Læs den officielle beskrivelse

Introduktion til universitetet

LUT University er et banebrydende videnskabsuniversitet i Finland, der samler videnskab og erhvervsliv siden 1969.

Vores internationale samfund består af ca. 6.000 studerende og eksperter inden for videnskabelig forskning og akademisk uddannelse.

Problemløsere

Ren energi og vand, cirkulær økonomi og bæredygtig forretning er de vigtigste spørgsmål for menneskeheden, som LUT søger løsninger gennem teknologi og forretning.

Vores ekspertise inden for energi afspejles i vores grønne campus, et unikt forsknings- og studiemiljø.

Forretningssamarbejde

LUT har en tradition for stærke forbindelser med erhvervslivet. Det finske business journal "Talouselämä" har klassificeret LUT som det bedste universitet i erhvervskommunikationssamarbejde i Finland. Vi fremmer virksomhed skabt af videnskabelig forskning. Dette fremgår af universitetets eget investeringsselskab Green Campus Innovations, som støtter LUTs forskningsbaserede opstartsselskaber.

Internationale anliggender

Vi sigter mod at være forløber i uddannelse ved at sikre internationale kvalitetsmærker til vores uddannelser som et tegn på ekspertise i undervisningen.

Værdier

Vores arbejde støtter vores værdier: modet til at lykkes, lidenskaben for innovation gennem videnskaben og viljen til at skabe velvære.


Vi er forpligtet til en alternativ vej

 • Til energiløsninger, der favoriserer vedvarende energi
 • Til en affaldsfri verden, hvor vi genbruger alt
 • At rengøre vand til alle
 • Til bæredygtige og smarte forretningsmodeller
 • Til fremme af nye green-collar iværksætteri for at øge væksten i Europa

Videnskabelige løsninger

Rengør energi

 • Energimarkeder og solenergiøkonomi
 • Energikonvertering og lagringsteknologier
 • Bæredygtighedsvidenskab

Cirkulær økonomi

 • Vandrensning og genanvendelse
 • Behandling af sekundære og vedvarende råmaterialer
 • Produkter og livscyklusvurdering

Bæredygtig forretning og iværksætteri

 • Innovation og bæredygtig værdiskabelse
 • SMV'er og internationalt iværksætteri
 • Virksomhedsanalyse og beslutningstagning
 • Digitalisering af virksomheder

Tværgående temaer

 • Digitalisering og datalogi
 • Fokusområdeforskning i den russiske sammenhæng og med de bedste russiske partnere


Mål

Uddannelsesrevolution

Vi træner den næste generation af iværksætterproblemer, der har en følelse af ansvarlig nysgerrighed, og som er villige og i stand til at omdanne udfordringer til muligheder, beslaglægge og forme morgendagens forretningsmiljø. Vi bruger state-of-the-art undervisningsmetoder. Vores kandidaternes beskæftigelsesfrekvens ligger på toppen af ​​andre universiteter.

Forskning i høj gear

Vi er forpligtet til at yde excellence. Det betyder, at forskning af høj kvalitet med stor indflydelse og synlighed og succesfuld konkurrence om finansiering. Vi arbejder sammen med de bedst mulige internationale partnere. Vi rekrutterer de bedste kandidater internationalt.

Indvirkning

Vi bidrager til at give svar på nutidens vigtige samfundsmæssige udfordringer. Vi er det første finske iværksætteruniversitet, der opfylder OECD og Europa-Kommissionens kriterier. Vi konsoliderer vores position blandt verdens bedste universiteter.


Værdier

 • Mod til at lykkes
 • Lidenskab for innovation gennem videnskab
 • Vilje til at skabe velvære
Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MSc

LUT University

Programmet, der fører til en kandidatgrad i teknologi, er hovedsageligt målrettet mod studerende med baggrund i ingeniørvidenskab eller naturvidenskab. Programmerne fokus ... [+]

Programmet, der fører til en kandidatgrad i teknologi, er hovedsageligt målrettet mod studerende med baggrund i ingeniørvidenskab eller naturvidenskab.

Kandidater fra programmerne vil være meget efterspurgte og have adgang til interessante positioner inden for erhvervslivet.

Programmerne fokuserer på teoretisk viden og tekniske færdigheder i relevante forretningsanalysemetoder, herunder dataanalyse, modellering, simulering og beslutningstagningsmetoder med flere kriterier og praktisk anvendelse af metoderne på data i den virkelige verden i en virksomhed i den virkelige verden eller industri kontekst. Den software og værktøjer, der anvendes i løbet af kurset, er standard i branchen.... [-]

Finland Lappeenranta
August 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
LUT University

Programmet fusionerer studier i industriel ledelse, virksomhedsøkonomi, datalogi og anvendt matematik på en unik måde, hvilket giver en meget stærk kombination af viden. ... [+]

Programmet fusionerer studier i industriel ledelse, virksomhedsøkonomi, datalogi og anvendt matematik på en unik måde, hvilket giver en meget stærk kombination af viden.

Vi byder velkommen til ambitiøse studerende med en passende baggrund, der er klar til at arbejde hårdt - til gengæld tilbyder vi værktøjer og knowhow til at blive fremtidens beslutningstagere inden for erhvervslivet.

Tiltænkte læringsresultater

Som kandidat med en kandidatgrad vil du være en kompetent forretningsanalytiker, der kender og kritisk kan analysere teorier og metoder inden for området.

Når du har gennemført dette program, vil du:

være i stand til at vælge egnede forretningsanalysemetoder og bruge dem i praksis.kunne drage logiske konklusioner og give anbefalinger i strategiske beslutningssituationer baseret på output fra beslutningsstøttemetoder.være kompetent inden for anvendt forretningsundersøgelse.være i stand til systematisk at analysere disciplinrelaterede forskningsproblemer.kunne drage velbegrundede konklusioner og analytisk diskutere implikationerne af producerede forskningsresultater.kunne udarbejde en akademisk forskningsrapport i henhold til principperne for god videnskabelig adfærd.have færdigheder i ansvarlig forretningsfærdighed og en dyb forståelse af de disciplin-specifikke ansvarsspørgsmål.være i stand til kritisk at evaluere konsekvenserne af forretningsbeslutninger fra et ansvarsperspektiv.demonstrere teamworkkompetencer.være et effektivt teammedlem og i stand til at løse problemer i teams.have et godt samarbejde og interpersonel kommunikation.Gradstruktur og studier... [-]
Finland Lappeenranta
August 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
LUT University

I dette kandidatuddannelse vil du erhverve den nyeste og mest målbevidste viden og ekspertise til design og fremstilling af innovative, bæredygtige, konkurrencedygtige og ... [+]

Maskiner har muliggjort mange tilsyneladende urealistiske ideer og har lettet en lang række udfordrende funktioner.

Maskinvidenskab er en af ​​de ældste og mest traditionelle inden for ingeniørvidenskab, kendetegnet ved et stærkt ønske om at tænke anderledes og påvirke forandringen i verden.

Højtstående civilisation i verden er stærkt baseret på svejsede metalstrukturer, som holder konstruktioner i form og maskiner kører. Deres design og produktion er en af ​​de mest fascinerende tekniske opgaver.

I dette kandidatuddannelse vil du erhverve den nyeste og mest målbevidste viden og ekspertise til design og fremstilling af innovative, bæredygtige, konkurrencedygtige og sikre svejsede metalstrukturer til krævende applikationer, især for dynamiske belastninger eller arktiske forhold.... [-]

Finland Lappeenranta
August 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
LUT University

At få større udnyttelse af de tilgængelige fornyelige energisystemer er en måde at klare udfordringen på klimaforandringer på, samtidig med at der sikres tilgængelighed a ... [+]

Den fremtidige energiudfordring kræver nye forsyninger med overkommelig bæredygtig energi.

At få større udnyttelse af de tilgængelige fornyelige energisystemer er en måde at klare udfordringen på klimaforandringer på, samtidig med at der sikres tilgængelighed af energiforsyninger til os alle. I dette program vil du lære at producere energi sikkert, økonomisk og ved hjælp af lavemissionsteknologi og vedvarende energikilder.

Efter eksamen vil du forstå fordelene og ulemperne ved forskellige bioenergi generationsteknologier og vil kunne designe småskala bioenergisystemer.

Tiltænkte læringsresultater

Efter at have gennemført dette kandidatuddannelse vil du kunne:... [-]

Finland Lappeenranta
August 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
LUT University

Kandidatuddannelsen i Biorefineries leveres som fleksibel fjernundervisning uafhængigt af sted eller tid. Den er velegnet til personer, der allerede er i arbejdslivet i F ... [+]

Den bæredygtige produktion af energi, fødevarer, kemikalier og materialer er en stor udfordring i dag og for kommende generationer.

Fremstillingen har hidtil været baseret på fossile råmaterialer, men det har igen medført meget alvorlige miljømæssige udfordringer.

Anvendelsen af ​​vedvarende råmaterialer, hvor det er teknisk muligt og økonomisk gennemførligt, er en af ​​hjørneteknologierne til at afbøde klimaændringer og spare knappe naturressourcer.

Biorefineries dækker en bred vifte af teknologier og materialer, og dette program undersøger disse problemer med et åbent sind og med en bred rækkevidde af ikke kun teknologier, men også om de muligheder, de tilbyder i form af nye kompetencer, løsninger og kritiske vurderinger. I dette kandidatuddannelse vil du specialisere dig i biorefining og beslægtede industrier eller fx i den cirkulære økonomi.... [-]

Finland Lappeenranta
August 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
Online
Læs mere på dansk
LUT University

I dette program vil du lære at identificere bæredygtighedens udfordringer og se dem på en tværfaglig måde og producere løsninger, der dækker alle aspekter af bæredygtighe ... [+]

Vi ønsker alle at opbygge et samfund, der også muliggør vores frugtbare liv for vores børn.

Da kompleksiteten og hastigheden af ​​mange bæredygtighedsproblemer stiger, kan vi ikke længere tænke på vores investeringsbehov kun som et specifikt teknisk produkt, der har en god præstation.

I hver investeringsbeslutning skal der tages højde for et voksende behov for at bidrage mere effektivt til bæredygtighedsudfordringer.

Klimaopvarmning, svækkelse af luftkvalitet, vandforurening og affaldsmængder er eksempler på bæredygtighedsudfordringer over hele verden i dag. Nogle gange tilbyder traditionelle teknologier de bedste løsninger, men også integration af nye løsninger på komplekse miljøproblemer er nødvendig.... [-]

Finland Lappeenranta
August 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
LUT University

I løbet af dine studier lærer du at se mulighederne og begrænsningerne for bæredygtig produktion. Du vil udvikle færdigheder, så du kan deltage i krævende globale udvikli ... [+]

For at udvikle mere bæredygtige samfund skal vi forstå bedre hvordan man kan reagere på miljømæssige, sociale og økonomiske udfordringer og omdanne industriel adfærd.

Moderne ingeniørdesign kan implementeres af hundredvis af forskellige produktionsteknikker, som er de sidste links i værdikæden, før produktet frigives til kunden. Den optimale ordreforsyningskæde og rentable forretning kan garanteres ved at vælge den rigtige fremstillingsteknik sammen med professionel brug af dem.

Fremstillingsindustrien står overfor nye udfordringer, da kundernes behov ændres på grund af øget opmærksomhed omkring bæredygtige produktionsmetoder og udvikling af nye avancerede materialer. I dette program vil du erhverve færdigheder og viden, der kræves for at reformere fremstillingsindustrien og øge sin konkurrenceevne gennem bæredygtigt produktdesign.... [-]

Finland Lappeenranta
August 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
Online
Læs mere på dansk
LUT University

I dette kandidatuddannelse vil du lære at erstatte varer med tjenester, hvis det er mere effektivt og bedre for miljøet. Informationsteknologi kan for eksempel give os ad ... [+]

Kandidatuddannelsen i Circular Economy udbydes af Lappeenranta University of Technology (LUT) på Lahtis Campus.

Det eksisterende økonomiske system er baseret på take-make-and-disposition tilgang, der primært drives af fossile brændstoffer. Det antages, at stigende økonomisk vækst giver så meget overskud, at der opstår negative miljøpåvirkninger.

Systemet fortsætter dog kun med at vokse, hvis der er tilstrækkelige ressourcer til omdannelse, dræn for affald, kredit for investeringer og økonomisk vækst.

Den cirkulære økonomi tilbyder et alternativ. Det sigter mod at holde produkter, komponenter og materialer til deres højeste nytte og værdi. Det sigter mod at afkoble økonomisk vækst fra forbruget af begrænsede ressourcer ved at lukke produktkredsløbet. Systemet, hvor materialer omdannes til nyttige varer og tjenester uendeligt, drives af vedvarende energisystemer.... [-]

Finland Lahti
August 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
LUT University

I dette kandidatuddannelse vil du erhverve omfattende viden enten i teknisk fysik, matematik eller computing og deres anvendelse på de hurtigt forandrede problemer i indu ... [+]

Beregning og fysik er en integreret del af det moderne samfund og videnskab.

Man kan ikke overvurdere betydningen af ​​videnskabelig viden og beregningsteknologi i det globale informationssamfund og industrielle økonomi, især som de systemer, vi bruger til at vokse mere og mere komplekse.

Effektive beregningsmetoder giver mulighed for kortere designcykeltider, bedre produktkvalitet og forbedret funktionalitet. Kendskab til fysik hjælper os med at sætte pris på, forstå og interagere bedre med miljøet.

I dette kandidatuddannelse vil du erhverve omfattende viden enten i teknisk fysik, matematik eller computing og deres anvendelse på de hurtigt forandrede problemer i industrielle og økonomiske liv.... [-]

Finland Lappeenranta
August 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
LUT University

Studier i kandidatuddannelsen i elektroteknologi er vidtrækkende og relevante for branchen. Du vil lære om omdannelse, brug og transmission af elektrisk energi, kontrol a ... [+]

Tilgængeligheden og sikkerheden i elforsyningen er globale bekymringer i den fortsatte stigning i energiproduktion og -forbrug.

Elektrisk energi er nu mere end nogensinde svaret på verdens presserende energiudfordringer. Elektrisk energi er den afgørende drivkraft for effektivitet og succes i energiovergangen til en bæredygtig, virkelig industriel og forbrugerorienteret økonomi.

Elektroteknologi er det største og mest forskelligartede teknologiske felt i verden. Studier i kandidatuddannelsen i elektroteknologi er vidtrækkende og relevante for branchen. Du kan vælge at specialisere sig i konvertering, brug og styring af elektriske systemer eller elmarkedet og solenergiøkonomien.... [-]

Finland Lappeenranta
August 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
LUT University

I programmet vil du uddybe din viden, færdigheder og kompetencer inden for energiteknologi, fx energiøkonomi, miljøpåvirkninger, besparelser og emissioner, vedvarende ene ... [+]

Kendskab til energikonvertering er afgørende for design af energisystemer for en bæredygtig fremtid.

I programmet vil du uddybe din viden, færdigheder og kompetencer inden for energiteknologi, fx energiøkonomi, miljøpåvirkninger, besparelser og emissioner, vedvarende energikilder og kraftværksprocesser.

Efter eksamen er du i stand til at analysere, designe og vælge energikonverteringsprocesser til forskellige applikationer, idet du tager højde for teknologiske, økonomiske, miljømæssige og samfundsmæssige aspekter.

Tiltænkte læringsresultater

Grøn energi og teknologi er kernen i LUTs ekspertise.

Efter at have gennemført dette kandidatuddannelse vil du kunne:... [-]

Finland Lappeenranta
August 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
LUT University

Innovationer og teknologi er til stede i alle aspekter af det moderne samfund. Dine studier vil fokusere på forskellige aspekter af teknologiske og innovative virksomhede ... [+]

Dagens globale erhvervsliv er på udkig efter talentfulde kandidater med en international tankegang og forståelse af forvaltningen af ​​innovationer og ny teknologi.

Multinationale virksomheder og nye innovative virksomheder rundt om i verden søger unge eksperter, der kan styre virksomheder i en global situation.

Innovationer og teknologi er til stede i alle aspekter af det moderne samfund. Dine studier vil fokusere på forskellige aspekter af teknologiske og innovative virksomheder, lige fra start-ups til store multinationale virksomheder.

Du vil blive udsat for koncepter, der er nødvendige for at være effektive ledere i en bred vifte af roller i virksomheden, lige fra marketing til produktudvikling, projektledelse eller menneskelige ressourcer.... [-]

Finland Lappeenranta
August 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
LUT University

Kandidatuddannelsen i industriel design er designet til at give de studerende viden om innovativt design, produktionsmetoder, menneskelige faktorer, kreativ problemløsnin ... [+]

Nye produkter introduceres til markedet dagligt og i stigende grad for at imødekomme kundernes stigende krav.

Som følge heraf går konkurrencen mellem producenter også ind i en ny fase.

Kandidatuddannelsen i industriel design er designet til at give de studerende viden om innovativt design, produktionsmetoder, menneskelige faktorer, kreativ problemløsning, avancerede materialer, industrielle og erhvervsmæssige udfordringer og miljømæssige overvejelser.

Sådanne kompetencer er nødvendige på forskellige stadier af produktudvikling for at imødekomme industris behov, støtte produktbrugere og håndtere miljøaspekter.

Da produktudvikling nu betragtes som en tværfaglig beskæftigelse, kræver det avanceret viden inden for fremstillings- og designmetoder, design og produktionsværktøjer, ergonomi, æstetik og bæredygtighed. Dette hjælper med at reagere hurtigt på markedets krav og producere forsvarlige og anvendelige produkter på et konkurrencedygtigt marked.... [-]

Finland Lahti
August 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
LUT University

I dette program vil du lære at udvikle iværksætterkompetencerne for at skabe en ny forretning og lede væksten til de internationale markeder. Du vil også lære at styre vi ... [+]

Erhverv i dag er i stigende grad global og tilbyder stort vækstpotentiale for nye iværksættere og eksisterende virksomheder.

Du vil måske blive en succesfuld iværksætter ved at skabe din egen virksomhed eller at udvikle en vellykket karriere i ledelsen i eksisterende virksomheder, men for at lykkes skal du først udvikle den rigtige tankegang og færdigheder.

I dette program vil du lære at udvikle iværksætterkompetencerne for at skabe en ny forretning og lede væksten til de internationale markeder. Du vil også lære at styre virksomhedens internationale vækst og strategi, hvordan man styrer økonomi og ressourcer på internationale markeder, og hvordan man leder mennesker i et multinationalt selskab. Derudover vil du kunne konsultere virksomheder om deres internationale strategier.... [-]

Finland Lappeenranta
August 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
LUT University

I dette kandidatuddannelse vil du udvikle ekspertise inden for strategisk global markedsføring, digital marketing, marketinganalyser, international forretning og værdiska ... [+]

For at forblive konkurrencedygtige skal virksomheder udmærke sig i global marketing management.

Globale markeder er præget af høj usikkerhed. Desuden skaber digitaliseringstrenden både udfordringer og muligheder for den internationale styring af virksomheder. Således er værdien af ​​data i ledelsesbeslutninger stigende. Databaseret strategisk beslutningstagning og markedsanalyser repræsenterer nøglekompetencerne hos dagens marketingledere.

I dette kandidatuddannelse vil du udvikle ekspertise inden for strategisk global markedsføring, digital marketing, marketinganalyser, international forretning og værdiskabelse i en verden med hurtige forandringer. Curriculum indholdet i dette EPAS-akkrediterede program er omhyggeligt designet til at bære stærkt karrieremuligheder.... [-]

Finland Lappeenranta
August 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
LUT University

Efter afsluttende studier i dette kandidatuddannelse vil du opnå tilstrækkelig videnskabelig og teknologisk viden til en karriere inden for kemi- og processteknologi inde ... [+]

Kemiteknologi er et højt tværfagligt område, der beskæftiger sig med forskellige materialer og processer.

Det dækker mange videnskabelige og teknologiske områder, der er afgørende for menneskers velbefindende, et rent miljø og bæredygtig udnyttelse af naturressourcer.

I dagens samfund bliver ressourcerne knappe, og miljøprocessen af ​​fremstillingsprocesser er et spørgsmål om voksende bekymring. Det er vigtigt at udvikle teknologi, der ikke er skadeligt for miljøet, at anvende naturressourcer rationelt og for at minimere procesaffald.

Hver dag udledes to millioner tons spildevand og industri- og landbrugs spildevand i vandlegemer. Især vandbehandling er utilstrækkelig i mange dele af verden, og lovgivningen om spildevandet skærpes konstant. Endvidere udfordrer bæredygtighed os til at reflektere over vandbehandling på forskellige måder.... [-]

Finland Lappeenranta
August 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
LUT University

Dette felt har et kontinuerligt behov for fagfolk til at kontrollere atomkraftværker og generatorer, idet der tages hensyn til og iværksætter nuklear sikkerhed i alle del ... [+]

Behovet for arbejdskraft i atomindustrien er stigende på grund af nye kraftværksprojekter.

Dette felt har et kontinuerligt behov for fagfolk til at kontrollere atomkraftværker og generatorer, idet der tages hensyn til og iværksætter nuklear sikkerhed i alle delsystemer i et atomkraftværk. I dette program vil du lære om energiøkonomi, miljøpåvirkninger, besparelser og emissioner, nuklear energi og sikkerhed samt udvikling af planteprocesser.

Dine studier vil lægge vægt på lette vandreaktorer, men du vil også lære de grundlæggende principper for andre reaktortyper, herunder hurtige reaktorer og tunge vand- og gaskølede reaktorer.

Tiltænkte læringsresultater... [-]
Finland Lappeenranta
August 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
LUT University

I kandidatuddannelsen, Mechatronic System Design vil du blive fortrolig med design og simulering af moderne mekatroniske maskiner, som omfatter et mekanisk system, krafto ... [+]

Intenst konkurrence sætter pres på maskinbyggere til at levere maskiner med højere output, reducerede driftsomkostninger og øget sikkerhed.

Øget krav til produktiviteten af ​​komplekse systemer, såsom fremstillingsmaskiner, kræver anvendelse af nye metoder i produktudviklingsprocessen. Mechatronisk systemdesign bliver mere og mere populært i maskinprocesprocessen, og det er en nøgleindgang i produktionen af ​​produktive livscyklus effektive maskiner.

I kandidatuddannelsen Mechatronic System Design vil du blive fortrolig med design og simulering af moderne mekatroniske maskiner, som omfatter et mekanisk system, kraftoverføring (hydraulisk, elektrisk, pneumatisk eller hybrid) og et digitalt styresystem.... [-]

Finland Lappeenranta
August 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
LUT University

Programmet omhandler anvendelsen af ​​tekniske principper for software og systemudvikling, herunder designmetoder, forretningsproces og service modellering og re-engineer ... [+]

Softwareudvikling og digitalisering er en integreret del af det moderne samfund og udformer stort set alt fra objekter omkring os til de måder, hvorpå vi kommunikerer.

Kandidatuddannelsen i Software Engineering og Digital Transformation fokuserer på at udvikle avanceret viden og ekspertise til design og udvikling af software og digitale tjenester og digital transformation af forretningsprocesser.

Programmet omhandler anvendelsen af ​​tekniske principper for software og systemudvikling, herunder designmetoder, forretningsproces og service modellering og re-engineering, driftsprincipper og vedligeholdelse og kvalitetssikring tilgang.

Digital transformation i denne sammenhæng refererer til den ændring, der er forbundet med anvendelsen af ​​software engineering krop af viden til transformation og modernisering af digitale aktiver i erhvervslivet og industrien domæner.... [-]

Finland Lappeenranta
August 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
LUT University

I dette kandidatuddannelse vil du studere disciplinerne strategisk finansiering og business analytics. Du vil erhverve interessante og relevante færdigheder, der gør det ... [+]

Moderne økonomistyring kræver mere og mere viden om værktøjer og teknikker til forretningsanalyse.

En kombination af strategisk finansiering og forretningsanalyse er nødvendig for at imødekomme behovene hos fremadrettede virksomheder, der ønsker at træffe faktabaserede beslutninger i et konkurrencedygtigt erhvervslandskab.

I dette kandidatuddannelse vil du studere disciplinerne strategisk finansiering og business analytics. Du vil erhverve interessante og relevante færdigheder, der gør det muligt for dig at arbejde i et internationalt erhvervsklima i forskellige ledende stillinger.

Indholdet af programmet er baseret på teorier og begreber i økonomi og corporate finance. Du vil erhverve praktiske beslutningsfærdigheder og analytisk knowhow, som vil hjælpe dig med at opbygge en sundhedsgrundlag for en karriere inden for økonomistyring.... [-]

Finland Lappeenranta
August 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
LUT University

Supply management er et unikt kandidatuddannelsesprogram i Finland, der leverer ekspertise inden for strategisk udbud og leverandørstyring. Programmet er designet til at ... [+]

Globale forsyningsnet og forsyningskæder rundt omkring i verden er en væsentlig del af nutidens forretning.

Udvinding af konkurrenceevne og øget bæredygtighed for et firma fra dets forsyningsnet og -kæder kræver særlige færdigheder, kompetencer og værktøjer til at udforske og styre globale forsyningsnet.

Supply management er et unikt kandidatuddannelsesprogram i Finland, der leverer ekspertise inden for strategisk udbud og leverandørstyring. Programmet er designet til at svare til de voksende behov i nutidens forretningsliv med hensyn til at uddanne åbne og innovative ledere inden for supply management og indkøb.

Supply management er en tværfunktionel aktivitet hos et firma, der kræver en bred forståelse af international forretning. Dine studier vil integrere discipliner for strategisk ledelse, international business og relations management i forsyningsnet.... [-]

Finland Lappeenranta
August 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
LUT University

Kandidatuddannelsen i Business Analytics er et moderne tværfagligt ingeniørprogram, der er designet til at give kandidater med en bred vifte af hands-on business analytic ... [+]

Kandidatuddannelsen i Business Analytics er et moderne tværfagligt program, der er designet til at give kandidater med en bred vifte af hands-on business analytics færdigheder, der er yderst eftertragtede i branchen i dag.

Studerende, der afslutter programmet med succes, vil være i stor efterspørgsel og have adgang til interessante stillinger i erhvervslivet.

Programmet fokuserer på at overføre både teoretisk viden og tekniske færdigheder i relevante forretningsanalysemetoder, herunder dataanalyse, modellering, simulering og beslutningstagningsmetoder med flere kriterier og praktisk knowhow om brugen af ​​metoderne på data i realtid i en virkeligheds forretnings- eller industriel sammenhæng. Den software og værktøjer, der anvendes under kurset, er standard i branchen.... [-]

Finland Lappeenranta
August 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Lappeenranta University of Technology
Address
Lappeenranta University of Technology Skinnarilankatu 34
53850 Lappeenranta, Finland
Hjemmeside
Telefonnummer
+358 29 4462111