Canadian University Dubai

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Canadian University Dubai tilbyder en canadisk baseret pensum i hjertet af Dubai, inden for kultur og værdier i Forenede Arabiske Emirater (UAE). Canadian University Dubai (CUD) er centralt beliggende lige ved Sheikh Zayed Road i gåafstand fra Dubai Metro (Financial Centre Station). Grundlagt i 2006, det canadiske University Dubai består i øjeblikket af Arkitektskolen og Interior Design, School of Business, School of Engineering, Applied Science and Technology og School of miljø og sundhed. Vi tilbyder bacheloruddannelser og kandidatuddannelser. Vores engelsk til akademiske formål (MHP) program er til rådighed for de studerende behov for yderligere engelskkundskaber.

10 grunde til at vælge canadiske University Dubai

Der er mange grunde til at vælge canadiske University Dubai til din bachelor eller studier, men lad os fortælle dig, hvad adskiller os fra vores jævnaldrende:

  1. canadisk-baseret undervisningsplan

Vi tilbyder en uddannelse baseret på den canadiske pensum, hvilket giver os internationalt anerkendt kvalitet og troværdighed.

  1. Mulighed for at opgradere i Canada

Som en portal til canadisk videregående uddannelse, kan du starte din uddannelse på CUD derefter udfylde dine studier og kandidat fra en af ​​vores partnerinstitutioner i Canada.

  1. UAE Akkreditering

Alle vores programmer er akkrediteret af UAE undervisningsministerium: videregående uddannelse Anliggender.

  1. International fakultet

Vores internationale fakultet er højt kvalificerede og inspirerende på deres felt, hvilket bringer innovative undervisningsmetoder og filosofier fra hele verden.

  1. Kandidat beskæftigelsesegnethed

Med en uddannelse baseret på den canadiske princip om foreskrevne læringsresultater, CUD kandidater er meget beskæftiges på markedet for internationale jobs.

  1. Fleksibel læring

Vi tilbyder fleksible programlægningen - aften og weekend klasser er tilgængelige for både bachelor-og kandidatuddannelser.

  1. forretningsfolk distriktet placering

Vi har en bekvem downtown beliggenhed i hjertet af Dubais erhvervskvarter, med state of the art akademiske og rekreative faciliteter.

  1. Student-centreret tilgang

CUD er en elevcentreret universitet, hvor vi værdsætter studerende succes over alt andet.

  1. forskningsmuligheder

Vores forskningscenter giver de studerende mulighed for at blive involveret i banebrydende forskning på internationalt plan og i UAE.

  1. Multikulturel studerende samfund

Vi har en virkelig multikulturelt læringsmiljø, med studerende fra over 100 nationaliteter.

Mission

Canadian University Dubai fremmer canadiske perspektiver i læring, forskning og anvendelse, funderet i påskønnelse og respekt for forskellige kulturer og UAE værdier.

Vision

Canadian University Dubai er forpligtet til at give de studerende en international akademisk erfaring, styret af de højeste uddannelsesmæssige og virksomhedsetik, tilføjer værdi til de personlige og professionelle liv sine kandidater, og de samfund, hvor vi betjener.

Institutionelle Goals & Målsætninger

Mål 1:

For at oprette og vedligeholde et miljø, der fremmer livslang læring og forbedring, mens løbende evaluering af alle aspekter af CUD operationer for at sikre relevans og kvalitet.

Formål:

1.1. At give muligheder for studerende at forbedre deres klasseværelse erfaring ved brug af multimedier og online ressourcer.

1.2. Gennem kontoret for institutionelle effektivitet, løbende evaluere vores præstation som en undervisning og læring organisation og tilfredshed studerende og ansatte med udførelsen af ​​universitetet.

1.3. For at bruge systematisk planlægning, baseret på beviser, at udvikle universitetet både operationelt og strategisk.

Mål 2:

At vedtage og vise entusiasme og bidrag fra alle medarbejdere og studerende og at støtte ambitioner alle ved at give dem både akademisk ekspertise og praktisk erfaring, der kræves for karriere succes

Formål:

2.1. At sørge for kvalitet i undervisning, som målt ved studerende og peer-evaluering.

2.2. At give muligheder, hvor det er relevant, for jobformidling for projekter og andre aktiviteter.

2.3. At engagere erhvervslivet, regeringen og ikke for profit organisationer inden Dubai med arbejdet på universitetet.

Mål 3:

For at generere en atmosfære af værdighed og gensidig respekt og samtidig fremme videnskabelig debat og anvendt forskning.

Formål:

3.1. At udvikle en fokuseret Forskningscenter, som udfører anvendt forskning og engagerer både medarbejdere og studerende i forfølgelsen af ​​videnskabelig aktivitet.

3.2. At holde periodisk åbne og offentlige foredrag at fremme debatten funderet i akademisk stringens om emner af interesse for regionen,

3.3. At udvikle, med studerende og ansatte, er en adfærdskodeks denne æres og respekteres i det daglige arbejde på universitetet.

Mål 4:

At acceptere ansvarlighed og værdsætter input fra alle interessenter især i vores drift som en portal til canadisk uddannelse, og så gøre CUD University of Choice i vores målgruppe og samtidig en arbejdsgiver valg for alle akademiske, ledelse og hjælpepersonale.

Formål:

4.1. At have en klar strategi for samarbejde og samarbejde med canadiske post Sekundære uddannelsesinstitutioner og udvikle samarbejdsaftaler, der afspejler denne strategi.

4.2. Systematisk at indsamle data fra interessenter, interne og eksterne, om udførelsen af ​​universitetet, dets strategiske brand position og dets muligheder for vækst,

4.3. For at fortsætte med at vokse i bunden af ​​programmer og antallet af studerende, så de opfylder missionen og levere til den strategiske plan for universitetet.

Mål 5:

For at tage højde for behovene i alle interne og eksterne interessenter ved at sikre tilstrækkelige og relevante ressourcer, der er til rådighed for opfyldelsen af ​​alle strategiske og operationelle mål, hvilket vil øge suverænitet universitetet som en uafhængig institution for videregående uddannelse.

Formål:

5.1. At foretage en systematisk ressourceplanlægning for undervisning krav, pladsbehov, bibliotek og krav student service og for informationsteknologi og at bruge disse planer som grundlag for budgettet udvikling og strategisk planlægning.

5.2. For at søge at sikre vores status som en selvfinansierende organisation hurtigst muligt, ved hjælp af nye investeringer for ekspansion og udvikling.

Placeringer

Dubai

Canadian University Dubai

Address
1st Interchange,
Sheikh Zayed Road

Dubai, Dubai, Forenede Arabiske Emirater