University of Turku

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Tværfaglig. International. Forskningsuniversitet.

Det

Foruden Turku har vi campusser i byerne Rauma og Pori og operationer overalt i Finland - helt fra Lapland til øhavet.

University of Turku er blandt de 1% største i verden
QS World University Rankings 2018

Effektiv forskning

Vi udfører forskning og arbejder hen imod en bedre fremtid og trivsel.

Vi fremmer fri, effektiv og åben videnskab.

Vores forskning er profileret gennem seks tematiske områder:

 • Biofuture
 • Børn, unge og læring
 • Kulturhukommelse og samfundsmæssig forandring
 • Digital futures
 • Lægemiddeludvikling og diagnostik
 • Hav- og søfartsundersøgelser

teamwork.jpg

Mission statement

University of Turku er et internationalt konkurrencedygtigt videnskabsuniversitet, hvis operationer er baseret på multidisciplinær forskning af høj kvalitet.

Vi fremmer uddannelse og fri videnskab og leverer videregående uddannelser, der er baseret på forskning. Universitetet er en del af det internationale akademiske samfund. Vi samarbejder tæt med det finske samfund og deltager aktivt i udviklingen af vores region.

Strategiske mål

Effektiv forskning

Vi løser dagens og morgendagens komplicerede problemer ved hjælp af vores grundlæggende forskning. Vi anvender en tværfaglig tilgang til vores forskning for at øge dens kvalitet og samfundsmæssige effektivitet. Vi styrker forskerens karrierevej, åben videnskab og støtte til forskning.

Ansvarlig uddannelse

Vi er en tværfaglig og inspirerende institution for videregående uddannelser. Vores uddannelse er baseret på den nyeste videnskabelige viden og imødekommer de skiftende behov i samfundet. Vi sikrer, at undersøgelsesporene er fleksible og ligetil.

En katalysator for socialt velbefindende og økonomien

Vi anerkender de nyskabelser, der følger af vores forskning og vores globalt konkurrencedygtige uddannelsestjenester. Vi fremmer en iværksætterindstilling og udnyttelse af forskning i samarbejde med erhvervslivet.

Fællesskabets trivsel

Vi er en ansvarlig arbejdsgiver, og vores aktiviteter bygger på fælles værdier. Vi bygger et opmuntrende og interaktivt universitet, hvor det er en fornøjelse at studere og arbejde.

Takket være vores fremragende tjenester, det kompakte campus og det aktive studieliv, føler internationale studerende sig hjemme og sikre helt fra starten af deres ophold.

10 Bedste grunde til at vælge UTU

 • UTU er det mest internationale universitet i Finland.
 • Kandidatuddannelser og ph.d.-programmer baseret på vores styrker inden for forskning.
 • Fremtidige karrieremuligheder.
 • Generøse stipendier, tilgængelige for talentfulde studerende.
 • Professorer og undervisere, der udfordrer dig til at lære.
 • Personlig support og tjenester gennem dine studier.
 • Fremragende faciliteter og læringsmiljøer.
 • Et bredt udvalg af valgfri og mindre studier.
 • Aktivt studentliv og alsidige aktiviteter.
 • Kompakt campus, hvor alt er tæt på.

Læs mere:

research.jpg

Inspirerende forskningskarrierer

Velfærd for hele universitetssamfundet er vigtigt for os. Vi ønsker at støtte unge forskere i deres karriere og tilbyde et forskningsmiljø og samfund, der inspirerer dem til unikke resultater og resultater.

17 ph.d.-programmer
170 doktorgrader årligt
Innovationer fra forskning

Den forebyggende virkning af xylitol på tænderne blev først opdaget på Institut for tandlæge ved University of Turku . Hvert år stammer over hundrede forskellige innovationer og snesevis af afsløringer af opfindelsen fra forskningen, der udføres på universitetet.

Kreativ, smidig og innovativ

Vi udvikler iværksætterånd og aktiviteter på hele universitetet. Vi tilbyder en vækstplatform for startups og spinoffs, der stammer fra topforskning.

Byg din fremtidige karriere hos os

University of Turku er en populær destination for udveksling, kandidatgrad og doktorgradsstudier. Vi samarbejder med over 400 universiteter over hele verden og tilbyder vores studerende et bredt udvalg af kurser og programmer undervist på engelsk.

20.000 studerende fra over 100 lande
Årligt 650 indgående og
750 udgående udvekslingsstuderende

95% af de internationale studerende valgte os på grund af forskning i høj kvalitet

laskiainen.jpg

Velkommen til Åbo Studentby

Turku-campus ved University of Turku ligger tæt på byens centrum og floden Aura nær de andre højere uddannelsesinstitutioner, Turku Science Park-virksomheder og Turku universitetshospital. Campusområdet strækker sig fra Turku-katedralen helt til Kupittaa jernbanestation.

Alle de vigtige tjenester for både studerende, personale og besøgende findes tæt på campus. Det er praktisk at komme rundt overalt enten ved at gå, cykle eller med Föli bybusser.

Det fælles mål for de højere uddannelsesinstitutioner i Åbo og Åbo er at være Finlands bedste studerendeby! Aktivt studentliv, let og velfungerende offentlig transport og billige boliger er Turku's store aktiver. Så mange som 99% af byens studerende ved videregående uddannelsesinstitutioner anbefaler

Rimelige leveomkostninger med mange

I henhold til det strategiske mål, som byen har opstillet, vil Turku i 2029 være den nordlige Østersø's mest interessante by med et stærkt fundament inden for både kunst og videnskab. Turku bygger op unikke aktiver - kreativ fremstillingsindustri, bioteknologi, logistikekspertise - gennem klynghensyn og synergier.

Velkommen til Turku, Finland!

Placeringer

Turku

Address
Student and Admissions Services
University of Turku
20014 Turun yliopisto

Turku, Finland

Rauma

Address
Department of Teacher Education
Seminaarinkatu 1

26100 Rauma, Finland

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

MA
MSc