University of Vaasa

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

The University of Vaasa er et tværfagligt universitet med mere end 5000 studerende, og det giver grader på alle akademiske niveauer fra bachelor til Master og læge. Ca. 12 procent af de studerende er internationale studerende, der kommer fra hele verden. Undervisnings- og forskningsaktiviteter ved universitetet fokus på business studies, administrative videnskaber, teknologi, sprog og kommunikation. Undervisningssproget i den internationale kandidatuddannelser og flere andre kurser er engelsk.

The University of Vaasa ligger på et af Finlands nyeste campusområder tæt på havet. Alle fakulteter og institutter er placeret i den smukke ø Palosaari. Campus er en interessant blanding af gammelt og nyt, en kombination af kontinentale og angelsaksiske arkitekturer. Det er beliggende i Vaasa, den mest solrige by Finland. Med sine 12 000 studerende, Vaasa er også en meget livlig student by. Desuden er den smukke Kvarken øhav omkring byen er en del af UNESCO World Natural Heritage sites siden 2006.

University of Vaasa - tværfaglig og erhvervsrettede

UNDERSØGELSER University of Vaasa funktioner i tre fakulteter. Undervisning og forskning i Fakultetet for Erhvervsstudier er af høj national standard, og University of Vaasa er den næststørste udbyder af business grader i Finland. De vigtigste områder inden for erhvervslivet undersøgelser er finansiering og finansielle markeder, iværksætteri, forbrugeradfærd, og internationalisering af virksomheder. Fakultetet er rangeret som Fremragende Business School i Eduniversal Worldwide Business School Ranking og dens Kandidatuddannelsen i Økonomi og Kandidatuddannelsen i International Business er blevet tildelt den internationale EPAS akkreditering.

Humaniora og samfundsvidenskab i fakultetet for Filosofi har deres egne særlige styrke områder som interkulturel kommunikation, sprog til særlige formål, sprog fordybelse, og sammenligningstal administrative videnskaber. I Det Naturvidenskabelige Technology, universitetets fagområder er automatisering teknologi, elektroteknik, datalogi og telekommunikation teknik.

Uddannelsen i University of Vaasa modtager anerkendelse fra arbejdsgiverne for at opfylde de krav, som det moderne arbejdsliv. Alle grader af universitetets omfatter business-operationer færdigheder og virkelig international atmosfære af campus sammen med muligheder for udveksling af studerende giver de studerende stærke evner, når du indtaster arbejdsliv. Undervisningssproget i alle udbudte kurser for internationale studerende i kandidatuddannelserne er engelsk. Kurserne er typisk baseret på forelæsninger med en afsluttende prøve, eller på uafhængige studerer der undersøges i det akademiske år. Seminarer og forskellige former for gruppearbejde med skriftlige og mundtlige opgaver er en del af pensum, også.

Student Life i Vaasa

The University of Vaasa samfund består af over 5 000 studerende og hvert år mere end 300 internationale studerende fra hele verden studerer på universitetet. Studerende i universitetet har en stigende interesse for international undersøgelse atmosfære. Der er helt nogle 12 000 studerende i Vaasa, og de tilgængelige boliger og fritidsaktiviteter muligheder i byen er masser.

Det kulturelle liv i byen har noget for alle. Den finske Vaasa Stadsteater, den svenske Wasa Teater, City Orchestra, Vaasa Opera Company og mange andre musikalske grupper, kor og teatre samt de flere gallerier og museer sikre en travl kulturliv for byen. Adskillige pop, rock og alternativ musik og kulturelle festivaler er organiseret i byen, især i sommertiden.

University of Vaasa giver vejledning til alle nye internationale studerende. En international Tutor, en medstuderende, er udnævnt til alle internationale studerende. Underviserne hjælpe eleverne til at få at vide det akademiske miljø og hjælpe med andre spørgsmål i forbindelse med at leve i Vaasa og i Finland.

Igennem det akademiske år, vejledere planlægger forskellige typer af aktiviteter og arrangementer for internationale studerende. Disse begivenheder er en stor mulighed for at komme til at kende de medstuderende og opleve Vaasa på en ny måde. The University of Vaasa arrangerer også ture for internationale studerende for at se andre dele af Finland. For eksempel, en årlig tur til Lapland er altid en mindeværdig oplevelse for de studerende.

