Læs den officielle beskrivelse

JSBE er det første universitet i hele Skandinavien tilbyder en komplet masters og ph.d.-program i Corporate Environmental Management siden 1995.

School of Business and Economics

Den dynamiske og internationalt orienteret Jyväskylä University School of Business and Economics (JSBE) er en af ​​de syv fakulteter ved universitetet i Jyväskylä. JSBE har tilbudt uddannelser inden for områderne økonomi og virksomhed siden 1967.

Som en del af en internationalt anerkendt forskning universitet, JSBE stræber efter excellence i forskning og uddannelse i de centrale områder af erhvervslivet og økonomi. Omkring 120 fakultet og medarbejdere, herunder 23 professorer, arbejde på JSBE. Vi serverer 1100 degree studerende, 170 ph.d.-studerende og 200 MBA-studerende.

Full-service Business School

Vi er et full-service business school med bachelor-, kandidat- og ph.d.-grad uddannelse og MBA Executive Education. Omkring 150 masters og 15 doktorgrader tildeles hvert år på JSBE. Vores vigtigste uddannelsesområder omfatter regnskab, økonomi, iværksætteri, ledelse og lederskab, og markedsføring. Uddannelse tilbydes på JSBE er baseret på up-to-date forskning udført af fakultetet.

Kvaliteten af ​​uddannelsen på JSBE er internationalt anerkendt: Sammenslutningen af ​​MBA (AMBA) har tildelt Avance MBA-program med en femårig akkreditering, hvilket placerer programmet blandt top executive programmer globalt. JSBE er også medlem af foreningen til Advance Collegiate Schools of Business (AACSB). Kvalitetssystemet fra University of Jyväskylä har fået etiketten FINHEEC kvalitet fra det finske Higher Education Evaluation Rådet (FINHEEC).

JSBE tilbyder flere programmer undervises på engelsk. tilbydes Vores to internationale kandidatuddannelser inden for Corporate Environmental Management (CEM) og International Business og Entrepreneurship (IBE), og vores ph.d.-programmer bliver undervist udelukkende på engelsk. Udvekslingsstuderende kan tage kurser fra vores ikke-kandidatstudium program på engelsk, som også er åben for finske og internationale degree-studerende.

JSBE har specialiseret ekspertise i miljømæssige og sociale spørgsmål i forbindelse til erhvervslivet. Vi var den første business school i Skandinavien til at tilbyde en fuld kandidatuddannelse og ph.d.-program i Corporate Environmental Management (siden 1995). JSBE er gentagne gange blevet anerkendt for vores fremragende lederskab i uddannelse fremtidige business beslutningstagere i miljøstyringssystemer færdigheder i den globale Beyond Grey nålestriber undersøgelse. Miljømæssige og sociale spørgsmål er en integreret del også i de strategiske fokusområder JSBE.

Innovativ forskning

Forskning på JSBE fokuserer på adfærd enkeltpersoner, virksomheder og organisationer for at forstå deres funktioner som en del af samfundet. I alle vores discipliner, lægges der vægt især på empirisk forskning om ledelsesmæssige-relevante spørgsmål og politisk relevante spørgsmål.

Vores forskning er organiseret gennem discipliner og forskergrupper. De JSBE forskergrupper overlapper disciplin grænser. For nylig, forskergrupperne fokus på rumlig analyse arbejdsmarkedet og ansvarlig ledelse er blevet særlig udtalt og anerkendt.

JSBE Forskningsgrupper

Regnskab i Organisatorisk og sociale kontekst Corporate Environmental Management Iværksætteri og International Business Tværfaglig forskning på Management Education Marketing Research Group Forskningsgruppen for International Makro og Finans Analyse Spatial Arbejdsmarkedsstyrelsen Strategisk og Teknologi Management Bæredygtig Ledelse da globaliseret verden

Aktivt samarbejde

JSBE deltager aktivt i nationale og internationale samarbejdsnetværk inden for uddannelse og forskning. Vi opretholder stærke forbindelser til det omgivende samfund ved at fremme vores nyeste forskningsresultater og ved at uddanne akademiske eksperter, ledere og iværksættere til at tjene samfundet.

JSBE har partnerinstitutioner over hele verden, og deltager i flere udvekslingsprogrammer for studerende, såsom FIRST, ISEP, Erasmus og Norek netværket. Desuden er mobilitet lærere og andet personale fremmes aktivt. JSBE også jævnligt modtager internationale gæsteundervisere til at undervise på alle uddannelsesniveauer.

JSBE Mission og Værdier

Aktivering ekspertise for fremtiden i ansvarlig virksomhed og politisk relevant økonomi

Værdier

JSBE som en del af University of Jyväskylä er forpligtet kerneværdier universitetet: excellence, oplysning og engagement. Universitetet følger og nærer etiske værdier og fremmer bæredygtighed med hensyn til økonomisk, social og økologisk udvikling. Den opererer kultur på universitetet er baseret på åbenhed, lighed og tillid.

Mission

Aktivering ekspertise for fremtiden i ansvarlig virksomhed og politisk relevant økonomi Jyväskylä University School of Business and Economics (JSBE) stræber til at muliggøre ekspertise i ansvarlig virksomhed og politisk relevante økonomi. Vi er en vital del af en internationalt anerkendt forskning universitet bemærkede gennem sin historie for avancement af finsk høj kvalitet og innovativ uddannelse med effekt. JSBE er forpligtet til løbende at forbedre kvaliteten i forskning og uddannelse i Business (Regnskab, Corporate Environmental Management, Ledelse og Ledelse, Marketing, og Strategi og Entrepreneurship) og økonomi.

Vi kombinerer effektivt teori og praksis til at fremme ansvarligt erhvervsliv og politisk relevante økonomi. Ny forskningsbaseret økonomisk viden skabes i samarbejde med vores partnere i erhvervslivet, offentlige organisationer og forskningsinstitutioner regionalt, nationalt og internationalt.

Vi serverer samfundet ved at uddanne eksperter, ledere og iværksættere på alle niveauer af akademisk merkantile uddannelser: Bachelor, Master, Ph.d. og Executive MBA. Vi er også en betydelig leverandør af uddannelse i erhvervslivet og økonomi til studerende på andre fakulteter ved universitetet i Jyväskylä.

Programmer undervist i:
Engelsk
Finsk

Denne skole tilbyder også:

MSc

Jyväskylä University School of Business and Economics

Den BIF-programmet giver en tværfaglig grad og en stærk kvantitativt orienteret baggrund for de studerende at tjene som fagfolk især på de finansielle markeder, bank og a ... [+]

målsætninger undersøgelse

BIF programmet giver en tværfaglig grad og en stærk kvantitativt orienteret baggrund for de studerende at fungere som fagfolk især på finansielle markeder, bank og andre opgaver inden for økonomi og finans kræver meget analytisk ydeevne.

Studieindhold

Studieordningen af ​​programmet indeholder kurser i centrale temaer for økonomi, finans og regnskab. Struktur af programmet og fagbeskrivelser er tilgængelige her.

Studieafgifter

Studieafgifter vil blive introduceret kun for ikke-EU / EØS studerende i Finland efter august 2017. Gebyrerne vil vedrøre ikke-EU / EØS degree studerende, der starter deres studier i engelsksprogede kandidatuddannelser i august 2017, eller efter at der på universitetet i Jyväskylä. Gebyrerne vil ikke vedrører de ikke-EU / EØS-studerende, der... [-]

Finland Jyväskylä
August 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Jyväskylä University School of Business and Economics

Kandidatuddannelsen i Digital Marketing og Corporate Communication ved Jyväskylä University School of Business and Economics (JSBE) uddanner fagfolk digital markedsføring ... [+]

målsætninger undersøgelse

Hver marketing og kommunikation ekspert i dag har brug for viden om det digitale miljø, og de kanaler, der virkelig gør en indvirkning på de valgte målgrupper. Hvis du er interesseret i at udvikle din viden og færdigheder lidt længere, dette program er for dig. Den unikke kombination af markedsføring og virksomhedskommunikation gør dette program forløber i uddannelsessystemet landskab.

Kandidatuddannelsen i Digital Marketing og Corporate Communication på Jyväskylä Universitets Business School (JSBE) uddanner fagfolk i digital marketing og corporate kommunikation til brug for både nonprofit sektor og privat sektor. Vi kombinerer de mest relevante aspekter af digital business, marketing og virksomhedskommunikation med den nyeste akademiske forskning på området. Graduation fra programmet giver et indgående kendskab og færdigheder til at planlægge og udføre strategiske og taktiske aktiviteter i ledende og ekspert poster relateret til markedsføring, salg, og virksomhedskommunikation i dagens digitaliseret samfund.... [-]

Finland Jyväskylä
August 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Jyväskylä University School of Business and Economics

Programmet er et generalistisk program med et omfattende perspektiv. IBE giver eleverne kompetencer, der kan anvendes i forskellige sektorer af økonomien, forskellige job ... [+]

Studiemål

Efter at have gennemført JSBE-kandidatuddannelsen i International Business og Entrepreneurship, vil kandidater være klar til at arbejde i krævende ledende stillinger i internationale virksomheder som ledelseskonsulenter eller som iværksættere i deres egne virksomheder. Uanset hvilken vej der er planlagt, vil programmet forberede kandidater, så de har en iværksætter og strategisk tankegang med solide analytiske færdigheder. Programmet er et generalistisk program med et omfattende perspektiv. IBE giver eleverne kompetencer, der kan anvendes i forskellige sektorer af økonomien, forskellige jobformer og forskellige miljøer.

Studieindhold

En dyb forståelse af den globale økonomi er en væsentlig del af IBE. Det fremadrettede program kombinerer det væsentlige indhold af international forretning, iværksætteri og strategi. Disse tre elementer er kernen i den moderne forretning, hvor der lægges vægt på fleksibilitet, mangfoldighed og innovation... [-]

Finland Jyväskylä
September 2020
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Jyväskylä University School of Business and Economics

CEM Kandidatuddannelsen er et program for bæredygtighed med en miljømæssig fokus. Det tilbyder sine kandidater en integreret og tværfaglig tilgang til miljøspørgsmål forb ... [+]

målsætninger undersøgelse

Vil du ønsker at bidrage til at gøre erhvervslivet mere bæredygtigt? Er du interesseret i at finde bæredygtige løsninger for virksomheder og organisationer? Vil du ønsker at være en del af afbødning af klimaændringer? Corporate Environmental Management kandidatuddannelse (CEM) øger forståelse og leverer ekspertise på disse spørgsmål og meget mere.

CEM-masterprogrammet er et bæredygtighedsprogram med miljøfokus. Det tilbyder sine kandidater en integreret og tværfaglig tilgang til miljøspørgsmål forbereder kandidater til at tackle disse komplekse problemer i arbejdslivet. Det internationale læringsmiljø giver færdigheder til at identificere og håndtere miljøpåvirkninger; fremme miljømæssig bæredygtighed i erhvervslivet; og innovere nye forretningsmuligheder løsninger og bæredygtige forretningsmodeller. Jyväskylä var det første universitet i i Norden til at tilbyde en komplet masters og ph.d.-program i Corporate Environmental Management. Træning i CEM blev lanceret i 1995, og programmet har været en international kandidatuddannelse siden 2003. Jyväskylä University School of Business and Economics har været proaktiv i at integrere virksomhedernes miljøledelse i sit pensum, forskning og andre aktiviteter. Vores uddannelse er derfor blevet internationalt anerkendt af World Resource Institute i 2001 og Aspen Institute i 2005-2011.... [-]

Finland Jyväskylä
August 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Location address
Mattilanniemi 2, Building Agora

Ylistö
Ohjelmakaari 10

Jyväskylä, FI
Social Media