University of Vaasa

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

University of Vaasa - Multidisciplinær og forretningsorienteret

De University of Vaasa funktioner i fire skoler. Undervisning og forskning i School of Management og School of Accounting and Finance samt i School Marketing og Kommunikation er af høj national standard, og University of Vaasa er blandt de største udbydere af forretningsgrader. i Finland. De vigtigste områder i forretningsundersøgelser er finansiering og finansielle markeder, iværksætteri, forbrugeradfærd og internationalisering af virksomheder. Skolerne er rangeret som Excellent Business Schools i Eduniversal Worldwide Business School Ranking og deres Mester ' s Kandidatuddannelsen i Finance, Master ' s Program i Strategic Business Development og Master ' s Kandidatuddannelsen i International Business er EPAS akkrediteret .

Den School of Management og School of Marketing og Kommunikation har deres egne særlige styrke områder som kommunikation og administrative videnskaber. På School for Technology and Innovations er universitetets ' ekspertiseområder automatiseringsteknologi, elektroteknik, datalogi og telekommunikationsteknik. Master ' programmerne i Industrial Management og Industrial Systems Analytics er ASIIN-akkrediterede . ASIIN-kvalitetsstemplet sikrer, at fagspecifikke kvalitetsstandarder for den akademiske disciplin og det erhverv, som programmet forbereder sig til, er opfyldt på højt niveau.

Uddannelsen i University of Vaasa modtager anerkendelse fra arbejdsgivere for at imødekomme kravene i det moderne arbejdsliv. Alle grader på universitetet omfatter færdigheder i forretningsdrift og campus virkelig internationale atmosfære sammen med muligheder for studerendeudveksling giver studerende stærke evner, når de går ind i arbejdslivet. Undervisningssproget på alle de kurser, der tilbydes for internationale studerende i Master ' programmerne er engelsk. Kurser er typisk baseret på forelæsninger med en afsluttende eksamen eller på uafhængig undersøgelse, der undersøges i løbet af det akademiske år. Seminarer og forskellige former for gruppearbejde med skriftlige og mundtlige opgaver er også en del af læseplanerne.

4247_rsz_4175_yliopisto3.jpg

University of Vaasa giver vejledning til alle nye internationale studerende. En international tutor, en medstuderende, udnævnes til enhver international studerende. Tutorer hjælper studerende med at lære det akademiske miljø at kende og hjælpe med andre forhold, der er relateret til at bo i Vaasa og i Finland.

4249_rsz_4177_yliopisto12.jpg

University of Vaasa har kontakter rundt om i verden; partnerskab universiteter til udveksling af studerende og personale, og også for forskning og uddannelsessamarbejde. Hvert år rejser mere end 200 studerende til udlandet for nogle af de studier, der kræves til deres uddannelser. Tilsvarende ankommer mere end 200 internationale studerende hvert år for at gennemføre deres udvekslingsperiode på University of Vaasa . Derudover studerer mere end 300 internationale studerende på universitetets ' internationale master- og doktorgradsuddannelser.

For mere information, se University of Vaasa hjemmesider på http: // www. univaasa .fi / master /. Bliv medlem af os nu!

Placeringer

Vaasa

Address
Wolffintie 34,

65200 Vaasa, Finland

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig