Læs den officielle beskrivelse

Universitetet med et stort hjerte!

Centria University of Applied Sciences er en tværfaglig, dynamisk og international videregående uddannelsesinstitution. Vi er stolte af med at tilbyde studerende og ansatte et miljø, der er innovative, omsorgsfuld og multikulturelle.

Beliggende i det vestlige Finland, Centria har tre campusser - Kokkola, Pietarsaari og Ylivieska - placeret på Ostrobothnian sletten. Hver by tilbyder et unikt miljø med masser af aktiviteter og et smukt miljø.

Centria er en ung videregående uddannelsesinstitution, med tæt på 3.000 og 250 medarbejdere, tilbyder vi studerende centreret undervisning med fokus på praktisk erfaring. Centria tilbyder uddannelser i fem forskellige studieretninger og i alt 20 uddannelser. Vores områderne uddannelse er:

Teknologi, kommunikation og transport Samfundsvidenskab, Business og Administration Social service, sundhed og sport KULTUR Humaniora og uddannelse

Med over 500 internationale studerende, både graden-søger og udvekslingsstuderende, internationalisering er en af ​​vores kerneværdier. Over ti procent af vores grad-søger studerende er internationale studerende, der kommer fra over 40 forskellige lande. Vi modtager også omkring hundrede udvekslingsstuderende hvert år fra vores partner universiteter over hele verden.

Uddanner, forsker og udvikler

Centria har et stærkt fokus på iværksætteri og gode forbindelser med den lokale erhvervsaktive liv, dette giver et godt grundlag for at kombinere teoretisk viden med faglige færdigheder på en meningsfuld måde. Vi er et internationalt universitet i anvendt videnskab, der fremmer innovation og iværksætteri.

Centria R & D samarbejder med virksomheder og organisationer til at øge deres konkurrenceevne. Vi sigter på at hjælpe vores kunder med at udvikle nye produkter, forretningsforetagender og internationale aktiviteter og samt i processen med iværksætteri, ved at bruge vores tværfaglige ekspertise. Vi tilbyder ajour teknologi og de nyeste informationsteknologiske applikationer til at passe vores kunders behov. Vi får mest ud af vores team af eksperter, deres knowhow og de forskellige typer af laboratorier på vores brug. Vores R & D, videreuddannelse tjenester og brede projektaktiviteter alle sigte på at forbedre vores kunders konkurrenceevne.

Programmer undervist i:
Engelsk
Centria University of Applied Sciences
Address
Centria University of Applied Sciences Talonpojankatu 2 67100 Kokkola Finland
FIN-67100 Kokkola, Finland
Hjemmeside
Telefonnummer
+358 6 8250000
Address
Ylivieska, Finland
Address
Jakobstad, Finland