Al Ghurair University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Vision

Al Ghurair Universitet vil være en førende elevcentrerede omfattende universitet i GCC med international anerkendelse for kvalitet uddannelse, anvendt forskning og opsøgende.

Mission

Al Ghurair Universitet er forpligtet til at tjene de uddannelsesmæssige behov i samfundet ved at bevare kvalitet lærerig oplevelse for eleverne, deltage i opsøgende arbejde og bidrage til videnopbygning gennem undersøgelse og forskning. Uddannelserne på universitetet tager sigte på at udvikle studerendes intellektuelle, praktiske og kreative evner til at forbedre indlæringen kapacitet og beskæftigelsesegnetheden for færdiguddannede.

Mål

Tilbyder kvalitet akademiske programmer, der forbereder eleverne til at bidrage til økonomisk velstand og velfærd i samfundet. Indrøm og fastholde kvalitet studerende. Rekruttere, udvikle og fastholde kompetente og fagligt forskelligartet fakulteter og personale. Fremme et miljø, der fremmer anvendt forskning af en betydelig indvirkning. Foster opsøgende programmer og engagement i lokalsamfundet aktiviteter. Opnå effektivitet, produktivitet og levedygtighed universitetets drift og ressourcer.

Placeringer

Dubai

Address
AL GHURAIR UNIVERSITY
Dubai Academic City

PO Box 37374 Dubai, Dubai, Forenede Arabiske Emirater

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Denne skole tilbyder også: