmet omfatter design mere bredt som en metode, tankegang og konkurrencefordel ved at fokusere på produkt-, service- og forretningsdesign, teknologi og innovationsstyring.

Programoversigt: tværfagligt samfund og udfordringsbaseret læring

Programmet International Design Business Management (IDBM) er en fælles undervisnings- og forskningsplatform for alle Aalto University .... [-]


Master Of Science I Iværksætteri Og Innovation Management

på universitet Fuldtid 2 år August 2018 Finland Helsinki Espoo Pori Mikkeli + 3 mere

Kandidatuddannelsen i Entreprenørskab og Innovation Management giver dig solid akademisk forståelse og masser af hands-on erfaring med iværksætteri i den største iværksætteri økosystem i Europa. [+]

Kandidatuddannelsen i Entreprenørskab og Innovation Management giver dig solid akademisk forståelse og masser af hands-on erfaring med iværksætteri i den største iværksætteri økosystem i Europa.

Hvad er iværksætterkultur og innovation management?

Iværksætteri og innovation management handler om at skabe nye ideer og gennemføre dem på en måde, der skaber økonomisk og / eller social værdi. Nogle innovatorer og iværksættere starter nye virksomheder. Andre udvikler nye produktlinjer eller bestyrer nye projekter for eksisterende virksomheder. Iværksættere og innovatorer findes også i non-profit organisationer og i den offentlige sektor, skabe nye ideer, der gør verden til et bedre sted. Iværksætteri og innovation er overalt!... [-]


Master Of Science I Kemiske, Biokemiske Og Materialer Engineering - Biomasse Raffinering

på universitet Fuldtid 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mere

The School of Chemical Technology kombinerer naturvidenskab og teknik på en unik måde. Dette gør det muligt resultaterne af vores forskning skal raffineres langt og føres ud i livet som færdige produkter og processer. Hver innovation sikrer både vores vedvarende og ikke-vedvarende naturressourcer i fremtiden. [+]

The School of Chemical Technology kombinerer naturvidenskab og teknik på en unik måde. Dette gør det muligt resultaterne af vores forskning skal raffineres langt og føres ud i livet som færdige produkter og processer. Hver innovation sikrer både vores vedvarende og ikke-vedvarende naturressourcer i fremtiden.

Skolen giver undervisning til en bred vifte af ansvarlige fremtidige fagfolk. M.Sc. og Ph.D. kandidater i teknologi arbejde i forskellige positioner i Finlands største industrisektorer, i metal- og elektronikindustrien, træ forarbejdningsindustrien samt kemiske, farmaceutiske, bioteknologi og levnedsmiddelindustrien. Den forskning og undervisning understøttes af et omfattende internationalt samarbejde netværk akademiske og industrielle.... [-]


Master Of Science I Kemiske, Biokemiske Og Materialer Engineering - Bioteknologi

på universitet Fuldtid 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mere

The School of Chemical Technology kombinerer naturvidenskab og teknik på en unik måde. Dette gør det muligt resultaterne af vores forskning skal raffineres langt og føres ud i livet som færdige produkter og processer. Hver innovation sikrer både vores vedvarende og ikke-vedvarende naturressourcer i fremtiden. [+]

The School of Chemical Technology kombinerer naturvidenskab og teknik på en unik måde. Dette gør det muligt resultaterne af vores forskning skal raffineres langt og føres ud i livet som færdige produkter og processer. Hver innovation sikrer både vores vedvarende og ikke-vedvarende naturressourcer i fremtiden.

Skolen giver undervisning til en bred vifte af ansvarlige fremtidige fagfolk. M.Sc. og Ph.D. kandidater i teknologi arbejde i forskellige positioner i Finlands største industrisektorer, i metal- og elektronikindustrien, træ forarbejdningsindustrien samt kemiske, farmaceutiske, bioteknologi og levnedsmiddelindustrien. Den forskning og undervisning understøttes af et omfattende internationalt samarbejde netværk akademiske og industrielle.... [-]


Master Of Science I Kemiske, Biokemiske Og Materialer Engineering - Bæredygtige Metaller

på universitet Fuldtid 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mere

Fokusområderne i uddannelsen er bæredygtig udnyttelse og forarbejdning af naturressourcer og nye materialer, herunder tekniske applikationer. I undersøgelserne mod større, studerende erhverve avanceret viden på et specifikt område i bioteknologi, kemisk teknologi eller materiale videnskab og teknologi. [+]

The School of Chemical Technology kombinerer naturvidenskab og teknik på en unik måde. Dette gør det muligt resultaterne af vores forskning skal raffineres langt og føres ud i livet som færdige produkter og processer. Hver innovation sikrer både vores vedvarende og ikke-vedvarende naturressourcer i fremtiden.

