University of Oulu

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

University of Oulu er et internationalt videnskabsuniversitet, der skaber innovation for fremtiden, trivsel og viden gennem tværfaglig forskning og uddannelse. Fremtidig innovation handler om at søge, udnytte og anvende ny viden. University of Oulu forsker i mennesker og kultur i et skiftende levende miljø samt muligheder, som ny teknologi giver for at forbedre menneskers og miljøets trivsel. University of Oulu er en tværfaglig ekspert i nordlighed.

Top 3 grunde til at studere her

 • På University of Oulu fremmer vi læring og gennemfører forskning, der skubber grænserne for de kendte.
 • Universitetets indvirkning er baseret på ekspertise, høj ambition og produktivitet i alle vores aktiviteter.
 • Vores strategi er at øge vores betydning i international forskning og sikre vores rolle sammen med verdensledere inden for vores fokusområder.

Om os

# 201 Verdensuniversitetsrangeringer
af Times Higher Education
# 401
Akademisk rangordning af verdensuniversiteter
af Shanghai Jiao Tong University
oulumap

Historie

Grundlagt i 1958 er vores forsknings- og uddannelsesmiljø 16000 studerende og 3000 ansatte stærke og et af de største og mest tværfaglige universiteter i Finland. De ti fakulteter, de mange afdelinger og de specialiserede forskningsenheder ved University of Oulu skaber grundlaget for tværfaglig forskning, innovation og uddannelse af eksperter til krævende professionelle opgaver.

Uddannelse

Strukturen på 10 fakulteter afspejler University of Oulu profil inden for forskning, uddannelse og samfundsmæssige roller. Fakulteterne er:

 • Biokemi og molekylær medicin BMM
 • Uddannelse EDU
 • Humaniora HUM
 • IT og IT
 • Medicin MED
 • Oulu Business School OBS
 • Oulu Mining School OMS
 • Uleåborgs Arkitektskole OSA
 • Science SCI
 • Teknologi TECH

Forskning

På University of Oulu fremmer vi læring og udfører forskning, der skubber grænsen for det kendte. Vi bruger vores fulde potentiale til at bidrage til at løse nogle af de største globale udfordringer, herunder bæredygtig ressourceudnyttelse, ansvarlig forretning, menneskelig velvære og livslang sundhed, intelligente systemer og serviceudvikling og udnyttelse af miljørisici.

Karriere

University of Oulu i det nordlige Finland er et internationalt, tværfagligt forskningsuniversitet med en rig pulje af kreativt og intellektuelt talent. Mere specifikt omfatter University of Oulu et videnskabsuniversitet, et teknisk universitet og en handelshøjskole i samme organisation. Oulu-regionen er anerkendt som et F & U-hub i verdensklasse med F & U-input pr. Indbygger blandt de højeste globalt. De specifikke tiltag ved University of Oulu i rekruttering har inkluderet oprettelse af et tenure-track-program, en juniorforskers rekrutteringsprogram og finansiering af Ph.D. studerendes stillinger inden for ph.d.-programmer. oulustudents101

Services

Studerende

UniOulu tager sig af enkeltpersoner. Vi understøtter dine akademiske udfordringer med en fungerende infrastruktur og hjælp til let adgang. På din afdeling har du en personlig akademisk kontakt, der kan adresseres tilfældigt med deres fornavn, og som vil hjælpe dig med at lave din individuelle studieplan. En velforberedt studieplan er et værdifuldt værktøj til at gøre fremskridt på din studievej. Du kommer til at møde din kummi, første studiekollega, online, selv inden du ankommer. Kummis er seniorstuderende ved University of Oulu uddannet til at hjælpe dig i starten med at vænne sig til dagligdagen i Oulu.

Studie bolig

Det lokale studerendehusstiftelse PSOAS tilbyder en bred vifte af overnatningsmuligheder, fra delte lejligheder til studios i hele byområdet. Uanset hvor du bor i Oulu, er tjenester fra supermarkeder til biblioteker og sportsfaciliteter tæt på dit hjem. PSOAS rangeres af studerende som en af de førende boligudbydere i verden.

Tellus Innovation Arena

Tellus Innovation Arena er et åbent innovationsrum beliggende i hjertet af Linnanmaa campusområde. Den er bygget til læring, samarbejde og begivenheder for alle åbne opdagelsesrejsende både inden for og uden for universitetet. Mød mennesker, udvikle ideer og præsentere projekter - det gør hele forskellen.

Sundhedsydelser

Studerendesundhedsydelser for alle studerende på bachelor- og kandidatniveau ligger på Linnanmaa-campus. Sundhedsydelser inkluderer medicinsk, mental og tandbehandling. De fleste tjenester er gratis, mens nogle påløber et nominelt gebyr.

oulustudents102

Studieliv

Studentorganisationer er eksperter i at arrangere kulturelle aktiviteter, sportsbegivenheder, fester og ture i Finland. Disse studiefelt-specifikke organisationer har internationalt erfarne medlemmer med førstehåndsviden til at dele. Derudover er der to universitetsdækkende studentorganisationer med en særlig interesse i spørgsmål i international uddannelse.

Universitetssport

Finnerne er sportsentusiaster. Universitetet tilbyder sportsaktiviteter for sine studerende og ansatte lige fra ballet til klatring og yoga, fra kajaksejlads til langrend. Vælg den, der er tættest på din krop og sjæl!

Placeringer

Oulu

Address
University of Oulu
Pentti Kaiteran katu 1

90570 Oulu, Finland

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Akkrediteringer

EFMD Equis Accredited