University of Helsinki

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Over 30 kandidatuddannelser på engelsk

University of Helsinki byder på en bred vifte af kandidatuddannelser, der udelukkende læres på engelsk. Omfanget af vores programmer er 120 ECTS, afsluttet med to års fuldtidsstudium. Nogle programmer arrangeres University of Helsinki sammen med andre finske og udenlandske universiteter. Alle programmer er i overensstemmelse med den nationale lovgivning om universitetsuddannelse og anerkendes derfor globalt.

Et af de bedste tværfaglige forskningsuniversiteter i Europa

University of Helsinki er et af Europas førende universiteter med speciale inden for forskning. Det er et grundlægger af League of European Research Universities, som omfatter sådanne universiteter som Oxford og Cambridge. Universitetet er internationalt kendt for sin undervisning, forskning og innovation af høj kvalitet. Internationale placeringer placerer konsekvent University of Helsinki blandt de 20 bedste universiteter i Europa.

University of Helsinki hovedstyrke anses for at være videnskabelig forskning og de lærdomme, der hidrører fra det, da vi mener, at undervisningen er tæt forbundet med forskning. Dette afspejles i vores filosofi: "alle lærere er forskere og alle forskere lærer."

Nogle fakta om University of Helsinki :

• Det største universitet i Finland med over 35.000 studerende

• 11 fakulteter og 4 campuser i Helsinki-området

Rangerer blandt TOP 20 i Europa og TOP 100 globalt

• Et af de ældste universiteter i Europa (grundlagt 1640)

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se MA » Se MSc » Se Kandidatuddanninger » Se Health MSc » Se Law LLM »

Studier

Denne skole tilbyder også:

MA

Master's Program in Intercultural Encounters, Master of Arts, Master of Theology (2 years)

på universitet Fuldtid 2 år August 2019 Finland Helsinki

[+]

Uddannelsens opbygning

[-]

Master's Programme in Russian Studies, Master of Arts (2 years)

på universitet Fuldtid 2 år August 2019 Finland Helsinki

[+]

Borgere fra lande uden for EU / EØS, der ikke har fast bopælsstatus i området og forfølge deres studier på engelsk, er forpligtet til at betale studiegebyrer.

Uddannelsens opbygning

I din kandidats studier fokuserer du primært på disciplinspecifikke avancerede studier. I løbet af dette stadium uddyber du din viden om dit valgte felt gennem begge studier og skriver din kandidats speciale.

Du gennemfører deres studier systematisk. I begyndelsen af ​​din kandidatuddannelse forbereder du din første personlige studieplan (PSP) med støtte specielt fra det akademiske personale.

[-]

Master in English Studies

på universitet Fuldtid 2 år August 2019 Finland Helsinki

[+]

Formålet med specialet er at udvikle grundlæggende færdigheder, der kræves for at udføre forskning, herunder:

Definition din valgte problemstilling i forbindelse med tidligere forskning på området Sådan finder du oplysninger selvstændigt og vurdere disse oplysninger kritisk Med omhyggelig udvælgelse af understøttende studier, kan du finde beskæftigelse i regeringen, medierne, biblioteker og andre kulturinstitutioner, nationale og internationale organisationer, eller turisme. Hvis du udfylder pædagogiske studier for faglærere, vil du være kvalificeret til at undervise i engelsk på omfattende og gymnasier samt i voksenuddannelse. Efter en vellykket gennemførelse din kandidatgrad, kan du også søge at fortsætte dine studier som en postgraduate studerende og senere opbygge en karriere som et universitet forsker eller underviser. ... [-]

Master in Linguistic Diversity in the Digital Age

på universitet Fuldtid 2 år August 2019 Finland Helsinki

[+]

Mangfoldighed lingvistik undersøger mangfoldigheden af ​​menneskelige sprog ved at se på sprog og højttaler samfund gennem tid og rum. Ligesom generelle lingvister, mangfoldighed lingvister er interesseret i kompleksiteten af ​​menneskelige sprog, og de bruger lignende typologiske og beskrivende tilgange. Dette gør det muligt eleverne til at beskrive sproghistorie af et givet område eller samfundet, og for at analysere et sprog grammatisk.

undersøgelser er fælles for alle studerende i programmet (30 point) avancerede studier i den specialiserede option (mindst 60 point) andre undersøgelser (op til 30 point)

Målet varighed på fuld tid undersøgelser, der fører til en MA grad er to år.... [-]


MSc

Master i Fødevarevidenskab

på universitet Fuldtid 2 år August 2019 Finland Helsinki

[+]

Speciale

Et speciale (30 point) er inkluderet i kandidatuddannelsen.

Mad produktionskæder Fødevarekvalitet og sund ernæring Mad produktionskæder

Fødevarekvalitet og sund ernæring

Videregående studier Studieafgifter

Borgere fra lande uden for EU / EØS, der ikke har fast bopælsstatus i området og forfølge deres studier på engelsk, er forpligtet til at betale studiegebyrer. Du kan tjekke fra FAQ på Studyinfo-webstedet, uanset om du skal betale studieafgift.

[-]

Master in Agricultural, Environmental and Resource Economics

på universitet Fuldtid 2 uger August 2019 Finland Helsinki

[+]

landdistrikterne iværksætteri miljø- og naturressourcer.

Desuden skal dine studier omfatte mindst 15 point af metodologiske undersøgelser. Undersøgelserne omfatter en praktisk uddannelsesperiode, og seminarer, og de kan omfatte karriere orientering og karriereplanlægning.

Videregående studier

Undersøgelse spor: Agricultural økonomi

Undersøgelse spor: Miljø- og ressourceøkonomi

Studieafgifter

Borgere fra lande uden for EU / EØS, der ikke har fast bopælsstatus i området og forfølge deres studier på engelsk, er forpligtet til at betale studiegebyrer. Du kan tjekke fra FAQ på Studyinfo-webstedet, uanset om du skal betale studieafgift.

[-]

Master in Agricultural Sciences

på universitet Fuldtid 2 år August 2019 Finland Helsinki

[+]

Jordbunden er en central faktor for produktion af vedvarende naturressourcer, naturens mangfoldighed, og kvaliteten af ​​vandsystemer. Som ekspert i miljømæssig jord videnskab du vil vide, hvordan jorden fungerer som substrat for planter og påvirker kvaliteten af ​​fødevarer, og hvordan den kan forbedres.

For yderligere information om indholdet undersøgelse, besøge programmet hjemmeside.

Udvælgelse af studiestien Du kan vælge engelsksprogede kurser på universitetet i Helsinki (Mesterens niveau studier og undervisning er under alle omstændigheder primært på engelsk). Du kunne tjene som en vejleder for internationale studerende. Du kan blive involveret i internationale aktiviteter, der er omfattet organisationer eller universitetets Student Union. [-]

Master in Atmospheric Sciences

på universitet Fuldtid 2 år August 2019 Finland Helsinki

[+]

Dit første studieår vil hovedsagelig bestå af forelæsning kurser.

Der er også flere Erasmus-aftaler med europæiske universiteter. Den PanEurasian Experiment (PEEX) projekt giver dig mulighed for at udføre en del af dine studier, især i Kina og Rusland.

Netværk

Programmet arbejder i samarbejde med forskningsinstitutioner (såsom det finske Meteorologiske Institut og finske miljøinstitut) og industri (såsom Vaisala, Airmodus, og Dekati). International og national samarbejde med forskellige universiteter er beskrevet ovenfor.

Forskning fokus

Alle enheder undervisning i programmet hører til National Centre of Excellence (FCoE) i Atmospheric Science - Fra Molekylær og biologiske processer til den globale klima (ATM), som er et tværfagligt team af departementerne Fysik, Forest Sciences og Kemi på Helsinki Universitet, Institut for Anvendt Fysik ved universitetet i Eastern Finland (Kuopio) og den finske Meteorologiske Institut.... [-]


Master in Computer Science

på universitet Fuldtid 2 år August 2019 Finland Helsinki

[+]

Oplysninger om de sprog, instruktion

Instruktion kan gives på engelsk eller finsk. Inden for disse underprogrammer, instruktion er næsten altid på engelsk:

Arten af ​​uddannelsen er også rettet mod at give dig en evne til ledende stillinger.

De delprogrammer inden kandidatuddannelsen dække en betydelig del af de strategiske fokusområder datalogi forskning af ved universitetet i Helsinki: algoritmer, dataanalyse og machine learning, netværk og tjenester, software systemer, bioinformatik, og data videnskab.

Disse enheder repræsenterer samarbejdet mellem datalogi og andre discipliner.

Videregående studier Studieafgifter

Borgere fra lande uden for EU / EØS, der ikke har fast bopælsstatus i området og forfølge deres studier på engelsk, er forpligtet til at betale studiegebyrer. Du kan tjekke fra FAQ på Studyinfo-webstedet, uanset om du skal betale studieafgift.... [-]


Master in Data Science

på universitet Fuldtid 2 år August 2019 Finland Helsinki

[+]

Programmet omfatter en obligatorisk speciale. Dit kandidatspeciale vil fokusere på en data videnskab problem, og om at anvende den viden, du har lært i løbet af din kandidatkurser at løse dette problem. Det problem, du adresse kan være teoretisk eller praktisk karakter, men dit speciale arbejde skal altid have en forsknings- og en videnskabeligt grundlag.

Karriereudsigter

Industri og videnskab er oversvømmet med data og kæmper for at få mening ud af det. Af denne grund er de muligheder forventes at vokse dramatisk. Det tværfaglige data Science kandidatuddannelse vil uddanne dig til at arbejde i data-intensive områder af industri og videnskab, med de færdigheder og viden er nødvendig for at konstruere løsninger på komplekse dataanalyse problemer.... [-]


Master in Ecology and Evolutionary Biology

på universitet Fuldtid 2 år August 2019 Finland Helsinki

[+]

Institut for Økologi og evolutionær biologi har en række internationalt anerkendte forskergrupper inden for følgende områder:

metapopulationen forskning Befolkning økologi Økologiske genetik og genomik Videregående studier Studieafgifter

Borgere fra lande uden for EU / EØS, der ikke har fast bopælsstatus i området og forfølge deres studier på engelsk, er forpligtet til at betale studiegebyrer. Du kan tjekke fra FAQ på Studyinfo-webstedet, uanset om du skal betale studieafgift.

[-]

Master in Environmental Change and Global Sustainability

på universitet Fuldtid 2 år August 2019 Finland Helsinki

[+]

Du vil opgradere med en kandidatgrad i Science (M.Sc.) eller Social Sciences (M.Soc.Sc.). Din kandidatgrad (120 point, ECTS) vil bestå af følgende undersøgelser:

Avancerede studier, 60 point, herunder speciale (30 point) Andre undersøgelser, 60 point, herunder 30 point af Core Module studier og 30 point for elektiv videnskab specifikke undersøgelser fra enten EKG moduler eller anden relevant kandidatuddannelser. Speciale

Under dit andet år du vil skrive en individuel speciale på omkring 50-80 sider (30 point). Specialet er en Proving Ground der du demonstrere dine evner i den videnskabelige tænkning, metodologisk forskning og videnskabelig kommunikation og skrivning. Under skriveprocessen vil du også deltage i en kandidatspeciale seminar ledet og instrueret af et fakultet medlem med ekspertise i dit område.... [-]


Master in Forest Sciences

på universitet Fuldtid 2 år August 2019 Finland Helsinki

Eller hvordan træerne dyrkes og forarbejdes til produkter på en bæredygtig og effektiv måde? [+]

Studieafgifter

Borgere fra lande uden for EU / EØS, der ikke har fast bopælsstatus i området og forfølge deres studier på engelsk, er forpligtet til at betale studiegebyrer.

[-]

Master in Geography

på universitet Fuldtid 2 år August 2019 Finland Helsinki

[+]

Desuden vil kurserne uddanne dig til at tage prøver uafhængigt, analysere dem, og fortolke dem.

Efter at have afsluttet deres specialer, kan de studerende selvstændigt indsamle empiriske data om de vigtigste dimensioner af regionale og bymæssige strukturer og regional udvikling, kan de analysere disse data med både kvalitative og kvantitative metoder, og de kan vurdere planlægningspraksis forbundet med regionale og sociale strukturer . Efter eksamen fra kandidatuddannelsen, vil de studerende være i stand til at kommunikere om fænomener og forskningsresultater i regionale og bymæssige strukturer, både mundtligt og skriftligt.

Geoinformatik undersøgelser og udvikler beregningsmetoder til erhverve, bearbejde, analysere og præsentere positionsdata. Som en del af geografi, geoinformatik er en forskningsmetode på den ene side, der skal bruges i studiet af komplekse regionale spørgsmål fra bymiljøer til naturlige dem, fra at studere lokale miljøer til spørgsmål om bæredygtighed i udviklingslandene. På den anden side er fremgangsmåderne genstand for forskning. ... [-]


Master in Geology and Geophysics

på universitet Fuldtid 2 år August 2019 Finland Helsinki

[+]

Du vil skrive din afhandling uafhængigt, under opsyn af en eller flere fakultet medlemmer i din specialist mulighed.

