University of Vaasa

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

University of Vaasa - Tværfaglig og Forretningsorienteret

University of Vaasa er et tværfagligt universitet med mere end 5000 studerende, og det tilbyder grader på alle akademiske niveauer fra Bachelor til Master og Doctor. Ca. 12 procent af eleverne er internationale studerende fra hele verden. Universitetsundervisning og forskningsaktiviteter fokuserer på erhvervsstudier, administrative videnskaber, teknologi og kommunikation. Undervisningssprog i de internationale masteruddannelser og flere andre kurser på engelsk.

University of Vaasa besætter et af Finlands nyeste campusområder tæt på havet, ofte omtalt som det smukkeste campus i Finland. Alle skoler og afdelinger er beliggende på den smukke ø Palosaari. Campus er en interessant fusion af gammelt og nyt, en kombination af kontinentale og angelsaksiske arkitekturer. Det ligger i Vasa, den fineste fineste by. Med sine 12 000 studerende er Vaasa også en meget livlig studentby. Desuden er den smukke Kvarken-øgruppe, der omgiver byen, en del af UNESCOs verdensarvsliste siden 2006.

Undersøgelser

University of Vaasa fungerer i fire skoler. Undervisning og forskning i Handelshøjskolen og Skolen for Regnskab og Finans samt Skolemarkedsføring og Kommunikation er af høj national standard, og University of Vaasa er blandt de største udbydere af erhvervsgrader i Finland. Nøgleområderne for erhvervsstudier er finansiering og finansielle markeder, iværksætteri, forbrugeradfærd og internationalisering af virksomheder. Skolerne er klassificeret som Excellent Business Schools i Eduniversal Worldwide Business School Ranking og deres kandidatuddannelse i økonomi, kandidatuddannelsen i strategisk forretningsudvikling og kandidatuddannelsen i international business har fået tildelt den internationale EPAS akkreditering.

Handelshøjskolen og Handels- og Kommunikationsskolen har deres egne særlige styrkeområder som kommunikation og administrative videnskaber. I Skolen for Teknologi og Innovationer er universitetets ekspertområder automationsteknologi, elteknik, datalogi og telekommunikationsteknik.

Uddannelsen på University of Vaasa modtager anerkendelse fra arbejdsgivere for at imødekomme kravene i det moderne arbejdsliv. Alle grader på universitetet omfatter færdigheder i forretningsdrift og campus virkelig internationale atmosfære sammen med muligheder for studerendeudveksling giver studerende stærke evner, når de kommer ind i arbejdslivet. Undervisningssprog i alle de kurser, der tilbydes for internationale studerende i kandidatuddannelserne, er engelsk. Kurser er typisk baseret på forelæsninger med en afsluttende eksamen eller på uafhængig undersøgelse, der undersøges i løbet af det akademiske år. Seminarer og forskellige former for gruppearbejde med skriftlige og mundtlige opgaver er også en del af læseplanerne.

Studieliv i Vaasa

4247_rsz_4175_yliopisto3.jpg

University of Vaasa community består af over 5 000 studerende og hvert år studerer mere end 300 internationale studerende fra hele verden på universitetet. Studerende på universitetet har en voksende interesse for international studiestemning. Der er i alt omkring 12.000 studerende i Vaasa, og de tilgængelige muligheder for bolig og fritidsaktiviteter i byen er mange.

Byens kulturliv har noget for enhver smag. Det finske Vaasa City Theater, det svenske Wasa Theater, byorkesteret, Vaasa Opera Company og mange andre musikalske grupper, kor og teatre samt de mange gallerier og museer sikrer et travlt kulturliv for byen. Diverse pop, rock og alternative musik- og kulturfestivaler er organiseret i byen, især om sommeren.

University of Vaasa giver vejledning til alle nye internationale studerende. En international tutor, en medstuderende, udpeges til enhver international studerende. Tutorer hjælper studerende med at lære det akademiske miljø at kende og hjælpe med andre forhold, der er relateret til at bo i Vasa og i Finland.

I løbet af det akademiske år planlægger vejledere forskellige former for aktiviteter og arrangementer for internationale studerende. Disse arrangementer er en fantastisk mulighed for at lære de andre elever at kende og opleve Vaasa på en ny måde. University of Vaasa organiserer også ture til internationale studerende for at se andre dele af Finland. For eksempel er en årlig tur til Lappland altid en mindeværdig oplevelse for eleverne.

Som medlemmer af den lokale studenterunion har internationale mastergradsstuderende ved University of Vaasa fordel af forskellige rabatter på og uden for campus. Disse omfatter f.eks. Subsidierede måltider på universitetets restauranter og cafeterier samt rabatter på rejsebilletter, teatre, museer og mange butikker. Mastergradsstudenter har også ret til elevhelsetjenesten.

University of Vaasa campus ligger ved siden af ​​havet med masser af muligheder for udendørs aktiviteter. For de, der nyder at være tæt på naturen, er Vaasa-regionen et glimrende sted at tilbringe fritiden udendørs. Seaside tilbyder oplevelser for hver sæson fra kajakroning og dykning til isfiskeri. Vasa by er meget tilgængelig; alle nødvendige tjenester er placeret i nærheden af ​​universitetet, og de fleste mennesker fortsætter med at cykle hele året rundt. Rejsetilslutninger er omfattende - udover den velforbundne lufthavn, tog- og busforbindelser, krydser krydstogtskibene Bothnia, så rejsende rejser til Sverige om få timer.

4249_rsz_4177_yliopisto12.jpg

Campusområde

University of Vaasa besidder Finlands nyeste campusområde ved havet - en kombination af kystlandskabsarkitektur, moderne arkitektur og ombyggede industribygninger. Universitetet tilbyder et moderne studiemiljø med en opdateret computer og andre tekniske faciliteter. Det akademiske bibliotek ligger også på campus. Fra studentrestauranten i hovedbygningen er der en storslået udsigt over det omkringliggende natur og havet.

Et internationalt universitet

University of Vaasa har kontakter rundt om i verden; partnerskab universiteter for udveksling af studerende og personale, og også for forskning og uddannelsessamarbejde. Hvert år rejser mere end 200 studerende til udlandet for nogle af de studier, der kræves til deres uddannelser. Tilsvarende ankommer mere end 200 internationale studerende hvert år for at gennemføre deres udvekslingsperiode på University of Vaasa . Derudover studerer mere end 300 internationale studerende på universitetets internationale master- og doktorgradsuddannelser.

University of Vaasa giver en international atmosfære og en smuk maritime campus-indstilling, effektiv vejledning og et livligt socialt miljø ud over en bred vifte af kurser, der tilbydes på engelsk. De fleste af de kurser, der indgår i kandidatuddannelserne, tilbydes til både internationale og finske studerende, hvilket giver en fremragende mulighed for at lære de lokale studerende at kende. De internationalt blandede studiegrupper giver en stor chance for at lære af andre studerende og deres oplevelser.

Invester i din fremtid!

Et tæt samarbejdet studie samfund, velplanlagt undervisning og effektive studietjenester fremme akademiske fremskridt og færdiggørelse af grader. University of Vaasa uddanner kompetente eksperter til det moderne arbejdslivs behov, og beskæftigelsesmulighederne for kandidater er gode. Universitetet støtter fleksibilitet i studier inden for universitetet og i andre akademiske institutioner i Vasa, i Finland og i hele verden.

For mere information, besøg University of Vaasa hjemmesider på http: // www. univaasa .fi / master /. Bliv medlem af os nu!

Placeringer

Vaasa

Address
Wolffintie 34,
65200 Vaasa, Finland