Læs den officielle beskrivelse

EUC er den første postgraduate tandlægeinstitution, der tilbyder internationale uddannelsesprogrammer i De Forenede Arabiske Emirater og MENA-regionen.97746_rsz_dsc_0538.jpg

EUC 's internationale og "vestligt uddannede" fakultet kommer fra anerkendte universiteter og forskningscentre i bl.a. USA, Sverige, England, Frankrig og UAE. Personaleudvælgelseskriterier er baseret på deres dygtighed som lærere, klinikere og forskere, og de fleste kender verden over.

Siden grundlæggelsen af EUC driver vi et bredt udvalg af postgraduate-programmer på tværs af en lang række dentale specialiteter. Med fokus på translationel forskning, postgraduate uddannelse og træning, tilbyder vi en bred vifte af uddannelsesmuligheder: mastergrad, specialuddannelse, certifikater, eksamensbeviser og CPD-kurser. Disse højkvalitets uddannelsesprogrammer omfatter den seneste forskning og bruger innovative læringsmetoder, som hovedsagelig er i små grupper.

Vi byder internationale borgere velkommen. I øjeblikket er der en global pool af internationale beboere fra Asien, Europa og Mellemøsten. Vores beboere skal opfylde strenge teoretiske, kliniske og forskningsmæssige krav for at opfylde vores internationale uddannelsesmæssige krav og patientplejestandarder.

EUC har været med til at forbedre den kliniske kapacitet hos vores kandidater. Vi tilbyder state of the art tjenester, nyeste trends og behandlingsfilosofier, og behandler entydigt meget komplicerede tandlægesager inden for UAE

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

European University College

Location address
Building 27 , 3rd Floor - 4 26th St - Dubai - United Arab Emirates
Dubai, Dubai, AE