Karriereudsigter

Ekspert geofysikere er i efterspørgslen og ansat i en række områder nationalt og internationalt. Nyuddannede har gået på at forfølge:

Beskæftigelsen i minedrift og råstofefterforskningen industri Arbejde som miljø- og grundvand forskere i private virksomheder og i den offentlige sektor Ph.d.-studier i geoscience eller geofysik både i Finland og i udlandet Forskning arbejde med geologi Finlands Geologiske Undersøgelse Finland (GTK) Arbejde som eksperter inden for ingeniør geologi og anvendt mineralogi Internationalisering [-]

Master in Life Science Informatics

på universitet Fuldtid 2 år August 2019 Finland Helsinki

[+]

Har forståelse af de lovgivningsmæssige og etiske aspekter af videnskabelig forskning Har fremragende kommunikation og interpersonelle færdigheder for beskæftigelsen i en international og tværfaglig professionel indstilling Forstå den logiske ræsonnement bag eksperimentelle videnskaber og være i stand til kritisk at vurdere forskningsbaseret information Har styr videnskabelig forskning, gør systematisk brug af undersøgelser eller eksperimenter til at opdage ny viden Har gode muligheder for at fortsætte dine studier for en doktorgrad Oplysninger om de sprog, instruktion

Al undervisning foregår på engelsk.

indhold program

Forskningen dækker et bredt spektrum af emner lige fra problemer på det molekylære niveau til strukturen af ​​befolkninger. ... [-]


Master in Microbiology and Microbial Biotechnology

på universitet Fuldtid 2 år August 2019 Finland Helsinki

[+]

Efter at have afsluttet din uddannelse, vil du:

Forstå den globale betydning af mikrober som remodelers og forarbejder livet og miljø Forstå mulighederne for anvendelse af mikrober i udviklingen af ​​nye applikationer, såsom fødevarer, medicin og industrielle processer Forstå de molekylære mekanismer, der ligger til grund for mikrobiel funktion Være i stand til at evaluere effekten af ​​ændringer i miljøet på mikrobielle samfund og dermed på funktionen af ​​biosfæren Være i stand til at vurdere risikoen for mikrober, og vurdere brugen af ​​mikrober i en række forskellige miljøer og situationer Være i stand til at vurdere etiske spørgsmål og forudsætningerne for kommercialisering i forbindelse med brug af mikrober og bioteknologi Du vil forstå de vigtigste funktionelle mekanismer i de store grupper af mikrober [-]

Master in Particle Physics and Astrophysical Sciences

på universitet Fuldtid 2 år August 2019 Finland Helsinki

[+]

Målet med programmet

Hvad er naturens love regulerer universet fra elementarpartikler til solsystemets dannelse og udvikling, stjerner og galakser? I kandidatuddannelsen i partikelfysik og Astrophysical Sciences, vil du fokusere på at få en kvantitativ forståelse af disse fænomener.

Med ekspertise i grundforskning, som du vil få i programmet, kan du forfølge en karriere inden for forskning. Du vil også erhverve færdighed i brugen af ​​matematiske metoder, IT-værktøjer og / eller eksperimentelt udstyr, samt stærke problemløsning og logisk deduktion færdigheder. Disse vil kvalificere dig til en bred vifte af stillinger i den private sektor.

Efter endt uddannelse, vil du:... [-]


Master in Plant Biology

på universitet Fuldtid 2 år August 2019 Finland Helsinki

[+]

Du er i stand til at designe og udføre eksperimenter under tilsyn Du er dybt fortrolig med emnet for specialet Du er i stand til effektivt skriftlig videnskabelig kommunikation

Et kandidatspeciale projekt består normalt af fire forskellige faser

Design og planlægning af undersøgelsen Indsamling af data (felt arbejde og / eller laboratoriearbejde og / eller matematisk modellering) Analyse af data (validering / kvalitetskontrol, statistisk analyse, plotte) Tolkning og diskutere resultaterne i lyset af eksisterende litteratur om emnet

Typisk arbejde, der udføres i et forskningsprojekt, hvor du har en klart defineret og selvstændig rolle.

[-]

Master in Theoretical and Computational Methods

på universitet Fuldtid 2 år August 2019 Finland Helsinki

[+]

De andre undersøgelser kunne også omfatte et praktikophold, komplementære kurser i dit større eller mindre emne, eller en helt ny bifag.

Speciale

Den avancerede modul af din hovedfag omfatter et speciale, der vil demonstrere din evne til videnskabelig tænkning, din kommando af videnskabelige metoder, din beherskelse af emnet for dit speciale, og din evne til videnskabelig kommunikation. Omfanget af specialet er 30 point. Specialet ofte skrevet under tilsyn af en af ​​de forskergrupper i departementerne tilhører dette program, så du vil blive fortrolig med top forskning under dit kandidatuddannelse. Disse projekter er en naturlig indgang til ph.d.-studier.

Karriereudsigter ... [-]

Master in Urban Studies and Planning

på universitet Fuldtid 2 år August 2019 Finland Helsinki

[+]

Skriv akademiske, faglige og populære tekster om urbane temaer baseret på relevant litteratur Anvend og udvikle færdigheder til samproduktion af viden og co-design

De signatur elementer i programmet er tværfaglige studier, der behandler bymæssige udfordring temaer. Disse temaer vedrører presserende aktuelle emner findes ikke kun i Finland, men på europæisk og globalt plan, herunder kontroverser iboende til urbanisering. De urbane udfordring temaer kan knyttes til fokusområder, forskningsprojekter eller samarbejder inden for vores universiteter, kommuner og regioner for at give en konstruktiv og kritisk ramme for studier og praksis. Disse temaer krydser grænserne for discipliner og professioner, og er forenet i håndteringen en fælles udfordring og understreger et fremadrettet perspektiv.... [-]


Mester i kemi og molekylær videnskab

på universitet Fuldtid 2 år August 2019 Finland Helsinki

[+]

Målet med programmet

En kandidatuddannelse i kemi kvalificerer dig til ekspert positioner i en lang række områder, såsom industrien, forskning eller uddannelse. Den kemiske industri er en stor arbejdsgiver og en af ​​de største eksportmarkeder industrier i Finland. Dit arbejde vil også kunne inddrage anvendelser af miljømæssige eller biologiske videnskaber, fremstilling af farmaceutiske produkter, eller udviklingen af ​​teknologiske materialer eller nye energiløsninger. I den private sektor, kan dine opgaver omfatter forskning og udvikling, kvalitetsstyring, uddannelse eller handel. Kemisk forskning kræver ofte tværfagligt og internationalt samarbejde. Som kemiker, kan du være en del af at udvikle nye opfindelser og tjene som en ekspert på dit område og som en kender af naturfænomener!... [-]


Mester i materialer forskning

på universitet Fuldtid 2 år August 2019 Finland Helsinki

[+]

Atomic Layer Deposition (ALD) er den mest undersøgte deposition metode. Den ALD forskning dækker stort set alle områder relateret til ALD: forløber syntese og karakterisering, film vækst og karakterisering, reaktion mekanisme undersøgelser, og de første skridt for at tage processerne mod applikationer.

Kandidatspeciale (30 point) Speciale

Undersøgelser i programmet omfatter et speciale værd 30 point. I specialet vil du fokusere på et særligt problem i materialeforskning, anvende den viden og de færdigheder, du har erhvervet under studiet for at løse problemet. Din afhandling er et skriftligt arbejde, der demonstrerer din evne til at tænke videnskabeligt, din kommando af forskningsmetoder, jeres kendskab til dit område af forskning, og din evne til skriftlig videnskabelig kommunikation. ... [-]


Master

Master in Global Politics and Communication

på universitet Fuldtid 2 år August 2019 Finland Helsinki

[+]

Hvordan globale transformationer påvirker demokratisk politik? Hvad er mediernes rolle i omdannelsen af ​​moderne demokratier?

Målet med programmet

De specifikke mål for programmet er:

Ud over de degree studerende, vi får mange besøg og udveksle studerende og akademikere fra Europa og længere væk. Du vil få mulighed for at gøre en frivillig praktik i udlandet med støtte fra Erasmus.

Netværk

Akademisk frihed er en stærk del af at studere oplevelse på universitetet i Helsinki. Dette giver dig mulighed for at studere forskellige tilvalg inden for universitetet og de øvrige universiteter i Helsinki-området gennem fleksible Study Højre (joo) aftaler. Du kan også foretage din herres forskning i en virksomhed, hvor du arbejder.... [-]


Masteruddannelsen i Moderne Samfund, Master Of Social Sciences (2 år)

på universitet Fuldtid 2 år August 2019 Finland Helsinki

Det tværfaglige, forskningsbaserede kandidatuddannelse i Moderne Samfund (COS) fokuserer på de centrale temaer i moderne samfunds dynamik, både i en europæisk og global sammenhæng. [+]

Målet med programmet

Er dit mål at forstå de komplekse problemer i forbindelse med nutidige samfund? Efterhånden som samfundene bliver mere forskelligartede, ændrer sig hurtigt og står over for uligheder, er der et voksende behov for fagfolk, der er uddannet i analysen af ​​disse dynamikker. At blive ekspert i analysen af ​​moderne samfund - vælg COS!

Det tværfaglige, forskningsbaserede kandidatuddannelse i Moderne Samfund (COS) fokuserer på de centrale temaer i moderne samfunds dynamik, både i en europæisk og global sammenhæng. Afhængigt af dit studielinje er en eller flere af følgende Pathways tilgængelige for dig: Etniske forhold og migration, sind og samfund, socio-kulturelle skift og uligheder.... [-]


Mester i europæiske og nordiske studier

på universitet Fuldtid 2 år August 2019 Finland Helsinki

Vil du forstå populisme i Europa eller hvordan man kan reagere på politisk vold? Eller er du ivrig efter at lære mere om nordiske velfærdsstater? Kan du lide at studere i en tværfaglig og international atmosfære og opleve Europa fra et nordligt perspektiv? Er du interesseret i at studere på et toprangeret universitet? Hvis dit svar er ja, læs videre og lær hvorfor, at det europæiske og nordiske studiums masterprogram på Helsinki Universitet kan være det perfekte match for dig! [+]

Er du interesseret i europæiske eller nordiske spørgsmål?

Vil du forstå populisme i Europa eller hvordan man kan reagere på politisk vold? Eller er du ivrig efter at lære mere om nordiske velfærdsstater? Kan du lide at studere i en tværfaglig og international atmosfære og opleve Europa fra et nordligt perspektiv? Er du interesseret i at studere på et toprangeret universitet? Hvis dit svar er ja, læs videre og lær hvorfor, at det europæiske og nordiske studiums masterprogram på Helsinki Universitet kan være det perfekte match for dig!

Målet med programmet

Forståelse Europa i dag kræver meget mere end at forstå den europæiske integration. Spændinger, udfordringer og muligheder, der manifesterer sig i dag, har deres rødder i en lang politisk, social og kulturel historie.... [-]


Mester i matematik og statistik

på universitet Fuldtid 2 år August 2019 Finland Helsinki

[+]

Målet med programmet

Når du studerer matematik og statistik på universitetet i Helsinki, vil nogle af de bedste matematikere og statistikere i verden være din instruktører. Studier i denne kandidatuddannelse vil give dig et solidt grundlag for matematik og statistik applikationer. Kandidater i dette kandidatuddannelse finde beskæftigelse som forskere, undervisere, og i krævende ekspert stillinger i den offentlige og private sektor i Finland og i udlandet.

Statistik Uddannelsens opbygning

Kandidatuddannelsen består af 120 point, som du kan udfylde i to år. Graden Matematisk:

[-]

Mester i økonomi

på universitet Fuldtid 2 år August 2019 Finland Helsinki

[+]

Indgående kendskab til økonomisk teori og fortrolighed med videnskabelig økonomiske litteratur, Evnen til at anvende økonomisk teori til at løse praktiske problemer og fortolkning af økonomiske fænomener, Kendskab til økonometriske metoder og evnen til at anvende dem til praktiske problemstillinger, Evnen til indsamling og fortolkning empiriske data, Evnen til at kommunikere konklusioner og vurdere betydningen af ​​de opstillede forudsætninger for dem,

Den VATT Institut for Økonomisk Forskning deler samme bygning med de tre enheder i HECER.

Du kan tjekke fra FAQ på Studyinfo-webstedet, uanset om du skal betale studieafgift.

[-]

Videoer

University of Helsinki | Among the best in the world

Helsinki Challenge | Science-based competition and idea accelerator

Experience the New Helsinki University Main Library

The Story of Four Campuses | University of Helsinki

Some facts about the University of Helsinki

Kontakt

University of Helsinki

Adresse, linje 1 Helsinki, Finland
Hjemmeside http://www.helsinki.fi/yliopisto/index.html
Telefon +358 9 1911