Jyväskylä University Faculty of Mathematics and Science

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Et kreativt og internationalt: Det Matematiske Fakultet

Velkommen til Det Naturvidenskabelige Fakultet! Fakultetet for Matematik og Videnskab gennemfører internationalt anerkendt forskning og giver undervisning på alle niveauer inden for matematik og videnskab, som den repræsenterer. I fakultetet udvikles nye ideer og deles med samfundet, og eksperter, der vil bygge fremtiden i både Finland og i udlandet, bliver uddannet.

Verden har brug for eksperter til at løse morgendagens problemer. Globalt er der et voksende behov for eksperter inden for videnskab. Bekymringen om miljøets tilstand og ønsket om at skabe en bæredygtig fremtid er, hvad der bringer eleverne i matematik og videnskab sammen. Vi vil spille en aktiv rolle i udviklingen af ​​matematik og videnskab i Finland.

Vi tilbyder et bredt spektrum af tværfaglig forskning med flere verdensledende forskningsgrupper. Vi har en betydelig forskningsinfrastruktur til både eksperimentel og teoretisk forskning. Vi har de allerbedste lærere og forskere, for ikke at nævne de moderne faciliteter og en international og kompakt campus.

Generelle oplysninger

Fakultetet for matematik og naturvidenskab er grundlagt på år 1965 og er universitetets ældste og største fakultet. Det har fire afdelinger i Mattilanniemi og Ylistönrinne campusser. Mattilanniemi og Ylistönrinne-områderne er blevet planlagt omhyggeligt, og de har deres egne unikke egenskaber. Omkring 2300 studerende er indskrevet i fakultetet. Antallet af ansatte er ca. 560.

Der er fire afdelinger baseret på Det Matematiske Fakultet:

  • Institut for Biologisk og Miljøvidenskab
  • Institut for Fysik
  • Afdeling for Kemi
  • Institut for Matematik og Statistik

Derudover har vi tre forskningscentre:

  • Accelerator Laboratory
  • Nanoscience Center
  • Konnevesi Research Station

Placeringer

Jyväskylä

The Faculty of Mathematics and Science

Address
University of Jyväskylä
Ylistönrinne (YN), Survontie 9 C

FI-40014 Jyväskylä, Finland

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig