Lappeenranta University of Technology

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Gå med videnskab

Vi er et universitet, hvor nysgerrighed møder mod. Vi er en verden, hvor de inspirerede inspirerer hinanden. Vi er et ambitiøst og opmuntrende samfund, der skaber bedre morgendag på vores grønne campus . Vær en af ​​os.

7.000 studerende, lærere og forskere udgør universitetets internationale videnskabelige samfund. Krævende aktuelle problemer som forringelse af klimaændringer, tilgængeligheden af ​​rent vand og den kontinuerlige tilgængelighed af energi er målene med de teknologi- og forretningsløsninger, som LUT producerer. Verdens velfærd bevæger os.

Inden for forretningsadministrationen koncentrerer LUT sig om bæredygtig værdiskabelse ved at fremme innovationer og kontinuerlig fornyelse - konkurrenceevne.

På Lappeenranta University of Technology LUT kan du vælge mellem 17 teknologier eller business Masters programmer undervist på engelsk.

Vi er forpligtet til at levere vedvarende energiløsninger, en affaldsfri verden, rent vand til alle, bæredygtige og smarte forretningsmoduler og fremme af nye grønne collar iværksætteri for at øge væksten. Vi kæmper for en bedre verden - for alt det der er godt.

Hos LUT kan du opnå enten en Master of Science i Technology, M. Sc. (Tech.), Eller Master of Science i økonomi og erhvervsøkonomi, M. Sc. (Econ.

Rolling Admission til kandidatstudier

Ansøg mellem 1. november 2017 - 31. maj 2018

Ud over LUT for LUT Master's programmer på engelsk, tilbyder vi dig også mulighed for at søge via Rolling Admission.

Bemærk dog, at hvis du bliver optaget via Rolling Admission og accepterer din studieplads inden for 2 uger efter afgørelsen som påkrævet, er der ingen mulighed for at ansøge i løbet af engangs ansøgningsperiode, som selv hvis du indrømmes, ville du ikke være kunne ændre din beslutning for det accepterede studiested på grund af reglen om ét studiested pr. tidsbestemmelse .

Alle de støtteberettigede ansøgere, der opfylder kravene til rullende adgang, vil blive optaget til studier, der starter næste efterår.

Ansøgningsperiode

  • 1. november 2017 - 31. maj 2018

Undersøgelser Start

  • Efterår 2018

Krav til støtteberettigelse

Der er særlige krav til kvalifikation ved ansøgning om kandidatuddannelsen via rullende adgang. Find venligst disse særlige krav til kvalifikation, der er angivet ved Rolling Admission for kandidatstudier - Krav til kvalifikation .

Undervisningsgebyr

Borgere i EU / EØS og Schweiz

Der er ingen studiegebyr, der skal betales for nationaliteterne i Den Europæiske Union (EU), Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS) eller Schweiz.

Borgere uden for EU / EØS og Schweiz

Der er et studiegebyr, der skal betales for borgerne i et land uden for EU / EØS og Schweiz. LUT studiegebyret for alle kandidatuddannelserne er på 10.000 EUR pr. Akademisk år.

Stipendier

For det første akademiske år er der ikke stipendier til rådighed ved ansøgning via rullende optagelse.

For andet studieår er du også berettiget til at ansøge og få et 100% studieafgift stipendium for andet studieår, når du har aflagt minimum 60 studiepoeng studier * i løbet af det andet studieår Det første akademiske år med minimum GPA på 4,25 på skalaen 1,0-5,0.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se MSc » Se Kandidatuddanninger »

Studier

Denne skole tilbyder også:

MSc

Kandidatuddannelse i global ledelse af innovation og teknologi

på universitet Fuldtid 2 år August 2019 Finland Lappeenranta

Innovationer og teknologi er til stede i alle aspekter af det moderne samfund. Dine studier vil blive fokuseret på forskellige aspekter af teknologiske og innovative virksomheder, der spænder fra nystartede virksomheder til store multinationale selskaber. Du vil blive udsat for begreber, der er nødvendige for at være effektive ledere i en lang række forskellige roller i virksomheden, lige fra markedsføring til produktudvikling, projektstyring eller menneskelige ressourcer. [+]

