LUT University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

LUT University (Lappeenranta-Lahti University of Technology LUT) er et banebrydende videnskabsuniversitet i Finland, der bringer fagene inden for videnskab og erhvervsliv sammen siden 1969.

På LUT University kan du vælge mellem 23 teknologi- eller forretningsuddannelser og et bachelorprogram på engelsk.

Vores campus er beliggende i Lappeenranta og Lahti, Finland. De fleste af vores programmer er arrangeret på Lappeenranta campus.

I LUT-kandidatuddannelserne kan du opnå graden af enten i Master of Science in Technology, M.Sc. (Tech.) Eller Master of Science in Economics and Business Administration, M.Sc. (Econ.

Vores internationale samfund med over 80 forskellige nationaliteter er sammensat af cirka 6.000 studerende og eksperter, der beskæftiger sig med videnskabelig forskning og akademisk uddannelse.

LUT er blevet rangeret i internationale universitetsrangeringer blandt de 3% af universiteterne på verdensplan (Times Higher Education, QS, ARWU rankings).

Problemløsere

Ren energi og vand, cirkulær økonomi og bæredygtig forretning er de vigtigste spørgsmål for menneskeheden, som LUT søger løsninger gennem teknologi og forretning.

Forretningssamarbejde

LUT har tradition for stærke forbindelser med erhvervslivet. Det finske erhvervstidsskrift "Talouselämä" har rangeret LUT som det bedste universitet inden for forretningsteknologisk samarbejde i Finland. Vi promoverer forretning genereret af videnskabelig forskning. Dette demonstreres af universitetets eget investeringsselskab Green Campus Innovations , der støtter LUTs forskningsbaserede opstartvirksomheder.

Internationale anliggender

Vi sigter mod at være en forløber inden for uddannelse ved at sikre internationale kvalitetsmærker til vores uddannelser som et tegn på fremragende undervisning.

Værdier

Vores arbejde støtter vores værdier: modet til at lykkes, lidenskaben for innovation gennem videnskaben og viljen til at skabe velvære.

Placeringer

Lappeenranta

LUT University, Lappeenranta campus

Address
Yliopistonkatu 34
53850 Lappeenranta, Finland

Lahti

LUT University, Lahti campus

Address
Mukkulankatu 19,
15210 Lahti, Finland

Programmer

MSc