Læs den officielle beskrivelse

University of Vaasa er et tværfagligt universitet med mere end 5000 studerende, og det tilbyder grader på alle akademiske niveauer fra Bachelor til Master og Doctor. Ca. 12 procent af eleverne er internationale studerende fra hele verden. Universitetsundervisning og forskningsaktiviteter fokuserer på erhvervsstudier, administrative videnskaber, teknologi og kommunikation. Undervisningssprog i de internationale masteruddannelser og flere andre kurser på engelsk.

University of Vaasa besidder et af Finlands nyeste campusområder tæt på havet. Alle skoler og afdelinger er placeret på den smukke ø Palosaari. Campus er en interessant fusion af gammelt og nyt, en kombination af kontinentale og angelsaxiske arkitekturer. Det er beliggende i Vaasa, den solskinsby af Finland. Med sine 12.000 studerende er Vaasa også en meget livlig studentby. Desuden er den smukke Kvarkens øhav omkring byen en del af UNESCOs World Natural Heritage sites siden 2006.


4244_rsz_4172_img_3584.jpg

University of Vaasa - Tværfaglig og Forretningsorienteret

Undersøgelser

University of Vaasa fungerer i fire skoler. Undervisning og forskning i Handelshøjskolen og Skolen for Regnskab og Finans samt Skolemarkedsføring og Kommunikation er af høj national standard, og University of Vaasa er blandt de største udbydere af erhvervsgrader i Finland. Nøgleområderne for erhvervsstudier er finansiering og finansielle markeder, iværksætteri, forbrugeradfærd og internationalisering af virksomheder. Skolerne er klassificeret som Excellent Business Schools i Eduniversal Worldwide Business School Ranking og deres kandidatuddannelse i økonomi, kandidatuddannelsen i strategisk forretningsudvikling og kandidatuddannelsen i international business har fået tildelt den internationale EPAS akkreditering.

Handelshøjskolen og Handels- og Kommunikationsskolen har deres egne særlige styrkeområder som kommunikation og administrative videnskaber. I Skolen for Teknologi og Innovationer er universitetets ekspertområder automationsteknologi, elteknik, datalogi og telekommunikationsteknik.

Uddannelsen i University of Vaasa modtager anerkendelse fra arbejdsgiverne for at opfylde kravene i det moderne arbejdsliv. Alle universitetsgrader omfatter erhvervslivets færdigheder og den ægte internationale atmosfære på campus sammen med muligheder for udveksling af studerende giver eleverne stærke evner, når de kommer ind i arbejdslivet. Undervisningssprog i alle kurser udbydes til internationale studerende på kandidatuddannelserne på engelsk. Kurser er typisk baseret på forelæsninger med en afsluttende eksamen eller på selvstændig studere, som undersøges i løbet af det akademiske år. Seminarer og forskellige former for gruppearbejde med skriftlige og mundtlige opgaver er også en del af læseplanerne.

Studieliv i Vaasa


4247_rsz_4175_yliopisto3.jpg

University of Vaasa består af over 5 000 studerende og hvert år mere end 300 internationale studerende fra hele verden studere ved universitetet. Studerende på universitetet har en stigende interesse for international studieatmosfære. Der er i alt omkring 12.000 studerende i Vaasa, og de ledige bolig- og fritidsaktiviteter i byen er rigelige.

Byens kulturliv har noget for enhver smag. Det finske Vaasa City Theater, det svenske Wasa Theater, byorkesteret, Vaasa Opera Company og mange andre musikalske grupper, kor og teatre samt de mange gallerier og museer sikrer et travlt kulturliv for byen. Diverse pop, rock og alternative musik- og kulturfestivaler er organiseret i byen, især om sommeren.

University of Vaasa giver vejledning til alle nye internationale studerende. En international tutor, en medstudent, udnævnes til alle internationale studerende. Vejlederne hjælper eleverne med at lære det akademiske miljø at kende og hjælpe med andre forhold i forbindelse med at bo i Vasa og i Finland.

I løbet af det akademiske år planlægger vejledere forskellige former for aktiviteter og arrangementer for internationale studerende. Disse arrangementer er en fantastisk mulighed for at lære de andre elever at kende og opleve Vaasa på en ny måde. University of Vaasa organiserer også ture til internationale studerende for at se andre dele af Finland. For eksempel er en årlig tur til Lappland altid en mindeværdig oplevelse for eleverne.

Som medlemmer af den lokale studenterunion har internationale mastergradsstuderende ved University of Vaasa fordel af forskellige rabatter på og uden for campus. Disse omfatter f.eks. Subsidierede måltider på universitetets restauranter og cafeterier samt rabatter på rejsebilletter, teatre, museer og mange butikker. Mastergradsstudenter har også ret til elevhelsetjenesten.

University of Vaasa campus ligger ved siden af ​​havet med masser af muligheder for udendørs aktiviteter. For de, der nyder at være tæt på naturen, er Vaasa-regionen et glimrende sted at tilbringe fritiden udendørs. Seaside tilbyder oplevelser for hver sæson fra kajakroning og dykning til isfiskeri. Vasa by er meget tilgængelig; alle nødvendige tjenester er placeret i nærheden af ​​universitetet, og de fleste mennesker fortsætter med at cykle hele året rundt. Rejsetilslutninger er omfattende - udover den velforbundne lufthavn, tog- og busforbindelser, krydser krydstogtskibene Bothnia, så rejsende rejser til Sverige om få timer.

Campusområde

University of Vaasa besidder Finlands nyeste campusområde ved havet - en kombination af kystlandskabsarkitektur, moderne arkitektur og ombyggede industribygninger. Universitetet tilbyder et moderne studiemiljø med en opdateret computer og andre tekniske faciliteter. Det akademiske bibliotek ligger også på campus. Fra studentrestauranten i hovedbygningen er der en storslået udsigt over det omkringliggende natur og havet.

Et internationalt universitet


4249_rsz_4177_yliopisto12.jpg

University of Vaasa har kontakter rundt om i verden; partnerskabsuniversiteter til udveksling af studerende og personale samt for forskning og uddannelsessamarbejde. Hvert år går mere end 200 studerende til udlandet for nogle af de studier, der kræves for deres uddannelser. Tilsvarende ankommer mere end 200 internationale studerende hvert år til at afslutte deres udvekslingsperiode på University of Vaasa . Derudover studerer over 300 internationale studerende på universitetets internationale master- og doktorgradsprogrammer.

University of Vaasa giver en international atmosfære og en smuk maritime campus-indstilling, effektiv vejledning og et livligt socialt miljø ud over en bred vifte af kurser, der tilbydes på engelsk. De fleste af de kurser, der indgår i kandidatuddannelserne, tilbydes til både internationale og finske studerende, hvilket giver en fremragende mulighed for at lære de lokale studerende at kende. De internationalt blandede studiegrupper giver en stor chance for at lære af andre studerende og deres oplevelser.

Invester i din fremtid!


Et tæt samarbejdet studie samfund, velplanlagt undervisning og effektive studietjenester fremme akademiske fremskridt og færdiggørelse af grader. University of Vaasa uddanner kompetente eksperter til det moderne arbejdslivs behov, og beskæftigelsesmulighederne for kandidater er gode. Universitetet støtter fleksibilitet i studier inden for universitetet og i andre akademiske institutioner i Vasa, i Finland og i hele verden.For mere information besøg venligst University of Vaasa Hjemmesider på http://www.uva.fi/master/. Bliv medlem nu!

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

University of Vaasa

Kandidatuddannelsen i Industrial Systems Analytics (ISA) giver indhold, modeller og metoder til at designe, udvikle, implementere og drive komplekse processer og systemer ... [+]

Kandidatuddannelsen i Industrial Systems Analytics (ISA) giver indhold, modeller og metoder til at designe, udvikle, implementere og drive komplekse processer og systemer i energisektoren. Energisystemer er komplekse systemer, der kræver en holistisk forståelse og dermed flere perspektiver for forskning og uddannelse. Energisystemer kan ses som socio-tekniske systemer, og det nye ISA-program er bygget ud fra Teknologi, Organisation og Mennesker perspektiver (TOP). Systemdynamik og systemtænkning er de tilsluttede elementer, der er nødvendige for programmet. Det er vigtigt at forstå, hvordan teknologi og mennesker er organiseret for at nå målene.

Programmet forbereder eleverne til at udvikle og styre produkt og service innovation for industrielle energisystemer, levering og brug. Kurserne består af forelæsninger, teamworkopgaver, projekter, præsentationer og afsluttende eksamener.... [-]

Finland Vaasa
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Vaasa

Kandidatuddannelsen i Industriel Ledelse kombinerer forretning med tekniske færdigheder og fører til en karriere i et fremtidigt orienteret teknologiledningsområde med en ... [+]

Kandidatuddannelsen i industriel ledelse er nøglen til en karriere inden for teknologiledelse, et fremtidigt orienteret område. De undervisede emner omfatter teknologivurdering, udviklingsstyring, international sourcing og fremstilling, produktudvikling og teknologiintegration. Kompetencerne i programmet er især gældende i højteknologiske virksomheder og virksomheder med hurtigt skiftende kerneteknologier, i forskningscentre og universiteter samt i udviklingen af ​​regional og national teknologi.

Kandidatuddannelsen i Industriel Ledelse kombinerer de to strategiske prioriteter University of Vaasa , internationalisme og tværfagligt arbejde. Programmet har et nært samarbejde med højteknologiske virksomheder i regionen, med fordel for Finlands placering i centrum af en voksende vedvarende energi virksomhed. Derudover giver den eleverne erfaringer fra internationale og lokale foredragsholdere, der fokuserer deres arbejde på teknologi og operationel ledelse.... [-]

Finland Vaasa
August 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Vaasa

Kandidatuddannelsen i International Business er en EPAS akkrediteret gateway til en international karriere inden for erhvervslivet. ... [+]

Kandidatuddannelsen i International Business er et toårigt fuldtidsprogram med fokus på identifikation og styring af udfordringer i forbindelse med planlægning, styring og koordinering af forretningsaktiviteter på internationalt plan. Baseret på både de internationale leders påkrævede kompetence i dag samt de centrale forskningsområder inden University of Vaasa er undervisningen på programmet centreret omkring nuværende teori og praksis i tre centrale aspekter af den internationale forretning - international strategisk ledelse, international marketing management , og international human resource management. Den internationale EPAS-akkreditering er et tegn på kvaliteten af ​​erhvervsuddannelsen ved University of Vaasa .... [-]

Finland Vaasa
Kontakt skolen
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Vaasa

Det nye kandidatuddannelse i Smart Energy tilbyder den nyeste viden inden for løbende energiovergange og fremragende muligheder for at forny branchen og skabe fremtidssik ... [+]

Udviklere til Smart Energy Solutions

Er du interesseret i smarte energisystemer, en kombination af nye teknologier og forretningsmodeller? Ønsker du at have muligheder for at skabe innovative og bæredygtige energiløsninger til fremtiden?

Ændringer og forstyrrelser i traditionelle kraft- og energisystemer kræver et nyt sæt færdigheder for at realisere overgangen til smartere, mere fleksible og vedvarende energisystemer. Næste generation af elektriske ingeniører skal forstå den stigende mængde forskellige tværfaglige interaktioner, der spænder fra ny teknologi til kundernes behov og forskellige energipolitikker.

Det nye multidisciplinære kandidatuddannelse i Smart Energy giver eleverne den nyeste viden i løbende energiovergange og fremragende muligheder for at forny branchen og skabe fremtidssikre løsninger til bæredygtige og intelligente energisystemer.... [-]

Finland Vaasa
August 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Vaasa

EPAS-akkrediteret kandidatuddannelse i strategisk forretningsudvikling fokuserer på teori og praksis med strategisk forretningsudvikling, fra strategisk analyse til strat ... [+]

Kandidatuddannelsen i strategisk forretningsudvikling fokuserer på teori og praksis af strategisk forretningsudvikling, fra strategisk analyse til strategisk valg og strategiimplementering. Områderne omfattet af programmet omfatter projektledelse, international strategisk styring og styring af forretningsnettet. Herudover tilbyder programmet studerende en bred vifte af valgfrie studier, der sætter dem i stand til at uddybe deres viden inden for andre områder som menneskelige ressourcer og tværkulturel forvaltning. Den internationale EPAS-akkreditering er et tegn på kvaliteten af ​​erhvervsuddannelsen ved University of Vaasa .

Det toårige program giver færdigheder og viden på mellem- og øverste ledelsesniveau i alle former for virksomheder og organisationer, store eller små, offentlige eller private. Studerende, der tager udgangspunkt i programmet, vil have de nødvendige færdigheder til at forstå organisationers strategiske position, hvordan man træffer strategiske valg og hvordan strategien kan omdannes til handling for at blive en kilde til bæredygtig konkurrencefordel.... [-]

Finland Vaasa
Kontakt skolen
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Vaasa

EPAS-akkrediteret kandidatuddannelse i økonomi fokuserer på teorien om finansiering og økonomisk analyse ud fra et internationalt perspektiv. ... [+]

Kandidatuddannelsen i økonomi fokuserer på teorien om finansiering og økonomisk analyse ud fra et internationalt perspektiv. Programmet giver et overblik over corporate finance, investeringer og options pricing. Studerende vil udvikle en specialisering inden for corporate finance og investeringer, såsom evaluering af aktier og obligationer, finansielle markeder, option pricing, kapital budgettering, kapitalomkostninger, langsigtet finanspolitik og andre relaterede emner af moderne finans.

Karriereudsigterne for regnskabsmedarbejdere og økonomikandidater er fremragende på verdensplan. Den internationale EPAS-akkreditering er et tegn på kvaliteten af ​​universitetets erhvervsundervisning, og kandidater fra kandidatuddannelsen i økonomi har haft stor succes i deres karriere både i Finland og internationalt. Desuden har den høje kvalitet af forskning og videnskabelig undervisning stillet instituttet for regnskab og finansiering blandt de største forskningscentre i Europa, nummer 10 i Europa og nummer 1 i Norden.... [-]

Finland Vaasa
Kontakt skolen
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk

To know us is to feel us: Life at the University of Vaasa

Exchange Student at the University of Vaasa

Location address
Wolffintie 34,
Vaasa, 65200 FI