Læs den officielle beskrivelse

American University of Sharjah Er en uafhængig, ikke-for-profit coeducational institution, bevidst baseret på amerikanske institutioner for videregående uddannelse. Universitetet er et førende omfattende coeducational universitet i Golfen, og serverer studerende fra regionen og fra hele verden. AUS sigter mod at være regionens førende inden for videregående uddannelse, kendt for excellence og innovation i undervisning, læring, forskning og service.American University of Sharjah er beliggende 16 kilometer fra Sharjahs centrum og ca. 25 km fra Dubai's nabobirat. Sharjah er et globalt handelscenter og en by for læring og kunst, som bekræftet af UNESCO's 1998-betegnelse som den kulturelle hovedstad i den arabiske verden.

Top grunde til at studere på AUS:

Student mangfoldighed
Fra efteråret 2016 var der 6.002 studerende indskrevet i AUS. Disse omfattede 429 kandidater og 5.402 bachelorstuderende. Elevforholdet er 50,4 mænd og 49,6 kvinder. AUS har en højere procentdel af internationale studerende end nogen anden verdensklassificeret institution, ifølge en analyse af Times Higher Education data. Ca. 84 procent af universitetets elevkreds består af internationale studerende, der repræsenterer mere end 100 nationaliteter.

Kvalitet og mangfoldighed af fakultetets medlemmer
Vores fakultet medlemmer har mange års undervisning og forskningserfaring og graden kvalifikationer fra nogle af de mest prestigefyldte universiteter i verden. Disse omfatter Harvard University, Yale University, University of Cambridge, University of Oxford, Stanford University, Brown University og Princeton University for blot at nævne nogle få. Ca. 92 procent af fuldtids fakultetet har en terminal grad, mens 81 procent har en ph.d.

Finansielle stipendier og stipendier, og graduate assistentship muligheder

AUS Financial Grant

AUS gør sit bedste for at sikre, at økonomiske midler ikke bliver en hindring for kvalificerede studerende at få den bedste uddannelse, de fortjener. En bred vifte af stipendier, stipendier og arbejdsstudier til både kandidatstuderende og kandidatstuderende tilbydes at hjælpe dem med at finansiere deres uddannelse. Udbudte stipendier omfatter:

  • Finansiel tilskud (5-50 procent remission på undervisning, laboratorieafgifter og delt indkvartering) for fuldtids bachelorstuderende med dokumenterede begrænsede finansielle ressourcer.
  • Distinguished Student Scholarship (20 procent remission på undervisnings- og laboratorieafgifter) for førstegangsstuderende, der har opnået forskel ved at opnå en minimumskumulativ gennemsnitsklasseværdi på 95% eller tilsvarende i det afsluttende år af deres gymnasial uddannelse.
  • Academic Accomplishment Scholarship (10 procent af studie- og laboratorie- / teknologiavgift) for førstegangsstuderende, der demonstrerer akademisk ekspertise ved at opnå en minimumskumulativ gennemsnitsklasseværdi mellem 90,00 og 94,99 procent eller tilsvarende i det afsluttende år af deres videregående uddannelse.
  • Aktivt Studenterstipendium (op til 50 procent remission på undervisnings- og laboratorieafgifter) tildeles talentfulde studerende som en gestus af universitetets støtte og anerkendelse af elevers præstationer på det ekstrakursive område.
  • Atletisk stipendier (op til 50 procent remission på undervisning, laboratorieafgifter og delt indkvartering) tilbydes talentfulde studerende atleter, der viser atletisk excellence og fremragende sport kvaliteter.
  • Family Tuition Grant (25 procent remission på undervisnings- og laboratorieafgifter) for familier med mere end en datter / søn indskrevet samtidig hos AUS som fuldtidsstudenter.
  • Andre stipendier og stipendier omfatter kanslerens stipendiatpris, studietourstipendiet, akademikompetence stipendiet, kanslerens listestipendium, dekanas stipendium og Sharakah skolestipendium.
AUS Info

