Arcada

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til Arcada - hjem til de nysgerrige og ambitiøse!

Arcada er et multi-professionelt universitet for anvendt videnskab (UAS) i Helsinki, Finland. Vi tilbyder toprangeret praksisorienteret videregående uddannelse på bachelor- og masterniveau. Alle programmer inkluderer praktiske træningsperioder, der giver dig et forsprang på din fremtidige karriere.

Hos Arcada mødes vores 2700 studerende og 170 ansatte på tværs af discipliner for at uddanne morgendagens eksperter. I øjeblikket tilbyder vi programmer på engelsk inden for Business, Media and Engineering.

Vores campus i Arabianranta tilbyder moderne indkvartering til konkurrencedygtige huslejer i smukke omgivelser med havet lige rundt om hjørnet. Studentlejlighederne, i alt 610, er tæt på alt hvad du har brug for: UAS-hovedbygningen, et indkøbscenter samt sporvogn og busstoppested. Du kommer til Helsingfors centrum på 15 minutter med offentlig transport.

Uanset om dette er det første trin i din karriere, eller hvis du allerede er godt nedsænket i arbejdslivet, vil du på Arcada udvikle færdigheder til at tackle fremtidige udfordringer.

Deltag i Arcada ! Det er din tid til at skinne.

Placeringer

Helsinki

Address
Jan-Magnus Janssonin aukio 1
Helsinki, Finland

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig