Læs den officielle beskrivelse

Tværfaglig. International. Forskningsuniversitet.

Det

Foruden Turku har vi campusser i byerne Rauma og Pori og operationer overalt i Finland - helt fra Lapland til øhavet.

University of Turku er blandt de 1% største i verden
QS World University Rankings 2018

Effektiv forskning

Vi udfører forskning og arbejder hen imod en bedre fremtid og trivsel.

Vi fremmer fri, effektiv og åben videnskab.

Vores forskning er profileret gennem seks tematiske områder:

 • Biofuture
 • Børn, unge og læring
 • Kulturhukommelse og samfundsmæssig forandring
 • Digital futures
 • Lægemiddeludvikling og diagnostik
 • Hav- og søfartsundersøgelser

teamwork.jpg

Mission statement

University of Turku er et internationalt konkurrencedygtigt videnskabsuniversitet, hvis operationer er baseret på multidisciplinær forskning af høj kvalitet.

Vi fremmer uddannelse og fri videnskab og leverer videregående uddannelser, der er baseret på forskning. Universitetet er en del af det internationale akademiske samfund. Vi samarbejder tæt med det finske samfund og deltager aktivt i udviklingen af vores region.

Strategiske mål

Effektiv forskning

Vi løser dagens og morgendagens komplicerede problemer ved hjælp af vores grundlæggende forskning. Vi anvender en tværfaglig tilgang til vores forskning for at øge dens kvalitet og samfundsmæssige effektivitet. Vi styrker forskerens karrierevej, åben videnskab og støtte til forskning.

Ansvarlig uddannelse

Vi er en tværfaglig og inspirerende institution for videregående uddannelser. Vores uddannelse er baseret på den nyeste videnskabelige viden og imødekommer de skiftende behov i samfundet. Vi sikrer, at undersøgelsesporene er fleksible og ligetil.

En katalysator for socialt velbefindende og økonomien

Vi anerkender de nyskabelser, der følger af vores forskning og vores globalt konkurrencedygtige uddannelsestjenester. Vi fremmer en iværksætterindstilling og udnyttelse af forskning i samarbejde med erhvervslivet.

Fællesskabets trivsel

Vi er en ansvarlig arbejdsgiver, og vores aktiviteter bygger på fælles værdier. Vi bygger et opmuntrende og interaktivt universitet, hvor det er en fornøjelse at studere og arbejde.

Takket være vores fremragende tjenester, det kompakte campus og det aktive studieliv, føler internationale studerende sig hjemme og sikre helt fra starten af deres ophold.

10 Bedste grunde til at vælge UTU

 • UTU er det mest internationale universitet i Finland.
 • Kandidatuddannelser og ph.d.-programmer baseret på vores styrker inden for forskning.
 • Fremtidige karrieremuligheder.
 • Generøse stipendier, tilgængelige for talentfulde studerende.
 • Professorer og undervisere, der udfordrer dig til at lære.
 • Personlig support og tjenester gennem dine studier.
 • Fremragende faciliteter og læringsmiljøer.
 • Et bredt udvalg af valgfri og mindre studier.
 • Aktivt studentliv og alsidige aktiviteter.
 • Kompakt campus, hvor alt er tæt på.

Læs mere:

research.jpg

Inspirerende forskningskarrierer

Velfærd for hele universitetssamfundet er vigtigt for os. Vi ønsker at støtte unge forskere i deres karriere og tilbyde et forskningsmiljø og samfund, der inspirerer dem til unikke resultater og resultater.

17 ph.d.-programmer
170 doktorgrader årligt
Innovationer fra forskning

Den forebyggende virkning af xylitol på tænderne blev først opdaget på Institut for tandlæge ved University of Turku . Hvert år stammer over hundrede forskellige innovationer og snesevis af afsløringer af opfindelsen fra forskningen, der udføres på universitetet.

Kreativ, smidig og innovativ

Vi udvikler iværksætterånd og aktiviteter på hele universitetet. Vi tilbyder en vækstplatform for startups og spinoffs, der stammer fra topforskning.

Byg din fremtidige karriere hos os

University of Turku er en populær destination for udveksling, kandidatgrad og doktorgradsstudier. Vi samarbejder med over 400 universiteter over hele verden og tilbyder vores studerende et bredt udvalg af kurser og programmer undervist på engelsk.

20.000 studerende fra over 100 lande
Årligt 650 indgående og
750 udgående udvekslingsstuderende

95% af de internationale studerende valgte os på grund af forskning i høj kvalitet

laskiainen.jpg

Velkommen til Åbo Studentby

Turku-campus ved University of Turku ligger tæt på byens centrum og floden Aura nær de andre højere uddannelsesinstitutioner, Turku Science Park-virksomheder og Turku universitetshospital. Campusområdet strækker sig fra Turku-katedralen helt til Kupittaa jernbanestation.

Alle de vigtige tjenester for både studerende, personale og besøgende findes tæt på campus. Det er praktisk at komme rundt overalt enten ved at gå, cykle eller med Föli bybusser.

Det fælles mål for de højere uddannelsesinstitutioner i Åbo og Åbo er at være Finlands bedste studerendeby! Aktivt studentliv, let og velfungerende offentlig transport og billige boliger er Turku's store aktiver. Så mange som 99% af byens studerende ved videregående uddannelsesinstitutioner anbefaler

Rimelige leveomkostninger med mange

I henhold til det strategiske mål, som byen har opstillet, vil Turku i 2029 være den nordlige Østersø's mest interessante by med et stærkt fundament inden for både kunst og videnskab. Turku bygger op unikke aktiver - kreativ fremstillingsindustri, bioteknologi, logistikekspertise - gennem klynghensyn og synergier.

Velkommen til Turku, Finland!

Programmer undervist i:
 • English (UK)

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

University of Turku

Kandidatuddannelsen i finsk og dets sprog er beregnet til ikke-modersmålere på finsk og andre finsk-ugriske sprog, der har afsluttet deres bachelorgrad i udlandet eller i ... [+]

masters.utu.fi

Valg af studerende på kandidatuddannelsen i finsk og dets sprogKandidatuddannelsen i finsk og dets sprog er beregnet til ikke-modersmålere på finsk og andre finsk-ugriske sprog, der har afsluttet deres bachelorgrad i udlandet eller i Finland.

Adgang til kandidatuddannelsen er en BA-niveau, der kombinerer grundlæggende og mellemliggende studier i Finno-Ugric eller finsk sprog og kultur, enten som en grad eller som et separat kursus. I ekstraordinære tilfælde kan studerende, der har afsluttet en BA-grad og ikke har afsluttet ovennævnte studier i finsk-ugrisk eller finsk sprog og kultur, også blive optaget på programmet gennem en færdighedstest.

Den årlige optagelse er 6-10. Tidligere undersøgelser og succes bruges som udvælgelseskriterier.... [-]

Finland Turku
August 2020
Finsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Turku

Mere information kommer snart. Hvis du er interesseret i programmet, skal du kontakte Admission Services på admissions@utu.fi. ... [+]

utu.fi/degrees

Mere information kommer snart.

Hvis du er interesseret i

AdgangskravGenerelle adgangskrav

Generelle krav

Du er kvalificeret ansøger til kandidatstudier, hvis:

du har en nationalt anerkendt grundlæggende grad - normalt en bachelorgrad - fra en akkrediteret institution for videregående uddannelser,din grad svarer til mindst 180 ECTS (europæiske point) eller tre års fuldtidsstudie,din grad er inden for et relevant felt for det kandidatuddannelsesprogram, du ansøger om. Kontroller programsiden for detaljerede gradskrav.

Sprogkrav

Ansøgere skal have fremragende engelsksprogede færdigheder og et certifikat, der beviser disse færdigheder. Du kan indikere dine sprogfærdigheder ved at tage en af de internationalt anerkendte engelsksprog.... [-]

Finland Turku
August 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk

MA

University of Turku

Programmet giver studerende mulighed for at erhverve en læreruddannelse på kandidatniveau i international sammenhæng. Kombinationen af en finsk lærerkvalifikation, en hov ... [+]

utu.fi/degrees

Kandidatuddannelse i grundskolelæreruddannelse, BA (Rauma) og MA (Turku)Programmet giver de studerende mulighed for at erhverve en læreruddannelse på kandidatniveau i international sammenhæng. Kombinationen af en finsk lærerkvalifikation, en hoveduddannelse i uddannelse og den internationale kontekst gør programmet unikt. Graden er rettet mod grundskolelæreruddannelse (førskole og klasse 1-6 i grunduddannelse). Programmet består af studier i uddannelsesvidenskab, praktisk uddannelse og studier, der giver pædagogiske færdigheder, der kræves til stillinger i grunduddannelsen.NeONBRAND / Unsplash

Formålet med uddannelsen er at uddanne velkvalificerede akademiske fagfolk, aktive fremtidige beslutningstagere, kritiske og etisk ansvarlige eksperter og forskere inden for uddannelsesområdet. Kernen i lærerens arbejde ligger forståelsen og understøttelsen af et barns og gruppens udvikling. Dialogen mellem teori og praksis foregår især i praksisperioder med undervisning, der giver et helhedsbillede af lærerens arbejde.... [-]

Finland Turku
August 2020
Engelsk
Fuldtid
2 - 5 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Turku

Kandidatuddannelsen i østasiatiske studier (ØST) giver en unik mulighed for at få indgående kendskab til de dynamiske samfund i det moderne Østasien. ... [+]

utu.fi/degrees

Få indgående kendskab til nutidens østasiatiske samfund og blive specialist i verdens mest dynamiske region!Kandidatuddannelsen i østasiatiske studier (ØST) giver en unik mulighed for at få indgående kendskab til de dynamiske samfund i det moderne Østasien.

Studerende får ekspertise i østasiatisk nutidshistorie, politik og samfund og lærer samfundsvidenskabelige forskningsmetoder til at blive områdespecialister i Østasien. Østasiatiske sprog studeres som en del af graden for at støtte elevernes erhvervelse af viden og masterafhandling.

Studerende i dette

Programstruktur

Akademisk Excellence

Det

Forskningen fra det akademiske personale afspejles direkte i kandidatuddannelsen: eleverne får opdateret undervisning om aktuelle spørgsmål og samfundsmæssige og politiske udviklinger i østasiatiske samfund. Studerende modtager også individuelt specialeopgave, der er fast forankret i lærerens erfaringer fra østasien.... [-]

Finland Turku
August 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Turku

Kandidatuddannelsen i Futures Studies giver omfattende, tværfaglig og praktisk uddannelse inden for futuresstudier. Det er designet til at uddanne fremsynseksperter, der ... [+]

utu.fi/degrees

Vil du være fremtidens næste ekspert?Kandidatuddannelsen i Futures Studies giver omfattende, tværfaglig og praktisk uddannelse inden for futuresstudier. Det er designet til at uddanne fremsynseksperter, der hjælper organisationer med at udnytte fremtidige muligheder og undgå unødvendige risici.

Futures Studies er et nyopstået forskningsfelt. Da fremtiden ikke eksisterer endnu, studerer futurister fremtidige fremskrivninger af og diskontinuiteter i tidligere tendenser og aktuelle synspunkter på den langsigtede fremtid. Futures Studies er interesseret i de sandsynlige futures, mulige futures og foretrukne futures. Som en samfundsmæssig handling sigter futuresstudier mod at tjene private og offentlige beslutningstagere ved at skitsere alternative langsigtede strategier i et skiftende operationelt miljø. Som et akademisk forskningsfelt genererer Futures Studies viden om måder og processer for, hvordan enkeltpersoner og organisationer håndterer den usikre fremtid. Typiske forskningsspørgsmål inden for området er koncentreret om epistemologi af viden om fremtiden, den metodologiske udvikling af værktøjer til futuresstudier og analyser af alternative futures af et klart emne eller et mere generelt tema. Futures Studies er et tværfagligt felt, hvor brede emner analyseres, og resultaterne og tilgange fra mere traditionelle discipliner mødes.... [-]

Finland Turku
August 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Turku

Kandidatuddannelsen i kønstudier er bygget op omkring den tværfaglige undersøgelse af køn og seksualitet, der kombinerer samfundsvidenskab, kunst og humaniora. ... [+]

utu.fi/degrees

Få avanceret og tværfaglig uddannelse inden for kønsstudier!Kandidatuddannelsen i kønstudier er bygget op omkring den tværfaglige undersøgelse af køn og seksualitet, der kombinerer samfundsvidenskab, kunst og humaniora.

Den næste indtagelse er i år 2021.

Du får kompetence inden for kønspolitik og politik og får evnen til at arbejde uafhængigt af centrale spørgsmål relateret til køn, feminisme, ligestilling mellem kønnene, magtproduktion og viden.

Dette

Programmet er organiseret i samarbejde med Tammerfors universitet.

Programstruktur

Akademisk Excellence

Den tværfaglige kandidatgrad i kønsstudier giver dig avanceret uddannelse inden for kønsstudier. Programmet er rettet mod både finske og internationale studerende med forskellige akademiske baggrunde og karriereplaner.... [-]

Finland Turku
August 2021
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Turku

Kandidatuddannelsen i ret og informationssamfund (LIS) giver vigtig indsigt, evner og intellektuelle værktøjer til analyse af informationssamfundets juridiske problemer. ... [+]

utu.fi/degrees

Bliv ekspert i de juridiske udfordringer ved digitalisering!Kandidatuddannelsen i ret og informationssamfund (LIS) giver vigtig indsigt, evner og intellektuelle værktøjer til analyse af informationssamfundets juridiske problemer.

Programmet tilbyder sine studerende en unik kombination af privat og offentlig ret og tværfaglige perspektiver. Færdigheder i juridisk analyse, kritisk tænkning, forskning og skrivning er det, der adskiller fremragende advokater og juridiske lærde.

Vores interaktive studiemetoder er baseret på den nyeste pædagogiske forskning, og kurser undervises i små grupper af udvalgte studerende. Programmet skaber et solidt grundlag for ph.d.-uddannelse i jura. Det giver dig også den nødvendige ekspertise til en vellykket karriere hos advokatfirmaer og selskaber, regeringer og internationale organisationer samt på universiteter og forskningsinstitutioner.... [-]

Finland Turku
August 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Turku

Få en grad inden for uddannelsesområdet med en avanceret kombination af teori og praksis! Kandidatuddannelsen i uddannelse og læring træner dig til forskellige nationale ... [+]

utu.fi/degrees

Få en grad inden for uddannelsesområdet med en avanceret kombination af teori og praksis!Få en grad inden for uddannelsesområdet med en avanceret kombination af teori og praksis! Kandidatuddannelsen i uddannelse og læring træner dig til forskellige nationale og internationale opgaver inden for uddannelsesområdet.

Det

Gennem studierne lægges der stor vægt på elevernes forskningsfærdigheder. Ansøgerne har også mulighed for at ansøge om en dobbeltkursopsætning kaldet det finsk-tyske kandidatuddannelse i uddannelse, hvor en del af uddannelsen er afsluttet ved universitetet i Regensburg, Tyskland.

Programstruktur

Studierne er opdelt i forskellige studie moduler som følger:... [-]

Finland Turku
August 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk

MSc

University of Turku

Takket være Darwin ved vi, at udviklingsprocessen har formet den forvirrende variation, vi ser omkring os. Gennem dette kandidatuddannelsesprogram vil de studerende tileg ... [+]

utu.fi/degrees

Takket være Darwin ved vi, at udviklingsprocessen har formet den forvirrende variation, vi ser omkring os. Gennem dette kandidatuddannelsesprogram vil de studerende tilegne sig et eksplicit evolutionært biologisk perspektiv i studiet af naturen og derved øge kapaciteten til at forstå mønstre og processer på skalaer, der varierer fra cellulært til økosystemniveau.

Studerende fra dette

Der lægges vægt på at opnå datalogi (programmerings) færdigheder med ekspertise inden for bioinformatik, molekylær og kvantitativ genetik. Lærere inkluderer eksperter inden for human genetik, mikrobiel og kvantitativ evolutionær genetik. Ekspertise inden for fylogenetik af dyr og planter indføres af eksperter fra vores Museum of Natural History. De opnåede færdigheder og viden baner vejen for fremtidige karriereveje i akademia eller industri.... [-]

Finland Turku
August 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Turku

Molecular Systems Biology track tilbyder omfattende træning i moderne molekylærbiologi og uddannelse med fokus på systembiologi (genomik, transkriptomik, proteomik, genet ... [+]

utu.fi/degrees

Molecular Systems Biology track tilbyder omfattende træning i moderne molekylærbiologi og uddannelse med fokus på systembiologi (genomik, transkriptomik, proteomik, genet / protein struktur-funktion-relationer) med et specielt fokus på praktiske laboratoriefærdigheder og molekylære interaktionsnetværk.

Gennem dette program i

Programstruktur

Kurserne vil indeholde en blanding af undervisningsmetoder, herunder forelæsninger, øvelser, laboratorie- og computerpraksis, studerende-drevne præsentationer samt afslutning af et uafhængigt forskningsprojekt (MS Thesis). Numerisk analyse af biologiske data inklusive bioinformatik og andre statistiske analyser vil være en del af læseplanen.... [-]

Finland Turku
August 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Turku

Hovedemnet Digital Health tilbyder omfattende træning, der spænder fra interaktioner på molekylært niveau til individer og samfund. ... [+]

utu.fi/degrees

Hovedemnet Digital Health tilbyder omfattende træning, der spænder fra interaktioner på molekylært niveau til individer og samfund.

Dette

Cyber ​​SecuritySmarte systemerDigital sundhedKryptografi

Digital sundhedsmagasinet samler færdigheder og principper fra datalogi, indlejrede systemer og medicinske videnskaber for at skabe forståelse for teori og få praktiske kompetencer inden for området.

De studerende, der studerer fra Digital Health, vil have erhvervet videnskabelige og analytiske færdigheder, ekspertise i aktuelle teorier og ajourførte teknologier samt praktiske færdigheder, herunder teamwork, ledelse og interpersonelle færdigheder i et internationalt miljø. De erhvervede metodologiske færdigheder og avanceret viden giver de studerende mulighed for at fortsætte deres karriereveje i akademia eller industri.... [-]

Finland Turku
August 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Turku

Kandidatuddannelsen i informations- og kommunikationsteknologi giver alsidig og høj kvalitet IKT-uddannelse inden for udvalgte fagområder inden for ikt med et etableret o ... [+]

utu.fi/degrees

Kandidatuddannelsen i informations- og kommunikationsteknologi giver alsidig og høj kvalitet IKT-uddannelse inden for udvalgte fagområder inden for ikt med et etableret omdømme inden for innovativ tværfaglig og international uddannelse.

Det

Cyber ​​SecuritySmarte systemerDigital sundhedKryptografi

Cryptography hovedfag fokuserer på kryptografiforskning. Målet med denne specialisering er at uddanne fremtidige eksperter med en stærk og bred viden om matematiske aspekter af kryptografi og datasikkerhed til forsknings- og ikt-sektoren. I kryptografien studeres og analyseres vigtige moderne symmetriske og asymmetriske kryptografialgoritmer og -protokoller fra det matematiske synspunkt.... [-]

Finland Turku
August 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Turku

Smart Systems hovedfag giver et konkurrencedygtigt færdigheder og dyb viden inden for det meget relevante felt Internet of Things (IoT) -baserede smarte og autonome indby ... [+]

utu.fi/degrees

Smart Systems hovedfag giver et konkurrencedygtigt færdigheder og dyb viden inden for det meget relevante felt Internet of Things (IoT) -baserede smarte og autonome indbyggede systemer med de vigtigste anvendelsesområder i mobile robot-systemer og smarte miljøer.

Det

Cyber ​​SecuritySmarte systemerDigital sundhedKryptografi

Smart Systems hovedfag forbereder sine studerende på udfordrende software- og hardwareorienterede forsknings- og udviklingsopgaver på indlejrede intelligente systemer i industrien, samfundet og den akademiske verden. Uddannelsernes beskæftigelsesmuligheder er fremragende i Finland, i Europa og globalt. En studerende kan skræddersy orienteringen af sine studier mod en hardware- eller software-vægt ved valgfag i både hovedfag og mindre fag.... [-]

Finland Turku
August 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Turku

Kandidatuddannelsen i fysiske og kemiske videnskaber - astronomi og rumfysik omfatter en bred vifte af emner fra fysik i solen og solsystemet til stellar og galaktisk str ... [+]

utu.fi/degrees

Fra solen til Supernovae, Neutronstjerner, sorte huller og galakser!Kandidatuddannelsen i fysiske og kemiske videnskaber - astronomi og rumfysik omfatter en bred vifte af emner fra fysik i solen og solsystemet til stellar og galaktisk struktur og evolution samt emner inden for astrofysik og kosmologi med høj energi.

Det

Astronomi- og rymdfysiksporet omfatter en solid grundforbindelse i teoretiske aspekter samt tilvejebringelse af muligheder for observationsstudier (fx supernovaer eller accreting sorte huller); Rumfysikgruppen udfører eksperimentel, teoretisk og beregningsforskning om højenergifænomener i nær jordens rum.

Programstruktur

Strukturen er modulopbygget. Alle moduler har 20 ECTS. Hvert specialiseringsspor har to obligatoriske moduler, der indeholder feltmaterialets kernemateriale. Derudover er der et tematisk modul, der kan vælges blandt de andre moduler, der tilbydes inden for dette program eller andre programmer ved University of Turku . Det fjerde modul består af frit valgte kurser og et obligatorisk finsk sprog- og kulturkursus (5 ECTS). En MSc-afhandling (30 ECTS) ud over seminar, praktik og projektarbejde (10 ECTS) kræves også, hvis detaljer afhænger af specialiseringen. Se figuren nedenfor, klik på billederne for at forstørre.... [-]

Finland Turku
August 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Turku

I sporet Materialefysik bliver du ekspert i forskning og udvikling af nye materialer i biomedicinske eller elektroniske applikationer. ... [+]

utu.fi/degrees

Forbedring af liv ved at lave ting!I sporet Materialefysik bliver du ekspert i forskning og udvikling af nye materialer i biomedicinske eller elektroniske applikationer.

Materialefysik er et af de fire specialiseringsspor for kandidatuddannelsen i fysisk-kemisk videnskab. Programmets øvrige spor er astronomi og rumfysik, materialekemi og teoretisk fysik.

I

Efter eksamen, vil du være i stand til at bruge det forskellige sæt af færdigheder, der er erhvervet som en del af dette spor, herunder eksperimentelle, teoretiske og numeriske teknikker til at fremstille og analysere nye fysiske projekter.

Programstruktur

Strukturen er modulær. Alle moduler har 20 ECTS. Hvert specialiseringsspor har to obligatoriske moduler, der indeholder feltets kernemateriale. Derudover er der et tematisk modul, der kan vælges fra de øvrige moduler, der tilbydes inden for dette program eller andre programmer på University of Turku . Det fjerde modul består af frit valgte kurser og et obligatorisk finsk sprog- og kulturkursus (5 ECTS). Der kræves endvidere en MSc-afhandling (30 ECTS) ud over seminaret, praktikophold og projektarbejde (10 ECTS), hvoraf detaljer afhænger af specialiseringen. Se figur nedenfor.... [-]

Finland Turku
August 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Turku

Det teoretiske fysikspor introducerer den studerende til den spændende mangfoldighed af fysiske teorier og giver midler til at forstå verden. ... [+]

utu.fi/degrees

At forstå naturlovene fra bunden til toppen!Det teoretiske fysikspor introducerer den studerende til den spændende mangfoldighed af fysiske teorier og giver midler til at forstå verden.

Det

Emner fra kvantefysik til teorierne om tyngdekraften indarbejdes i sporet af teoretisk fysik. Problemer med grundlæggende kvantefysik, kvanteinformation, kvantefeltteori og teoretisk kosmologi er kernen i studierne i teoretisk fysik.

Efter graduering vil du kunne bruge det forskellige sæt færdigheder erhvervet som led i dette spor, herunder teoretiske og numeriske teknikker til fremstilling og analyse af nye fysiske projekter.

Programstruktur

Strukturen er modulær. Alle moduler har 20 ECTS. Hvert specialiseringsspor har to obligatoriske moduler, der indeholder feltets kernemateriale. Derudover er der et tematisk modul, der kan vælges fra de øvrige moduler, der tilbydes inden for dette program eller andre programmer på University of Turku . Det fjerde modul består af frit valgte kurser og et obligatorisk finsk sprog- og kulturkursus (5 ECTS). Der kræves endvidere en MSc-afhandling (30 ECTS) ud over seminaret, praktikophold og projektarbejde (10 ECTS), hvoraf detaljer afhænger af specialiseringen. Se figur nedenfor.... [-]

Finland Turku
August 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Turku

Kandidatuddannelsen i fysiske og kemiske videnskaber: materialekemi lærer dig at forstå, opdage, skabe og udvikle nye materialer, der forbedrer livskvaliteten! ... [+]

utu.fi/degrees

At forstå, opdage, oprette og udvikle nye materialer, der forbedrer livskvaliteten!Kandidatuddannelsen i fysiske og kemiske videnskaber: materialekemi lærer dig at forstå, opdage, skabe og udvikle nye materialer, der forbedrer livskvaliteten!

På University of Turku består forskningen i materialekemi af grundlæggende undersøgelser af materialegenskaber såvel som grænseflader, overflader og nanostrukturer fra et kemisk synspunkt. Anvendt forskningsfokus på funktionaliseret organisk elektronik, selvlysende materialer og porøse bærere samt nanoteknologi, detektionsteknologi, energilagring og konvertering.

Efter eksamen fra

Sporet for materialekemi er et af de fire specialiseringsspor på kandidatuddannelsen i fysisk-kemisk videnskab. Programmets andre spor er... [-]

Finland Turku
August 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Turku

Kandidatuddannelsen i madudvikling giver dig kompetence til at møde udfordringerne inden for forskning og udvikling i fødevareindustrien og akademien. ... [+]

utu.fi/degrees

Nordisk ekspertise inden for naturlige fødevarerKandidatuddannelsen i madudvikling giver dig kompetence til at møde udfordringerne inden for forskning og udvikling i fødevareindustrien og akademien.

Det

Gennem programmet får du uddannelse og kvalifikation til at arbejde som ekspert, fx i fødevaremyndigheder.

Programstruktur

Kandidatuddannelsen i madudvikling er et to-årigt program på 120 ECTS. Graden består af følgende studiemoduler:

Fødevareudvikling (20 ECTS)Fødevarevidenskab (20 ECTS)Master afhandling inden for teknologi og støttestudier (40 ECTS)Mindre fag (20 - 25 ECTS)Andre undersøgelser (20 ECTS) inklusive obligatoriske sprogstudier (2-7 ECTS)Akademisk Excellence... [-]
Finland Turku
August 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Turku

Kandidatuddannelsen i global innovationsledelse er designet til at bringe et videnskabeligt tankegang til ledelsesmæssige udfordringer på tværs af international forretnin ... [+]

utu.fi/degrees

Innovative ledere til den fremtidige verden!Kandidatuddannelsen i global innovationsledelse er designet til at bringe et videnskabeligt tankegang til ledelsesmæssige udfordringer på tværs af international forretning, iværksætteri og innovationsledelse.

I

Kompetencen opnået i dette program åbner adskillige karrieremuligheder i forskellige former for organisatoriske rammer og roller samt muligheden for at ansøge om doktorgradsuddannelse.

Programstruktur

Programmets omfang er 120 ECTS og graden skal udfyldes om to år. Udover større og mindre studier skal eleverne tage sprogstudier og skal færdiggøre metodik kurser. Studerende skal bemærke, at dette er et fuldtids-program, og de fleste kurser har obligatorisk deltagelse.... [-]

Finland Turku
August 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Turku

Softwareteknologi-masterprogrammet styres af direkte involverede industripartnere i Europa og Sydafrika for at levere et internationalt program i professionel praksis. De ... [+]

utu.fi/degrees

Skaffe de kompetencer, virksomheder søger i software engineering på den nye Southern Africa Campus!Softwareteknologi-masterprogrammet styres af direkte involverede industripartnere i Europa og Sydafrika for at levere et internationalt program i professionel praksis.

Dette program er placeret i Windhoek, Namibia.

Dette

Den M.Sc. (Tech.) Uddannelsen er baseret på standard UTU M.Sc. (Tech.) Uddannelsesprogrammet gennemføres hovedsageligt online i Namibia, men også kontekstuelle elementer i projekter og demonstrationer. Et par kurser arrangeres også i Windhoek og leveres online til Åbo campus. Graden er tilgængelig for alle berettigede studerende fra hele verden.... [-]

Namibia Windhoek
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Turku

Kandidatuddannelsen i informations- og kommunikationsteknologi giver alsidig og høj kvalitet IKT-uddannelse inden for udvalgte fagområder inden for ikt med et etableret o ... [+]

utu.fi/degrees

Kandidatuddannelsen i informations- og kommunikationsteknologi giver alsidig og høj kvalitet IKT-uddannelse inden for udvalgte fagområder inden for ikt med et etableret omdømme inden for innovativ tværfaglig og international uddannelse.

Dette

Cyber ​​SecuritySmarte systemerDigital sundhedKryptografi

Cyber Security hovedfaget giver sine studerende dybtgående og betydelig uddannelse og ekspertise inden for sikkerhed og teknologi til netværkssystemer. Fokus er på at undersøge cybersecurity-teknologier til netværkssystemer og applikationer i den kommunikationsintensive fremtid. De omfattede teknologiske emner inkluderer sikkerhed i smarte miljøer, system- og netværkssikkerhed, sikkerheden i kommunikationssystemer og applikationer og design af sikre systemer. Studerende vil udforske både teknologiske og teoretiske videnskabelige fremskridt på området og anvende dem til praksis. Kandidaterne vil have stærk teknologisk, teoretisk og praktisk forståelse inden for cybersikkerhed. Med deres nye viden og færdigheder kan kandidaterne fortsætte med at opbygge en succesrig karriere med at sikre informations- og kommunikationsteknologibranchen.... [-]

Finland Turku
August 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk

Opiskelijakaupunki Turku - The City of Students

Location address
Student and Admissions Services
University of Turku
20014 Turun yliopisto

Turku, FI
Social Media
Location address
Department of Teacher Education
Seminaarinkatu 1

Rauma, 26100 FI