Kajaani University of Applied Sciences

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Kajaani University of Applied Sciences ( KAMK ) er et proaktivt, virkelig internationalt universitet i det centrale Finland med et meget stærkt ry regionalt og nationalt. Vi er et levende internationalt lærings- og udviklingssamfund bestående af ca. 2300 studerende og 230 eksperter, der opererer i vores eget kompakte campusområde beliggende i Kajaani's fantastiske naturlige omgivelser. Vi tilbyder et udvalg af grader, der er bredt respekteret af arbejdsgruppen, herunder bachelor- og kandidatuddannelser leveret på engelsk. Hvis du er interesseret i at udnytte den berømte finske uddannelse, kan du vælge at studere International Business, eSports Business, Sports og Leisure Management eller Adventure Tourism på KAMK .

Undervisningsministeriet og CUtture følger nøje kvaliteten af ​​videregående uddannelser i Finland. KAMK har opnået stor succes i Finland i ministeriens resultatbarometre. Specielt er kvaliteten af ​​undervisning og rådgivning blevet betragtet som det bedste i Finland i flere år. Ifølge en undersøgelse offentliggjort i magasinet Talouselämä i 2011 var KAMK det bedste universitet for anvendt videnskab i Finland baseret på flere indikatorer.

Vores lærere henvender sig til hver elev som individ, og hjælper dem med at identificere og udvikle deres personlige ekspertområder. Studierne fokuserer på praktisk integration af uddannelse med ægte arbejdsliv og træner nye fagfolk som reaktion på de nuværende arbejdsmarkedsbehov.

Vores campusfaciliteter omfatter moderne teknologier som datacenter, spildesign, 3D-trykning og robotiklaboratorier. Vi har også et avanceret smart gym, der bruger spilteknologier i et digitalt miljø til at levere sjov og effektiv fysisk træning. Alle vores faciliteter ligger inden for et enkelt campusområde nær byens centrum, inden for nem gåafstand fra hinanden. Studerende indkvartering er tilgængelig i pæne, moderne lejligheder på campus og studerende kan nyde de enestående naturlige omgivelser for en lang række fritids- og sportsaktiviteter.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Kandidatuddanninger » Se BBA'er » Se Bachelor »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Master

Kandidatuddannelsen i International Business

på universitet Deltid 2 år August 2019 Finland Kajaani

Den engelsklærte kandidatuddannelse ved Kajaani University of Applied Sciences er en tværfaglig grad, der byder kandidater med mindst en bacheloruddannelse (kvalifikationsgrad). Kandidatuddannelsen i International Business er rettet mod medarbejdere i vækst- og internationaliseringsorienterede organisationer eller organisationer, der allerede beskæftiger sig med internationale operationer eller hos personer, der søger arbejde i sådanne organisationer. Gradets læringsmål og indhold fokuserer på strategisk ledelse, forsknings- og udviklingsmetoder, globale økonomiske spørgsmål, international forretning og anvendelse af ny teknologi i erhvervslivet. [+]

Den engelsklærte kandidatuddannelse ved Kajaani University of Applied Sciences er en tværfaglig grad, der byder kandidater med mindst en bacheloruddannelse (kvalifikationsgrad).

Kandidatuddannelsen i International Business er rettet mod medarbejdere i vækst- og internationaliseringsorienterede organisationer eller organisationer, der allerede beskæftiger sig med internationale operationer eller hos personer, der søger arbejde i sådanne organisationer. Gradets læringsmål og indhold fokuserer på strategisk ledelse, forsknings- og udviklingsmetoder, globale økonomiske spørgsmål, international forretning og anvendelse af ny teknologi i erhvervslivet.

Graden er en kandidat niveau (second-cycle) kvalifikation på 90 credits i alt. Det tager cirka to år at fuldføre. Graden består af blandede studier gennemført under arbejdet. Alle kursusopgaver og den forskningsbaserede udviklingsopgave (kandidatafhandling) udfyldes på vegne af den organisation, der har bestilt dem. Kontakt uger arrangeres en gang i et semester og ellers er undersøgelserne tilgængelige online.... [-]


Videoer

Studying at Kajaani University of Applied Sciences

Kontakt

Kajaani University of Applied Sciences

Adresse, linje 1 Ketunpolku 1
FI-87100 Kajaani, Finland
Hjemmeside http://www.kamk.fi/en
Telefon +358 8 618 991