University of Helsinki

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

University of Helsinki tilbyder en bred vifte af kandidatuddannelser, der undervises udelukkende på engelsk. Omfanget af vores programmer er 120 ECTS-point, afsluttet med to års fuldtidsstudie. Alle programmer er i overensstemmelse med den nationale lovgivning om universitetsuddannelse og anerkendes derfor globalt.

Et af de bedste tværfaglige forskningsuniversiteter i Europa

University of Helsinki er et af Europas førende universiteter med speciale inden for forskning. Det er et grundlægger af League of European Research Universities, som omfatter sådanne universiteter som Oxford og Cambridge. Universitetet er internationalt kendt for sin undervisning, forskning og innovation af høj kvalitet. Internationale placeringer placerer konsekvent University of Helsinki blandt de 20 bedste universiteter i Europa.

University of Helsinki hovedstyrke anses for at være videnskabelig forskning og de lærdomme, der hidrører fra det, da vi mener, at undervisningen er tæt forbundet med forskning. Dette afspejles i vores filosofi: "alle lærere er forskere og alle forskere lærer."

Placeringer

Helsinki

University of Helsinki

Address
Helsinki, Finland
Telefonnummer
+358 9 1911

Programmer

Ledelseskurser
MA
MSc