Hamdan Bin Mohammed Smart University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Under ledelse af Hans Højhed Sheikh Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum, Kronprins af Dubai og formand for universitetet, har universitetet påtaget offentliggørelsen af ​​kvalitet og ekspertise og videnskabelig forskning gennem e-læring i hele den arabiske regionens kultur. Opstod så tydeligt i disciplinerne akademiske kreditter til business management, kvalitet, uddannelse, sundhedspleje og miljø. I hele denne proces, tjente universitetet troværdighed og anerkendelse af den internationale velfortjente, især i lyset af forløbet af akademiske programmer og professionel distinkt ikke opfylder de aktuelle behov på arbejdsmarkedet, men er udformet som vil dukke op i fremtiden på behovene i den blomstrende erhvervsliv i de Forenede Arabiske Emirater og resten af ​​verden Arab.

Denne innovative projekt blev etableret i videregående uddannelse i 2002, takket være de ideer og indsats fra dr Mansoor Al Awar, formand for universitetet, der har deltaget i arbejdet med at forberede og gennemføre opfylder håb og ønsker en ny generation af arabiske unge er blevet et behov for at undervise nutidig og moderne, fra den overbevisning, at e-læring er uddannelse af fremtiden, og at det har en væsentlig rolle for, at disse unge mennesker. Da dette projekt har bidraget til visionen om en pioner i at bane vejen for ministeriet for højere uddannelse og videnskabelig forskning i De Forenede Arabiske Emirater til at fastsætte klare kriterier for vedtagelse af e-learning institutioner.

Siden starten har universitetet arbejdet på at udvikle en videnbaseret økonomi ved at lancere pilotprojekter i videnskabelig forskning med henblik på at genoplive ånden i den videnskabelige forskning i hele den arabiske region, og den mest fremtrædende af disse initiativer, organiseringen af ​​den årlige videnskabelige konference, som omfatter under sin paraply tre konferencer er Quality konferencen og Excellence i e-læring årlig konference om e-sundhed og miljøet. Desuden universitetet offentliggjorde otte videnskabelige tidsskrifter baseret på redigeret af prominente akademikere fra hele verden. Derudover har der været forskellige initiativer omfattede Mellemøsten Center for Forskning status og udvikling, og lanceringen af ​​priser for videnskabelig forskning og andre andre priser på niveau med regionen, det bidrog til den fremragende videnskabelig forskning og støtte til akademiske, videnskabelige og lederskab i uddannelse og beslægtede områder tendenser.

Baseret på en integreret arbejdsprogram, der sigter mod at spille en indflydelsesrig rolle i samfundet niveau, den har deltaget i pilotprojekter førte til etableringen af ​​Mellemøsten-programmet for at sikre kvaliteten af ​​e-learning, og Sammenslutningen af ​​Mellemøsten E-Learning Association Mellemøsten Kvalitet Scientific Society for e-sundhed. Disse initiativer kulminerede i projektet "Initiative e-learning fællesskab ", som blev lanceret af universitetet i 2013.

Universitetet er blevet anerkendt af en hidtil uset akademisk på internationalt plan takket være sine tætte bånd til de mest fremtrædende globale uddannelsesinstitutioner og organer, der er involveret i uddannelse, da det var den første uddannelsesinstitution i regionen til at være vært for den permanente konference for Det Internationale Råd for fjernundervisning (SCOPE 2012). Universitetet også lykkedes at indgå alliancer og internationale partnerskaber med University of California, Berkeley, University of Bradford, University of St. Gallen, U-21 Global, University of South Africa, Australian Institute of Human Resources, Den Internationale Hospital Føderation, University College University of Maryland, den asiatiske e-Universitetet, og listen fortsætter .

I tillæg til ovenstående, har universitetet sluttet et aktivt medlem af mange internationale institutioner og organer såsom Det Internationale Råd for fjernundervisning, den europæiske gruppe for industrien uddannelse, British Kvalitet Foundation, European Foundation for Quality Management, International Federation for Information Processing, sammen med mange andre.

Sammenfattende har universitetet medført et kvalitativt skift i de videregående uddannelser gennem udarbejdelse af grundlag af hvilket fokus på de studerende i sin strategi løsninger, hvilket betyder, at dens evne til at levere ekspertise mere innovative og alsidige end nogen erfaring opnået af forskere i enhver campus, takket være den unikke læringsmiljø, som omfatter læringsmiljøet Virtuel campus mail. Da disse uddannelsesmiljøer ansætte de nyeste innovative teknologier, såsom mobiltelefon læring og diskussion koder og elektroniske klasseværelser og teknikker til pædagogiske spil og sociale netværk inden for et integreret pædagogisk rum designet til at opnå de behov, elever og kandidater og professionelle. Det bedste bevis på universitetets forpligtelse til at fokusere på de studerende fra den konstante ønske om at yde fuld støtte til dem fra de akademiske godkendelsesprocedurerne gennem virtuelle fællesskaber og klubber, studerende, samt yderligere læringsressourcer såsom e-bibliotek og elektroniske tjenester til professionel vejledning, hjælp den seneste udvikling inden for informationsteknologi og kommunikation tjeneste for studerende sammen verden.

Placeringer

Dubai

Hamdan Bin Mohammed Smart University

Address
Dubai Academic City
Dubai, Dubai, Forenede Arabiske Emirater
Telefonnummer
+971 4 424 1111

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig