University of Eastern Finland

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til University of Eastern Finland !

University of Eastern Finland (UEF) er det mest tværfaglige universitet i Finland. Vores høje standard for tværfaglig forskning og uddannelse reagerer på globale udfordringer og bygger en bæredygtig fremtid. Vores forskning er rangeret blandt de bedste i verden på flere områder. Vi tilbyder uddannelse i næsten 100 hovedfag, og vi uddanner eksperter til morgendagens skiftende arbejdsmarkedsbehov.

Vores profilområder inden for forskning og uddannelse er:

Aldring, livsstil og sundhed

-Miljøændringer og bæredygtig brug af naturressourcer

-Kulturelle møder, mobiliteter og grænser

-Spredning af læring og interaktion

Vi er et efterspurgt sted at studere takket være vores undervisning baseret på den nyeste forskning og vores forskelligartede akademiske tilbud såvel som vores fleksible studiemuligheder og vores udvalg af mindre emner, der er frit tilgængelige for studerende. Vi er en pioner inden for kontinuerlig læring.

Studerende, læringsprocesser på højt niveau og trivsel for studerende er kernen i vores aktiviteter. Vi tilbyder vores studerende inspirerende, åbne og kontinuerligt udviklende læringsmiljøer: komfortable facilitetsløsninger og moderne digitale miljøer understøtter læring.

På UEF har vi også omfattende internationale relationer og er involveret i adskillige internationale netværk som vores undervisnings- og forskningspersonale, og studerende deltager i forskellige programmer. Derudover har vi indgået bilaterale samarbejdsaftaler med ca. 100 internationale universiteter.

Vores campusser er beliggende i byerne Joensuu og Kuopio. Vi er hjemsted for cirka 15.500 studerende og 2.700 medarbejdere.

Placeringer

Joensuu

Address
Yliopistokatu 2
P.O.Box 111

FI-80101 Joensuu, Finland

Kuopio

Address
Yliopistonranta,1
70210 Kuopio, Finland

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig