Tampere University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Menneskeligt potentiale ubegrænset.

Tampere University er et af de mest tværfaglige universiteter i Finland. Næsten alle internationalt anerkendte uddannelsesområder er repræsenteret på vores universitet.

Det nye fundament-baserede Tampere University er en fusion af det tidligere Tampere University teknologiske universitet og universitetet i Tammerfors. Universitetet i Tammerfors blev først etableret i 1925 og Tampere University for Teknologi i 1965. Således har Tampere University mange årtiers erfaring med at uddanne universitetsstuderende.

Over 30 kandidatuddannelser på engelsk

Tampere University tilbyder en bred vifte af kandidatuddannelser, der udelukkende udføres på engelsk.

Vi uddanner fremtidens shapers - personer, der forstår mennesker, identificerer teknologiske muligheder og er vant til samarbejdskulturen allerede efter eksamen.

Studerende kan planlægge deres studier fleksibelt og gennemføre dem inden for måltid. De har adgang til ajourførte oplysninger om deres studieres forløb og niveauet af deres færdigheder. Doktorsuddannelse og forskningskarriere udgør grundlaget for akademisk ekspertise.

Alle grader omfatter fælles tematiske læringsresultater relateret til digitalisering, internationalitet, kommunikationsfærdigheder, iværksætteri og bæredygtig udvikling.

127721_marihesnowperson120216JR34.jpg 127718_Tampere_DSC1903.jpg

Forskning ved universitetet

Forskning ved Tampere University fokuserer især på emner relateret til teknologi, sundhed og samfund. Talrige forskningsgrupper og netværk opererer i vores samfund, der udfører tværfaglige og forskelligartede studier på tværs af organisatoriske grænser.

Den forskning, der udføres på vores centre of excellence (CoE), spænder fra spilkulturstudier til tumorgenetik.

Vores missioner inden for forskning, udvikling og innovation er at opretholde et retfærdigt og deltagende samfund, fremme sundhed og trivsel for alle befolkningsgrupper, opbygge effektive og sikre miljøer og sikre, at det sociale ansvar respekteres også i uroen forårsaget af digitalisering og omdannelse af arbejde.

127719_Tampere_DSC2462.jpg 114898_insta-autumn2018-3.jpg

Campus liv

Tampere er kendt for sit aktive elevliv. Studerende er involveret i mange kulturelle arrangementer, de organiserer begivenheder og generelt holder hjulene i bevægelse. Der er tæt på 40.000 studerende i Tammerfors, og de får helt sikkert deres tilstedeværelse! Tampere er en fremragende by til at studere, og næsten hver femte person, der bor i Tampere, er studerende. Ifølge flere nationale undersøgelser er Tampere den mest populære by at bo og studere i Finland.

Vores campusser tilbyder tjenester og fleksible rum på tre forskellige steder: City Center, Kauppi og Hervanta.

114924_kampus-talvi-1345.jpg 114925_tay140916JR02.jpg

Placeringer

Tampere

Address
Tampere, Finland

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

MA
MSc