Som medlemmer af den lokale studenterforening internationale kandidatstuderende fra University of Vaasa gavn af forskellige rabatter og slukkes campus. Disse omfatter for eksempel subsidierede måltider på restauranter og cafeterier University samt rabatter på rejser billetter, i teatre, museer og mange butikker. Kandidatstuderende er også berettiget til studerende sundhedsvæsenet.

The University of Vaasa campus ligger ved siden af havet med masser af muligheder for udendørs aktiviteter. For dem, der nyder at være tæt på naturen, Vaasa regionen er et fremragende sted for at tilbringe fritiden udendørs. Kysten byder erfaringer for hver sæson fra kajakroning og dykning til isfiskeri. Byen Vaasa er meget tilgængelige; alle nødvendige tjenester er placeret i nærheden af ​​universitetet og de fleste mennesker holde på cykling hele året. Rejser forbindelser er omfattende - ud over de godt forbundet lufthavne, tog- og busforbindelser, krydsere krydser Golfen Bugt tillader rejsende nå Sverige i få timer.

Campus Area

Den University of Vaasa indtager Finlands nyeste campus område ved havet - en kombination af kystnære landskabspleje, moderne arkitektur og konverterede industribygninger. Universitetet tilbyder et moderne studiemiljø med up-to-date computer og andre tekniske faciliteter. Også den akademiske biblioteket er placeret på campus. Fra den studerende restaurant i hovedbygningen er der en storslået udsigt til det omgivende natur og havet. En International University

The University of Vaasa har kontakter rundt om i verden; partnerskab universiteter for studerende og udveksling af personale, og også til forskning og uddannelsesmæssige samarbejde. Hvert år mere end 200 studerende tage til udlandet for nogle af de undersøgelser, der kræves for deres uddannelser. Tilsvarende mere end 200 internationale studerende ankommer hvert år for at fuldføre deres udveksling periode i University of Vaasa. Desuden mere end 300 internationale studerende studere i universitetets internationale kandidat- og ph.d.-programmer.

The University of Vaasa giver en international atmosfære og smukke omgivelser maritim campus, effektiv vejledning og et livligt socialt miljø i tillæg til en bred vifte af kurser, der udbydes på engelsk. De fleste af de kurser der indgår i kandidatuddannelserne udbydes til både internationale og finske elever, som giver en glimrende mulighed for at komme til at kende de lokale studerende. De internationalt blandede studiegrupper tilbyder en stor chance for at lære af andre studerende og deres erfaringer.

Invester i din fremtid!

En tæt sammentømret undersøgelse samfund, velplanlagt undervisning og effektiv tjenester for studerende fremmer akademiske fremskridt og færdiggørelse af grader. Den University of Vaasa uddanner kompetente eksperter til behovene i det moderne arbejdsliv og udsigterne for færdiguddannede beskæftigelse er gode. Universitetet støtter fleksibilitet i undersøgelser inden for universitetet og i andre akademiske institutioner i Vaasa, i Finland og i hele verden. For mere information besøg venligst University of Vaasa hjemmesider på http://www.uva.fi/en/for/prospective/. Slutte sig til os nu!

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Kandidatuddanninger » Se PhD »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Master

Master i Finance

på universitet Fuldtid 2 år August 2019 Finland Vaasa

[+]

Der er ingen særlige adgangseksaminer til internationale masteruddannelser i Vasa Universitet. Entré beslutninger træffes på grundlag af de krævede dokumenter, evaluere hver komplet ansøgning individuelt og vælge dem med de bedste kvalifikationer. Pr. August 2017 indfører finske universiteter studieafgifter. Udover undervisningsafgiften skal eleverne betale Student Unionens medlemsafgift på ca. 142 euro pr. Akademisk år. Vasa Universitet vil have stipendier til rådighed for studerende, der skal betale studiegebyrer i kandidatuddannelsen.

[-]

Master i industriel digitalisering

på universitet Fuldtid 2 år August 2019 Finland Vaasa

Er du interesseret i maskinindlæring eller intelligente og indlejrede systemer? Kender du til rollen for trådløs kommunikation på internettet af ting (IoT)? [+]

Vi er i en tid med digitalisering af livet. Digitalisering betyder i grunden brugen af ​​nyere avancerede informations-, kommunikations- og computerteknologier til forbedring af systemernes effektivitet, ydeevne, anvendelighed og funktionalitet samt oprettelse af nye nyttige tjenester.

Kandidatuddannelsen i Industrial Digitalisation er et programorienteret program, der dækker emner som telekommunikation, indlejrede systemer, intelligent robotik, evolutionær computing, maskinindlæring og automatisering. Alle kurser og seminarer er givet af vores internationalt anerkendte og erfarne personale. Formålet med programmet er at uddanne kvalificerede Masters of Science med en specialisering primært i de distribuerede energiproduktionsinformationssystemer.... [-]


Master i industriel ledelse

på universitet Fuldtid 2 år August 2019 Finland Vaasa

Kandidatuddannelsen i Industrial Management kombinerer de to strategiske prioriteter fra University of Vaasa, internationalisme og tværfagligt arbejde. [+]

Orienteringen i kandidatuddannelsen i Industrial Management er teknologi management, som er en fremtidsorienteret område. Det gælder især i højteknologiske virksomheder og virksomheder med hurtigt skiftende kerneteknologier, i forskningscentre og universiteter, samt i udviklingen af ​​regionale og nationale teknologi politikker.

&nbsp

Kandidatuddannelsen i Industrial Management kombinerer de to strategiske prioriteter fra University of Vaasa, internationalisme og tværfagligt arbejde. Programmet har et tæt samarbejde med højteknologiske virksomheder i området, med den fordel, Finlands placering i centrum af en voksende vedvarende energi forretning. Desuden giver den studerende med oplevelsen af ​​internationale og lokale lærere fokusere deres arbejde på teknologi og operationelle ledelse. ... [-]


Master i strategisk forretningsudvikling

på universitet Fuldtid 2 år August 2019 Finland Vaasa

Kandidatuddannelsen i strategisk forretningsudvikling fokuserer på teori og praksis i strategisk forretningsudvikling, fra strategisk analyse til strategisk valg og strategiimplementering [+]

Kandidatuddannelsen i strategisk forretningsudvikling fokuserer på teori og praksis af strategisk forretningsudvikling, fra strategisk analyse til strategisk valg og strategiimplementering. Områderne omfattet af programmet omfatter projektledelse, international strategisk styring og styring af forretningsnettet. Herudover tilbyder programmet studerende en bred vifte af valgfrie studier, der sætter dem i stand til at uddybe deres viden inden for andre områder som menneskelige ressourcer og tværkulturel forvaltning.

Det toårige program giver færdigheder og viden på mellem- og øverste ledelsesniveau i alle former for virksomheder og organisationer, store eller små, offentlige eller private. Studerende, der tager udgangspunkt i programmet, vil have de nødvendige færdigheder til at forstå organisationers strategiske position, hvordan man træffer strategiske valg og hvordan strategien kan omdannes til handling for at blive en kilde til bæredygtig konkurrencefordel.... [-]


Mester i industrielle systemer analytics

på universitet Fuldtid 2 år August 2019 Finland Vaasa

[+]

Det er vigtigt at forstå, hvordan teknologi og mennesker er organiseret til at nå målene.

Programmet forbereder de studerende til at udvikle og administrere produkter og service innovation til industrielle energisystemer, levering og brug. Kurserne består af forelæsninger, hold arbejdsopgaver, projekter, præsentationer og afsluttende eksamener.

Emnerne undervises i dette program omfatter data videnskab og analytics, kvalitet engineering, Systems engineering, afgørelse støtte, Projektledelse og industrielle projektarbejde.

[-]

Mester i international business

på universitet Fuldtid 2 år August 2019 Finland Vaasa

[+]

Der er ingen optagelsesprøver for international kandidatuddannelser på University of Vaasa. Entré beslutninger træffes på grundlag af de krævede dokumenter, evaluere hver komplet ansøgning individuelt og vælge dem med de bedste kvalifikationer. Pr. August 2017 indfører finske universiteter studieafgifter. Udover undervisningsafgiften skal eleverne betale Student Unionens medlemsafgift på ca. 142 euro pr. Akademisk år. Vasa Universitet vil have stipendier til rådighed for studerende, der skal betale studiegebyrer i kandidatuddannelsen.

[-]

Videoer

To know us is to feel us: Life at the University of Vaasa

Exchange Student at the University of Vaasa

Kontakt
Postadresse
information@uva.fi

University of Vaasa
P.O.Box 700,

Vaasa, 65101 FI
Besøgsadresse
Wolffintie 34,
Vaasa, 65200 FI