Læs den officielle beskrivelse

Kajaani University of Applied Sciences ( KAMK ) er et proaktivt, virkelig internationalt universitet i det centrale Finland med et meget stærkt omdømme regionalt og nationalt. Vi er et pulserende internationalt lærings- og udviklingssamfund, der består af cirka 2300 studerende og 230 eksperter, der arbejder i vores eget kompakte campusområde beliggende i Kajaanis fantastiske naturomgivelser. Vi tilbyder et udvalg af grader, der er vidt respekteret af arbejdsmarkedet, herunder bachelor- og kandidatuddannelser leveret på engelsk. Hvis du er interesseret i at drage fordel af den berømte finske uddannelse, kan du vælge at studere International Business, Esports Business, Sports and Leisure Management eller Adventure Tourism hos KAMK .

Undervisningsministeriet og CUtture følger nøje kvaliteten af ​​videregående uddannelser i Finland. KAMK har opnået stor succes i Finland i ministeriens resultatbarometre. Specielt er kvaliteten af ​​undervisning og rådgivning blevet betragtet som det bedste i Finland i flere år. Ifølge en undersøgelse offentliggjort i magasinet Talouselämä i 2011 var KAMK det bedste universitet for anvendt videnskab i Finland baseret på flere indikatorer.

Vores lærere henvender sig til hver elev som individ, og hjælper dem med at identificere og udvikle deres personlige ekspertområder. Studierne fokuserer på praktisk integration af uddannelse med ægte arbejdsliv og træner nye fagfolk som reaktion på de nuværende arbejdsmarkedsbehov.

Vores campusfaciliteter omfatter moderne teknologier som datacenter, spildesign, 3D-trykning og robotiklaboratorier. Vi har også et avanceret smart gym, der bruger spilteknologier i et digitalt miljø til at levere sjov og effektiv fysisk træning. Alle vores faciliteter ligger inden for et enkelt campusområde nær byens centrum, inden for nem gåafstand fra hinanden. Studerende indkvartering er tilgængelig i pæne, moderne lejligheder på campus og studerende kan nyde de enestående naturlige omgivelser for en lang række fritids- og sportsaktiviteter.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Kajaani University of Applied Sciences

Den engelsklærte kandidatuddannelse ved Kajaani University of Applied Sciences er en tværfaglig grad, der byder kandidater med mindst en bacheloruddannelse (kvalifikation ... [+]

Den engelsklærte kandidatuddannelse ved Kajaani University of Applied Sciences er en tværfaglig grad, der byder kandidater med mindst en bacheloruddannelse (kvalifikationsgrad).

Kandidatuddannelsen i International Business er rettet mod medarbejdere i vækst- og internationaliseringsorienterede organisationer eller organisationer, der allerede beskæftiger sig med internationale operationer eller hos personer, der søger arbejde i sådanne organisationer. Gradets læringsmål og indhold fokuserer på strategisk ledelse, forsknings- og udviklingsmetoder, globale økonomiske spørgsmål, international forretning og anvendelse af ny teknologi i erhvervslivet.

Graden er en kandidatuddannelse (anden cyklus) på 90 point i alt. Det tager cirka to år at gennemføre, da det er et deltidsprogram. Graden består af blandede studier udført, mens de arbejder, hvilket betyder, at udover de intensive uger tilbydes studierne fuldt online. Alle kursusopgaver og den forskningsbaserede udviklingsopgave (kandidateksamen) afsluttes på vegne af den organisation, der har bestilt dem. Intensive studie uger arrangeres en gang i et semester, og ellers er studierne tilgængelige online. De studerende forventes kun at være til stede i Kajaani, Finland i de tre intensive uger i løbet af deres 2 års studium.... [-]

Finland Kajaani
August 2020
Engelsk
Deltid
2 år
Online
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk

Studying at Kajaani University of Applied Sciences

Kajaani University of Applied Sciences
Address
Ketunpolku 1
FI-87100 Kajaani, Finland
Hjemmeside
Telefonnummer
+358 8 618 991