University of Eastern Finland - Institute of Photonics

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Institut for Fotonik kombinerer al forskning og undervisning i optik og fotonik på University of Eastern Finland. Det giver en unik kombination af expertize og faciliteter på fotonik.

Photonics forskere kommer fra:

  • Deparment for Fysik og matematik
  • Institut for Miljø- og biologiske videnskaber
  • School of Computing

Hos UEF, tværfaglighed er ikke noget, vi gør, er det, hvem vi er. Vi søger at være nummer et i Finland, når det kommer til faglige læringsmiljøer. Vi tilbyder førsteklasses uddannelse, der er bundet til at gøre en forskel.

Vi er en af ​​de største universiteter i Finland, og hjem til omkring 15.000 studerende og 2.800 medarbejdere.

Vores campusser er placeret i Joensuu, Kuopio og Savonlinna.

UEF er en tværfaglig universitet, der tilbyder undervisning i mere end 100 store emner. Vi har fire fakulteter: Det Filosofisk Fakultet, Det Naturvidenskabelige Fakultet og skovbrug, Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, og Det Samfundsvidenskabelige Fakultet og Business Studies.

Vores aktiviteter underscore tværfaglighed. Vores vigtigste tværfaglige forskningsområder er bygget op omkring fire globale udfordringer. Disse udfordringer er Aldring, livsstil og sundhed; Læring i et digitaliseret samfund; Kulturmøde, mobiliteter og grænser; og miljømæssige ændringer og tilstrækkelighed af naturressourcer.

Ud over en høj standard for undervisning, vi tilbyder vores elever et moderne studiemiljø, som er under konstant udvikling. Student velvære er blandt vores primære bekymringer.

Vi har omfattende internationale forbindelser og er involveret i flere internationale netværk. Vores undervisning og forskning personale og de studerende er aktive i at deltage i forskellige mobilitetsprogrammer. Vi har indgået bilaterale aftaler for samarbejde med omkring 100 universiteter i udlandet. Desuden er vi involveret i flere internationale netværk og fagspecifikke projekter.

Sammen med vores netværk, støtter vi trivsel og positiv udvikling i det østlige Finland. Vores mål er at blive rangeret blandt de førende 200 forskning universiteter i verden, og i de stærke forskningsområder, blandt verdens førende 50 forskning universiteter.

UEF er en røgfri arbejdsplads.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Kandidatuddanninger »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Master

Kandidatuddannelsen i fotonik

på universitet Fuldtid 2 år September 2018 Finland Joensuu

Kandidatuddannelsen i Fotonik er et to-årigt program undervises på engelsk på Institut for Fotonik, University of Eastern Finland, Joensuu, Finland. Kandidatuddannelsen i fotonik giver de studerende gode ekspertise til moderne optik og fotonik på både teoretisk og eksperimentel niveau. [+]

Kandidatuddannelsen i Fotonik er et to-årigt program undervises på engelsk på Institut for Fotonik, University of Eastern Finland, Joensuu, Finland. Kandidatuddannelsen i fotonik giver de studerende gode ekspertise til moderne optik og fotonik på både teoretisk og eksperimentel niveau. Vores kandidater finder arbejde som teknologi specialister, forskere og projektledere i udviklingsorganisationer og F & U-afdelinger i fotonik industrien.

Master of Science (M.Sc.) i Photonics er en toårig fuldtids studieprogram. Kandidatuddannelse består af 120 ECTS-point af studier i en hovedmotivet, fotonik. Et ECTS svarer til 25-30 timers arbejde.

LÆRINGSMÅL

Formålet med Kandidatuddannelsen i fotonik er at give de studerende en god ekspertise til moderne optik og fotonik på både teoretisk og eksperimentel niveau. Det indeholder evne til at forstå optisk fænomener, design og analyse af optiske systemer, fabrikation metoder Fotonik strukturer, og evne til videnskabelig og teknisk kommunikation i fotonik. Alt dette giver mulighed for at arbejde i fotonik relaterede virksomheder som en ekspert og udvikler, og for at fortsætte med at ph.d.-studier i fotonik. Uddannelsen er baseret på høj kvalitet fotonik forskning i afdelingen.... [-]


Kontakt
Besøgsadresse
Yliopistokatu 2, 80100 Joensuu, Finlande
Joensuu, FI
Sociale medier