University of Oulu

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

EFMD Equis Accredited

The University of Oulu er en international videnskab universitet, der skaber innovation for fremtiden, trivsel og viden gennem tværfaglig forskning og uddannelse. Fremtidig innovation handler om at søge, udnytte og anvende ny viden. The University of Oulu forsker mennesker og kultur i en skiftende omgivelser samt muligheder, ny teknologi giver for at forbedre trivsel mennesker og miljø. The University of Oulu er en tværfaglig ekspert i Northerness.

Top 3 grunde til at studere her

På University of Oulu fremmer vi læring og udføre forskning, der skubber grænserne for det kendte. Universitetets påvirkning er baseret på topkvalitet, højt ambitionsniveau og produktivitet i alle vores aktiviteter. Vores strategi er at styrke vores betydning i international forskning og sikre vores rolle sammen med verdens ledere i vores fokusområder.

OM OS

historie

Grundlagt i 1958, vores forskning og uddannelse samfund er 16000 studerende og 3000 ansatte stærk, og en af ​​de største og de mest tværfaglige universiteter i Finland. De ti fakulteter, de mange afdelinger og de specialiserede forskningsenheder fra University of Oulu skabe grundlaget for tværfaglig forskning, innovation og uddannelse af eksperter til krævende arbejdsopgaver.

Pædogogik

Strukturen af ​​10 fakulteter afspejler universitetet i Oulu profil i forskning, uddannelse og samfundsmæssige roller. Fakulteterne er:

Biokemi og Molekylær Medicin BMM Uddannelse EDU Humaniora HUM Informationsteknologi og Electrical Engineering ITEE Medicin MED Oulu Business School OBS Oulu Mining School OMS Oulu Arkitektskolen OSA Science SCI Teknologi TECH

Forskning

På University of Oulu fremmer vi læring og udføre forskning, der skubber grænserne for det kendte. Vi bruger vores fulde potentiale til at bidrage til at løse nogle af de største globale udfordringer, herunder bæredygtig ressourceanvendelse, ansvarlig virksomhed, menneskelig trivsel og livslang sundhed, intelligente systemer og service udvikling, og udnytte de miljømæssige risici.

Karriere

The University of Oulu i det nordlige Finland er en international, tværfaglig forskning universitet med en rig pulje af kreative og intellektuelle talent. Mere specifikt på universitetet i Oulu omfatter en videnskab universitet, et teknisk universitet og en business school i samme organisation.

Den Oulu Region er anerkendt som en verdensklasse F & U-hub med R & D-indgang per indbygger blandt de højeste globalt.

De specifikke foranstaltninger på universitetet i Oulu i ansættelsen har omfattet skabe en uopsigelighed track program, en junior investigators rekruttering program og finansiering af ph.d.-studerende stillinger inden ph.d.-programmer.

Tjenester

Studenterservice

UniOulu tager sig af enkeltpersoner. Vi støtter dine faglige udfordringer med en velfungerende infrastruktur og nem adgang assistance. Hos din afdeling vil du have en personlig faglig kontaktperson, der kan løses henkastet ved deres fornavn og som vil hjælpe dig med at gøre din individuelle studieplan. En velforberedt studieplan er et værdifuldt redskab til at gøre fremskridt i dit studie sti. Du kommer til at møde din kummi, første student kollega, online selv før ankommer. Kummis er ældre studerende på University of Oulu uddannet til at hjælpe dig i starten at vænne sig til dagligdagen i Oulu.

Student boliger

Den lokale studerende boliger fundament psoas tilbyder en bred vifte af overnatningsmuligheder, fra delte lejligheder til studierne, rundt i byen området. Uanset hvor du bor i Oulu, tjenester lige fra supermarkeder til biblioteker og sportsfaciliteter er tæt på dit hjem. Psoas er rangeret af studerende som en af ​​de førende boligselskaber i verden.

Tellus Innovation Arena

Tellus Innovation Arena er en åben innovation plads beliggende i hjertet af Linnanmaa campusområde. Det er bygget til læring, samarbejde og arrangementer for alle åbensindede opdagelsesrejsende fra inden for og uden for universitetet. Mød folk, udvikle ideer og nuværende projekter - det gør hele forskellen.

Sundhedsvæsenet

Student sundhedsydelser for alle bachelor- og master niveau studerende er placeret på Linnanmaa campus. Sundhedsvæsenet omfatter medicinsk, psykisk, og tandbehandling. De fleste tjenester er gratis, mens nogle pådrage sig et symbolsk gebyr.

studieliv

studenterorganisationer

Studenterorganisationer er eksperter i at organisere kulturelle aktiviteter, sportsbegivenheder, fester og ture i Finland. Disse undersøgelse-field-specifikke organisationer har internationalt erfarne medlemmer med førstehånds viden til at dele. Derudover er der to universitetets hele studenterorganisationer med særlig interesse for emner i international uddannelse.

University sport

Finnerne er sportsentusiaster. Universitetet tilbyder sportsaktiviteter for sine studerende og medarbejdere lige fra ballet til klatring og yoga, fra kajak til langrend. Du er velkommen til at vælge den, der er tættest på din krop og sjæl!

University Rankings

201

World University Rankings af Times Higher Education

401

Academic Ranking of World Universities af Shanghai Jiao Tong University

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se MSc - Master » Se Kandidatuddanninger » Se MSc - HealthcareStudies » Se Master - HealthcareStudies »

Studier

Denne skole tilbyder også:

MSc

Master Of Science I Arkitektur

på universitet Fuldtid 2 år September 2018 Finland Oulu

[+]

forsker [-]

Master of Science in Computer Science and Engineering

på universitet Fuldtid 2 år September 2018 Finland Oulu

[+]

computer engineering

Anvendt Computing

Kunstig intelligens

Forsker System Designer Projektleder [-]

Master

Master I Finance

på universitet Fuldtid 2 år September 2018 Finland Oulu

Den Oulu Business School ved University of Oulu arrangerer en to-årig kandidatuddannelse i Finance (MF), der vil give de studerende med de færdigheder og viden, der kræves af de forskellige organisationer, der opererer i den moderne finansielle verden. [+]

Finansiering - programmer

Organisationer af alle størrelser og brancher, fra multinationale til små og mellemstore virksomheder, statslige organer og almennyttige institutioner, der er involveret med og påvirkes af de finansielle markeder.

Kapitalforvaltere og analytikere skal navigere volatile markeder. Investeringsbanker finde løsninger til virksomheder «, og nonprofits 'finansieringsbehov. Centralbanker og statslige organer kan være direkte involveret i de finansielle markeder og føre tilsyn med markedsregulering. Den finansielle verden af ​​i dag kræver ekspertviden med et globalt perspektiv - du bør kræve det samme af din uddannelse.

Den Oulu Business School ved University of Oulu arrangerer en to-årig kandidatuddannelse i Finance (MF), der vil give de studerende med de færdigheder og viden, der kræves af de forskellige organisationer, der opererer i den moderne finansielle verden. ... [-]


Master I International Business Management

på universitet Fuldtid 2 år September 2018 Finland Oulu

International Business Management uddannelse fokuserer på styring og førende internationale virksomheder. Emnerne kombineres fra forskellige områder af styring virksomhed, hvilket gør IBM en virkelig tværfaglig program. Uddannelsen omfatter fire centrale læring temaer: teorier og begreber i international business management, organisatoriske applikationer, lederskab udførelse og egne indsigter til international business management. [+]

Master i International Business Management

International Business Management uddannelse fokuserer på styring og førende internationale virksomheder. Emnerne kombineres fra forskellige områder af styring virksomhed, hvilket gør IBM en virkelig tværfaglig program. Uddannelsen omfatter fire centrale læring temaer: teorier og begreber i international business management, organisatoriske applikationer, lederskab udførelse og egne indsigter til international business management.

En tæt forbindelse mellem teori og praksis opretholdes i forskning, undervisning og virksomhedsprojekter. I løbet af undersøgelserne, bliver de studerende involveret i og deltage aktivt i opgaver for både små og store virksomheder. Uddannelsen sigter mod at give de studerende de nødvendige redskaber i forvaltningen, at skabe og udvikle forskellige former for internationale organisationer, herunder nye projekter.... [-]


Master I Marketing

på universitet Fuldtid 2 år September 2018 Finland Oulu

Marketing praksis har en strategisk karakter og dermed markedsføring uddannelse giver dig muligheder for at klare sig i strategisk ledelse også på internationalt plan. Vores faglige fokus ligger på kunde og netværk relationship management, men markedsføring uddannelse i Oulu Business School udstyrer dig også med evner til at indgå ph.d. uddannelse og til at anvende videnskabelige viden i praksis for markedsføring på enhver organisation. [+]

Master i Marketing

Marketing som forskning på Oulu Business School undersøgelser markeder, herunder udveksling af værdi, langsigtet kunderelationer og partner relationer, og faktorer, der påvirker markedernes funktion. Marketing uddannelse udvikler din ekspertise i de grundlæggende elementer i markedsføring, såsom kampagne design eller branding. Desuden kan du sætte dig ind i organisatorisk købsadfærd, logistik og digitalisering af forretning inden for skiftende globale markeder.

Marketing praksis har en strategisk karakter og dermed markedsføring uddannelse giver dig muligheder for at klare sig i strategisk ledelse også på internationalt plan. Vores faglige fokus ligger på kunde og netværk relationship management, men markedsføring uddannelse i Oulu Business School udstyrer dig også med evner til at indgå ph.d. uddannelse og til at anvende videnskabelige viden i praksis for markedsføring på enhver organisation. ... [-]


Master I Mineralressourcer Og Bæredygtig Minedrift

på universitet Fuldtid 2 år September 2018 Finland Oulu

Kandidatuddannelsen i økonomisk geologi tilbydes af Oulu Mining School, med omfattende internationale forbindelser. Programmet vil blive undervist udelukkende på engelsk og omfatter 22 moduler, herunder kurser i magmatiske, hydrotermiske og sedimentære malmaflejringer, strukturgeologi for økonomiske geologer, minedrift, geometallurgi, prøvetagningsmetoder, GIS-applikationer samt miljøgeokemi. [+]

Master i økonomisk geologi

Kandidatuddannelsen i økonomisk geologi tilbydes af Oulu Mining School, med omfattende internationale forbindelser.

Programmet vil blive undervist udelukkende på engelsk og omfatter 22 moduler, herunder kurser i magmatiske, hydrotermiske og sedimentære malmaflejringer, strukturgeologi for økonomiske geologer, minedrift, geometallurgi, prøvetagningsmetoder, GIS-applikationer samt miljøgeokemi.

Programoversigt

Kandidatuddannelsen består af 120 ECTS, herunder en 35 ECTS kandidatafhandling og mellem 50 og 85 ECTS af avancerede kurser i geologi og op til 35 ECTS fra beslægtede discipliner, der vælges frit.

Beskæftigelsesmuligheder for kandidater... [-]

Master in Product Management

på universitet Fuldtid 2 år September 2018 Finland Oulu

[+]

De vil være i stand til at forbedre produktivitet, kvalitet og trivsel, og kan bruge deres viden, når de løser udfordrende problemer inden for alle brancher. Kandidater vil have en god baggrund for ph.d.-studier.

Karrieremuligheder

Den tidligere grad bør omfatte mindst 60 ECTS i matematik, fysik eller teknik.

[-]

Master in Software, Systems and Services Development in Global Environment

på universitet Fuldtid 2 år September 2018 Finland Oulu

[+]

Analysere og vurdere menneskelige aktiviteter i IT bruge situationer, arbejde praksis og organisatoriske funktion ved hjælp af konceptuelle midler, og præsentere resultaterne af analysen ved hjælp af egnede deskriptive metoder; Analysere og vurdere softwareløsninger og processer fra perspektivet af softwarearkitektur, design patterns, etablerede kapacitet og modenhedsmodeller; Vurdere konsekvenserne af udviklingen af ​​informationsteknologi til organisatorisk funktion; Design it-løsninger, der løser identificerede problemer og forbedre effektiviteten af ​​organisatorisk praksis; Design og konstruere software, opfylder specificerede funktionelle og kvalitetskrav; Handle effektivt i globale og distribuerede softwareprojekter eller åbne kilden samfund; Fastsætte mål for selv-styre og arbejde hen imod disse mål; Kommuniker klart og analytisk hjælp af teknikker, der stammer fra videnskabelig praksis. [-]

Master in Wireless Communications Engineering

på universitet Fuldtid 2 år September 2018 Finland Oulu

[+]

Afhængig af studerendes valg, dette valgfrit modul gør det muligt at udvide studerendes ekspertise i områderne praktisk analog og digital elektronik design, RF-komponenter, mobil og sociale computing, signalprocessorer, video og biomedicinsk signalbehandling, machine vision, og flere traditionelle computer videnskab og ingeniøruddannelser holdt foredrag på engelsk.

Det er også muligt at gøre det i en forskningsgruppe på universitetet, eller på nogle andre forskningsenheder. Det anbefales at udføre uddannelsen periode i løbet af sommeren tid efter det første studieår. Hver elev er ansvarlig for at finde arbejdsgiveren for uddannelse periode af ham / hende selv. I tilfælde en studerende ikke er i stand til at finde uddannelse position i elektronikindustrien, vil WCE program hjælpe med at finde uddannelse mulighed i en forskningsgruppe på universitetet. Institut for Kommunikation Teknik & Center for trådløs kommunikation tilbyder hvert år træning og kandidatuddannelser afhandling tilskud til alle vores Vest- og Centraleuropa studerende. Det er også muligt at anvende studerendes forudgående erhvervserfaring opnået efter B.Sc. ... [-]


Mester I Den Finansielle Og Internt Regnskab

på universitet Fuldtid 2 år September 2018 Finland Oulu

I en verden af ​​international business, er der et stigende behov i den finansielle og internt regnskab for fagfolk, der opfylder de krav, som virksomheder, der opererer i et globalt erhvervsmiljø. Institut for Regnskab og Finansiering på Oulu Business School arrangerer en fuld to-årig kandidatuddannelse i Financial and Management Accounting (FMA), som vil give de studerende de nødvendige færdigheder og viden til at arbejde i virksomheder med forretningsforbindelser og transaktioner i forskellige lande. [+]

Master i økonomi og ledelse regnskab

I en verden af ​​international business, er der et stigende behov i den finansielle og internt regnskab for fagfolk, der opfylder de krav, som virksomheder, der opererer i et globalt erhvervsmiljø. Institut for Regnskab og Finansiering på Oulu Business School arrangerer en fuld to-årig kandidatuddannelse i Financial and Management Accounting (FMA), som vil give de studerende de nødvendige færdigheder og viden til at arbejde i virksomheder med forretningsforbindelser og transaktioner i forskellige lande.

Finansiel og internt regnskab

Finansiel regnskab undersøger informations-og rapporteringssystemer i virksomheder, der bruges af forskellige interessegrupper parter uden for virksomheden. Økonomistyring udvikler og undersøger informations-og rapporteringssystemer, der er nødvendige i beslutningsprocessen inden for virksomheden. Videnskabelig forskning i økonomisk og internt regnskab fokuserer på nytten af ​​de oplysninger, som disse rapporteringssystemer i forskellige beslutningsprocedurer sammenhænge, ​​herunder fast værdiansættelse, evaluering af ydeevne, prissætning af produkter fra firmaet, blandt andre. En nyere tendens i den finansielle og internt regnskab er integrationen af ​​de lokale rapporteringssystemer mod det fælles internationale finansielle rapporteringssystem.... [-]


Mester I Læring, Uddannelse Og Teknologi

på universitet Fuldtid 2 år September 2018 Finland Oulu

Læring, Uddannelse og Teknologi (LET) er en fuld tid toårig international kandidatuddannelse (120 ECTS). Efter at have afsluttet det, er studerende tildelt en Master of Arts (Education) grad fører til ph.d.-studier. LET program forbereder eksperter, der kan anvende informations- og kommunikationsteknologi i forskellige læringssammenhænge. [+]

Master i Læring, Uddannelse og Teknologi

Læring, Uddannelse og Teknologi (LET) er en fuld tid toårig international kandidatuddannelse (120 ECTS). Efter at have afsluttet det, er studerende tildelt en Master of Arts (Education) grad fører til ph.d.-studier. LET program forbereder eksperter, der kan anvende informations- og kommunikationsteknologi i forskellige læringssammenhænge. LET undersøgelser stole på tre teoretiske søjler: Self-reguleret læring, kollaborativ læring og teknologi læringssystemer. Både teoretisk indhold og praktiske løsninger, der tilbydes undersøgelserne er baseret på nyeste viden og resultater inden for læring videnskaber. LET-programmet har til formål at udvikle viden og kompetencer, der er nødvendige i moderne uddannelse, nemlig færdigheder til at designe, gennemføre, vurdere og analysere alsidige læringssituationer, om ansigt til ansigt eller teknologisk forbedret. Desuden har mange af det 21. århundredes færdigheder, der kræves i dagens arbejdsliv fremhæves og støttes i LET undersøgelser.... [-]


Mester I Miljøteknik

på universitet Fuldtid 2 år September 2018 Finland Oulu

Hvis du er interesseret i miljø, energi, og teknologiske spørgsmål, og du vil have en kandidatgrad i miljøteknologi, så kandidatuddannelsen i Miljøteknologi, "BEE", er din chance! [+]

Master i miljøteknik

Hvis du er interesseret i miljø, energi, og teknologiske spørgsmål, og du vil have en kandidatgrad i miljøteknologi, så kandidatuddannelsen i Miljøteknologi, "BEE", er din chance! Den næste tilgængelige ansøgning periode, for efteråret 2017 indlæggelser, vil begynde den nov 15th, 2016 og slutter den 25 januar 2017 klokken 15:00 GMT + 2.

Program Outline for BEE

Omfanget af kandidatuddannelsen i Miljøteknologi (BEE) er 120 ECTS = 2 akademiske studie år = 4 akademiske vilkår. Den læseplaner af de to BEE studiemuligheder (ESCP, WE) består af 4 moduler: et grundmodul, 30/30 ECTS; En avanceret modul, 30/20 ECTS; et supplerende modul, 30/40 ECTS, og en Kandidatspeciale Modul 30 ECTS. Se nedenstående link for detaljer og eksempler på de kurser, der indgår: De aktive BEE undersøgelser begynder på September (efter en orientering periode i august), på efterårssemesteret af det 1. studieår primært med indledende grundmodul kurser. Dette modul danner årsagerne til de program læringsudbytte. I løbet af 1. foråret sigt og 2. år efteråret sigt vil Advanced og tillægsmodul kurser giver yderligere fagligt grundlag for den studerendes hovedfag objekt, hans / hendes studie mulighed. Desuden vil professionel praktisk uddannelse gennemføres i sommermånederne mellem 1. og 2. studieår, fx i et universitet research enhed eller i det virkelige liv job, som de studerende finder i de åbne arbejdsmarkeder. Den 3. sigt (efterårssemesteret af 2. studieår), den fortsatte Avanceret / tillægsmodul kurser grave dybere ind i området af den valgte undersøgelse mulighed.... [-]


Mester I Protein-og Bioteknologi

på universitet Fuldtid 2 år September 2018 Finland Oulu

Kandidatuddannelsen Uddannelsen opfylder de klare behov akademiske verden og erhvervslivet i post genomiske æra. Denne grad er specielt rettet mod at give de studerende en dybtgående forståelse af struktur-funktion forhold af proteiner og de teknikker, der anvendes til at producere og karakterisere dem. [+]

Master i Protein Science og Bioteknologi

Se en video af den internationale kandidatuddannelsen i protein videnskab og bioteknologi , hvor vores studerende fortæller om programmet, og studere og leve i Oulu.

Kandidatuddannelsen Uddannelsen opfylder de klare behov akademiske verden og erhvervslivet i post genomiske æra. Denne grad er specielt rettet mod at give de studerende en dybtgående forståelse af struktur-funktion forhold af proteiner og de teknikker, der anvendes til at producere og karakterisere dem.

Studerende, der er udvalgt til graden vil foretage 120 ECTS undersøgelse punkter (svarer til to år) af undersøgelser. Disse undersøgelser maksimere hænder på individuel træning i moderne stade teknikker og metoder, og samtidig sikre et solidt fundament i teoretiske aspekter af området. Omkring halvdelen af ​​den grad involverer integration af elever i forskellige forskergrupper endelig kumulere i en 6 måneders forskningsprojekt.... [-]


Mester I Uddannelse Og Globalisering

på universitet Fuldtid 2 år September 2018 Finland Oulu

MA i uddannelse og Globalisering er en fuldtidsansat toårig international kandidatuddannelse. Studerende store i uddannelsesvidenskab. Det centrale formål med programmet er at udvikle kvaliteten i undervisningen og til at udstyre de studerende til at udøve socialt ansvarligt lederskab i komplekse og forskelligartede samfund. Programmet lægger vægt Nord-Syd-Øst-Vest dialog og omfatter studier i international uddannelse, interkulturalisme, globalisering og deres virkninger på forskellige uddannelsessektorer. [+]

Master i uddannelse og globalisering

Næste ansøgning dagene 15. december 2016 til 25 januar 2017.

MA i uddannelse og Globalisering er en fuldtidsansat toårig international kandidatuddannelse. Studerende store i uddannelsesvidenskab. Det centrale formål med programmet er at udvikle kvaliteten i undervisningen og til at udstyre de studerende til at udøve socialt ansvarligt lederskab i komplekse og forskelligartede samfund. Programmet lægger vægt Nord-Syd-Øst-Vest dialog og omfatter studier i international uddannelse, interkulturalisme, globalisering og deres virkninger på forskellige uddannelsessektorer.

Programmet fokuserer på etik, politik, planlægning, pensum, evaluering og sammenlignende forskning i uddannelse. Det sigter mod at udvikle de nødvendige kompetencer og viden er nødvendig i planlægning, opgaver evaluering, forskning og udvikling inden for uddannelse og beslægtede områder midt i samfundsmæssige forandringer, både på lokalt og globalt plan.... [-]


Mester I økonomi

på universitet Fuldtid 2 år September 2018 Finland Oulu

Oulu Business School Kandidatuddannelsen i økonomi (ME) er en to-årigt program tilbyder ekspertise inden for en bred vifte af specialer i økonomi. Undersøgelserne består af mikro- og makroøkonomi, kvantitative metoder og elektiv felt specifikke kurser såsom international økonomi og finansiering, vækst, miljø og energi økonomi, industriel organisation og regionale økonomi. [+]

mester i økonomi

Økonomi fokuserer på at forklare adfærd i forskellige økonomiske midler, såsom husholdninger, virksomheder og den offentlige sektor. Formålet er at beskrive, forklare og modellere moderne markedsøkonomi. Økonomi hjælper os med at forstå, hvordan markederne fungerer, og hvordan vi kan påvirke deres adfærd gennem den økonomiske politik. Økonomi giver svar på spørgsmål som; hvad er kilder til økonomisk vækst såvel som hvad er forbindelsen mellem inflation og renter. Økonomi er også almindeligt anvendt i at undersøge forskellige felt specifikke spørgsmål, der dækker emner fra miljømæssige ansøgninger til industriel organisation. Økonomi er et af de få områder inden for videnskaben, hvor den årlige Nobelprisen tildeles.... [-]


Videoer

University of Oulu 360° campus tour - full video

Solving the mysteries of climate

Year in Review 2016 - University of Oulu

Polar Bear Pitching 2017 - Teach Me Now

Kontakt
Besøgsadresse
University of Oulu
Pentti Kaiteran katu 1

Oulu, 90570 FI