Dagens globale erhvervsliv er på udkig efter talentfulde kandidater med en international tankegang og forståelse af forvaltningen af ​​innovationer og nye teknologier. Multinationale virksomheder og nye innovative virksomheder over hele verden ser for unge eksperter, der kan håndtere virksomheder i en global indstilling. Innovationer og teknologi er til stede i alle aspekter af det moderne samfund. Dine studier vil blive fokuseret på forskellige aspekter af teknologiske og innovative virksomheder, der spænder fra nystartede virksomheder til store multinationale selskaber. Du vil blive udsat for begreber, der er nødvendige for at være effektive ledere i en lang række forskellige roller i virksomheden, lige fra markedsføring til produktudvikling, projektstyring eller menneskelige ressourcer. Under dine studier vil du få kritisk og innovativ tænkning, en global virksomhed perspektiv forbedrede kommunikationsevner, samt de tekniske redskaber, der er nødvendige for erhvervslivet beslutningsprocessen. Tæt samarbejde med industrien sikrer praktisk anvendelse af ny viden og teorier i den virkelige verden. Allerede under dine studier vil du blive aktivt samarbejde med finske virksomheder, der er specialiserede især i de højteknologiske industrielle områder. Tætte kontakter til virksomheder i at skrive speciale vil give dig uvurderlige fordele for din fremtidige karriere.... [-]


Kandidatuddannelsen i bæredygtig produktion i maskinindustrien

Online på universitet Fuldtid August 2019 Finland Lappeenranta + 1 mere

I løbet af dine studier lærer du at se mulighederne og begrænsningerne for bæredygtig produktion. [+]

[-]

Kandidatuddannelsen i computerteknik og teknisk fysik

på universitet Fuldtid Deltid 2 år August 2019 Finland Lappeenranta + 1 mere

Beregning og fysik er en integreret del af det moderne samfund og videnskab. I dette kandidatuddannelse vil du erhverve omfattende viden enten i teknisk fysik, matematik eller computing og deres anvendelse på de hurtigt forandrede problemer i industrielle og økonomiske liv. [+]

Beregning og fysik er en integreret del af det moderne samfund og videnskab.

Man kan ikke overvurdere betydningen af ​​videnskabelig viden og beregningsteknologi i det globale informationssamfund og industrielle økonomi, især som de systemer vi bruger vokser mere og mere komplekse.

Effektive beregningsmetoder giver mulighed for kortere designcykeltider, bedre produktkvalitet og forbedret funktionalitet. Kendskab til fysik hjælper os værdsætter, forstå og interagere bedre med miljøet.

I dette kandidatuddannelse vil du erhverve omfattende viden enten i teknisk fysik, matematik eller computing og deres anvendelse på de hurtigt forandrede problemer i industrielle og økonomiske liv.... [-]


Kandidatuddannelsen i elektroteknik

på universitet Fuldtid 2 år August 2019 Finland Lappeenranta

Studier i kandidatuddannelsen i elektroteknologi er vidtrækkende og relevante for branchen. Du vil lære om omdannelse, brug og transmission af elektrisk energi, kontrol af elektriske systemer og det elektriske marked. [+]

Tilgængeligheden og sikkerheden i elforsyningen er globale bekymringer i den fortsatte stigning i energiproduktion og -forbrug.

Elektrisk energi er nu mere end nogensinde svaret på verdens presserende energiudfordringer. Elektrisk energi er den afgørende drivkraft for effektivitet og succes i energiovergangen til en bæredygtig, virkelig industriel og forbrugerorienteret økonomi.

Elektroteknologi er det største og mest forskelligartede teknologiske felt i verden. Studier i kandidatuddannelsen i elektroteknologi er vidtrækkende og relevante for branchen. Du vil lære om omdannelse, brug og transmission af elektrisk energi, kontrol af elektriske systemer og det elektriske marked.... [-]


Kandidatuddannelsen i kemiteknik og vandbehandling

på universitet Fuldtid 2 år August 2019 Finland Lappeenranta

I denne kandidatuddannelsen vil du lære hvordan farvande renses ikke kun effektivt, men også på en bæredygtig og økonomisk måde. Du vil få viden og færdigheder, der kan bruges til at løse vand relaterede udfordringer i fremtiden. Du vil få kompetencer til at fungere som professionel i den rivende udvikling, tværfagligt område af vand og miljø, eller fortsætte dine studier i ph.d.-programmer. [+]

Kandidatuddannelserne Kemiteknologi til Vandbehandling og Vandbehandlingsteknologi er blevet kombineret til et program: Kandidatuddannelsen i Kemiteknik og Vandbehandling, hvor du kan vælge at specialisere enten i Kemisk og Proces Engineering eller i Vandbehandling.

Kemiteknologi er et højt tværfagligt område, der beskæftiger sig med forskellige materialer og processer. Det dækker mange videnskabelige og teknologiske områder, der er afgørende for menneskers velbefindende, et rent miljø og bæredygtig udnyttelse af naturressourcer.

I dagens samfund bliver ressourcerne knappe, og miljøprocessen af ​​fremstillingsprocesser er et spørgsmål om voksende bekymring. Det er vigtigt at udvikle teknologi, der ikke er skadeligt for miljøet, at anvende naturressourcer rationelt og for at minimere procesaffald.... [-]


Kandidatuddannelsen i mekatronisk systemdesign

på universitet Fuldtid 2 år August 2019 Finland Lappeenranta

I dette program vil du få en omfattende viden inden for områderne design, hydraulik, kontrol, dynamik og simulering af maskiner. Du vil også blive fortrolig med programmering og anvendelse af numeriske metoder, både kræves i forskellige områder af maskinindustrien. [+]

Intens konkurrence lægger pres på maskinbyggere til at levere maskiner med højere output, reduceret driftsomkostninger og øget sikkerhed.

Stigende krav til produktiviteten af ​​komplekse systemer, såsom fremstillingsmaskiner, kræver anvendelse af nye metoder i produktudviklingsprocessen. Mekatronisk system design er stigende popularitet i maskinen designprocessen, og det er en vigtig tilgang i produktet proces med produktive livscyklus effektive maskiner.

i Kandidatuddannelse Mekatronisk System Design vil du blive fortrolig med design og simulering af moderne mekatroniske maskiner, som består af mekaniske system, el-transmission (hydraulisk, elektrisk, pneumatisk eller hybrid) og digitalt kontrolsystem. Du vil lære om miljøbevidst design og udvikling af nye teknologier til at løse nuværende og fremtidige globale problemer. Dit studie pensum vil også omfatte funktionelle principper for bæredygtige maskiner såsom elektriske drev, og du vil lære at designe dem.... [-]


Kandidatuddannelsen i strategi, innovation og bæredygtighed, MSIS

på universitet Fuldtid 2 år August 2019 Finland Lappeenranta

I dette program vil du udvikle avancerede kompetencer i krydsfeltet mellem strategisk ledelse og innovation. Du vil også lære at udvikle forståelsen af ​​den moderne business miljø, hvor den økonomiske værdi skal oprettes på en måde, der samtidig skaber værdi for hele samfundet på en ansvarlig måde. [+]

Bæredygtighed er en af ​​de vigtigste drivkræfter for virksomhedernes strategiske innovationer.

At drive forretning på en mere bæredygtig måde bliver stadig mere relevant i dagens samfund.

I dette program vil du udvikle avancerede kompetencer i krydsfeltet mellem strategisk ledelse og innovation.

Du vil også udvikle en forståelse af det moderne erhvervsklima, hvor økonomisk værdi skal skabes på en måde, der samtidig skaber værdi for hele samfundet på en ansvarlig måde.

I løbet af dine studier vil du lære, hvad der knytter bæredygtighed og innovation. Programmets fokus er på et tæt samarbejde mellem erhvervsuddannelse og erhvervslivet, integrering af viden og bedste praksis.... [-]


Master's Programme in Software Engineering and Digital Transformation

på universitet Fuldtid 2 år August 2019 Finland Lappeenranta

[+]

Design, evaluere og tilpasse softwareprocesser og softwareudviklingsværktøjer til at imødekomme behovene i et avanceret udviklingsprojekt.

[-]

Master's Programme in Strategic Finance and Business Analytics, MSF

på universitet Fuldtid 2 år August 2019 Finland Lappeenranta

[+]

Du vil blive forberedt til en karriere inden for finansiering og virksomhedsstrategi ledelse, enten som analytikere i banker eller konsulentfirmaer eller som ledere i industri- eller servicevirksomheder.

[-]

Master's Programme in Supply Management, MSM

på universitet Fuldtid 2 år August 2019 Finland Lappeenranta

[+]

Afhandlingen er en avanceret forskningsprojekt, som kræver cirka seks måneders fuldtidsarbejde. Den er afsluttet i løbet af fjerde semester af uddannelsen.

Dobbelt grad undersøgelser for LUT degree studerende

MSM Programmet byder også på de studerende en mulighed for dobbelt grad studier.

Studerende optaget på den dobbelte uddannelsen modtager et eksamensbevis fra to universiteter, efter de har opfyldt den grad krav fra begge universiteter.

Dobbelt grad undersøgelser for studerende fra partneruniversiteter

Studerende fra partneruniversiteter er i stand til at studere som en dobbelt grad studerende på LUT.

University of Twente, Holland Højere School of Economics, Rusland [-]

Master's Programme in Sustainability Science and Solutions

på universitet Fuldtid 2 år August 2019 Finland Lappeenranta

[+]

Dine studier vil være fokuseret på industri- og erhvervskunder processer og praksis, så du vil tilegne sig viden og færdigheder til at bringe bæredygtighed løsninger på virksomheder og offentlige sektor.

[-]

Master's Programme in Welded Metal Structures

på universitet Fuldtid 2 år August 2019 Finland Lappeenranta

[+]

Du kan specialisere sig i design, svejseteknologi eller laserteknologi.

[-]

Masteruddannelse i energisystemer

på universitet Fuldtid 2 år August 2019 Finland Lappeenranta

I kandidatuddannelsen Energy Systems vil du lære at producere energi sikkert, økonomisk og bruge lav emission teknologi, samt udnytte vedvarende energikilder. Dette program er for dig, der er klar til at acceptere de energimæssige udfordringer og lære at gøre en indvirkning på den måde energi produceres og distribueres. [+]

Udfordringerne i klimaændringer og energisikkerhed er nu ubestridelig.

Mennesket spiser energi ved stigende priser. Befolkningsvækst og højere levestandard i udviklingslandene skaber en hurtig vækst i den globale energibehov.

Den fremtidige udfordring energi kræver nye forsyninger af overkommelige bæredygtig energi. At gøre større udnyttelse af det tilgængelige spektrum af forskellige vedvarende energisystemer er en måde at klare udfordringen på klimaforandringer på, samtidig med at der sikres tilgængelighed af energiforsyninger til os alle.

Har du lyst til at udvikle og anvende renere og effektive energiteknologier, der vil ændre verden? I kandidatuddannelsen i Energy Systems vil du lære at producere energi sikkert, økonomisk og ved hjælp af lavemissionsteknologi, samt ved at udnytte vedvarende energikilder.... [-]


Master

Kandidatuddannelse i business analytics

på universitet Fuldtid 2 år August 2019 Finland Lappeenranta

[+]

Studerende efterbehandling programmet med succes vil være i høj efterspørgsel og har adgang til interessante stillinger i erhvervslivet og industrien.

Programmet fokuserer på at overføre både teoretisk viden og tekniske færdigheder i relevante forretningsområder analytics metoder, herunder data analytics, modellering, simulation, og flere-beslutningskriterier metoder, og praktisk knowhow om brugen af ​​metoder på den virkelige verden data i den virkelige verden business eller industriel sammenhæng. Den software og værktøjer, der anvendes i løbet af kurset er standard i branchen.

Programmet fusionerer undersøgelser i industriel ledelse, corporate finance, software engineering, og anvendt matematik på en unik måde, der giver en meget stærk kombination af viden. ... [-]


Kandidatuddannelsen i cirkulær økonomi

på universitet Fuldtid August 2019 Finland Lappeenranta

I dette kandidatuddannelse vil du lære at erstatte varer med tjenester, hvis det er mere effektivt og bedre for miljøet. Informationsteknologi kan for eksempel give os adgang til produkter og aktiver, der kan benyttes til at skabe disse løsninger. [+]

Kandidatuddannelsen i Circular Economy udbydes af Lappeenranta University of Technology ( LUT ) på Lahtis Campus.

Det eksisterende økonomiske system er baseret på take-make-and-disposition tilgang, der primært drives af fossile brændstoffer. Det antages, at stigende økonomisk vækst giver så meget overskud, at der opstår negative miljøpåvirkninger.

Systemet fortsætter dog kun med at vokse, hvis der er tilstrækkelige ressourcer til omdannelse, dræn for affald, kredit for investeringer og økonomisk vækst.

Den cirkulære økonomi tilbyder et alternativ. Det sigter mod at holde produkter, komponenter og materialer til deres højeste nytte og værdi. Det sigter mod at afkoble økonomisk vækst fra forbruget af begrænsede ressourcer ved at lukke produktkredsløbet. Systemet, hvor materialer omdannes til nyttige varer og tjenester uendeligt, drives af vedvarende energisystemer.... [-]


Master's Programme in Biorefineries

Online Deltid 2 år August 2019 Finland Lappeenranta

Kandidatuddannelsen i Biorefineries leveres som fleksibel fjernundervisning uafhængigt af sted eller tid. [+]

Programmet omfatter centrale studier, specialisering studier, mindre undersøgelser og tilvalg.

[-]

Master's Programme in International Marketing Management, MIMM

på universitet Fuldtid 2 år August 2019 Finland Lappeenranta

[+]

Først virkelig internationale kurser skaber kulturel bevidsthed på flere måder, såsom blanding af internationale studerende, støtte til interkulturel teamwork, kulturel bevidsthed gennem emnet undersøgte, have en lærer med en international baggrund, og leverer internationale læremidler.

[-]

Kontakt

Lappeenranta University of Technology

Adresse, linje 1 Lappeenranta University of Technology Skinnarilankatu 34
53850 Lappeenranta, Finland
Hjemmeside http://www.lut.fi/
Telefon +358 29 4462111