American University of Sharjah

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

American University of Sharjah Er en uafhængig, ikke-for-profit coeducational institution, bevidst baseret på amerikanske institutioner for videregående uddannelse. Universitetet er et førende omfattende coeducational universitet i Golfen, og serverer studerende fra regionen og fra hele verden. AUS sigter mod at være regionens førende inden for videregående uddannelse, kendt for excellence og innovation i undervisning, læring, forskning og service.American University of Sharjah er beliggende 16 kilometer fra Sharjahs centrum og ca. 25 km fra Dubai's nabobirat. Sharjah er et globalt handelscenter og en by for læring og kunst, som bekræftet af UNESCO's 1998-betegnelse som den kulturelle hovedstad i den arabiske verden.

Top grunde til at studere på AUS:

Student mangfoldighed
Fra efteråret 2016 var der 6.002 studerende indskrevet i AUS. Disse omfattede 429 kandidater og 5.402 bachelorstuderende. Elevforholdet er 50,4 mænd og 49,6 kvinder. AUS har en højere procentdel af internationale studerende end nogen anden verdensklassificeret institution, ifølge en analyse af Times Higher Education data. Ca. 84 procent af universitetets elevkreds består af internationale studerende, der repræsenterer mere end 100 nationaliteter.

Kvalitet og mangfoldighed af fakultetets medlemmer
Vores fakultet medlemmer har mange års undervisning og forskningserfaring og graden kvalifikationer fra nogle af de mest prestigefyldte universiteter i verden. Disse omfatter Harvard University, Yale University, University of Cambridge, University of Oxford, Stanford University, Brown University og Princeton University for blot at nævne nogle få. Ca. 92 procent af fuldtids fakultetet har en terminal grad, mens 81 procent har en ph.d.

Finansielle stipendier og stipendier, og graduate assistentship muligheder

AUS Financial Grant

AUS gør sit bedste for at sikre, at økonomiske midler ikke bliver en hindring for kvalificerede studerende at få den bedste uddannelse, de fortjener. En bred vifte af stipendier, stipendier og arbejdsstudier til både kandidatstuderende og kandidatstuderende tilbydes at hjælpe dem med at finansiere deres uddannelse. Udbudte stipendier omfatter:

  • Finansiel tilskud (5-50 procent remission på undervisning, laboratorieafgifter og delt indkvartering) for fuldtids bachelorstuderende med dokumenterede begrænsede finansielle ressourcer.
  • Distinguished Student Scholarship (20 procent remission på undervisnings- og laboratorieafgifter) for førstegangsstuderende, der har opnået forskel ved at opnå en minimumskumulativ gennemsnitsklasseværdi på 95% eller tilsvarende i det afsluttende år af deres gymnasial uddannelse.
  • Academic Accomplishment Scholarship (10 procent af studie- og laboratorie- / teknologiavgift) for førstegangsstuderende, der demonstrerer akademisk ekspertise ved at opnå en minimumskumulativ gennemsnitsklasseværdi mellem 90,00 og 94,99 procent eller tilsvarende i det afsluttende år af deres videregående uddannelse.
  • Aktivt Studenterstipendium (op til 50 procent remission på undervisnings- og laboratorieafgifter) tildeles talentfulde studerende som en gestus af universitetets støtte og anerkendelse af elevers præstationer på det ekstrakursive område.
  • Atletisk stipendier (op til 50 procent remission på undervisning, laboratorieafgifter og delt indkvartering) tilbydes talentfulde studerende atleter, der viser atletisk excellence og fremragende sport kvaliteter.
  • Family Tuition Grant (25 procent remission på undervisnings- og laboratorieafgifter) for familier med mere end en datter / søn indskrevet samtidig hos AUS som fuldtidsstudenter.
  • Andre stipendier og stipendier omfatter kanslerens stipendiatpris, studietourstipendiet, akademikompetence stipendiet, kanslerens listestipendium, dekanas stipendium og Sharakah skolestipendium.
AUS Info

Universitetet tildeler også en række graduate assistentships til kvalificerede kandidatstuderende. Graduate assistentships dækker studieafgifter (fra 33-100 procent undervisningsfrihed) og en månedlig stipendium i regelmæssige semestre. Graduate assistentships kan være i form af en Graduate Research Assistantship eller en Graduate Teaching Assistantship. Graduate Research Assistantships giver eleverne muligheder for at udvikle forskningserfaring ved at arbejde sammen med en fakultetmedlem om forskningsrelaterede aktiviteter. Gennem Graduate Teaching Assistantships får eleverne læringsrelateret erfaring gennem deltidsansættelse i stillinger som laboratorieassistenter. Begge er tildelt på en konkurrencedygtig, semester-for-semester basis.

På campus faciliteter

En af de vigtigste og kendte funktioner i AUS er dets livlige og dynamiske campusliv. Universitetet tilbyder eleverne fuldfaglige sovesale, et sportscenter og et motionscenter. Andre faciliteter omfatter et sundhedscenter, et apotek, en bank, et posthus, en frisørsalon, en damer skønhedssalon, en boghandel, spisesteder og to dagligvarebutikker.

Bolighallen giver eleverne et sted at bo, slappe af, motionere og studere i komfort. Universitetshospitalet tilbyder en række tjenester, herunder poliklinisk pleje, sundhedsuddannelse, psykologisk rådgivning og ambulance / akuttehjælp. AUS sportsfaciliteter er vært for en række rekreative og konkurrencedygtige sportslige aktiviteter. Sportscomplexet har indendørs basketball, volleyball, håndbold, badminton, tennis indendørs domstole foruden en 50 meter olympisk indendørs pool, squashbaner, fitnesscentre og en træningshal.

De udendørs faciliteter omfatter basketballbaner, tennisbaner, et fodboldbane, en cricketplads, et baseballbane og et 400 meter løb spor.

Ekskursive aktiviteter, studieklubber og organisationer

AUS lægger stor vægt på ekstracurricular aktiviteter, idet de vurderer at være afgørende for en elevs all-round udvikling. Studerende opfordres til at deltage i sportsaktiviteter, deltage i kulturelle og interesserede klubber og frivillige i samfundstjeneste kampagner. Universitetet tilbyder 81 kulturelle og interesseorienterede studieklubber, 25 sportshold og et fællesskabstjeneste frivilligt program. Studerende kan også deltage i teatralske og musikalske forestillinger gennem universitetets Performing Arts Program. I løbet af året afholdes en række kulturelle forestillinger på campus.

Verdensklasse videnskabelig forskning og publikationer

AUS er forpligtet til at blive det øverste forskningsuniversitet i regionen, kendt for sin ekspertise og innovation. Universitetet opmuntrer og støtter forskning, videnskab og kreative aktiviteter hos dets fakultet og studerende. Derudover er der planer for universitetet at opbygge en forsknings- og teknologipark.

Forskningsfinansieringen på AUS inkluderer 2,5 mio. AED pr. År som internt fakultet for forskningsforskning; AED 2,2 mio. Fordelt pr. År til sabbatiske blade 10 mio. AED (stipendier og stipendier til kandidatforskere og undervisningsassistenter) afsat til kandidatstuderende; Og AED 2,1 mio. Pr. År er sikret på eksterne forskningsbevillinger.

AUS fakultet og studerende producerer og udgiver højkvalitets arbejde, der regelmæssigt får anerkendelse både regionalt og internationalt. AUS fakultet medlemmer ejer 67 patenter, mange patenteret både lokalt og internationalt. AUS fakultet medlemmer har en stærk rekord af videnskabelige publikationer i prestigefyldte tidsskrifter og internationale konferencer, der normalt involverer kandidatstuderende som medforfattere.

  • Antal journal publikationer fra 2014-2016: 1014
  • Antal præsentationer og procedurer fra 2014-2016: 131

Karrieremuligheder og faglige udviklingsmuligheder

AUS lægger også stor vægt på etablering af gensidigt fordelagtige forbindelser med samfundet. Alle kollegier og skoler på AUS stræber efter at imødekomme virksomhedernes samfunds behov og etablere forbindelser, som viser sig at være til fordel for både AUS og dets partnere. Disse bånd hjælper universitetet med at udføre forskning samt fremme en forskningskultur, der hurtigt bliver et af universitetets mest beundrede træk.

AUS alumni arbejder i en række multinationale virksomheder, ngo'er og statslige institutioner. På AUS har eleverne mulighed for at praktisere hos førende lokale og internationale virksomheder. Universitetet er også vært for et årligt karriereforum og giver AUS seniorer og alumner mulighed for at møde repræsentanter fra den private og offentlige sektor, der er interesseret i at rekruttere AUS-studerende og kandidater som enten fuldtidsansatte eller praktikanter.

AUS tilbyder 26 majors og 45 mindreårige på bachelorniveau og 14 mastergrader gennem akademiet for arkitektur, kunst og design; College of Arts and Sciences; College of Engineering; Og Handelshøjskolen.

header-events_1_

On-campus boliger og faciliteter

On-campus boliger er det mest bekvemme sted for studerende at bo i, mens de studerer på universitetet. Mere end 2.000 studerende bor i campusens boliger. De nyder at være tæt på akademiske bygninger, bibliotek, mad domstol og sports kompleks. AUS-boligerne består af otte mænds og fem sovesalens bygninger, der overvåges af personalet 24/7. Studerende har mulighed for private, semi-private, fælles, enkelt eller dobbeltværelser. Levemiljøet er meget rig på sin multikulturelle atmosfære og har en afbalanceret blanding af sociale og akademiske aktiviteter. Bolighallen giver eleverne et sted at bo, slappe af, motionere og studere i komfort.

Bibliotek

AUS Biblioteket er kendt som en af ​​de førende biblioteker i regionen og tilbyder samlinger, tjenester og programmer til støtte for universitetssamfundets læseplaner og forskningsbehov. AUS-biblioteket tilbyder 140 computer arbejdsstationer; Instruktion i informationskompetencer og forskningsfærdigheder 141.000 bog / medieartikler og adgang til 220.000 e-bøger; Og 50 + databaser med adgang til 26.000 + e-tidsskrifter. Derudover har alle bibliotekarer og biblioteksadministratorer hos AUS besiddelse af akkrediterede kandidatgrader i bibliotek og informationsvidenskab fra institutioner, der er akkrediteret eller anerkendt af American Library Association.

Placeringer

Sharjah

American University of Sharjah

Address
American University of Sharjah
University City
PO Box 26666

Sharjah, Sharjah, Forenede Arabiske Emirater
Telefonnummer
+971 6 515 5555

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig