University of Eastern Finland

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Med cirka 15.000 studerende og 2.500 ansatte er University of Eastern Finland et af de største universiteter i Finland. Universitetets campusser er beliggende i Joensuu og Kuopio .

University of Eastern Finland er et tværfagligt universitet, der tilbyder at undervise i mere end 100 hovedfag. Universitetet består af fire fakulteter: Det Filosofiske Fakultet , Det Naturvidenskabelige Fakultet , Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet og Det Samfundsvidenskabelige og Erhvervsstuderende Fakultet .

Studerendes trivsel er blandt universitetets primære bekymringer, og ud over den høje undervisningsstandard tilbyder universitetet sine studerende et moderne studiemiljø , der er under konstant udvikling.

Universitetet har omfattende internationale forbindelser, og det er involveret i flere internationale netværk. Universitetets undervisnings- og forskningspersonale og studerende deltager aktivt i forskellige mobilitetsprogrammer. Universitetet har indgået bilaterale aftaler om samarbejde med ca. 100 universiteter i udlandet . Desuden er universitetet involveret i flere internationale netværk og disciplin-specifikke projekter.

Med sine omfattende netværk udgør dette tværfaglige og internationale universitet en betydelig kompetenceklynge, der fremmer trivsel og positiv udvikling i det østlige Finland . University of Eastern Finland søger at være blandt de tre mest betydningsfulde universiteter i Finland og blandt de førende 200 universiteter i verden.


Placeringer

Joensuu

Address
Yliopistokatu 2
P.O.Box 111

FI-80101 Joensuu, Finland

Kuopio

Address
Yliopistonranta,1
70210 Kuopio, Finland

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig