Læs den officielle beskrivelse

Henley Business School blev grundlagt i 1945 og var den første handelsskole i Storbritannien og er en af ​​de ældste og mest respekterede skoler i Europa. Med over 7.000 deltagere er vi en af ​​Europas største fuld service business schools.

Henley Business School er konstant rangeret blandt verdens førende 50 erhvervsskoler af Financial Times og The Economist. Vi er også blandt de få erhvervsskoler - de øverste 1% i verden - at blive triple akkrediteret af de førende britiske, europæiske og amerikanske akkrediteringsorganer (AMBA, EQUIS og AACSB) for kvaliteten og evnen hos vores fakultet og output .

Henley Business School tilbyder strenge, udfordrende og karriereorienterede programmer, der sætter høje læringsstandarder. Du bliver præsenteret med stimulerende koncepter og ny tænkning, der umiddelbart finder anvendelse på arbejdspladsen. Desuden får du evnen til at anvende viden til virkelige situationer. Resultatet vil være håndgribeligt, signifikant og varigt.

Vi tilstræber at give personer mulighed for at blive gode fagfolk og fremragende forretningsledere, der tænker med klarhed og handle med tillid og overbevisning. Vores styrke ligger i vores tilgang. Vi giver folk mulighed for bedre at forstå sig selv og deres ansvar, samtidig med at man blander praksis og teorier om succesfuld forretning.

Henley Alumni-netværket er et dynamisk og engagerende fællesskab med over 70.000 mennesker i over 170 lande.

Henley Business School er anerkendt for

At være en virkelig international business school Excellence i vores læringserfaring Verdensklasse forskning og tænkning Vores følelse af samfund og ansvar Styrken af ​​vores netværk Bredden og dybden af ​​vores forhold til industrien

Som en del af University of Reading arbejder Henley inden for en akademisk institution, der er placeret inden for de øverste 1% af alle globale universiteter.

Henley Business School har i Finland leveret MBA-programmer siden 1986. I dag omfatter vores portefølje Henley Executive MBA samt tilpassede og åbne Executive Education programmer.

Financial Times og Economist rankings

Kvaliteten af ​​fakultet, netværksmuligheder, personlig udvikling og potentiale til at øge din løn er afgørende for at vælge MBA, Executive MBA eller Executive Education udbydere. Kun få erhvervsskoler og MBA-programmer i verden rangeres højt med jævne mellemrum.

I Norden er der ingen anden skole end Henley Business School at bryde sig ind på høje steder i globale placeringer med så mange ledelsesuddannelser.

I 2016 steg Henley Business School igen i Financial Times-rankingen af ​​de bedste Executive MBA-programmer og fastholdt sin position som en af ​​verdens top 50 og Europas top 20 erhvervsskoler. Også for Executive Education-programmer placerer Financial Times-resultaterne Henley Business School 20. i verden og 12. i Europa.

The Economist placerer Henley Business School nummer 36 i verden og top 10 i Europa i sine 2015 rangeringer for Executive MBA programmer.

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

The Henley Flexible Executive MBA

Henley Business School Finland MBA Alumni – Jirimiko Oranen

Henley Business School Finland MBA Alumni – Vesa Erolainen

Henley Business School Finland MBA Alumni – Mikko Jääskeläinen