Universitetet tildeler også en række graduate assistentships til kvalificerede kandidatstuderende. Graduate assistentships dækker studieafgifter (fra 33-100 procent undervisningsfrihed) og en månedlig stipendium i regelmæssige semestre. Graduate assistentships kan være i form af en Graduate Research Assistantship eller en Graduate Teaching Assistantship. Graduate Research Assistantships giver eleverne muligheder for at udvikle forskningserfaring ved at arbejde sammen med en fakultetmedlem om forskningsrelaterede aktiviteter. Gennem Graduate Teaching Assistantships får eleverne læringsrelateret erfaring gennem deltidsansættelse i stillinger som laboratorieassistenter. Begge er tildelt på en konkurrencedygtig, semester-for-semester basis.

På campus faciliteter

En af de vigtigste og kendte funktioner i AUS er dets livlige og dynamiske campusliv. Universitetet tilbyder eleverne fuldfaglige sovesale, et sportscenter og et motionscenter. Andre faciliteter omfatter et sundhedscenter, et apotek, en bank, et posthus, en frisørsalon, en damer skønhedssalon, en boghandel, spisesteder og to dagligvarebutikker.

Bolighallen giver eleverne et sted at bo, slappe af, motionere og studere i komfort. Universitetshospitalet tilbyder en række tjenester, herunder poliklinisk pleje, sundhedsuddannelse, psykologisk rådgivning og ambulance / akuttehjælp. AUS sportsfaciliteter er vært for en række rekreative og konkurrencedygtige sportslige aktiviteter. Sportscomplexet har indendørs basketball, volleyball, håndbold, badminton, tennis indendørs domstole foruden en 50 meter olympisk indendørs pool, squashbaner, fitnesscentre og en træningshal.

De udendørs faciliteter omfatter basketballbaner, tennisbaner, et fodboldbane, en cricketplads, et baseballbane og et 400 meter løb spor.

Ekskursive aktiviteter, studieklubber og organisationer

AUS lægger stor vægt på ekstracurricular aktiviteter, idet de vurderer at være afgørende for en elevs all-round udvikling. Studerende opfordres til at deltage i sportsaktiviteter, deltage i kulturelle og interesserede klubber og frivillige i samfundstjeneste kampagner. Universitetet tilbyder 81 kulturelle og interesseorienterede studieklubber, 25 sportshold og et fællesskabstjeneste frivilligt program. Studerende kan også deltage i teatralske og musikalske forestillinger gennem universitetets Performing Arts Program. I løbet af året afholdes en række kulturelle forestillinger på campus.

Verdensklasse videnskabelig forskning og publikationer

AUS er forpligtet til at blive det øverste forskningsuniversitet i regionen, kendt for sin ekspertise og innovation. Universitetet opmuntrer og støtter forskning, videnskab og kreative aktiviteter hos dets fakultet og studerende. Derudover er der planer for universitetet at opbygge en forsknings- og teknologipark.

Forskningsfinansieringen på AUS inkluderer 2,5 mio. AED pr. År som internt fakultet for forskningsforskning; AED 2,2 mio. Fordelt pr. År til sabbatiske blade 10 mio. AED (stipendier og stipendier til kandidatforskere og undervisningsassistenter) afsat til kandidatstuderende; Og AED 2,1 mio. Pr. År er sikret på eksterne forskningsbevillinger.

AUS fakultet og studerende producerer og udgiver højkvalitets arbejde, der regelmæssigt får anerkendelse både regionalt og internationalt. AUS fakultet medlemmer ejer 67 patenter, mange patenteret både lokalt og internationalt. AUS fakultet medlemmer har en stærk rekord af videnskabelige publikationer i prestigefyldte tidsskrifter og internationale konferencer, der normalt involverer kandidatstuderende som medforfattere.

  • Antal journal publikationer fra 2014-2016: 1014
  • Antal præsentationer og procedurer fra 2014-2016: 131

Karrieremuligheder og faglige udviklingsmuligheder

AUS lægger også stor vægt på etablering af gensidigt fordelagtige forbindelser med samfundet. Alle kollegier og skoler på AUS stræber efter at imødekomme virksomhedernes samfunds behov og etablere forbindelser, som viser sig at være til fordel for både AUS og dets partnere. Disse bånd hjælper universitetet med at udføre forskning samt fremme en forskningskultur, der hurtigt bliver et af universitetets mest beundrede træk.

AUS alumni arbejder i en række multinationale virksomheder, ngo'er og statslige institutioner. På AUS har eleverne mulighed for at praktisere hos førende lokale og internationale virksomheder. Universitetet er også vært for et årligt karriereforum og giver AUS seniorer og alumner mulighed for at møde repræsentanter fra den private og offentlige sektor, der er interesseret i at rekruttere AUS-studerende og kandidater som enten fuldtidsansatte eller praktikanter.

AUS tilbyder 26 majors og 45 mindreårige på bachelorniveau og 14 mastergrader gennem akademiet for arkitektur, kunst og design; College of Arts and Sciences; College of Engineering; Og Handelshøjskolen.

header-events_1_

On-campus boliger og faciliteter

On-campus boliger er det mest bekvemme sted for studerende at bo i, mens de studerer på universitetet. Mere end 2.000 studerende bor i campusens boliger. De nyder at være tæt på akademiske bygninger, bibliotek, mad domstol og sports kompleks. AUS-boligerne består af otte mænds og fem sovesalens bygninger, der overvåges af personalet 24/7. Studerende har mulighed for private, semi-private, fælles, enkelt eller dobbeltværelser. Levemiljøet er meget rig på sin multikulturelle atmosfære og har en afbalanceret blanding af sociale og akademiske aktiviteter. Bolighallen giver eleverne et sted at bo, slappe af, motionere og studere i komfort.

Bibliotek

AUS Biblioteket er kendt som en af ​​de førende biblioteker i regionen og tilbyder samlinger, tjenester og programmer til støtte for universitetssamfundets læseplaner og forskningsbehov. AUS-biblioteket tilbyder 140 computer arbejdsstationer; Instruktion i informationskompetencer og forskningsfærdigheder 141.000 bog / medieartikler og adgang til 220.000 e-bøger; Og 50 + databaser med adgang til 26.000 + e-tidsskrifter. Derudover har alle bibliotekarer og biblioteksadministratorer hos AUS besiddelse af akkrediterede kandidatgrader i bibliotek og informationsvidenskab fra institutioner, der er akkrediteret eller anerkendt af American Library Association.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

American University of Sharjah

Vores Master in Urban Planning (MUP) er fuldt akkrediteret af Kommissionen for Academic Akkreditering af Undervisningsministeriets Højere uddannelse Afdelingen og bliver ... [+]

Som den første professionelt program af sin slags i UAE, vores Master i Urban Planning grad forbereder kvalificerede fagfolk og ledere i planlægning og styring af byudvikling.

Vores unikke program er forpligtet til at skabe, udbredelse og anvendelse af tværfaglig viden inden for byplanlægning. Vores program giver professionelle mænd og kvinder med fremragende, specialiserede studier, der gør dem i stand til at påtage sig lederroller i forvaltningen byvækst, ordination urbanisering politikker og fremme den sociale udvikling. Vi søger at give de studerende med de højeste etiske standarder, der er kompatible med værdier for lokale kulturelle indstillinger, principperne om social retfærdighed, og bekymringer for miljøbeskyttelse og bæredygtighed.... [-]

Forenede Arabiske Emirater Sharjah
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk

MA

American University of Sharjah

Vores Master of Arts i TESOL program er den førende forberedelse til en karriere i Engelskundervisning til taler andre sprog (TESOL). ... [+]

Vores Master of Arts i TESOL program er den førende forberedelse til en karriere i Engelskundervisning til taler andre sprog (TESOL).

Med de enorme ressourcer og fakultet Institut for Engelsk, giver vi et program specielt designet til at imødekomme behovene hos lærere i engelsk som andet sprog i et mangfoldigt, multikulturel indstilling. Vores kursustilbud yde faglig uddannelse og et solidt fundament i andetsprogstilegnelse, undervisningsmetoder, sprog afprøvning og anvendelse af teknologi i sprog undervisning klasseværelser. Vores enestående akademiske program er undervist af højt kvalificerede fakultet med international undervisningserfaring inden for TESOL, teoretisk og anvendt lingvistik, og interkulturel kommunikation.... [-]

Forenede Arabiske Emirater Sharjah
September 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
American University of Sharjah

Vores Master of Arts i engelsk / arabisk / engelsk oversættelse og tolkning (MATI) grad er kendt i hele regionen for sin fremragende omdømme. ... [+]

Vores Master of Arts i engelsk / arabisk / engelsk oversættelse og tolkning (MATI) grad er kendt i hele regionen for sin fremragende omdømme.

Som svar på den vigtige rolle, interkulturel kommunikation spiller i internationale møder disse dage og den stadigt stigende indflydelse i den arabiske region på verdens anliggender, vores program udstyrer kandidater med højt specialiserede oversættelse og tolkning færdigheder i engelsk og arabisk. Vi placerer bred vifte af færdigheder, der kræves for oversættelse og tolkning inden for en generel teoretisk ramme, som giver vores studerende med værktøjer til at identificere, analysere og løse problemer og udvikle en reflekterende tilgang til oversættelse og tolkning.... [-]

Forenede Arabiske Emirater Sharjah
September 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk

MSc

American University of Sharjah

Vores Master of Science i Byggeri og Anlæg (MSCE) er populær blandt fagfolk, der ønsker at kombinere avanceret civilingeniør praksis med teknisk forskning, så de kan spil ... [+]

Vores Master of Science i Byggeri og Anlæg (MSCE) er populær blandt fagfolk, der ønsker at kombinere avanceret civilingeniør praksis med teknisk forskning, så de kan spille en kommanderende rolle i industrien både i UAE og i udlandet.

Mission Statement

Missionen for Master of Science i Byggeri og Anlæg (MSCE) program på AUS er at forberede fagfolk til avancerede karriere og / eller ph.d.-studier relateret til anlægsarbejder. Programmet stræber efter at skabe et gunstigt fagligt miljø, der fremmer kvalitet i undervisning og forskning for at hjælpe de studerende med at blive kompetente, innovative og ansvarlige fagfolk med effektive kommunikationsfærdigheder.

Program pædagogiske mål ... [-]
Forenede Arabiske Emirater Sharjah
September 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
American University of Sharjah

Computerteknik spiller en afgørende rolle for, hvordan fremtiden er defineret: at vælge vores Master of Science i Computer Engineering (MSCoE) program betyder at vælge mu ... [+]

Computerteknik spiller en afgørende rolle for, hvordan fremtiden er defineret: at vælge vores Master of Science i Computer Engineering (MSCoE) program betyder at vælge muligheden for at være på forkant med verdens førende teknologivirksomheder for resten af ​​din karriere.

En stadig mere vital del af hverdagen, computer engineering vedrører, hvordan nogle af nutidens mest innovative enheder er oprettet.

En akademisk sti adskiller sig fra en akademisk grad i datalogi, som er en systematisk undersøgelse af algoritmiske metoder til repræsentation og omdanne information, computer engineering angår udformning og prototypefremstilling af computerenheder og systemer.

... [-]
Forenede Arabiske Emirater Sharjah
September 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
American University of Sharjah

Vores meget eftertragtede Master of Science i Electrical Engineering (MSEE) program er kendt for sin strenge uddannelse og dynamisk tilgang. ... [+]

Vores meget eftertragtede Master of Science i Electrical Engineering (MSEE) program er kendt for sin strenge uddannelse og dynamisk tilgang.

Populær blandt fagfolk i hele regionen, forbereder vores program studerende i et miljø, der kombinerer elektroteknik praksis med banebrydende teknisk forskning, der gør det muligt for vores studerende til at spille en ledende rolle i at bidrage til den stigende mængde af elektroteknik viden, forskning og udvikling, både regionalt og internationalt.

Vores mål

Vi mener, at en MSEE kandidat er kvalificeret til at opnå følgende mål:

være vellykket fagfolk i et specialiseret område af elektroteknik opretholde et ønske om forskning, innovation og livslang læring opretholde ansvar ingeniørfaget Vores mål ... [-]
Forenede Arabiske Emirater Sharjah
September 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
American University of Sharjah

Vores Master of Science i Kemiteknik (MSChE) vil forberede dig i et læringsmiljø, der kombinerer kemiingeniør praksis med teknisk forskning, så du kan spille en aktiv rol ... [+]

Vores Master of Science i Kemiteknik (MSChE) vil forberede dig i et læringsmiljø, der kombinerer kemiingeniør praksis med teknisk forskning, så du kan spille en aktiv rolle i at bidrage til den voksende mængde af viden, forskning og udvikling, både regionalt og internationalt.

I dette program, vil du få fremragende all-around tekniske, analytiske og praktiske færdigheder til at håndtere større opgaver i den kemiske ingeniørområdet.

Vores kandidatgrad i kemi er baseret på høje standarder, der ligner dem fulgt i USA.

Det vil styrke din viden i de vigtige emner af transport fænomener, termodynamik, kinetik og reaktor design, samt matematik.

Mission Statement ... [-]
Forenede Arabiske Emirater Sharjah
September 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
American University of Sharjah

Vores Master of Science i matematik (MSMTH) program giver de studerende med streng og indgående kendskab til en bred vifte af ren og anvendt områder inden for matematik. ... [+]

Vores Master of Science i matematik (MSMTH) program giver de studerende med streng og indgående kendskab til en bred vifte af ren og anvendt områder inden for matematik.

Vores program er designet til at uddanne studerende med forskellige faglige mål lige fra beskæftigelse eller karriere i erhvervslivet, industrien eller regeringen, til grundlæggende uddannelse i fonde, der er nødvendige for at opnå en forskerkarriere eller forfølge en ph.d. i matematik eller matematik-relaterede områder.

Vores mål

Vi mener, at en MSMTH kandidat er kvalificeret til at:

giver de analytiske færdigheder, der er nødvendige for at formulere og løse komplekse matematiske problemer, der er af nutidig relevans inden for ren og anvendt matematik udvikle de matematiske færdigheder og viden for at lette karriere i uddannelse, virksomhed eller branche eller at forfølge mere avancerede studier såsom en ph.d.-grad i matematik eller matematik-relaterede områder give de matematiske færdigheder og viden til at beskrive og løse komplekse kvantitative problemer, der opstår i virksomhed eller branche Vores mål ... [-]
Forenede Arabiske Emirater Sharjah
September 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
American University of Sharjah

Vores Master of Science i Mekanik (MSME) program er designet til dem, hvis mål er at arbejde i de forskellige underdiscipliner af maskinindustrien, herunder termiske og g ... [+]

Den globale økonomi og hurtige ændringer i teknologien kræver et stigende antal ingeniører med teknisk ekspertise ud over bachelorgrad niveau. Vores Master of Science i Mekanik (MSME) program er designet til dem, hvis mål er at arbejde i de forskellige underdiscipliner i maskinindustrien, herunder termiske og grønne energisystemer, fluidsystemer, faste mekanik, design og fremstilling og dynamik og kontrol. Vores program forbedrer de tekniske færdigheder af alle mekaniske ingeniører til at imødekomme nutidens krav såvel som dem i fremtiden. Baseret på høje standarder svarende til dem, fulgt i USA, dette program uddanner maskiningeniører på at løse udfordrende mekaniske ingeniørmæssige problemer langt ud over, hvad de støder på bachelor-niveau.... [-]

Forenede Arabiske Emirater Sharjah
September 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
American University of Sharjah

Akkrediteret af UAE ministeriet for højere uddannelse og videnskabelig forskning, vores Master of Science i Mekatronik Engineering er et tværfagligt program, der integrer ... [+]

Tværfaglige ingeniører er behov for nu mere end nogensinde.

Akkrediteret af UAE ministeriet for højere uddannelse og videnskabelig forskning, vores Master of Science i Mekatronik Engineering er et tværfagligt program, der integrerer videnskab og teknik begreber, der er nødvendige for at løse store udfordringer i de stadigt skiftende industrisektorer.

Mekatronik har udviklet sig som en særskilt ingeniør disciplin i de sidste par år. Det er en blanding af mekanik, elektronik, informationsteknologi og computere. Det er kommet til at betyde den synergistiske brug af finmekanik, kontrol teori, datalogi, og sensor og aktuator teknologi til at designe forbedrede produkter og processer. Det er anvendelsen af ​​de nyeste teknikker i finmekanisk teknik, styrer teori, datalogi og elektronik til designprocessen for at skabe mere funktionelle og fleksible produkter. Fordi mekatronik studerende studere en række discipliner, de er godt rustet til at gå ind i en bred vifte af jobs i elektrisk eller mekanisk ingeniørarbejde samt softwareudvikling og lederstillinger. De kombinerede færdigheder mekatronik kandidat bliver stadig mere værdifuld for arbejdsgiveren, især på områder som:... [-]

Forenede Arabiske Emirater Sharjah
September 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
American University of Sharjah

Vores Master of Science i Regnskab (MSA) program giver de studerende med avanceret viden og teknikker til at forfølge professionelle karriere i den offentlige og private ... [+]

Vores MSA-programmet åbner en spændende ny mulighed i regnskab og giver en hurtig vej til at forberede nogle af de mest prestigefyldte legitimationsoplysninger i erhvervet. Vores Master of Science i Regnskab (MSA) program giver de studerende med avanceret viden og teknikker til at forfølge professionelle karriere i den offentlige og private regnskab. MSA studerende udvikler nødvendige for at løse regnskabsmæssige problemer, der er af nutidig relevans for områderne regnskab, finans og andre forretningsområder færdigheder.

Programmet er designet til at skabe yderligere beskæftigelsesmuligheder og fremme karriere succes af vores kandidater. Karrieremuligheder for kandidater vil omfatte positioner i offentlige regnskaber, såsom eksterne revisorer, skatterådgivere regnskabsudarbejdere og konsulenter, samt i private regnskabsmæssige roller som interne revisorer, controllere, økonomidirektører og finansanalytikere. Positioner i den offentlige sektor også bidrage til stor efterspørgsel efter en kandidatgrad i regnskab, både på de føderale og lokale niveau.... [-]

Forenede Arabiske Emirater Sharjah
September 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
American University of Sharjah

Siden lanceringen i 2002 som det første program af sin slags i hele regionen, har vores Engineering Systems Management (ESM) kandidatgrad blevet en af ​​de mest populære ... [+]

Dagens ingeniører rutinemæssigt konfronteret med bredere job ansvar, der kræver dem til at kombinere ledelsesmæssige aspekter med tekniske aspekter.

Siden lanceringen i 2002 som det første program af sin slags i hele regionen, vores Engineering Systems Management (ESM) kandidatgrad er blevet en af ​​de mest populære graduate grader på AUS. Efterspørgslen efter vores program er fortsat høj med et gennemsnit på 25 tilmeldte studerende i det hvert år.

Vores program er blevet det foretrukne valg for ingeniører, hvis mål er at arbejde i områder, der integrerer tekniske ingeniørmæssige færdigheder med ledelsesmæssige og økonomi færdigheder. Vores pensum er designet til at forbedre ledelse og tekniske færdigheder af alle ingeniører, uanset deres disciplin, for at opfylde behovene i markedet i UAE og andre Golfstater.... [-]

Forenede Arabiske Emirater Sharjah
September 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk