Centria University of Applied Sciences

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Universitetet med et stort hjerte!

Centria University of Applied Sciences er en tværfaglig, dynamisk og international videregående uddannelsesinstitution. Vi er stolte af at tilbyde studerende og ansatte et miljø, der er innovativt, omsorgsfuldt og multikulturelt.

Centria ligger i det vestlige Finland og har tre campusser - Kokkola, Pietarsaari og Ylivieska - beliggende på den østrigske slette. Hver by tilbyder et unikt miljø med masser af aktiviteter og et smukt miljø.

Centria er en ung videregående uddannelsesinstitution med næsten 3.000 og 290 ansatte, vi tilbyder studerende-centreret undervisning med fokus på praktisk erfaring. Centria tilbyder uddannelser inden for fem forskellige studieretninger og i alt 20-graders programmer. Vores uddannelsesområder er:

  • Teknologi, kommunikation og transport
  • Samfundsvidenskab, Erhverv og Administration
  • Sociale tjenester, sundhed og sport
  • Kultur
  • Humaniora og uddannelse

Med over 500 internationale studerende, både grad-søgende og udvekslingsstuderende, er internationalisering en af vores kerneværdier. Over ti procent af vores gradssøgende studerende er internationale studerende, der kommer fra mere end 40 forskellige lande. Vi modtager også omkring hundrede udvekslingsstuderende hvert år fra vores partneruniversiteter over hele verden.

Uddanner forskning og udvikling

Centria har et stærkt fokus på iværksætteri og fremragende forbindelser med det lokale arbejdsliv, dette giver et fremragende grundlag for at kombinere teoretisk viden med faglige færdigheder på en meningsfuld måde. Vi er et internationalt universitet for anvendte videnskaber, der tilskynder til innovation og iværksætteri.

Centria 's R

Placeringer

Kokkola

Centria University of Applied Sciences

Address
Centria University of Applied Sciences
Talonpojankatu 2
67100 Kokkola
Finland

FIN-67100 Kokkola, Finland
Telefonnummer
+358 6 8250000

Ylivieska

Address
Ylivieska, Finland

Jakobstad

Address
Jakobstad, Finland