Skolen giver undervisning til en bred vifte af ansvarlige fremtidige fagfolk. M.Sc. og Ph.D. kandidater i teknologi arbejde i forskellige positioner i Finlands største industrisektorer, i metal- og elektronikindustrien, træ forarbejdningsindustrien samt kemiske, farmaceutiske, bioteknologi og levnedsmiddelindustrien. Den forskning og undervisning understøttes af et omfattende internationalt samarbejde netværk akademiske og industrielle.... [-]


Master Of Science I Kemiske, Biokemiske Og Materialer Engineering - Fiber Og Polymer Engineering

på universitet Fuldtid 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mere

De læringsudbytte af kandidatuddannelsen er baseret på målene for uddannelse, der fører til en Master of Science (Teknologi) som defineret i den studieordning i School of Chemical Technology. De læringsresultater for graden er yderligere specificeret i risikoen for større og kursus-specifikke beskrivelser af læringsudbytte. [+]

The School of Chemical Technology kombinerer naturvidenskab og teknik på en unik måde. Dette gør det muligt resultaterne af vores forskning skal raffineres langt og føres ud i livet som færdige produkter og processer. Hver innovation sikrer både vores vedvarende og ikke-vedvarende naturressourcer i fremtiden.

Skolen giver undervisning til en bred vifte af ansvarlige fremtidige fagfolk. M.Sc. og Ph.D. kandidater i teknologi arbejde i forskellige positioner i Finlands største industrisektorer, i metal- og elektronikindustrien, træ forarbejdningsindustrien samt kemiske, farmaceutiske, bioteknologi og levnedsmiddelindustrien. Den forskning og undervisning understøttes af et omfattende internationalt samarbejde netværk akademiske og industrielle.... [-]


Master Of Science I Kemiske, Biokemiske Og Materialer Engineering - Kemi

på universitet Fuldtid 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mere

Skolen giver undervisning til en bred vifte af ansvarlige fremtidige fagfolk. M.Sc. og Ph.D. kandidater i teknologi arbejde i forskellige positioner i Finlands største industrisektorer, i metal- og elektronikindustrien, træ forarbejdningsindustrien samt kemiske, farmaceutiske, bioteknologi og levnedsmiddelindustrien. Den forskning og undervisning understøttes af et omfattende internationalt samarbejde netværk akademiske og industrielle. [+]

The School of Chemical Technology kombinerer naturvidenskab og teknik på en unik måde. Dette gør det muligt resultaterne af vores forskning skal raffineres langt og føres ud i livet som færdige produkter og processer. Hver innovation sikrer både vores vedvarende og ikke-vedvarende naturressourcer i fremtiden.

Skolen giver undervisning til en bred vifte af ansvarlige fremtidige fagfolk. M.Sc. og Ph.D. kandidater i teknologi arbejde i forskellige positioner i Finlands største industrisektorer, i metal- og elektronikindustrien, træ forarbejdningsindustrien samt kemiske, farmaceutiske, bioteknologi og levnedsmiddelindustrien. Den forskning og undervisning understøttes af et omfattende internationalt samarbejde netværk akademiske og industrielle.... [-]


Master Of Science I Kemiske, Biokemiske Og Materialer Engineering - Kemiske Og Procesteknik

på universitet Fuldtid 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mere

The School of Chemical Technology kombinerer naturvidenskab og teknik på en unik måde. Dette gør det muligt resultaterne af vores forskning skal raffineres langt og føres ud i livet som færdige produkter og processer. Hver innovation sikrer både vores vedvarende og ikke-vedvarende naturressourcer i fremtiden. [+]

The School of Chemical Technology kombinerer naturvidenskab og teknik på en unik måde. Dette gør det muligt resultaterne af vores forskning skal raffineres langt og føres ud i livet som færdige produkter og processer. Hver innovation sikrer både vores vedvarende og ikke-vedvarende naturressourcer i fremtiden.

Skolen giver undervisning til en bred vifte af ansvarlige fremtidige fagfolk. M.Sc. og Ph.D. kandidater i teknologi arbejde i forskellige positioner i Finlands største industrisektorer, i metal- og elektronikindustrien, træ forarbejdningsindustrien samt kemiske, farmaceutiske, bioteknologi og levnedsmiddelindustrien. Den forskning og undervisning understøttes af et omfattende internationalt samarbejde netværk akademiske og industrielle.... [-]


Master Of Science I Koldt Klima Engineering (Nordic Master)

på universitet Fuldtid 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mere

Nordic Master i Cold Climate Engineering er den første omfattende kandidatuddannelsen i koldt klima teknik i Europa og giver de studerende en unik mulighed for at gøre feltarbejde og projekter i Grønland eller Svalbard. [+]

Nordic Master i Cold Climate Engineering er den første omfattende kandidatuddannelsen i koldt klima teknik i Europa og giver de studerende en unik mulighed for at gøre feltarbejde og projekter i Grønland eller Svalbard.

Arktis er et sted i modsætning til andre steder. Økosystemet er skrøbelig, vejret kan være udfordrende og infrastrukturen er knappe. Disse forhold gør høje krav til ingeniører, der arbejder here.By faktisk går til Arktis Svalbard eller Grønland og anvende deres færdigheder, de færdiguddannede får værdifuld første hånd indblik i at arbejde som ingeniør i en af ​​de mest udfordrende områder i verden.

Koldt klima engineering har en stadig større rolle at spille for at sikre en bæredygtig udvikling i Arktis. Nye sejlruter samt mulighederne minedrift dukker i regionen. Udviklingen af ​​ny industri i den arktiske region intensiverer hurtigt og industrien nu kræver ingeniører, der har særlige arktiske kompetencer.... [-]


Master Of Science I Kreativ Bæredygtighed - M.Sc. Grad I Arkitektur

på universitet Fuldtid 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mere

Den internationale Kandidatuddannelsen i Creative Bæredygtighed (CS) er et fælles kandidatuddannelse på School of Arts, design og arkitektur, School of Business og School of Engineering. [+]

Mål om uddannelse

Den Internationale Kandidatuddannelsen i Creative Bæredygtighed (CS) er et fælles kandidatuddannelse på School of Arts, design og arkitektur, School of Business og School of Engineering. Programmet opretter en tværfaglig læringsplatform inden for arkitektur, business, design og fast ejendom. Programmet samler elever fra forskellige områder til at studere i tværfaglige teams, der øger forståelsen for forskellige discipliner og muliggør tilpasning en holistisk tilgang. Dette aktiverer de studerende til at skabe nye bæredygtige løsninger for menneskelige miljøer med vilje til at opbygge en socialt ansvarlig og bæredygtig fremtid.

Content resultater ... [-]

Master Of Science I Kreativ Bæredygtighed - M.Sc. Grad I Teknologi

på universitet Fuldtid 2 år August 2018 Finland Helsinki Espoo Pori Mikkeli + 3 mere

Kandidatuddannelsen i Creative Bæredygtighed (CS) er en uddannelse tilrettelagt i samarbejde med Aalto University School of Arts, design og arkitektur, School of Business og School of Engineering. [+]

Kandidatuddannelsen i Creative Bæredygtighed (CS) er en uddannelse tilrettelagt i samarbejde med Aalto University School of Arts, design og arkitektur, School of Business og School of Engineering. På School of Engineering, er det muligt at studere i retning af kandidatuddannelsen (Tech) grad og i dette tilfælde den største er Creative Bæredygtighed i Real Estate.

Globale og lokale udfordringer og kompleksiteten af ​​fremtidige scenarier kræver styrkelse af den tværfaglige tilgang og den indbyrdes sammenkobling af miljømæssige, økonomiske, sociale og kulturelle aspekter i undervisningen. Programmet indeholder en tværfaglig læringsplatform inden for arkitektur, business, design og fast ejendom til at håndtere de store udfordringer vedrørende udviklingen af ​​bæredygtighed, som baggrund er i klimaforandringer, global fattigdom, social og økonomisk ulighed, demografiske ændringer og tilpasning til hurtige globale økonomiske ændringer. CS program samler studerende fra forskellige områder til at studere i tværfaglige teams, der øger forståelsen for forskellige baggrunde og giver de studerende mulighed for at samarbejde med forskningsprojekter, virksomheder, organisationer og studerende fra andre discipliner.... [-]


Master Of Science I Management Og International Business

på universitet Fuldtid 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mere

Kandidatuddannelsen i Management og International Business (M [+]

Kandidatuddannelsen i Management og International Business (MIB) er et fleksibelt program, der giver dig mulighed for at skabe en unik faglig profil baseret på dine interesser.

Følg din passion, blive en spilskifter

Vil du gerne være en af ​​de fremtidige game changers som

Genererer innovative strategier for globale markeder?Skaber inspirerende arbejdspladser?Giver mennesker i multikulturelle forretningsmiljøer?Kommunikerer effektivt med ændrede organisatoriske sammenhænge?Leder vejen mod en mere bæredygtig fremtid?

Hvis ja, er kandidatuddannelsen i ledelse og international virksomhed (MIB) for dig!

MIB Programmet giver dig de nuværende ledelsesmæssige og ledelsesmæssige færdigheder kombineret med en helhedsorienteret forståelse af forretninger, der gør det muligt at tackle de udfordringer, der er forbundet med det hurtigt skiftende digitaliserede miljø. Vi tilbyder dig et internationalt og interaktivt studiemiljø, hvor du kan udvikle dig selv til en højt kvalificeret fagmand med vidt anvendelig viden. I vores udfordringsbaserede kurser arbejder vi tæt sammen med forskellige organisationer og forretningsfolk, der tilbyder dig de seneste indsigter samt levende sager at løse.... [-]


Master Of Science I Maritime Engineering (Nordic Master)

på universitet Fuldtid 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mere

Den nordiske master i Maritime Engineering er baseret på ekspertisen hos de deltagende universiteter inden for flåde arkitektur, offshore engineering og maritime engineering. [+]

Den nordiske master i Maritime Engineering (NMME) er baseret på de deltagende universitets ekspertise inden for flådearkitektur, offshore engineering og maritime engineering. Programmet retter sig mod internationale studerende, der ønsker at drage fordel af Nordic Five Tech universitets langvarige tradition og kompetence på området og nordiske studerende, der ønsker at specialisere sig i et specifikt ekspertiseområde inden for alliancen. Medlemsinstitutioner i Nordic Five Tech er:

Aalto UniversitetChalmers University of TechnologyDanmarks Tekniske Universitet (DTU)Royal Institute of Technology (KTH)Norges teknisk-naturvidenskabelige universitet (NTNU)Studieprogram

NMME er baseret på første principper for design, konstruktion og drift af skibe og offshore strukturer, herunder deres hydrostatik og stabilitet, hydrodynamik, bølge og vindbelastninger og strukturelle analyser. Undervisningen består af forelæsninger, opgaver, workshops og projektarbejde. Teorien understøttes af eksperimentelt arbejde, og computersimuleringer bruges intensivt.... [-]


Master Of Science I Marketing

på universitet Fuldtid 2 år August 2018 Finland Helsinki Espoo Pori Mikkeli + 3 mere

Kandidatuddannelsen i markedsføring centrerer omkring strategisk markedsføring, bæredygtig markedsføring, detailmarkedsføring og forbrugerkultur. [+]

Kandidatuddannelsen i Marketing Center for Strategisk Marketing, Digital Marketing, Retail Marketing og Forbrugerkultur.

Marketing er en måde at tænke på og en praksis, der er helt afgørende for alle forretningsdimensioner. I dette program vil du opnå en dybtgående forståelse af denne filosofi og et solidt fundament af de færdigheder og knowhow, der kræves af en top marketing specialist.

Programoversigt: fire centrale kurser og valgfag

I programmet vil du studere fire kerne kurser: Strategisk markedsføring, Digital marketing, Retail marketing og Forbrugerkultur - se venligst nedenfor for mere information om disse kurser.

Under dine studier vil du supplere disse kerne kurser med valgfag som... [-]


Master Of Science I Maskinteknik

på universitet Fuldtid 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mere

Dagens samfund er afhængig af maskinteknik for effektive og sikre løsninger overalt. Feltet spænder over det bredeste udvalg af aktiviteter og teknologisektorer, herunder energi, transport, materialer, maskiner og industriel produktion, men også forbrugsvarer, sport, medicinsk udstyr og miljøbeskyttelse. [+]

Kandidatuddannelsen i maskinteknik giver eleverne mulighed for at følge deres interesser på området og blive eksperter med alsidige færdigheder.

Dagens samfund er afhængig af maskinteknik for effektive og sikre løsninger overalt. Feltet dækker en bred vifte af aktiviteter og teknologisektorer, fra energi og transport til medicinsk udstyr og miljøbeskyttelse. Der er ingen mangel på opgaver, udfordringer og muligheder, hvor mekaniske ingeniører skaber innovative løsninger. Maskiningen finder anvendelse på alt fra de mindste komponenter til de største samlinger, hvilket resulterer i en vedvarende efterspørgsel efter maskinteknisk ekspertise.

Studieprogram

Aalto Universitets Mastergradsprogram i Maskinteknik bygger på en grundig forståelse af kerneemner fag, som suppleres af avancerede studier. Undersøgelser giver et solidt teknisk grundlag for at arbejde i et internationalt, konkurrencedygtigt og yderst innovativt miljø.... [-]


Master Of Science I Matematik Og Operationsforskning

på universitet Fuldtid 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mere

Målet med kandidatuddannelsen i matematik og operationsforskning er at uddanne eksperter, der har et bredt kendskab til matematiske metoder og værktøjer samt stærke problemløsningskompetencer, således at de med succes kan klare udfordrende videnskabelige, industrielle, økonomiske og miljømæssige problemer. [+]

Udvikle dine færdigheder inden for matematik og systemtænkning og imødekomme den fremtidige efterspørgsel efter topspecialister på området!

Målet med kandidatuddannelsen i matematik og operationsforskning er at uddanne eksperter, der har bred viden om matematiske metoder og værktøjer samt stærke problemløsningskompetencer, så de med succes kan klare udfordrende videnskabelige, industrielle, økonomiske og miljømæssige problemer.

Under programmet lærer eleverne at tænke matematisk. De lærer også at opbygge matematiske modeller af virkeligheden og analysere disse modeller ved at udvikle og implementere state-of-the-art metoder og algoritmer. Gennem deres valg af major, kan eleverne understrege matematisk teori, beregningsmetoder eller modellering og problemløsning færdigheder, der er nødvendige i praksis.... [-]


Master Of Science I Miljøteknik (Nordic Master)

på universitet Fuldtid 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mere

Miljøteknologi og grøn Engineering er blandt de hurtigst voksende markeder i verden, og der er stigende efterspørgsel efter innovative løsninger og mange nye kandidater. [+]

Miljøteknologi og grøn Engineering er blandt de hurtigst voksende markeder i verden, og der er stigende efterspørgsel efter innovative løsninger og mange nye kandidater. De eNviro5Tech fælles civilingeniøruddannelserne adresser denne efterspørgsel ved at samle ressourcer til at skabe den mest omfattende grad i Miljøteknologi i verden.

Den eNviro5Tech MSc tilbydes af Nordic Five Tech, En strategisk alliance af de fem stærkeste tekniske universiteter i Norden, med partnere i Danmark (DTU), Sverige (KTH og Chalmers University of Technology), Norge (NTNU) og Finland (Aalto University). Programmet omfatter et sæt af 5 foruddefinerede undersøgelse spor fører til dobbelte grader i Miljøteknologi. Online ansøgning er åbent på DTU optagelse tjeneste en Novemver 2016-16 Jan 2017.... [-]


Master of Science in Chemical, Biochemical and Materials Engineering - Functional Materials

på universitet Fuldtid 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mere

[+]

Studieprogram

Mastergradens læringsresultater er baseret på de mål, der er fastsat for uddannelse, der fører til en Master of Science (Technology) som defineret i ph.d.-uddannelsen.

[-]

Master Of Science I Polymerteknologi (Nordic Master)

på universitet Fuldtid 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mere

Den Nordiske Master i Polymerteknologi er et dobbeltgradsprogram, der er udviklet i fællesskab af Nordic Five Tech-netværket (N5T). Programmet er stærkt baseret på matematik og videnskab, og på forskning og undervisning excellence af deltagende universiteter, som er Royal Institute of Technology i Stockholm (KTH), Danmarks Tekniske Universitet (DTU), Aalto Universitet, Chalmers University of Technology og Norsk Universitet of Science and Technology (NTNU). [+]

Den Nordiske Master i Polymerteknologi er et dobbeltgradsprogram, der er udviklet i fællesskab af Nordic Five Tech-netværket (N5T). Programmet er stærkt baseret på matematik og videnskab, og på forskning og undervisning excellence af deltagende universiteter, som er Royal Institute of Technology i Stockholm (KTH), Danmarks Tekniske Universitet (DTU), Aalto Universitet, Chalmers University of Technology og Norsk Universitet of Science and Technology (NTNU).

Eleverne vil ud over de grundlæggende færdigheder inden for polymerteknologi få en bredere forståelse for forskningen på dette område gennem studierne på to forskellige universiteter. Programmet omfatter et år i et af partneruniversiteterne og det andet år i andre partneruniversiteter.... [-]


Master Of Science I Regnskab

på universitet Fuldtid 2 år August 2018 Finland Helsinki Espoo Pori Mikkeli + 3 mere

Kandidatuddannelsen i Regnskab giver de studerende med indgående ekspertise inden for produktion og anvendelse af finansielle oplysninger. Regnskab er et uvurderligt værktøj til at finde økonomisk sunde, brugbare løsninger på ofte komplekse og tvetydige ledelsesmæssige udfordringer. [+]

Kandidatuddannelsen i Regnskab giver de studerende med indgående ekspertise inden for produktion og anvendelse af finansielle oplysninger.

Regnskab er et uvurderligt værktøj til at finde økonomisk sunde, brugbare løsninger på ofte komplekse og tvetydige ledelsesmæssige udfordringer. I Accounting kandidatuddannelse du lære en virkelig global sprog erhvervslivet og virksomhedens ledelse.

Pålidelig, gyldig og målrettet finansiel information, for både finansielle regnskabs- og forvaltningsmæssige regnskabsmæssige formål, bliver stadig vigtigere i de ofte turbulente moderne organisationer.

Undersøgelse Experience

Indholdet og fokus for kandidatuddannelsen i Regnskab varierer alt efter sine to valgfrie områder af specialisering. Du kan specialisere sig i en eller to af følgende områder:... [-]


Master Of Science I Rumvidenskab Og Teknologi (SpaceMaster) (Erasmus Mundus)

på universitet Fuldtid 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mere

Kursets hovedmål er at kombinere den store mangfoldighed af rumkundskab på seks europæiske universiteter og to tredjelandsuniversiteter til en fælles kompetenceplatform inden for rammerne af Bologna-processen. [+]

Om

Kursets hovedmål er at kombinere den store mangfoldighed af rumkundskab på seks europæiske universiteter og to tredjelandsuniversiteter til en fælles kompetenceplatform inden for rammerne af Bologna-processen. Det uddannelsesmæssige samarbejde støttes af videnskabelige og industrielle organisationer, hvilket giver direkte kontakt med faglig forskning og industri.

Et andet mål er at give eleverne tværfaglig udvidelse fra laboratorie- og computersimuleringsmiljøer til praktisk arbejde med stratosfæriske balloner, raketter, satellit- og radarstyring, robotik, sensordatafusion, automatisk styring og multi-body dynamik.

Kurset samler studerende fra hele verden for at dele deres eksisterende kompetencer inden for rumvidenskab og teknologi og at udvikle det med Europas rumindustri og forskningsmiljø. Merværdien af ​​SpaceMaster Course sammenlignet med andre kurser i samme felt kan opsummeres som... [-]


Master Of Science I Sikkerhed Og Cloud Computing (SECCLO) (Erasmus Mundus)

på universitet Fuldtid 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mere

SECCLO fokuserer på to specifikke aspekter af moderne computersystemer: cloud computing, som er en bred forstand betyder højt distribueret og skalerbar beregning og datalagring i datacentre samt fysisk tilgængelige enheder og informationssikkerhed, hvilket betyder beskyttelse af beregning, kommunikation og data fra uautoriseret adgang. Mens cloud computing er et yderst teknisk område, der direkte muliggør implementeringen af ​​moderne ikt-tjenester, er informationssikkerhed et tværgående krav, der omfatter både tekniske og ikke-tekniske problemer. [+]

To lande, to universiteter og en dobbelt grad i informationssikkerhed!

Vores ansøgningsperiode er startet! Se vores hjemmeside for yderligere information.

Masterprogrammet i sikkerhed og cloud computing (SECCLO) er et toårigt dobbeltgrads program, der giver eleverne en bred forståelse af de nyeste og fremtidige teknologier til sikre cloud og mobile computing systemer. Studerende vil få både praktisk teknik viden og teoretisk indsigt i

sikker system engineering,distribueret applikationsudvikling,netværk og service arkitekturer, ogsky og mobile platforme.

SECCLO fokuserer på to specifikke aspekter af moderne computersystemer: cloud computing , som er en bred forstand betyder højt distribueret og skalerbar beregning og datalagring i datacentre samt fysisk tilgængelige enheder og informationssikkerhed , hvilket betyder beskyttelse af beregning, kommunikation og data fra uautoriseret adgang. Mens cloud computing er et yderst teknisk område, der direkte muliggør implementeringen af ​​moderne ikt-tjenester, er informationssikkerhed et tværgående krav, der omfatter både tekniske og ikke-tekniske problemer.... [-]


Master Of Science I Vand- Og Miljøteknik

på universitet Fuldtid 2 år August 2018 Finland Espoo Helsinki Pori Mikkeli + 3 mere

Vand- og miljøteknik handler i det væsentlige om at få verden til at fungere. Med begrænsede naturressourcer og en stigende efterspørgsel efter vand, mad, energi og husly ser vi på praktiske måder at udvikle vores samfund på en bæredygtig måde. Vi kombinerer et stærkt teknisk grundlag med en god forståelse for en bredere samfundsmæssig kontekst. Det ultimative formål med vores program er at sikre et bæredygtigt og fungerende samfund. [+]

Vand- og miljøteknik handler i det væsentlige om at få verden til at fungere.

På baggrund af begrænsede naturressourcer og en stigende efterspørgsel efter vand, mad og energi søger vi efter praktiske måder at udvikle vores samfund på en bæredygtig måde. Kandidatuddannelsen i vand- og miljøteknik kombinerer et stærkt teknisk grundlag med en god forståelse af den bredere samfundsmæssige kontekst for at uddanne spilleskiftere, der er i stand til at nå dette ambitiøse mål.

Interesseret i en række emner? Vores kandidatuddannelse er tværfagligt, der bringer det bedste af vand- og miljøteknik sammen, samtidig med at man får et bredt overblik over området. Vores undervisning kombinerer teori med praksis, herunder hands-on modelleringsarbejde, casestudier og projektarbejde. Vi samarbejder med andre kandidatuddannelser på Aalto Universitet og opfordrer dig til at gå til studentudveksling for at diversificere dine synspunkter og færdigheder.... [-]


Master Of Science I økonomi

på universitet Fuldtid 2 år August 2018 Finland Helsinki Espoo Pori Mikkeli + 3 mere

Kandidatuddannelsen i økonomi udvikler evnen til at anvende økonomisk teori til en bred vifte af økonomiske fænomener. [+]

Kandidatuddannelsen i økonomi udvikler evnen til at anvende økonomisk teori til en bred vifte af økonomiske fænomener.

Uddannelsen kvalificerer de studerende til at forstå sammenhængen mellem mikro- og makroøkonomiske spørgsmål samt at se kausalitet mellem sådanne spørgsmål.

Programmet udstyrer de studerende med passende økonometriske og matematiske analyseværktøjer til at tackle de økonomiske spørgsmål og problemer. Studerende er uddannet til at analysere, organisere og kommunikere effektivt deres analyser.

Undersøgelse Experience

Kandidatuddannelsen i økonomi er struktureret for at sikre internationalt sammenlignelige kvalifikationer og en livslang menneskelig kapital. Programmet er særlig stærk i de områder af International Økonomi (herunder udvikling Economics) og anvendt mikroøkonomi (herunder Miljø- og Energi Economics, Labor og personale Economics, Industrial Organization, og spilteori).... [-]


Videoer

Aalto University has gained reputation as a mecca of Scandinavian design education. The students have succeeded well in international fashion competitions and work as designers in fashion houses around the world.

Are you interested in a career in the game industry? Then, Aalto University is the right choice for you. You will learn about game design, production, and technology using a project-oriented, hands-on with minds-on approach.

The world population is growing exponentially while the natural resources are decreasing. Therefore, sustainable material development at low cost and minimum environmental impact will be the only way to warrant human wellbeing.

What happens when students of technology, business, arts and design bang their heads together and start to collaborate? This video gives a glimpse of the energetic atmosphere at Product Design Gala 2015.

Kontakt

Aalto University

Adresse, linje 1 Otakaari 1 B
02150 Espoo, Finland
Hjemmeside http://www.aalto.fi/en/studies/
Telefon +358 9 47001

Adresse, linje 1 Helsinki, Finland